Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285349 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yeni kaleci adayım ruffier bu arada sivasın sol beki ziya> i.köybaşı

Bizim mahalli amatör takımının sol beki > i.köybaşı
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Katılıyorum ne gerek var bu görüşmeye ne kadar konuşulursa ne kadar gündemi meşgul ederse feneri o kadar yıpratır bizede faydası olur eminim aynı durumda biz olsak fener medyası devre arasından sezon sonuna kadar haber yapar karıştırırdı bizi bizde ne yaparsak kendi kendimize yapıyoruz.

Köstek olmaktan başka bir şey değil.

özellikle ismaille devam edilmesi durumunda deli iboya yapılanların bin mislisinin kendisine yapılacagından eminimki bu cocuk daha duygusal cok zorluklar yasar

hem bursa macında vurma diyen bir taraftarız hep biragızla yani daha simdiden ondan bıkmaya ramak kalmıs sezon sonu kesinlikle sozlesme uzatılırsa uzer bizi ha 800bine vs veya 1e anlasılırsa sorun yok ama yedek olması sartıyla tabi

İsmail, bu statta biraz zor oynar.

beck'i tarif ediyorsun :)

ayrıca geçen senin tavsiye ettiğin (ara transfer döneminde ben de tavsiye etmiştim) Marvin Plattenhardt'ı profilimize çok yakışıtıroyurm ama mutlaka ŞL'ye gitmemiz lazım bize gelmesi için.

Evet, fakat Beck öteki tarife uymuyor. Marvin zor ama takımda görmek isterim.

Kaleye imkanları zorlayıp Costil 'i  alacaktık sorun kalmayacaktı atalay devre arasından  5 - 6 maçını izledim gerçekten çok iyi bi kaleci.

Costil iyidir. Underrated kaleci...

Çevrimdışı Ogün

Günlük yarım dönemlik çözümlerle bir noktaya varamadığımızı anladık defans hattında. Bu sene Gomez bu performansı göstermese büyük ihtimalle şu an GS'ın durumundaydık bunu yadsımayalım, defansımız cidden felaket durumda. İlerisi bir şekilde çözülür tüm parayı defansa harcamamız lazım.
Gomez demişken adam her kırılma noktasında ortaya çıkartıp harikalar yaratıyor geçen sene Demba ba son haftalarda neredeyse Mustafa Pektemek'e dönüştü. Büyük bir golcünün farkını yıllar sonra net olarak gördük.
Gomez'den ziyade Sosa çok büyük sorumluluk aldı. Tabii Sosa ortada görünmüyorken Gomez'in ortaya çıkıp bize kazandırdığı derbileri unutmamak lazım.
O değilde şu an Fiorentina'lıların yerinde olmak istemezdim. :lol:

Çevrimdışı mülkübey

Caner geliyor mu ney. Sakatlığı yokken Kadrodan çıkarmışlar :)
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA
Caner Erkin Kadroya Alınmadı
A.Spor.

Hayırlı olsun diyelim mi :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

SON DAKİKA
Caner Erkin Kadroya Alınmadı
A.Spor.

Hayırlı olsun diyelim mi :)
İnter diyorlar ama öbür tarafta ama Telles var adamlarda 20 maça çıkmış bu sene. Anlam veremedim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

İnter diyorlar ama öbür tarafta ama Telles var adamlarda 20 maça çıkmış bu sene. Anlam veremedim..

telles istemiyormuş inter caner'i istiyorlar ama bakalım :D

Gökhan gönül kadroda mı oda yok deniyordu :D

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı alimm

İsmail ile sözleşme imzalamak yerine sol beki "caner + eren" yapsak olmaz mı..? Köybaşı da nereye giderse.....!
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

İsmail ile sözleşme imzalamak yerine sol beki "caner + eren" yapsak olmaz mı..? Köybaşı da nereye giderse.....!

