Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288809 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bence kaleci transfer yapmayiz bu yaz. Tolga sozlesme yeniler, boyko kampa katilir, gunayi ben seviyorum iyi kaleci hem de sempatik cocuk.
Ismailin yerine beck kadar defansa katki veren bir futbolcumuz olsaydi zaten kaleci transferi gundeme gelmezdi. 10 gol az yemis olurduk kimse kaleci bakmazdi.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Sizce Rhodolfo sakatlik sonrasi iyi donermi?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ospina hava toplarında bana hala güven vermiyor izliyorum maçlarını.

Adler her açıdan istediğimiz gibi. Atan da tutan da Alman olsun.
Eger Hamburg birakirsa Adlerin gelmeme ihtimali yok elimizde cok buyuk Kozlar var :)

CL+ Stad + Sampiyon takim

Dahasi da var Devreye Gomez + Beck + Hilbert + Marcelo girdiği an bu iş zaten biter bu adamlardan referanslari aldigi an Adler gozu kapali imza atar sozlesmeye @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Nisan 2016, 13:04:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biz tutsak da Boyko kalmaz zaten yedek kaleci olacak çünkü. Adam kariyeri boyunca yedek kaldı tam 2 sene kafa kaldırmışken bir daha kabullenmez oynamamayı.

Değerini kaybetmeden satmak gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Bence kaleci transfer yapmayiz bu yaz. Tolga sozlesme yeniler, boyko kampa katilir, gunayi ben seviyorum iyi kaleci hem de sempatik cocuk.
Ismailin yerine beck kadar defansa katki veren bir futbolcumuz olsaydi zaten kaleci transferi gundeme gelmezdi. 10 gol az yemis olurduk kimse kaleci bakmazdi.
Günayı bence bu sene 1. Lig takımına kiraya vermeliyiz.şöyle düşme adayı bir takıma.oynadığı taktirde iyi kaleci olabileceğine inanıyorım.yalnız iyi bir spor psikoloğu da Yardımcı olmalı.her yediği golden sonra ağlamamalı.

Bence biraz zor döner..

Cunku zaten ağır bir oyuncuydu bu sakatlik onu daha da agirlastiracak maalesef bu benim gorusum ama @Çağrı ve @atalay daha aciklayici anlatabilir bu konuyu ayrica Bu rhodolfonun kariyerindeki 2.ci capraz bag sakatligi..

Çevrimdışı mylife1903

Insallah doner ama bence surpriz olur form tutmasi, kendisini cok tanimiyorum suan nerededir, ne yiyior, ne iciyordur, nasil calisiyor bakmak lazim. 31 yasinda galiba rodolfo ve cok ciddi bir sakatlik yasadi.

Doktor arkadaslar fikirlerini soylerse iyi olur. Insallah fazla kilo almaz, bu sakatlik sonrasi iyilesme doneminde sporcunun vucut yapisinin dezavantajlari var mi?

Günayı bence bu sene 1. Lig takımına kiraya vermeliyiz.şöyle düşme adayı bir takıma.oynadığı taktirde iyi kaleci olabileceğine inanıyorım.yalnız iyi bir spor psikoloğu da Yardımcı olmalı.her yediği golden sonra ağlamamalı.
Abi Gunay bence de iyi kaleci ama artik yasida cok genc diyecegimiz yasi gecti surekli oynamasi ve Özgüvenini kazanması gerekiyor Bencede kiraya vermek en doğru tercih olacaktir hem bizim açımizdan hemde Gunay açısından..

Çevrimdışı cursedofdragon

Insallah doner ama bence surpriz olur form tutmasi, kendisini cok tanimiyorum suan nerededir, ne yiyior, ne iciyordur, nasil calisiyor bakmak lazim. 31 yasinda galiba rodolfo ve cok ciddi bir sakatlik yasadi.

Doktor arkadaslar fikirlerini soylerse iyi olur. Insallah fazla kilo almaz, bu sakatlik sonrasi iyilesme doneminde sporcunun vucut yapisinin dezavantajlari var mi?

29 yaşında :)

Çevrimdışı Çağatay

boykoyla muslerayı kafa kafaya takas yapalım
hadi acıdım 1 milyon da nakit verelim
muslera bu sezon kötü diyorsunuz da nasıl olmasın klübün hali ortadayken
bence bize gelse yine deli oynar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Kasımpaşa Maglubiyeti sonrasi Feneri Sampiyon ilan eden Şampiyon Fenerbahce mansetleri atan Renkli basin !!

Size de Sampiyon Beşiktaş yazdiracagiz And ictik !!!

Çevrimiçi Samet Demir

boykoyla muslerayı kafa kafaya takas yapalım
hadi acıdım 1 milyon da nakit verelim
muslera bu sezon kötü diyorsunuz da nasıl olmasın klübün hali ortadayken
bence bize gelse yine deli oynar
Adamlarda degeri olan 3 kişi var. Muslera, sneider, podolski aralarindan en.degerli olani 1 mil. Farka verirler mi hiç.

Adler vari biri gelsin dertler bitsin...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Kasımpaşa Maglubiyeti sonrasi Feneri Sampiyon ilan eden Şampiyon Fenerbahce mansetleri atan Renkli basin !!

Size de Sampiyon Beşiktaş yazdiracagiz And ictik !!!
Ouvvvvv iyikimturkiyede yasamiyorum cilki cikmis.

101. Yilimizda da samsunspor maci sonrasi bu tip serefli gazeteler 11-8-5-3??? Gibi basliklar atiyorlardi. Sonra turkiye neden bu halde

Çevrimdışı Çağatay

Adamlarda degeri olan 3 kişi var. Muslera, sneider, podolski aralarindan en.degerli olani 1 mil. Farka verirler mi hiç.

