Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285882 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Kalan maçlar :)

Akhisar-Beşiktaş 3
Beşiktaş-Kayserispor 3
Galatasaray-Beşiktaş 3
Beşiktaş-Osmanlıspor 3
Konyaspor-Beşiktaş 3

15+69=84 Puan :)

Trabzonspor-Fenerbahçe 0
Fenerbahçe-Gaziantepspor 1
Başakşehir-Fenerbahçe 3
Fenerbahçe-Gençlerbirliği 1
Sivasspor-Fenerbahçe 3

8+64=72 Puan :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Akhisar-Beşiktaş 3
Beşiktaş-Kayserispor 3
Galatasaray-Beşiktaş 3
Beşiktaş-Osmanlıspor 3
Konyaspor-Beşiktaş 0

12+69=81 Puan  :D

Trabzonspor-Fenerbahçe 1
Fenerbahçe-Gaziantepspor 3
Başakşehir-Fenerbahçe 1
Fenerbahçe-Gençlerbirliği 3
Sivasspor-Fenerbahçe 0

8+64=72 Puan  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Akhisar-Beşiktaş 3
Beşiktaş-Kayserispor 3
Galatasaray-Beşiktaş 3
Beşiktaş-Osmanlıspor 3
Konyaspor-Beşiktaş 0

12+69=81 Puan  :D

Trabzonspor-Fenerbahçe 1
Fenerbahçe-Gaziantepspor 3
Başakşehir-Fenerbahçe 1
Fenerbahçe-Gençlerbirliği 3
Sivasspor-Fenerbahçe 0

8+64=72 Puan  :D

konya maçı bizim stad'ta oynancak neden 0 puan veriyorsunuz :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Paf takımla çıkarız dedim  :D Ayrıca KOnyaspor a feneri geçmesi için yardım  :eyes

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Paf takımla çıkarız dedim  :D Ayrıca KOnyaspor a feneri geçmesi için yardım  :eyes

mantıklı :)

Çevrimdışı Tolga

Son haftaya kalmadan şampiyon olsak bile Konya maçının Vodafone Arena'da oynanması bence mümkün gözükmüyor. :)

Geçen sezon Gs, son Rize maçını TT Arena'da oynamak istemişti TFF izin vermemişti. Yine izin vermezler diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Akhisar'dan zerre korkmuyorum çünkü Cihat Arslan'ın Galatasaray'ı şampiyon yapma şansı yok şuan. Fenerle değil Galatasaray'la çekişseydik Cihat Arslan o zaman futbolcularını sezonun en önemli maçı olarak hazırlardı bu maça. Ah ah...

burayı okuyan renklilerde var saçma sapan şeyler yazmayın şuraya akhisar fener maçında rodallega oynamadı dinlendirildi.

Kalecileri yenmeyecek goller yedi fener'e yapmıştır yapmışsa.

Beşiktaş'a karşı öyle birşey söz konusu değil ziraa adamlar ilk maçta bizi evimizde yendi kaleci panter kesildi aynı kaleci gs,fb maçında kedi gibiydi.

Tekrar söylüyorum saçma sapan şeyler yazıpta renklileri gaza getirmeyin...

Çevrimdışı Türkay

Fikstürümüz çok sıkıntılı Konya Akhisar Gs Osmanlı. Ayrıca bütün Türkiye Beşiktaşı şampiyon ilan etmiş durumda. Ben korkuyorum :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ömer Kaan

Kalan 5 maçımız da birbirinden zor olacak,gerek saha içi gerek saha dışı faktörlerden.. Ancak ben şampiyonum diyecek takım bu fikstürden alnının akıyla çıkar inşallah..
Allahım Beşiktaşımıza yardım et

Son haftaya kalmadan şampiyon olsak bile Konya maçının Vodafone Arena'da oynanması bence mümkün gözükmüyor. :)

Geçen sezon Gs, son Rize maçını TT Arena'da oynamak istemişti TFF izin vermemişti. Yine izin vermezler diye düşünüyorum.

son haftada konya'nın feneri geçme ihtimali olsunda bak izin veriyormu vermiyor mu :D

Şakası bir yana izin vermezler ise kendileri bilirler yine son hafta konya feneri geçme ihtimali olursa paf takımı ile çıkarız :D

Fikstürümüz çok sıkıntılı Konya Akhisar Gs Osmanlı. Ayrıca bütün Türkiye Beşiktaşı şampiyon ilan etmiş durumda. Ben korkuyorum :D

konya,akhisar,gs,osmanlı diye koyarsan zor olur tabi :D

Akhisar,kayseri,gs,osmanlı,konya diye sırasıyla koyucaksın :)

Çevrimdışı Tolga

son haftada konya'nın feneri geçme ihtimali olsunda bak izin veriyormu vermiyor mu :D

Şakası bir yana izin vermezler ise kendileri bilirler yine son hafta konya feneri geçme ihtimali olursa paf takımı ile çıkarız :D
Ben hala aynı fikirdeyim. Fb 2. olsun sezonu erken açsınlar nasılsa Ş.Ligi'ne de kalamazlar bizim işimize gelir :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Biz manisada kazanirsak puan farki 8 oluyor, hamsi fbye cikarsa kayseri macina 8 puan onde cikiyoruz. O haftanin programi nasil acaba. Su 30 nisanda sampiyon olsak da hic kasilmasak, kanser olmasak, az alkol tuketip, az sigara yaksak. Belki sampiyon olursak senol hoca ismaili keser.
Cok istiyorum kayseri macinda sampiyonluk turu atilmasini.

Ama asil guzellik son uc maca genclerle cikmamiz olur, mac basi paralardan iyi tasarruf ederiz, mac basina kac para veriyoruz acaba?

Çevrimdışı Anıl

Fenerbahçe'nin de fikstürü en az bizim kadar zor bence. O yüzden fikstür dezavantajımız olduğunu düşünmüyorum. Akhisar maçını geçtiğimiz takdirde önümüz çok açık :)

Akhisar-Beşiktaş             Trabzon-Fenerbahçe
Beşiktaş-Kayseri             Fenerbahçe-Antep
Galatasaray-Beşiktaş       Başakşehir-Fenerbahçe
Beşiktaş-Osmanlı            Fenerbahçe-Gençlerbirliği
Konya-Beşiktaş               Sivas-Fenerbahçe
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2016, 21:59:09 Anıl ]

Çevrimdışı Orhan

En zor viraj akhisar sonraki zor viraj derbi. Icerideki maclarda taraftar gerekeni yapacaktir.Bizim stad tan kolay kolay cikamazlar.

Çevrimdışı Orhan

Fenerin kupadaki Konya maclarini da unutmayalim  :evillol:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Osmanlı maçında şampiyonluğu ilan edeceğiz diyor içimden bir his. Allah yardımcımız olsun. Akhisar maçında tökezlersek umut vermiş oluruz tüm dikkatimizi o maça vermek lazım.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ekrembaser

Osmanlı maçında şampiyonluğu ilan edeceğiz diyor içimden bir his. Allah yardımcımız olsun. Akhisar maçında tökezlersek umut vermiş oluruz tüm dikkatimizi o maça vermek lazım.
Aynen konsantrasyonu bozmamak lazım ama görünen hoca zaten buna müsade etmeyecek dışarıya sızma yok hiç bu aralar. Az kaldı Allahım yardım et

Çevrimdışı Efe

Fenerbahçe'nin de fikstürü en az bizim kadar zor bence. O yüzden fikstür dezavantajımız olduğunu düşünmüyorum. Akhisar maçını geçtiğimiz takdirde önümüz çok açık :)

Akhisar-Beşiktaş             Trabzon-Fenerbahçe
Beşiktaş-Kayseri             Fenerbahçe-Antep
Galatasaray-Beşiktaş       Başakşehir-Fenerbahçe
Beşiktaş-Osmanlı            Fenerbahçe-Gençlerbirliği
Konya-Beşiktaş               Sivas-Fenerbahçe
akhisarı aldığımız takdirde trabzon maçı şampiyonu ilan eder yeterki şua akshisar maçını alalım
Şampiyon Beşiktaş JK

Aynen konsantrasyonu bozmamak lazım ama görünen hoca zaten buna müsade etmeyecek dışarıya sızma yok hiç bu aralar. Az kaldı Allahım yardım et

Amiin.. Bu sene gelecek şampiyonluk sadece bir şampiyonluk değil. Haramilerin saltanatı yıkılacak Beşiktaş 1 kat daha ivmelenecek. Bu fırsatı kaçıramayız. Sahada kanını akıtacaksın ama o şampiyonluğu alacaksın...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Çağatay

Bizim sezonun ilk maçında yaptığımızı hatta bir azını fener bu sezon ilk defa yaptı
işte aramızdaki büyük fark burada
biz ilk maçımızda deplasmanda mersini 5-2 yenerek başlamıştık
fener ligin bitimine 5 hafta kala ilk kez bir lig maçında 4 gol birden attı
biz ilk maçta 5 ile başladık adamlar daha yeni 4 ü gördü
Hope for the Best, Plan for the Worst

Beni rahatlatan şey Sivas maçında ki takımın oyunu. Sakin ve şampiyon olmak isteyen bir takım oyunu oynadık. Tüm gücümüzle saldırmadan kopardık maçı. Akhisar maçında en fazla biraz daha zorlanırız nolacak  :iblush:  İnanıyoruz o kupa yeni stadımıza gelecek  :super:

Çevrimdışı Viviano

burayı okuyan renklilerde var saçma sapan şeyler yazmayın şuraya akhisar fener maçında rodallega oynamadı dinlendirildi.

Kalecileri yenmeyecek goller yedi fener'e yapmıştır yapmışsa.

Beşiktaş'a karşı öyle birşey söz konusu değil ziraa adamlar ilk maçta bizi evimizde yendi kaleci panter kesildi aynı kaleci gs,fb maçında kedi gibiydi.

Tekrar söylüyorum saçma sapan şeyler yazıpta renklileri gaza getirmeyin...

Ne alakası var saçma sapan ne yazmışım anlamadım?

Ben diyorum ki biz şuan Fenerle değil Galatasaray ile zirve yarışında olsaydık, Cihat Arslan bu haftaki maça takımını olağanüstü şekilde hazırlardı. Çünkü kendisi koyu Galatasaraylı. Ama şimdi Fenerle yarışıyoruz ve Akhisar normal çıkıcak topunu oynayacak biz de Akhisar köftesi yiyip gelicez. 3-0 kazanırız.

Ne alakası var saçma sapan ne yazmışım anlamadım?

Ben diyorum ki biz şuan Fenerle değil Galatasaray ile zirve yarışında olsaydık, Cihat Arslan bu haftaki maça takımını olağanüstü şekilde hazırlardı. Çünkü kendisi koyu Galatasaraylı. Ama şimdi Fenerle yarışıyoruz ve Akhisar normal çıkıcak topunu oynayacak biz de Akhisar köftesi yiyip gelicez. 3-0 kazanırız.

o anlamda yazmadın kardeşim çevittirme şimdi cihat arslan gs'li Beşiktaş'a yatıcak demeye getirdin.

Çevrimdışı Viviano

o anlamda yazmadın kardeşim çevittirme şimdi cihat arslan gs'li Beşiktaş'a yatıcak demeye getirdin.
Hayır bilader ne alakası var niye öyle bir şey yazayım durduk yere? Nasıl benim adıma karar verebiliyosun pes gerçekten.