Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285651 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Twitter'da 1.1 M euro deniyor İsmail için inşallah yanlıştır

Çevrimdışı mellfred

yuvadan yaptığım her alış verişte mustafa pektemeğin aldığı maaş geldikçe aklıma hayattan  soğurken, bir de bu acıyı kaldırmaz yüreğim

Çevrimdışı Ömer Kaan

Her şey harika giderken neden yapılıyor bunlar kendi ayağımıza sıktık resmen başkan ilgilenmiyor mu bununla

Çevrimdışı Tolga

Merak ediyorum bakalım yıllık ne kadar kazanacaklar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Birde benim anlamadığım bu Serdar şimdi bizim en önemli maçımızda oynicak öyle değlmi bu adam nasılsa beni artık takımda düşünmüyorlar demekki deyip saldım çayıra mevlam kayıra gibi oynamazmı ?

Çok büyük hata yaptı bence yönetim sezon sonunu bekleyip o zaman imzalayacaksa imzalayacaktı. Şimdi imzalayarak ve Serdar'a da diğer sezon seni düşünmüyoruz demek stadın ortasına ayıptır söylemesi s.çmaktan farksız.

Çevrimdışı ekrembaser

Birde benim anlamadığım bu Serdar şimdi bizim en önemli maçımızda oynicak öyle değlmi bu adam nasılsa beni artık takımda düşünmüyorlar demekki deyip saldım çayıra mevlam kayıra gibi oynamazmı ?

Çok büyük hata yaptı bence yönetim sezon sonunu bekleyip o zaman imzalayacaksa imzalayacaktı. Şimdi imzalayarak ve Serdar'a da diğer sezon seni düşünmüyoruz demek stadın ortasına ayıptır söylemesi s.çmaktan farksız.
Serdar'la da görüşmeler sürüyomuş

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Şampiyonluk ayağına çaktılar 3'er yıl daha 2 tane anadolu topçusunu aman ha şampiyonluğa gidiyoruz şşttt :claps:

Çevrimdışı 38life

Belki de anlaşma şöyledir: "Eğer şampiyon olursak sözleşme uzatırız."

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kutay

Behrad Talebi
‏@BehraddT
Galatasaray yaptığı transferle değil uzattığı ve yaptığı  kontratlarla, yaptığı zamlarla bu duruma düştü. İbret olmuştur umarım

şu anki durumu anlatan güzel bir tweet
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Hayır benim anlamadığım şey Tolga ve İsmail ile sözleşme uzatmak için neden bu kadar acele edildi.

Sezon sonuna bırakmış olsak o zamana kadar elimizden mi kaçacaklardı.

İki oyuncu da bizim seviyemizde ya da daha büyük bir kulübe gitmeyeceğine göre sezon sonuna kadar beklenmeliydi.

Bu hafta Serdar sahaya çıkacak. Serdar demeyecek mi Tolga ve İsmail ile uzattılar benimle niye uzatmıyorlar diye. Bu performansını da etkileyecek.

Neresinden bakarsan bak hatalı bir iş yapıldı.
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2016, 23:32:25 Tolga ]

Çevrimdışı Deniz

Behrad Talebi
‏@BehraddT
Galatasaray yaptığı transferle değil uzattığı ve yaptığı  kontratlarla, yaptığı zamlarla bu duruma düştü. İbret olmuştur umarım

şu anki durumu anlatan güzel bir tweet
kime anlatacaksın ki bunu?
Menajer ol yöneticiyle başkanla aran iyi olsun al sana 3-4 senelik milyon dolarlık kontratlar.
Futbolculuğun ne önemi var?Beşiktaşın ne önemi var.Düşünen kim ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

diyelim ki ikisi yıllık toplam 2 milyon euro alsa bu yeni sözleşmelerle

yılda bize 2 milyon euro kazandıracaklar mı acaba

neden sezon sonu beklenmedi merak ediyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ekrembaser

Hayır benim anlamadığım şey Tolga ile İsmail ile sözleşme uzatmak için neden bu kadar acele edildi.

Sezon sonuna bırakmış olsak o zamana kadar elimizden mi kaçacaklardı.

İki oyuncu da bizim seviyemizde ya da daha büyük bir kulübe gitmeyeceğine göre sezon sonuna kadar beklenmeliydi.

Bu hafta Serdar sahaya çıkacak. Serdar demeyecek mi Tolga ve İsmail ile uzattılar benimle niye uzatmıyorlar diye. Bu performansını da etkileyecek.

Neresinden bakarsan bak hatalı bir iş yapıldı.
Kardeşim Serdar'la da prensipte anlaşılmış

Çevrimdışı nusretaslanturk

daha sabah forma aldım, hediyesi akşam ismail oldu  :evillol: :evillol: tövbe tövbee sinirlerim bozul ya

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ya durun kap yok bir şey yok 5 maç kala neden şimdi sözleşme uzatsınlar ki keyfimiZ kaçmasın

Çevrimdışı 38life

Eğer böyle birşey olursa Taraftar olarak tepkimizi koyalım sezon bittikten sonra. Ben şahsen Kartal yuvasına bidaha girmem, forma bile almam. Hatta kombinemi bile devredebilirim...

Çevrimdışı can1903

Serdar Kurtuluşta imzalıyormuş oh
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

sezon boyunca neredeyse hiç oynamamış bir adamla da sözleşme uzatıyoruz ya PES...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Kardeşim Serdar'la da prensipte anlaşılmış
Tamam o zaman sağ bek transferi de yapılmayacak demektir.

Sol bekte alınmasın böyle devam edelim.

Çevrimdışı ekrembaser

Sözleşme uzatmak değilde kontratların süresi gerçekten taraftar öldüren cinsten

Çevrimdışı Anıl

Ya durun kap yok bir şey yok 5 maç kala neden şimdi sözleşme uzatsınlar ki keyfimiZ kaçmasın

Abi şunu yapmayın lütfen ya, sözleşme imzalanmadıysa bile imzalanacaktır. Biz burda sağ bek, sol bek transfer diyoruz adamlar eldeki kötü adamlarla 3 yıllık sözleşme imzalıyo. Şampiyonlar liginde Beck ve İsmail bek oynicak demektir bu imzalar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beyler bu bilgiler nerden geliyor ya moralim bozuldu forumda yazılanları okuyunca

Çevrimdışı can1903

İsmail, Tolga okeyde. Serdar Kurtuluş niye ya? Tepkimzii koyalım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..