caner+ eren olmaz caner beleş gelicek gelirse 1 tane yabancı alabiliriz o zaman ismail-tosic yolcu :)

EssiLor

• Ziyaretçi

Caner'in menajeri kimseyle anlaşmadık demiş İnter'de gideceği Haberleri yalanlandı
Son Dakika
Verilen son bilgiye göre Caner Vitorla kavga etmiş
O yüzden kadro dışı bırakılmış

Caner'in menajeri kimseyle anlaşmadık demiş İnter'de gideceği Haberleri yalanlandı
Son Dakika
Verilen son bilgiye göre Caner Vitorla kavga etmiş
O yüzden kadro dışı bırakılmış

fanatik'e göre gs'nin 4 yıldızlı logosunu paylaşmış kendi takımının hiç yıldızı olmayan fotosunu koymuş :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

PFDK'dan alcağımız ceza ne zaman açıklanır ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Telles kiralık, Galatasaray'dan bonservisini almaları için 5-6 milyon euro vermeleri gerekiyor.

Caner'in sözleşmesi bitiyor, 1-2 milyon euro imza parasına hallederler.

EssiLor

• Ziyaretçi

fanatik'e göre gs'nin 4 yıldızlı logosunu paylaşmış kendi takımının hiç yıldızı olmayan fotosunu koymuş :D
Ozaman hayırlı olsun diyelim mi ?

Ozaman hayırlı olsun diyelim mi ?

zaten hayırlı olsun da bize mi inter'e mi onu görücez :D

Çevrimdışı mylife1903

Ismail kesin gitmeli bitti fin
Caner gelirse tosic kalmali oraya baska para harcamanin alemi yok.
Pektemek yerine bir futbolcu alinmali bitti fin
Buraya genc oyuncu alinip yatirim yapilabilir ya da omer sismanogluna sans verilir
Boyko ve tolga kesin kalacak orayi unutun.
Serdar konusunda gelismeler olabilir. Gg gelecekse gider yok gelmeyecekse kalacak.
Ileride satilan adamin yerine adam lazim olacak
Aras geliyor
Stoper konusunda bence rodolfonun performansi onemli, iyi donerse milosevic kadroya alinir orasi da tamam.

Gelen mangirlarla da borclar odenir.

Bekara kari bosamak kolay tabi, habire transfer yapiyoruz forumda.

Hic transfer yapilmasin, kadro korunsun ismail ve pektemek yollansin, sol tarafa kiz takiminin sag beki monte edilsin ben raziyim. Once borclar odensin

EssiLor

• Ziyaretçi

Bir Son Dakika Daha
Yedek kalma durumuna tepki gösterdiği için Caner kadro dışı bırakıldı
Vitor Pereria ya karşı futbol ahlakına uygun olmayacak şekilde seviyesiz davranmış
A.Spor.

Çevrimdışı eaglekartal

Bugün oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe karşılaşması öncesi Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın futbolcularımızla yaptığı maç toplantısında 18 kişilik kadroda yer alan Caner Erkin, toplantı sonrası Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’ya karşı spor ahlakına aykırı ve seviyesizce bir davranış içinde bulunmuştur.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından Caner Erkin maçın 18 kişilik kadrosundan çıkartılmıştır.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından kadro dışı bırakılan Caner Erkin ile ilgili kararı, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu verecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Çevrimdışı Yado

Ismail kesin gitmeli bitti fin
Caner gelirse tosic kalmali oraya baska para harcamanin alemi yok.
Pektemek yerine bir futbolcu alinmali bitti fin
Buraya genc oyuncu alinip yatirim yapilabilir ya da omer sismanogluna sans verilir
Boyko ve tolga kesin kalacak orayi unutun.
Serdar konusunda gelismeler olabilir. Gg gelecekse gider yok gelmeyecekse kalacak.
Ileride satilan adamin yerine adam lazim olacak
Aras geliyor
Stoper konusunda bence rodolfonun performansi onemli, iyi donerse milosevic kadroya alinir orasi da tamam.

Gelen mangirlarla da borclar odenir.

Bekara kari bosamak kolay tabi, habire transfer yapiyoruz forumda.

Hic transfer yapilmasin, kadro korunsun ismail ve pektemek yollansin, sol tarafa kiz takiminin sag beki monte edilsin ben raziyim. Once borclar odensin

İşte aklı başında mantıklı bir Beşiktaş taraftarı örneği !!

Söylediğin herşeye katılmakla birlikte + 1 adet Taş Gbi stoper konusunda israrlıyım
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

EssiLor

• Ziyaretçi

Ya Allah Rıza'sı için
Çökelim hemen alalım şu altın değerindeki adamı
Caner Erkin ya harika oynar bizde hemen çökmeliyiz menajeriyle görüşmelere başlayıp Takıma kazandırmalıyız
Caner gibi Ada'mı kaçırmamalıyız hemen hemen almalıyız.

Bugün oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe karşılaşması öncesi Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın futbolcularımızla yaptığı maç toplantısında 18 kişilik kadroda yer alan Caner Erkin, toplantı sonrası Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’ya karşı spor ahlakına aykırı ve seviyesizce bir davranış içinde bulunmuştur.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından Caner Erkin maçın 18 kişilik kadrosundan çıkartılmıştır.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira tarafından kadro dışı bırakılan Caner Erkin ile ilgili kararı, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu verecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

inşallah hemen kadro dışı bırakırlarda hemen çökeriz :D

Çevrimdışı mylife1903

İşte aklı başında mantıklı bir Beşiktaş taraftarı örneği !!

Söylediğin herşeye katılmakla birlikte + 1 adet Taş Gbi stoper konusunda israrlıyım

@Yado hep ayni seyleri yazmaktan ben biktim usandim benim bikmadan usanmadan yazdigim transferlerim de var
Bir daha yazayim bulunsun devamli burada

Ingiltere krali, rahmetli baskan kenedi, tacsiz kiral pele, bekinbauyer, kaleci mayer, bricit bardo, nadya komanachi ve fenerbahceli cemil
(Sener sen aksani ile okunup vurgulanirsa daha etkili olur bu transferler)

Çevrimdışı mylife1903

inşallah hemen kadro dışı bırakırlarda hemen çökeriz :D
Ayiptir arkadaslar oyle cokmek falan, firsatcilik ve olucuk yapmayalim bonservisini odeyelim fb bize satsin simdiden zaten buyuk baskan yildirim demiroren federasyon baskani, bir yonetmelik cikartir caner yonetmeligi biz transferi bitiririz, camialarin arasi bozulmaz, caner ortada kalmaz, ismail ortada kalir hem fb camiasina da uefa darbesi oncesi yardimimiz dokunur, ebedi dostumuz ezeli rakibimiz bir camiadir, bonservis olarakda gomeze ne verdiysek aynisini hatta iki katini verelim ki aramiz acilmasin!

Ayiptir arkadaslar oyle cokmek falan, firsatcilik ve olucuk yapmayalim bonservisini odeyelim fb bize satsin simdiden zaten buyuk baskan yildirim demiroren federasyon baskani, bir yonetmelik cikartir caner yonetmeligi biz transferi bitiririz, camialarin arasi bozulmaz, caner ortada kalmaz, ismail ortada kalir hem fb camiasina da uefa darbesi oncesi yardimimiz dokunur, ebedi dostumuz ezeli rakibimiz bir camiadir, bonservis olarakda gomeze ne verdiysek aynisini hatta iki katini verelim ki aramiz acilmasin!

sözleşmesi bitmiş oyuncuya ne bonservisi parası ?  :) fenerbahçe benim ebedi dostum değildir ezeli rakibim orası doğru günahlarımı bile daha çok severim fenerden  :ok: