Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285355 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Caner sezon sonuna kadar kadro dışıymış bu arada Vitor Pereira kadroya almayınca kavga etmiş sezon sonu da büyük ihtimalle ayrılacakmış. Şu adamı alsak en az 5 sene sol beki kapatır milli takımın bekini kadroya katmış oluruz. Henüz 27 yaşında. Senelik 2 milyona falan çok rahat getirebiliriz.

Çevrimdışı mylife1903

sözleşmesi bitmiş oyuncuya ne bonservisi parası ?  :) fenerbahçe benim ebedi dostum değildir ezeli rakibim orası doğru günahlarımı bile daha çok severim fenerden  :ok:
Yok anlamadin sen yahu diyorum ki bonservisi verelim yonetmelik ciksin hemen sivasspor macinin kadrosuna alalim caneri

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Caner erkin kadro disi haberini duyunca direk foruma girdim :) caner besiktasimiza hayirli olsun seneye cok iyi cl ligi kadrosu kurmamiz lazim ceyrek final hedef olmali

Çevrimdışı Savaş

Atiba - Oğuzhan - Tolgay - Sosa - Gomez takımda kalsın gerisi naparsa yapsın.

Bunlar hariç hepsi yeri doldurulabilcek oyuncular. Ama bu 5'liden biri giderse cok üzülürüm.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Atiba - Oğuzhan - Tolgay - Sosa - Gomez takımda kalsın gerisi naparsa yapsın.

Bunlar hariç hepsi yeri doldurulabilcek oyuncular. Ama bu 5'liden biri giderse cok üzülürüm.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hahahaha aynen abi cenk tosunda kalsın :)

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA
Caner Erkin Sezon Sonuna Kadar Kadro Dışı Bırakıldı
Caner'le sözleşme yenilenmeyecek Yeni sezonda Fenerbahçe de olmayacak
A.Spor Emre Bol.

Çevrimdışı Alper1903

Bence alalım. Hazır ligi biliyor, iyi de top oynuyor. Senelerdir konuşulan "psikolojik üstünlüğü" de ele geçiririz.

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimdışı cursedofdragon

Bence alalım. Hazır ligi biliyor, iyi de top oynuyor. Senelerdir konuşulan "psikolojik üstünlüğü" de ele geçiririz.

caner sadece bu maçlık değil sezon sonuna kadar kadro dışı kalmış sözleşmeside bitiyor imzalamıcaklarmış emre bol dedi aspor'da :D

Ya inter ya bize gelicek büyük bir ihtimalle inter'e gitmeye bilir orda vergi çok az para kalır :D

Çevrimdışı aa1903

Çevrimdışı BelekKartaLı

Hazır elimize fırsat geçmişken bence pektemek+serdarı fenere verelim yerine bonservisi elinde olan caneri alalım :D :D :D
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı mülkübey

Cenkle gs yi sabote ettik. Ismail ve pekthemek ile fb yi bitirelim.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

bu fotoğrafı kullanın arkadaşlar twitter'cılar :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 18:58:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yado

Bildiğim kadarıyla sözleşmesinin bitmesine yarım sezon kala futbolcular başka takımlarla sözleşme imzalayabiliyor.

Eğer Canerle bu tür bir sözleşme imzalarsak fenevin ağzına yüzüne böle şap şap :))) kürekle vurmuş oluruz hemde lahmacun küreğiyle , aziz 3 yıl kendine gelemez
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı mülkübey

bu fotoğrafı kullanın arkadaşlar twitter'cılar :D

Profilden kartalı da andırıyor
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bildiğim kadarıyla sözleşmesinin bitmesine yarım sezon kala futbolcular başka takımlarla sözleşme imzalayabiliyor.

Eğer Canerle bu tür bir sözleşme imzalarsak fenevin ağzına yüzüne böle şap şap :))) kürekle vurmuş oluruz hemde lahmacun küreğiyle , aziz 3 yıl kendine gelemez
Ama Fener den izin almadan imza atamıyormuşuz heralde  :tabe: Antep den Cenk Tosun u alırken de bu yüzden tartışma çıkmıştı hatırlarsanız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı brkntcnr

Türkiye' de olmuyor o 6 ay olayı. Yurt içinden bir takımdan sözleşmesi biten bir oyuncuyu alabilmek için kulübünden izin belgesi almamız gerekiyor. Cenk Tosun' da da bu şekilde izin aldık kulübünden ve sonra konuşabildik. Zaten GG - Topal ve Caner in menajeri de bugün sezon bitmeden yerli takımlarla görüşemem cezası var dedi. Ama avrupa da olabiliyor o olay o yüzden fenerden izin almamız lazım veya sözleşmesi bitene kadar beklemek lazım. Valla geleceğini biliyorsak sezon sonuna kadar da beklenir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 19:05:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Süper bir twit gördüm paylaşmazsam olmaz  :kop:

Çağrı Yaman ‏@yamancagri  1 dk.1 dakika önce
Caner Erkin-Perreira olayını Beşiktaş'tan Quaresma yapsa,Q7 Şenol hocanın g.tünü elledi diye haberler çıkar bu medyada.

:evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 19:06:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Türkiye' de olmuyor o 6 ay olayı. Yurt içinden bir takımdan sözleşmesi biten bir oyuncuyu alabilmek için kulübünden izin belgesi almamız gerekiyor. Cenk Tosun' da da bu şekilde izin aldık kulübünden ve sonra konuşabildik. Zaten GG - Topal ve Caner in menajeri de bugün sezon bitmeden yerli takımlarla görüşemem cezası var dedi. Ama avrupa da olabiliyor o olay o yüzden fenerden izin almamız lazım veya sözleşmesi bitene kadar beklemek lazım. Valla geleceğini biliyorsak sezon sonuna kadar da beklenir.

Hayır Türkiye'de de geçerli uluslararası kural bu kimseden izin almadık Cenk için de Antep başkanı ondan kudurdu. Sadece etik değil deniyor ki o da yanlış kural serbest diyorsa etiktir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 19:06:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Hayır Türkiye'de de geçerli uluslararası kural bu kimseden izin almadık Cenk için de Antep başkanı ondan kudurdu. Sadece etik değil deniyor ki o da yanlış kural serbest diyorsa etiktir.

serbest serbest sıkıntı yok :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★