Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7286840 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Uefa kuralları açık kardeşim Bosman Uefa organizasyonunda yer alan tüm ülke liglerinde geçerli. Hatta sanırım Güney Amerika'da da.
Sen öyle diyorsan öyledir abi :D Rıdvan da az önce İnter' le anlaştı falan diyor ama eğer 1milyon fesih için istiyorlarsa bence kesinlikle verip almalıyız.

Çevrimdışı aa1903

Bence siz bu üclünün bize gelmesi konusunda fazla iyimsersiniz :)  olursa sadece 1'i olur gibi geliyor bana.

önemli olan o değil, önemli olan fener'in karışması. :D

Çevrimdışı Özay

Caner hem transfer çalımı olur hem de kadro planlamasında hayati bir hamle. Sol bekine iyi bir yerli koyup diğer bölgelere istediğin yabancıyı koyuyorsun her açıdan şahane bir olay.

Yönetim ne yapıp etsin bu transferi bitirsin.

Çevrimdışı aa.aslan

Yönetim al şu Caner Erkini bitir fb yi psikolojik durumu var ve caner orta anlamında dünyanın en iyi beklerinden bana göre fark yaratır süperde olur.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 21:24:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Puan farkını süper Mario söylemişti  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 21:30:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sivas'ı yenersek 8 puan ile dirençli Mersin'in önüne atacağız Fener'i. Yenersek son canını da alırız hafta bile bitebilir iş.

Önümüzdeki 2 maçı kazanırsak puan farkı en az 7 olacak 4 hafta kala. %80'lere çıkar iş.

Ek olarak biz bu Galatasaray'ı böyle yakalamışken tarihi  fark atıp orada da hesabı kesmemiz lazım. 5-0 bitse şaşırmam Arena'da o kadar kötüler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Psikolojik avantaj artık bizde, Fener ilk maçında gümlerse işte o zaman Şampi YON yazabiliriz  :ok:

Çevrimdışı Zafer55

Alıcaz caneri, binecez üstüne, basıcaz kırbaçı  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sivas'ı yenersek 8 puan ile dirençli Mersin'in önüne atacağız Fener'i. Yenersek son canını da alırız hafta bile bitebilir iş.

Önümüzdeki 2 maçı kazanırsak puan farkı en az 7 olacak 4 hafta kala. %80'lere çıkar iş.

Ek olarak biz bu Galatasaray'ı böyle yakalamışken tarihi  fark atıp orada da hesabı kesmemiz lazım. 5-0 bitse şaşırmam Arena'da o kadar kötüler.

Şampiyonluk düğümü Trabzon'da çözülür, Sivas'ı yenersek puan farkı son 4 haftada bence 8'e çıkacak  :ok:

Çevrimdışı ozan062

maç bi garipti,,, kesinlikle bu lig cepte... tersi bir durum için acayip şeyler olması lazım onuda suan goremiyorum cnk biz gucluyuz...

caner kadro dısı hmm suan hafiften inceden o kişiye karşı ısınmaya başladım :nargile:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

4 galibiyet 2 beraberlik = Şampiyonluk :bandit: :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Psikolojik avantaj artık bizde, Fener ilk maçında gümlerse işte o zaman Şampi YON yazabiliriz  :ok:
Fener trabzon maçında üzerinden formayı çıkartır askıya asar önemli olan bizim şu 2 deplasmandan 6 puan çıkarmamız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı AmaralGürses

Ahahah yarıldım arkadaş bu fenerliler neyin kafasında  :ebebe: :ebebe: :evillol:

Çevrimdışı Efe

4 galibiyet 2 beraberlik = Şampiyonluk :bandit: :bandit:
4 galibiyet alırsak otomatikman şampiyonuz tolga 2 beraberliğe gerek yok bu fb ts yede gol atamaz aha yazdım buraya  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fener trabzon maçında üzerinden formayı çıkartır askıya asar önemli olan bizim şu 2 deplasmandan 6 puan çıkarmamız

Sivas ve Akhisar'ı yenebilirsek benim tahminime göre %99 şampiyon oluruz  :ok:

Son haftalardaki Konya ve Gs maçlarında Hamza vs. oynar  :icool:

Çevrimdışı Çağatay

haftasonu puan farkını 8 yapalım da paniklesinler  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Efe

maç bi garipti,,, kesinlikle bu lig cepte... tersi bir durum için acayip şeyler olması lazım onuda suan goremiyorum cnk biz gucluyuz...

caner kadro dısı hmm suan hafiften inceden o kişiye karşı ısınmaya başladım :nargile:
bence büyük transfer olur caner çok iyi oyuncu sıkıntılı ama bize geldikten sonra o çirkefliği gider o fb ye mahsus  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

4 galibiyet alırsak otomatikman şampiyonuz tolga 2 beraberliğe gerek yok bu fb ts yede gol atamaz aha yazdım buraya  :)
Fb daha puan kaybeder tabi ama şuan ki puan durumuna bakarsak durum bu :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AmaralGürses

ASPOR'da gbilgiç'i izlemenin keyfi paha biçilemez  :lol:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ahahah yarıldım arkadaş bu fenerliler neyin kafasında  :ebebe: :ebebe: :evillol:

Ne takoz adamlar ya, sanki Beşiktaş fener dışında başka takımla yarışıyor.

BİZ ŞAMPİYON OLAMASAK DA SİZİ YAPTIRMAYACAĞIZ nedir ya  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Orhan

Basaksehirle Trabzon var daha gazozlarini bitirmediler.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

Fb daha puan kaybeder tabi ama şuan ki puan durumuna bakarsak durum bu :icool:
sen benim puan durumuma bak bence fb bu 2 maçıda kazanamaz dedim kazanamadı yanıldığım tek konu gs nin yenememesi gerçekten kötüler bu kadar kötü gsye gol atamayan bi fb var  :D
Şampiyon Beşiktaş JK