Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7287263 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

@Ahmet Kömürcüler aralarinda boyle bir konusma gectigi iddia ediliyor bu Fotomac haberi ama Boykonun 2 mactir kadro disi kalmasi bu haberi ister istemez doğruluyor :tabe:

Dostum malesef medyada çıkan haberlere pek inanamıyorum, çünkü genelinde hepsi bizi karalamaya ve iç huzurumuzu bozmaya yönelik..

Hani bizim forumdan duyan falan var mı acaba böyle bişey onu merak ediyorum..

Açıkçası bizim forumdakilere medyadan daha çok güveniyorum :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

SSCB için doğru ancak İspanyol baya çıkan oldu İngiltere'ye. Mata, Silva, Moreno, Alberto, Soldado, Pablo Hernandez ilk aklıma gelenler.

Birde çıkmamalarının temel sebebi iyi olan İspanyolları genelde Barcelona ve Real Madrid'in kapatması bence. İngilizler'i de Londra takımlarının kapatması gibi.

+Fabregas var :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Kaleci alınmaz Tolga ve Boyko ile devam ederiz boşu boşuna kaleci transferi için beklentiye girmeyin :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Kaleci alınmaz Tolga ve Boyko ile devam ederiz boşu boşuna kaleci transferi için beklentiye girmeyin :D

kaleci alacağız boşuna boyko ile devam demeyiniz :D

Çevrimdışı izmirkartali

Bu arada Boyko belli ki yolcu. İlk 18'e bile giremiyor ipler koptu bence.
Yabancı - yerli oyuncu kuralındaki şu bölüm kadroda dengeleri sağlama açısından bağlayıcı olabiliyor.

"Takımların 18 kişilik maç kadrosunda ise teki kaleci olmak kaydıyla Türkiye Millî Futbol Takımı'nda oynamaya uygun en az 7 futbolcu yer alacak ve takımlar yerli kaleciyi kadroya almadığı takdirde sahaya 17 kişilik kadroyla çıkacaktır."

Bu durum sadece bir oyuncu için değil ama geniş perspektifte kadro yapısını belirleyen temel etken. Hoca da bu kurallara göre en çok işe yarayacak kadroyu oluşturuyordur.

Tolga+İsmail+Oğuzhan+Olcay+Necip+Serdar+Günay+Cenk+Gökhan+Kerim+Mustafa...

Bunlar bu kurala göre 18 kişilik kadroya girmeye aday yerli oyuncular...

Veli, Tolgay, Boyko, Tosiç, Quaresma, Gomez, Beck, Marcelo, Aleksis, Atiba, Sosa, Rhodolfo...

Bunlar da yabancı olan oyuncular. Evet Veli ve Tolgay da yabancı oluyor mevcut uygulamaya göre...

Bu kurallar ve bu kadro profili doğrultusunda bu isimlerden mutlaka birkaçı 18'e giremez.

Tolga iyiyse 18 kişilik kadrodaki yabancı kontenjanının birini Boyko ile harcamak istemez Hoca. Boyko daha iyi olursa direk 11'de başlar zaten.
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2016, 14:29:37 izmirkartali ]
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hahhaa abi manyak misiniz bizim baskan hic para verir mi musleraya. Adam 50 tane gol yemis, ismail ile takas yapar ustune bir miktar para alir.

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Tolga illa bozacan yani şurda iki satır keyif yapıyoduk :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MrtBlgc

nasıl ingizlecesi yok bu adamın röportajında ingilizce konuşuyordu  :alala:
Çok yetersiz İngilizcesi, belki doğrudur iletişim kuramıyordur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan

3.5 milyona aldık çok değer kaybetmeden 2.5'a satsak kafidir benim için yazın  iyi kaleci alabiliriz.
yonetim farkina bakar misin ya Y.D zamaninda 2.5 milyon euroyu falan paradan saymiyordum.Baska birisi o parayla sampiyonlugu getiriyor. Helal olsun yonetime.

Çevrimdışı mylife1903

SSCB için doğru ancak İspanyol baya çıkan oldu İngiltere'ye. Mata, Silva, Moreno, Alberto, Soldado, Pablo Hernandez ilk aklıma gelenler.

Birde çıkmamalarının temel sebebi iyi olan İspanyolları genelde Barcelona ve Real Madrid'in kapatması bence. İngilizler'i de Londra takımlarının kapatması gibi.

Sen yazinca hatirlamaya basladim harbiden mata, saldado, hernandez cikti ama ispanya gibi futbol ulkesi icin gene de az bence sayi. Simdi ben ispanya liginde oynasam mesela getafede, levantede mis gibi sehirler madrid, valencia ayni paraya ingiltereye hayatta gitmem. Iki katina belki dusunurum.

Ispanyada hayat rahat, siesta, fiesta, futbol ingiltereye gidip kasilmanin ne alemi var.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Deniz

Boyko yedek durmayı kabul etmez zaten sıkıntı da var belli şu an.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı izmirkartali

Hazırlık kampında Boyko defansla uyum sağlar ve kaleyi alır. Adamın referansları belli. Hemen ümidi kesmeyelim.

Pozisyon alma, karşılama, refleks ve oyun kurma... Kaleciden beklenen bunlardır ve elbette uyumlu defans yapısı ile gelir. Gerisi kalecinin yetenekleridir.

Tolga'da şu an bu becerilerin kaç tanesi var? Pozisyon alması iyi mi? Refleks kalmış mı? Oyun kurabiliyor mu? Bunlara olumlu yanıt veremiyorum ben.

Boyko ve defans birbiri ile uyum sağladığında 1. kaleci olur. Tolga 2. Günay da kendini geliştirmeli.

Yani kaleci transferi falan beklemiyorum ben.

Marcelo kiralık; iki tane stoper lazım, birer de sol ve sağ bek... Sosa da söz aldı, sezon sonunda gidecek. Yerine daha iyisini bulduk mu transferimiz tamamdır.

Töre de gider diye tahmin ediyorum. O zaman bir de sol açık bulunur.

Çevrimdışı SLYKRT

Bugün hava ne kadar güzel ya :ishock: :ishock: :ishock:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Boyko eğer bi saygısızlık yapmadıysa, hala şans verilmeli diye düşünüyorum..

Ama tabiki Adler, Mandanda, Opina gibi kaleciler düşünülüyorsa takas mantıklı olur..

Bizim amacımız Tolga'yı yollayıp Harun'u almak olmalı :eyes

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Orhan

Hahhaa abi manyak misiniz bizim baskan hic para verir mi musleraya. Adam 50 tane gol yemis, ismail ile takas yapar ustune bir miktar para alir.
:kop: :kop: :kop: bu cok iyidi.

Çevrimdışı Deniz

SPORX.COM ‏@sporx 2 dk.2 dakika önce

Burak Yılmaz, Bejing Guoan'ın deplasmanda oynayacağı HZ Greentown maçında yedekler arasında bulunuyor

Şu adamı Cenk Tosunun önünde oynattılar ya ona yanarım.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Yaklasik 1 yildir fanatik.com haber sitesine girmiyordum , isyerindeyim canim sikildi bi bakiyim dedim bu sirada arkada is arkadasim bayan vardi , size yemin ederim haber sitesimi ***** sitesimi belli degil full karikiz resmi hemde oldukca acik resimler , yazik vallahi yazik biz ulke olarak neden bazi seyleri duzeltemiyoruz , insallah bu sene sampiyon olursan cok seyi degistiricez cok seyi kaldiricaz

Çevrimdışı serti67

boyko hocayla ınatlasırsa gorma yuzu goremez ama hocnın egıtımcı yanı belkı boykoyu kanandırabılır suan tolgada boykodan farksız gelen gol oluyor zaten
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı izmirkartali

Muslera iyi paraya Avrupa'ya satılır. Sneijder ve Podolski de kaçar.

Bursa, Harun'u verirse biz de Günay'ı kiralarsak iyi olur tabi. Ama Boyko'nun gönderilmesine hiç ihtimal vermiyorum. Tolga bu durumda 2. veya 3. kaleci olur. Bunu kaldıramaz sanırım. O da bu durumda gitmek isteyebilir. Yönetimin bunları göze alabilmesi lazım kaleci transferi için. Zor bir durum...

Çevrimdışı serti67

ben en cok ısmaıl cıldırttı bır solbek kanat oyuncusu orta yaparken topun onunde cekılırmı bunu ıkı kere yaptı ınsallh solbeke takvıye yapılır tek ısmaıle kalmayız yenı sezon
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı sozkul

Yabancı - yerli oyuncu kuralındaki şu bölüm kadroda dengeleri sağlama açısından bağlayıcı olabiliyor.

"Takımların 18 kişilik maç kadrosunda ise teki kaleci olmak kaydıyla Türkiye Millî Futbol Takımı'nda oynamaya uygun en az 7 futbolcu yer alacak ve takımlar yerli kaleciyi kadroya almadığı takdirde sahaya 17 kişilik kadroyla çıkacaktır."

Bu durum sadece bir oyuncu için değil ama geniş perspektifte kadro yapısını belirleyen temel etken. Hoca da bu kurallara göre en çok işe yarayacak kadroyu oluşturuyordur.

Tolga+İsmail+Oğuzhan+Olcay+Necip+Serdar+Günay+Cenk+Gökhan+Kerim+Mustafa...

Bunlar bu kurala göre 18 kişilik kadroya girmeye aday yerli oyuncular...

Veli, Tolgay, Boyko, Tosiç, Quaresma, Gomez, Beck, Marcelo, Aleksis, Atiba, Sosa, Rhodolfo...

Bunlar da yabancı olan oyuncular. Evet Veli ve Tolgay da yabancı oluyor mevcut uygulamaya göre...

Bu kurallar ve bu kadro profili doğrultusunda bu isimlerden mutlaka birkaçı 18'e giremez.

Tolga iyiyse 18 kişilik kadrodaki yabancı kontenjanının birini Boyko ile harcamak istemez Hoca. Boyko daha iyi olursa direk 11'de başlar zaten.

Tolgay niye yabancı? Alman milli takımını mı seçti?

Çevrimdışı mylife1903

Yaklasik 1 yildir fanatik.com haber sitesine girmiyordum , isyerindeyim canim sikildi bi bakiyim dedim bu sirada arkada is arkadasim bayan vardi , size yemin ederim haber sitesimi ***** sitesimi belli degil full karikiz resmi hemde oldukca acik resimler , yazik vallahi yazik biz ulke olarak neden bazi seyleri duzeltemiyoruz , insallah bu sene sampiyon olursan cok seyi degistiricez cok seyi kaldiricaz

Milletin akli seyinde olunca boyle oluyor. Htspor bazen bakarim orasi da ayni kari-kiz mi anlayamadiklarimin resimleriyle dolu. Bu bizim ulkede bu kadar abazan gene de az oluyor tecavuz olayi, egitimsizlikten kaynaklaniyor bunlar tabii. Rusyada falan spor gazetesine baksan utaniyorsun zaten, futbola sira gelmiyor bazen. Spor haberleri falan harika zaten. Bizde varsa yoksa fb sonra gs azicik besiktas serpistir adi spor gazetesi. Futbol gazetesi yahu
Besiktasin sampiyonlugu cogu seyi duzeltir zaten ulkede, abse drenajidir besiktasimizin sampiyonlugu.

Çevrimdışı izmirkartali

İsmail kalır ama yanına mutlaka sol bek alınır. Serdar gider, bir tane de sağ bek alınır.

Elde Rhodolfo, Aleksis ve Tosiç stoper olarak kalır. Franco ve Miloseviç de gider. İki tane stoper  alınır bu durumda. Marcelo bonservisi ile alınır herhalde. Kalıyor bir tane stoper transferi.

Gomez, Fiorentina'ya dönmez, daha iyi bir takım isterse gidebilir.  Sosa zaten gidiyor. Bunlara da hemen alternatif bulmak lazım. Hazırlık döneminde önümüzdeki sezonun kadrosu hazır olmalı. Takım uyumu sağlandı mı Şampiyonlar Ligi'nde de iş yaparız. Gruptan çıkıp birkaç tur geçeriz en azından.

Çevrimdışı izmirkartali

Tolgay niye yabancı? Alman milli takımını mı seçti?
Tolgay Alman Milli Takım oyuncusu zaten. Şimdi Türkiye forması giymek istiyor ama Alman Milli takımı ile birden fazla maçta kadroya girdiği için kabul edilmiyor.