Adler vari biri gelsin dertler bitsin...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hadi güzel hatrın için 3m vereyim artı olarak  :evillol:
bizim başkan dan cömertim bak  :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Hahhaa abi manyak misiniz bizim baskan hic para verir mi musleraya. Adam 50 tane gol yemis, ismail ile takas yapar ustune bir miktar para alir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

BAşkan 1000 euro Gomez e verirken Muslera ya zırnık koklatmaz  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MaDJeR

Boyko'nun ingilizcesi yok diyorlar , verelim premier ligten bi takıma (orta sıralarda oynayan ) 1 sene oynasın ingilizcesini geliştirsin form tutsun gelsin bi sonraki sezon  :halay:

Çevrimdışı cursedofdragon

Boyko'nun ingilizcesi yok diyorlar , verelim premier ligten bi takıma (orta sıralarda oynayan ) 1 sene oynasın ingilizcesini geliştirsin form tutsun gelsin bi sonraki sezon  :halay:

nasıl ingizlecesi yok bu adamın röportajında ingilizce konuşuyordu  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Boyko ve Alexis uyum sorunu yasayacakti bu belliydi. Boykoya iyi bakmak lazim kendisini gelistirebilir bence. Alexis ise beklemedigim sekilde hizli uyum saglamaya basladi. Ispanyol ve sscb kokenli oyuncularin uyumu zor oluyor ve bu yuzden cok tercih edilmiyorlar avrupa futbolunda.
Mesela ispanyadan ingiltere ligine son 10 yilda kac transfer olmustur, ispanyol oyuncular icin konusuyorum azdir ben bi alonsoyu hatirliyorum ispanya disina cikan, bize gelen guti ve raul almanyaya gitmisti, hafizami zorluyorum ilk aklima gelenler bunlar.

Adamlar berazilyanin koyunden oyuncu buluyorlar ama ispanyadan bulamiyorlar deeeee mi

nasıl ingizlecesi yok bu adamın röportajında ingilizce konuşuyordu  :alala:
Bende yok diye biliyorum hatta geldiginde Beck rusca biliyor Beck sayesinde arkadaslarimla iletisim kurup uyum surecini atlatacagim demisti..

Çevrimdışı Çağatay

Hahhaa abi manyak misiniz bizim baskan hic para verir mi musleraya. Adam 50 tane gol yemis, ismail ile takas yapar ustune bir miktar para alir.

bu arada gs şu son 5 maçta 3 gol daha yerse lig tarihlerinde bir sezonda en fazla golü bu sezon yemiş olacaklar
ve kalelerinde de çok sevdikleri muslera varken olmuş olacak bu istatistik

ironiye gel  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Bende yok diye biliyorum hatta geldiginde Beck rusca biliyor Beck sayesinde arkadaslarimla iletisim kurup uyum surecini atlatacagim demisti..
Orta okul terk ingilazcasi var boykonun. Ukraynaca ogrenmeye calisiyor suan, gelistiriyor kendisini, rusca biliyorsaniz zaten baska lisana genelde ihtiyac duyulmuyor. Ispanyolca da ayni sekilde. Ben dubaiye falan gittigim zaman artik hic ingilizce konusmuyorum direk rusca, herkes biliyor, herifler zorla ogretiyor, bizim aksaraya falan git herkes rusca ogrenmistir kesin.

Bu ruslar boyle okuz gelmisler okuz gidecekler. Zaten cok zor bir dil adamalarin %90i entellektuel sekilde kendi lisanlarini konusamiyor ve yazamiyor zaten.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Adler için Boyko+1milyon olabilir..

Ama Boyko'nun niye kadroya giremediğini anlamamız gerek, acaba Şenol Baba ile mi sorun yaşadı..

Yani en azından yedek kaleci olarak bile yok..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Denys Boyko: Yedek kalirsam Euro 2016 ya nasil gidecegim ?

Senol Gunes: Benim kararlarim sorgulanamaz !

Deny Boyko : Ben buraya yedek kalmaya mi geldim ?

Sonuc: Boyko kadro disi..
@Ahmet Kömürcüler aralarinda boyle bir konusma gectigi iddia ediliyor bu Fotomac haberi ama Boykonun 2 mactir kadro disi kalmasi bu haberi ister istemez doğruluyor :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Nisan 2016, 13:52:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Boyko ve Alexis uyum sorunu yasayacakti bu belliydi. Boykoya iyi bakmak lazim kendisini gelistirebilir bence. Alexis ise beklemedigim sekilde hizli uyum saglamaya basladi. Ispanyol ve sscb kokenli oyuncularin uyumu zor oluyor ve bu yuzden cok tercih edilmiyorlar avrupa futbolunda.
Mesela ispanyadan ingiltere ligine son 10 yilda kac transfer olmustur, ispanyol oyuncular icin konusuyorum azdir ben bi alonsoyu hatirliyorum ispanya disina cikan, bize gelen guti ve raul almanyaya gitmisti, hafizami zorluyorum ilk aklima gelenler bunlar.

Adamlar berazilyanin koyunden oyuncu buluyorlar ama ispanyadan bulamiyorlar deeeee mi

SSCB için doğru ancak İspanyol baya çıkan oldu İngiltere'ye. Mata, Silva, Moreno, Alberto, Soldado, Pablo Hernandez ilk aklıma gelenler.

Birde çıkmamalarının temel sebebi iyi olan İspanyolları genelde Barcelona ve Real Madrid'in kapatması bence. İngilizler'i de Londra takımlarının kapatması gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli