Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288313 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Gomez stad atmosferinden çok etkilenmiş yakın çevresine ligde ve avrupada çok başarılar kazanırız seyirciler sanki hemen yanımızda gibi hissediyoruz demiş
Kaynak : trtspor

eldeki beklerlemiymiş onuda sorsunlar :D hatta bu kalecilerlemi:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 00:45:17 atalay ]

Çevrimdışı raichu

sivası yenersek bizden sonra oynayacak fb mersini de yenemez  :icool:

Çevrimdışı Efe

5 Puan önde olmak önemli bir avantaj ancak aslinda durum o kadar da net degil.

1 Beraberlik ve 1 Maglubiyet alirsak Fener'e Lider olma sansi dogar. Kalan Maclarimiza bakarsak 5 Puan kaybetme ihtimalimiz oldukca yüksek görünüyor.

Yani Fener 6 da 6 yaparsa onlarin da Sampiyon olma ihtimali yüksek olur.

1 Puan kaybi daha yapmalari lazim. Ancak o zaman rahatlayabiliriz.
fener ve 6 da 6 gs ye gol atamayan son 3 maçta 1 gol atan bi takımdan bahsediyoruz sivas maçını kazandığımız an 8 puan fark ve kazanacağız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GÖRKEM

Yapma gozunu seveyim nasil cok yuksek ihtimal. Hangi macta berabere kalmamiz cok yuksek ihtimal ? Onu gectim bunun disinda hangi macta yenilmemiz cok buyuk ihtimal?

En zor Mac Konya görünüyor. Akhisar da bize cok ters geliyor. Osmanli da zor Rakip. GS'yi da ne olursa olsun kücümsememek lazim.

Sivas ile Kayseri ise düsme mücadelesi veriyor.

En zor Maclarimizi sona birakmislar resmen. Her Macimiz zor.

Fener'in de zor. zaten o yüzden 6 da 6 yaparlarsa diyorum. Bir kez daha Puan kaybederlerse is zaten biter. Ama etmezlerse de bizim isimiz zor.

Çevrimdışı GÖRKEM

fener ve 6 da 6 gs ye gol atamayan son 3 maçta 1 gol atan bi takımdan bahsediyoruz sivas maçını kazandığımız an 8 puan fark ve kazanacağız

dogru. o yüzden sayet puan kaybetmezlerse diyorum.

bizim elimizde olan birsey degil cünkü.

Çevrimiçi murat

Sivasta aksi gibi kritik macini bizimle oynayacak. Yenerlerse Kayseriyi altina alacaklar. 2 beraberlik hakkimiz var bunu da aksiharla sivasta harcamazsak sampiyonuz.Osmanlj Kayseri yi mactan saymiyorum bile.
bizde sivası yeneriz sivasın son maç fenerle.sivası fenere bela ederiz :D son maç şampiyonluk garantiyse fener  sivasla ölümüne bir maç yapar.biri düşmeme diğeri şl .birbirlerinin kaderini çizmelerini izleriz.düşme hattında 1. sivas 2. kayseri.3. eskisehir istiyorum.mersin veya eskişehirden biri kurtarır umarım.

Çevrimdışı raichu

En zor Mac Konya görünüyor. Akhisar da bize cok ters geliyor. Osmanli da zor Rakip. GS'yi da ne olursa olsun kücümsememek lazim.

Fener'in de zor. zaten o yüzden 6 da 6 yaparlarsa diyorum. Bir kez daha Puan kaybederlerse is zaten biter. Ama etmezlerse de bizim isimiz zor.
bizim puan kaybedip,fb nin  o fikstürde puan kaybetmeme ihtimali yok bence bırak ts,bşakşehir deplasmanı mersine bile takılabileceklerini düşünüyorum
osmanlı konya maçlarından önce iş biter bence

Çevrimdışı Efe

katılmıyorum bu havayla bizim takımın kim gelirse gelsin duman etmesi lazım bursa maçında çok iyi oynadık savunmanın uyumasından kaynaklı 2 gol yedik  hücumda çok güçlüyüz sivas bi bursa değil yine akhisar bu takımları şampiyonluk yolunda duman etmesi lazım kayseri maçını söylemiyorum bile topu topu 3 maç konsantrasyonu sağla kazan zaten çok iyi takımsın fb 2hafta sonra trabzona gidiyor ordan çıkabilir mi hiç sanmıyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

ilk yarı son altı maçımızın sonuçları nasıldı?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı raichu

ilk yarı son altı maçımızın sonuçları nasıldı?
sivas ı 2-0 yendik
akhisar a 2-0 yenildik
kayseri yi 2 -1 yendik
gs yi 2-1 yendik
osmanlı yı 3-2 yendik
konya ya 4 lüleri yaktık  :bandit:

[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 00:14:54 raichu ]

Çevrimdışı mellfred

şu bir gerçekki şu an fenerle aramızda puan farkının açılmasına katkı sağlayan tüm takımlarla bizde oynayacağız
osmanlı,konya ve ne kadar bitik de dense gs deplasmanı zor maçlar
havaya girmemek lazım. her şeyden önce kulübün ve oyuncuların bunu bilmesi lazım
ancak tıpkı karadenizde yaptığımız gibi akhisar ve sivastan 6 puanla dönersek çok ciddi avantaj sağlarız. yine de zor maçlar ve yolun daha 1/5'i geride durmakta
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 00:18:09 mellfred ]

Çevrimdışı ozankarakoc

Taraflı, İyimser, Biricik, Mükemmel Simülasyon:

BEŞİKTAŞ
82 Puan / Şampiyon

Sivasspor (D) +3
Akhisar Belediyespor (D) +3
Kayserispor +3
Galatasaray (D) +3
Osmanlıspor +3
Konyaspor (D) +1

FENERBAHÇE
72 puan

Mersin İdman Yurdu +3
Trabzonspor (D) 0
Gaziantepspor +3
Başakşehir (D) +1
Gençlerbirliği +3
Sivasspor (D) +1

---

Gerçekçi ve Temkinli Simülasyon:

BEŞİKTAŞ
78 Puan / Şampiyon

Sivasspor (D) +3
Akhisar Belediyespor (D) +1
Kayserispor +3
Galatasaray (D) +3
Osmanlıspor +1
Konyaspor (D) +1

FENERBAHÇE
76 puan

Mersin İdman Yurdu +3
Trabzonspor (D) +1
Gaziantepspor +3
Başakşehir (D) +1
Gençlerbirliği +3
Sivasspor (D) +3

---

Uğursuz, Sevimsiz, Namert Simülasyon:

BEŞİKTAŞ
75 Puan

Sivasspor (D) +1
Kayserispor +3
Galatasaray (D) +1
Osmanlıspor +3
Konyaspor (D) 0

FENERBAHÇE
75 puan / Şampiyon

Mersin İdman Yurdu +3
Trabzonspor (D) +1
Gaziantepspor +3
Başakşehir (D) +1
Gençlerbirliği +3
Sivasspor (D) +3

---

Özet:

Galiba bu sene şampiyonuz beyler! :D
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Su son 6 hafta kala kim gelse kolay demezdim. Her mac bizim icin derbi her mac zor. Bunun farkinda olmali takim da taraftar da. Rakibimiz napmis hic bakmadan at gozlugunu takip tek tek mac mac kazanmaliyiz. Emin olsun su Fener daha cok puan kaybedecek. Adamlarin sistemleri iyi, futbolculari iyi ama takim degiller. Hersey bizim elimizde bunu oynadigimiz butun takimlara hissettirmeliyiz.

Bir de bugun atleticoyu izledim ayni bizim ligin basinda yaptigimiz gibi efsane kontra ataklara cikiyolar. 4 pasta rakip kaleye gidiyolar. Bizim son 6 macta ve gelecek sezonun genelinde bu oyunu bastiran rakiplere karsi ve farkli onde oldugumuz maclarda yapmamiz lazim. Hem goze hos geliyor hem muthis katki sagliyor. tabi bu oyun icin dribling ve hizlanma yetenegi yuksek bekler ve aciklar. son vurus kabiliyeti yuksek forvet ve pas yapabilen orta sahalar lazim. Bekler haric hepsi bizde mevcut.

Çevrimdışı Orhan

bizde sivası yeneriz sivasın son maç fenerle.sivası fenere bela ederiz :D son maç şampiyonluk garantiyse fener  sivasla ölümüne bir maç yapar.biri düşmeme diğeri şl .birbirlerinin kaderini çizmelerini izleriz.düşme hattında 1. sivas 2. kayseri.3. eskisehir istiyorum.mersin veya eskişehirden biri kurtarır umarım.
Abi sivasin potoda kalmasi lazim eger dusmeleri kesinlesirse fenere zorluk cikarmazlar.bizim Kayseri maci da dusme hattindayken olacak sanirim.Ne guzel stadlar yapildi seneye lig keyifli olcak derken adamlar dusecek o da biraz uzucu aslinda.Genclerbirligi akhisar gibi takimlar temizlense iyidi.

Çevrimdışı GÖRKEM

sivas ı 2-0 yendik
akhisar a 2-0 yenildik
kayseri yi2 -1 yendik
gs yi 2-1 yendik
osmanlı yı 3-2 yendik
konya ya 4 lüleri yaktık  :bandit:

Konya ayni Konya degil. GS maci Telekom'da. Bir de can derdinde olan 2 Rakip var simdi.

Zaten Ligin ilk yarisindan daha zorlu gecer genelde son Maclar. 5 Puan kaybetmek cok kolay. Sadece 2 Haftada kapanabilecek bir fark.

Yalniz Fener'in 6 da 6 yapacagini bende düsünmüyorum.

Çevrimdışı mellfred

Tabi tabi umutlansinlar iyice, pahali transfer yapsinlar zlatan mesela sonra ver elini arsenal deplasmani
epl'den city gelecek gibi  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

5 Puan önde olmak önemli bir avantaj ancak aslinda durum o kadar da net degil.

1 Beraberlik ve 1 Maglubiyet alirsak Fener'e Lider olma sansi dogar. Kalan Maclarimiza bakarsak 5 Puan kaybetme ihtimalimiz oldukca yüksek görünüyor.

Yani Fener 6 da 6 yaparsa onlarin da Sampiyon olma ihtimali yüksek olur.

1 Puan kaybi daha yapmalari lazim. Ancak o zaman rahatlayabiliriz.

Onların daha garanti puan kaybedecekleri Trabzonspor ve Başakşehir deplasmanları var. Bu 2 maçtan en fazla 2 puan çıkarabilirler.
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 00:25:26 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

BEŞİKTAŞ
75 Puan

Sivasspor (D) +1
Kayserispor +3
Galatasaray (D) +1
Osmanlıspor +3
Konyaspor (D) 0

FENERBAHÇE
75 puan / Şampiyon

Mersin İdman Yurdu +3
Trabzonspor (D) +1
Gaziantepspor +3
Başakşehir (D) +1
Gençlerbirliği +3
Sivasspor (D) +3

Son maça 3 puan önde girip şampiyonluğu mu vereceğiz?

Çevrimdışı can1903

KONSANTRASYON! Sivas ve Akhisardan 6 çıkarmalıyız. Kayseri maçında taraftarımız ile coşup son darbeyi vurmalıyız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Fikret

Atletico taraftarından baskı nasıl yapılır öğrenmemiz gereken şeyler var.
Yalnız şöyle de birşey var dk 80lerden sonra özellikle top Barça'da falan demediler ıslık yerine tezahurat yaptılar.
Ben yuhalama-ıslığa her zaman katılan ve ilk başlatanlardan olan biriyim ama olayı çokta abartmamak lazım.
Özellikle Bursa maçında yediğimiz gol defans-kaleci eksikliğimizden oldu.

Yoksa aynı dale tribün şovuyla takım akıllı oynayınca L'pool'u uyutmuştuk.
Yani iş biraz takımda da bitiyor.

Maça başlangıç skoru alana kadar ıslık, hakeme rakibe baskı tamam tabi de 3-1 gibi skorda biraz tezahurat-şov esasen takıma yararlı olur.
Bizim defansta-kalede sıkıntı var.

Barça yüklenirken Atletico tezahuratları yapıldı ama Atletico defansı hiç göz açtırmadı. İlla ıslığa ihtiyaç duymadılar yani.

5 puan oldu. Şu Sivas maçını aldık mı Akhisar-Kayseri çok daha kolaylaşacak.
Fener Braga maçından beri galibiyet alamadı topta oynamıyor. Mersin-Konya-Trabzon 3 maçı onlara çok ağır gelecektir. Mersin olmadı TS'de kesin puan bırakırlar.
Şu Sivas'ı yenmemiz lazım. Ölümüne saldırmak lazım. Hakikatten bunlar final maçı.

Çevrimdışı ozankarakoc

Son maça 3 puan önde girip şampiyonluğu mu vereceğiz?

Beşiktaşlı olduğun ne kadar belli kardeş :) O kadar simülasyonun arasından gittin Uğursuz, Sevimsiz, Namert Simülasyon'u seçtin.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı aşığımsana

sanki fb ile 5 değilde aynı puandaymışız gibi işimize bakarsak şampiyon oluruz... şampi.. havasına girersek sıkıntı yaşarız
  :ok:
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Özay

Akhisar maçını kazanırsak şampiyonuz. Uzun uzadıya hesaplar yapmanıza gerek yok. Tek eşik orası şu an.