Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293990 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Swagger

Parayı doğru yerde doğru zamanda doğru kişiye harcarmak daha önemli. 4 yillik maliyeti 10m Hadi 3 yillik olsun 7.5m.üst düzey bir bek bize verebileceği performasıda biliyoruz siz bu parıyı nasıl kullanırdınız gidip tellesimi alacaksiniz yada niye macera arıyoruz. Siz 2.5m yi çok buluyorsunuz ama 7.5 m ye 3 yıllik solbek sorunumuz olmaz silahımiz olur. Daha iyi teklifi olan varmı

Çevrimiçi Mehmet57

Ben Arfa hayirli olsun. Ofans gucumuze guc katacak.

Çevrimdışı murat baltacı

Caner'e hayati bir hamle olarak bakarım ben. Böyle bir yerli ile sağ bekini doldurursan diğer transferlerinde elin çok rahatlar.

Ben arfa sıkıntılı bir transfer olur. Devre arasında sosa'ya 10 milyon vermişlerdi. Ben onu satılması taraftarıydım ama ikinci yarı gösterdiği performans ağzımızın payını verdi. Oturmuş kadro muhabbeti yapacaksak onu da tutmamız lazım.

Nkoulou muhtemelen alınacaktır ancak son zamanlarda nasıl bir performans sergiliyor bilmiyorum.

Caner konusunda hem fikirim bi şekilde ikna edilmeli bazı arkadaşlara kolay geliyo heralde yok agrasif yok karaktersiz falan fenerdeki oyuncuların çoğu karaktersiz zaten birazda takım ve hoca ile ilgili bu durum Şenol hoca canerden çok iyi verim alır hiçte artislik yaptırmaz.sol tarafa alacağımız en iyi oyuncu caner bence bonservis ücretide yok gerekirse fazla maaşa verme bir iki milyon imza parası ver 1.8 maaşa anlaş aynı ayarda bi oyuncuyu 7-8 den aşağı alamayız.

Ben arfa da iyi katkı verir bize sosa nın kalması bişeyi değiştirmez sosada arfada kanat oynayan oyuncular zaten.

Nkoulou komple bir stoper tamda ihtiyacımız olan stoper alınma ihtimali bile varsa arkasını önünü formunu düşünmeden alıp gelceksin oda free muhtemelen iyi bi takım kapar onu.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2016, 01:10:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben Arfa korkunç derecede yetenekli bir oyuncu.

Ancak büyük de kumar. Eğer benimsetebilirsek ligi yıkar geçer Avrupa'da çok farklı noktaya götürür bizi.

Ancak bencilleşmesine izin verir de 4 sene önce Quaresma'ya davrandığımız gibi davranırsak tüm yapılanmayı mahveder.

Özetle adam kontrolü çok çok önemli. İyi de bir frikikçimiz daha olur bunu da söylemek gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Mehmet57

Ve Bakambu yine dokturmus. Umarim ne yapar eder boyle bir kanat oyuncusu kazandirir Erdal baskan.

Çevrimdışı 38life

Sosa satılmaz satılamaz! Arfa tekrardan kanat oynamaya başlar zor birşey değil.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2016, 01:14:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Parayı doğru yerde doğru zamanda doğru kişiye harcarmak daha önemli. 4 yillik maliyeti 10m Hadi 3 yillik olsun 7.5m.üst düzey bir bek bize verebileceği performasıda biliyoruz siz bu parıyı nasıl kullanırdınız gidip tellesimi alacaksiniz yada niye macera arıyoruz. Siz 2.5m yi çok buluyorsunuz ama 7.5 m ye 3 yıllik solbek sorunumuz olmaz silahımiz olur. Daha iyi teklifi olan varmı

2.5 milyon euroyu Caner'e verirsen evet Caner'i getirirsin.

Caner'i kazanırsın da. Bununla beraber; Cenk, Olcay, Sosa, Töre, Oğuzhan ve bilimum yerli oyuncuyu kaybedersin. Kaybetmemek için zam yapman gerekir. Hepsini 2.5'a hadi en az 2.2'ye tamamlaman gerekir.

Bu da yıllık maaş bütçesine 10 milyon euro ekler. Yani Caner'in sana yıllık maliyeti bir Roberto Carlos olur.

Çok daha geniş bakmalısın dostum bakmadığımız için bu duruma düştük. Senin dediğini yapan Galatasaray 10 senesini kaybetti.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2016, 01:16:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben Arfa gelirse ya Töre ya Sosa biri kesin gidecek demek açılımı da bu.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mellfred

Caner'i kazanırsın da. Bununla beraber; Cenk, Olcay, Sosa, Töre, Oğuzhan ve bilimum yerli oyuncuyu kaybedersin. Kaybetmemek için zam yapman gerekir. Hepsini 2.5'a hadi en az 2.2'ye tamamlaman gerekir.

Bu da yıllık maaş bütçesine 10 milyon euro ekler. Yani Caner'in sana yıllık maliyeti bir Roberto Carlos olur.

Çok daha geniş bakmalısın dostum bakmadığımız için bu duruma düştük. Senin dediğini yapan Galatasaray 10 senesini kaybetti.
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı mellfred

bizim biatcı ergenler yüzünden  fernandes gibi ayı boğan ön libero, ronaldinho sandı kendini. keza querasma keza gökhan töre maalesef

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2016, 01:21:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de şu var.

Hepsi formdayken;

Solda Aras

Ortada Oğuzhan - Arfa

Sağda Sosa

izlemek de söz konusu olabilir ki Arena bu kez gerçekten yıkılır. Hele iki de hücumcu bek olursa bu takımda önde Gomez ile.. Avrupa'nın en iyi hücum hatlarından biri olacağı kesin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mellfred

Bir de şu var.

Hepsi formdayken;

Solda Aras

Ortada Oğuzhan - Arfa

Sağda Sosa
peki ya tolgay ? bu çocuğu unuttuk ama bence oğuzhan kadar yetenekli

izlemek de söz konusu olabilir ki Arena bu kez gerçekten yıkılır. Hele iki de hücumcu bek olursa bu takımda önde Gomez ile.. Avrupa'nın en iyi hücum hatlarından biri olacağı kesin.

Çevrimiçi Mehmet57

Ben Arfa kagit ustune gobekten gelsede saha icinde tum bolgeleri kullaniyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2016, 01:28:40
  • Beşiktaş / Bodrum

Tolgay şuan ciddi anlamda yetersiz ama kendini toplayacaktır. Bu oyuncuların hepsi gerekli bize 3 kupada da yürümek istiyorsak.

Avrupa'da Oğuzhan oynuyorken ligde Tolgay oynar kupa Sosa dinlenir ikisi de oynar gibi, gibi.

Atiba seneye bu kadar maç asla çıkaramaz mesela.

Uefa'dan elenmesek ligde de pek iyi şeyler olmayabilirdi bu kısıtlı kadroyla. Bizi Lizbon şampiyon yaptı, kendi şampiyonluğunu da bir tur karşılığında Benfica'ya verdi büyük olasılıkla..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Caner transferi için doğru hamle 1 milyon imza parası yıllık 1,7 maaş ve 3+1 yıllık kontrat olabilir böylelikle maaşı diğer oyuncularla aynı düzeyde kalır. Fernandes sonrası kullandığımız duran toplar kornerler %90 oranında çöp düzeyinde caner bu bağlamda da büyük kazanım olacaktır. hatta Caner ve Topal ikilisini birden alarak 3-5-2 dahi oynamak mümkün olabilir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat baltacı

Yönetim caneri almak istesin bi formül bulur gerekirse bir iki milyon imza parası verirsin 1.8 maaş teklif edersin dengede bozulmaz free adam sonuçta. Ama yönetimde burdaki bazı arkadaşlar gibi karakter analizi yaparda caneri kaçırırsa yaz boyu sol bek arar beck gibi birini bulur geliriz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tangaz

bu arada Telles ismini yazanlar var defansif yeterliliği ismailden bile kötü ne kademesi var ne pozisyon bilgisi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2016, 01:39:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Trabzonspor taraftarı kafayı tamamen yemiş. Biraz girip okuyayım dedim bizim yaşadığımız Dünya'da yaşamıyorlar.

Biz şampiyon olursak bu sene onlar seneye olamazlarmış çünkü Fener ne yapar ne eder alırmış  :kop:

İstanbul takımlarını çıkar Trabzon yine şampiyon olamaz seneye de en az 4 sene içinde de. Ligin 10. sıralarında dolaşan, kadrosu Bursa'dan kötü olan takım hiçbir yapılanacak oyuncusu yokken şampiyonluk hayali kurup bunu Beşiktaş üstünden yorumlayabiliyor.

Vallahi bunlar anca Karadeniz insanında olacak şeyler yazık  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2016, 01:40:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Yönetim caneri almak istesin bi formül bulur gerekirse bir iki milyon imza parası verirsin 1.8 maaş teklif edersin dengede bozulmaz free adam sonuçta. Ama yönetimde burdaki bazı arkadaşlar gibi karakter analizi yaparda caneri kaçırırsa yaz boyu sol bek arar beck gibi birini bulur geliriz.

Caner için imza parasına filan gerek yok. Inter ne veriyorsa vergisini düşünce 1 cent üstünü ver zaten İtalya'ya gitmez İstanbul'u bırakıp. Türkiye'de de bizden başka alacak kulüp yok aslında kucağımıza düştü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Nisan 2016, 01:44:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sene şampiyon olursak kendi psikolojimizi düzeltip özgüven kazanacağız ama bu başlangıç maalesef.

Bozuk bir algı var. Türkiye'de algı kolay değişir ama bizimki maalesef son 10 yıldır bozuk olduğu için yer etti.

Üst üste 2, 4 senede 3 şampiyonluk yapmadan tekrardan o sıfatı kazanamayız. Bu 4 senenin 3'ü bizim olmalı çünkü Galatasaray 4 sene yok. Tek rakip mali krize girecek olan Fenerbahçe.

Oyuncu ödemeleri ve borç için devamlı hisse senedi satan Fenerbahçe. FFP'den uyarıyı yiyen yakın zamanda kısıtlama kapıda olan Fenerbahçe.

Elimizdeki kadro her sene 3-4 takviye ile bizi en az 4 sene götürür. Akıllı olup 4'te 3'ü mutlaka almalıyız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Caner için imza parasına filan gerek yok. Inter ne veriyorsa vergisini düşünce 1 cent üstünü ver zaten İtalya'ya gitmez İstanbul'u bırakıp. Türkiye'de de bizden başka alacak kulüp yok aslında kucağımıza düştü.

caner sirkeci de tarihi bir bina kiralamış otel yapacakmış milanodan yönetmek zordur, otursun ist.da Beşiktaş-Sirkeci kaç dakika  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

caner, n'koulou, topal, arfa bu 4 transfer yapılsın başka kimseye gerek yok üstelik 0(sıfır) bonservis

Çevrimdışı mülkübey

Fb den aldiklarimiz genelde onların çöpleri oldu ama Caner farkli.Caner Beşiktaş sol bekine ve kanadına birkaç level atlatır. Canerin Beşiktaş ta iyi oynadığı her sezon fb lilerin pişmanlık ve çöküşü demek ayni zamanda. Tr yi bilmeyen yabancıdan sa caner süper. Ayrica bu saatten sonra camialarina eyvallahi da yok. Bir taşla kaç kuş ben çözemedim. Yönetim akıllı davranırsa Beşiktaş 5 sene sol bek konusunda sıkıntı yaşamaz.Olayin Beşiktaşlı duruşuyla falan da ilgisi yok.Adam zaten ipleri koparmış. Yönetim bu fırsatı tepmemeli.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı tangaz

Boyko
Beck      Topal      N'koulou    Caner
             Tolgay    Atiba
                    ozzie
       Sosa                       Arfa
                   Gomez

(Tolga, Alexis, Rodolpho, Tosic, Necip, Veli, Olcay, Q, Aras, Cenk, Pektemek)

Çevrimdışı ozgursum

3 fenerli oyuncuyu da istemiyorum acikcasi , o ayarda yabanci oyuncuyu getirebilecegimizi dusunuyorum. Caner 2 senedir medyadaki konusmalardan daha azini yapiyor. Savunmasi kotu , cizgiye inmiyor , saha ici karakter yok denecek kadar az. Teknik direktorune posta koyup sampiyonluk yolundaki en onemli mac oncesi kampi terkediyor. Boyle bir adamin bizim kulupte ne isi olur. Evet duran toplari super kullaniyor ama yeni gelecek Ben arfa vvb gibi oyuncularin da katkisiyla sorun yasayacagimizi sanmiyorum. Gokhan ve topal in verecegini daha ucuz ve daha genc yabanciyla cozeriz. Ayni paraya daha kalitelisini de bulabiliriz.  Bizim yapabilecegimiz en iyi is , gokhan ve topal in fiyatlarini arttirip fenerle 3-4 senelik kontrat imzalamarini saglamak olur. Sonra 25-27 yas araliginda saglam yabancilari alip onumuzdeki 3-4 seneyi keyifle izleriz  :)