Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288308 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı acan07

önümüzdeki 2 hafta

fener-mersin lig                        sivas-beşiktaş
konya-fener kupa                      akhisar-beşiktaş
trabzon -fener lig

Çevrimdışı Çağatay

Atletico taraftarından baskı nasıl yapılır öğrenmemiz gereken şeyler var.

attılar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı 38life

gomez atarsa maçları kazandık onun gol attığı maçları kesin kazanıyoruz
Gomezin gol atması bence rakipleri psikolojik olarak da bitiriyor. "Adamlar da Gomez var abi, adam atıyor " diyip eziklik hissediyorlar.

Çevrimdışı Yado

İlk aklıma gelen sosa'nın Osmanlı kayseri serisi , extra puanları alan tarafdık , Derbilerde de ortalama puan aldık .

Önümüzdeki 3 maç belkide fikstürün en rahat kazanacağımız maçları Alırsak,  ki bu haftalarda verdik önceden Şampiyonluğu,

Osmanlı maçı Bizim Stad'da Şampiyonluğu kutladığımız maç olur :)

Bende gelir semtte sabaha kadar eğlenir akşamında da maça gider eğlenir , maçtan çıkar suyun kenarında eğlenir , çıkar yukarda eğlenir ..

7 gün 7 gece diolar ya

Hazır stadda açılıyor Başkan Bütün yaz şampiyonluk kutlar organizasyon yapar :)

Çok büyük gelir ve ivme ile doğuyor stadımız semtimiz , Çocuk kısmetiyle doğdu beyyler :)
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ozan062

Yalniz biz bu Galatasaray'i ciddi ciddi rezil ederiz.

dimi fakat suda var adamlar topun arkasına gecerek iyi top oynuyorlar yani rakibi iyi utuyorlar... bunuda zaten bu kadro yapar biraz daha değiştirseler bu kadroyu tamamen düşmeye oynarlar...

yani bizide egerki uyutmayı basarırlarsa bizde boyle bi o kale bi bu kale yaparız ve kaos olur tersi olursa biz fena ezeriz:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı cessolupus

bugün gs nin yerinde biz olsaydık fener bizi yenerdi birinci dakikada muslera cıktı aldı topu bizim tolga efendi içeri alırdı o topu!

Çevrimdışı MrtBlgc

Ben korkuyorum ya hala. Bizde Konya ile oynayacağız daha, ki Akhisar da riskli maç. Basit puan kayıpları yapıp şampiyonluğu Fenere verecekmişiz gibi geliyor. Artı Osmanlı ve GS var daha.
Konya maçına kadar elli kere biter bu lig. Benim korktuğum iki maç var, birisi Sivas diğeri Akhisar. Bu maçları kazandığımız anda Lig biter.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı alimm

bu burda dursun......:

#Beşiktaş # TT Arena'da Şampiyonluk Turu Atar....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Mehmet57

Fener'de hala Serdar Kesimal adinda bir futbolcu var. Hamit Altintop 1, bu iki :kop:

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Şu anda cursedofdragon'un avatarındaki fotoraf gibiyim :evillol:

Bir keyifli, efendime söyliyim bir huzurlu :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu anda cursedofdragon'un avatarındaki fotoraf gibiyim :evillol:

Bir keyifli, efendime söyliyim bir huzurlu :bandit:

:D  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Savunmada yetenekli general, gerçekte yerin en gizli kovuklarında saklanır; saldırıda yetenekli general göğün en yükseklerine çıkar. Göğün en yükseklerine yıldırım gibi çıkan hem kendini korur hem de tam bir zafer kazanır.

Çevrimdışı kyiv

Önümüzdeki 2 maç yani Sivas ve Akhisar maçları sadece bizi bu sene şampiyon yapmayacak önümüzdeki 5 yıla amborga koymamızın başlangıcı olacak. Maddi olarak biten Galatasaray ile manevi olarak bitecek Fenerbahçenin önümüzdeki yıllarda şampiyon olma şansları yok. Yeter ki konsantre olup özellikle bu 2 maçı alalım.

Çevrimdışı Kemal

Sivas maçıni alırsak konya bu hafta yenerse alt siradakini fb maçında Mersin suprizine hazır olun . Ümit ozatta Rıza ve Aykut gibi kendinden bahsettirip potada kalmak isteyecektir yeni dünyada yeni trend bu :) yeterki sivasi geçelim hatta rahat geçelim msj verelim

Çevrimdışı Orhan

Aksihar macina guvenmemek lazim.Gecen sene de bizi onlar yakti.Bizim icin eşik o mac olacak. Osmanliyla kayseriyi arena da duman ederiz. Konya maci eger siralamayi degistirmeycekse Konya Istanbulda oynamyi kabul etti zaten.

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimiçi COB

Aksihar macina guvenmemek lazim.Gecen sene de bizi onlar yakti.Bizim icin eşik o mac olacak. Osmanliyla kayseriyi arena da duman ederiz. Konya maci eger siralamayi degistirmeycekse Konya Istanbulda oynamyi kabul etti zaten.

Akhisari kolay yeneriz gibi, ama Sivas maci baya direnc olacak karsimizda. Sivas'ta puan kaybi yasamasak Akhisar karsisisnda hic kaybetmeyiz.

Çevrimdışı GÖRKEM

5 Puan önde olmak önemli bir avantaj ancak aslinda durum o kadar da net degil.

1 Beraberlik ve 1 Maglubiyet alirsak Fener'e Lider olma sansi dogar. Kalan Maclarimiza bakarsak 5 Puan kaybetme ihtimalimiz oldukca yüksek görünüyor.

Yani Fener 6 da 6 yaparsa onlarin da Sampiyon olma ihtimali yüksek olur.

1 Puan kaybi daha yapmalari lazim. Ancak o zaman rahatlayabiliriz.

Çevrimdışı mrred

Gomez stad atmosferinden çok etkilenmiş yakın çevresine ligde ve avrupada çok başarılar kazanırız seyirciler sanki hemen yanımızda gibi hissediyoruz demiş
Kaynak : trtspor
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan

Akhisari kolay yeneriz gibi, ama Sivas maci baya direnc olacak karsimizda. Sivas'ta puan kaybi yasamasak Akhisar karsisisnda hic kaybetmeyiz.
Sivasta aksi gibi kritik macini bizimle oynayacak. Yenerlerse Kayseriyi altina alacaklar. 2 beraberlik hakkimiz var bunu da aksiharla sivasta harcamazsak sampiyonuz.Osmanlj Kayseri yi mactan saymiyorum bile.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Çağrı abi konuş gecemiz şenlensin :bandit:

Kusura bakma masaya çağırır gibi oldu ama.. :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozgursum

5 Puan önde olmak önemli bir avantaj ancak aslinda durum o kadar da net degil.

1 Beraberlik ve 1 Maglubiyet alirsak Fener'e Lider olma sansi dogar. Kalan Maclarimiza bakarsak 5 Puan kaybetme ihtimalimiz oldukca yüksek görünüyor.

Yani Fener 6 da 6 yaparsa onlarin da Sampiyon olma ihtimali yüksek olur.

1 Puan kaybi daha yapmalari lazim. Ancak o zaman rahatlayabiliriz.
Yapma gozunu seveyim nasil cok yuksek ihtimal. Hangi macta berabere kalmamiz cok yuksek ihtimal ? Onu gectim bunun disinda hangi macta yenilmemiz cok buyuk ihtimal?