Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285271 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı panic13

Bekler ile ilgili oyuncu profili dışında bir şey söyleyeyim. -Lazım olan profili daha önce epey tarif ettim- Daha öncede değinmiştim lakin; Vodafone Arena'da kanatlarda oynamak özellikle bek oyuncusu olmak kolay olamayacak.

O yüzden basit hata sayısı düşük, oyun bilgisi ve temel becerileri yüksek, baskıdan oyun içinde olabildiğince etkilenmeyecek bir oyuncu tiplemesi gerek.

beck'i tarif ediyorsun :)

ayrıca geçen senin tavsiye ettiğin (ara transfer döneminde ben de tavsiye etmiştim) Marvin Plattenhardt'ı profilimize çok yakışıtıroyurm ama mutlaka ŞL'ye gitmemiz lazım bize gelmesi için.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

özellikle ismaille devam edilmesi durumunda deli iboya yapılanların bin mislisinin kendisine yapılacagından eminimki bu cocuk daha duygusal cok zorluklar yasar

hem bursa macında vurma diyen bir taraftarız hep biragızla yani daha simdiden ondan bıkmaya ramak kalmıs sezon sonu kesinlikle sozlesme uzatılırsa uzer bizi ha 800bine vs veya 1e anlasılırsa sorun yok ama yedek olması sartıyla tabi
hala 800 1 diyorsunuz Ozan. Yapmayın etmeyin. İsmail önümüzdeki sene bu takımda o statta üste para vererek oynayabilir ancak!
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Anıl

İsmail kulüpten bonuslarla beraber yıllık 1.5 milyon euro istemiş, anlaşmaya yakınlarmış. Menajeri öyle diyor

Çevrimdışı tuncaboylu

İsmail'in ve duruma göre Serdar'ın seneye yedek olarak tutulmasında bir sıkıntı göremiyorum.

1.5 milyon euro hikayesi de menajerinin çabası, zaten bonusları falan katıp söylemiş adam. 750-800 bin euro garanti paraya anlaşılır.

Takımda yedeklerin hepsinin üst düzey olmasına gerek yok, hatta bazı pozisyondaki oyuncular yedek olmayı kabullenecek kadar orta profilli olmalı. Özellikle Türkiye'de 4-5 maç sonra "o niye oynamıyor, bu niye oynamıyor" goygoyu başlar, bu sene Fenerbahçe'deki gibi her taraftarın ve yazarın kafasında farklı bir ideal 11 olur.

Yedek sağbekin çok da önemli olmadığını bu sene gördük. Serdar 28. haftada ilk kez ligde süre aldı. Sene biter, Beck'ten daha iyisini getirmeyi düşünüyorsak Serdar'ı göndeririz. Şenol hoca "Beck iyi, onu ilk 11 kullanacağım" derse, Serdar'dan iyisini aramaya çok da gerek yok.

İsmail için de aynı şey söz konusu. Sol bek kesinlikle gelecek, o zaman yedek olarak neden bir sol bek daha arayalım? İsmail'le yedek olarak imzalarsın, kimse "İsmail neden oynamıyor" diye dırdır etmez, İsmail'e işin düştüğünde de elinden geleni yapar.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 14:57:58 tuncaboylu ]

Çevrimdışı panic13

ya herşeyi geçtim şunu klup yöneticileri anlamalı

biz son donemlerini berbat geçirmiş mutsuz ve artık kariyerine son vermeyi düşünen bir GOMEZ i tekrardan milli takıma ve avrupanın gözdesi yapmıs bir takımız..

daha onceleride bunun örnekleri var... yani kastettiğim şey su

biz bunun üzerinden yürürsek menejerleri buna kanalize edersek aklımıza gelemeyecek kadar muazzam isimler önerilebilir iyi bir fiyata da alabilriz:)

yani politikamızı buna odaklamalıyız nasıl porto bulup yetiştirip salıyorsa

bizde ölmüşü alıp hayata döndürebiliriz veya parlaması ihtimali olan ama takımından kaynaklı ilerlemesi zor oyuncuları alıp götürmek var:)illa bizim satın almamızada gerek yok tapusu onlarda olsun:)

bunu dusunmeleri lazım mesela arfa bunu bilmeli

Benim senin dediğin profile uygun iki önerim var;

1) edinson cavani: bu hayalim. olması çok güç, hala piyasası olan bir futbolcu

2) radamel falcao: bu reel isteğim. talip olsak yıllık EUR 3,5 milyona falan kesin çözeriz de Gomez etkisi yapmayabilir. Adam güney amerikalı, Gomez gibi karakter koyamayabilir. ama Q17 gibi taraftar ile bütünleişp patlayabilirde.

3) pato: tam düşüşte, aslında bize uygun. İngilterede kadar koşmasına gerek yok bizim ligde. Bunu da yıllık EUr 3,5 milyona falan kapatma şansımız yüksek.

Dediğin gibi zar atıp düşeş gelmesini bekleyeceğiz :D Türkiye gelecek hiç bir yabancının potansiyeli için gelmesine karşıyım. Türkiyeye olmuş adam gelmeli bu kadar para veriyorsak. Özellikle forvette bebe pışpışlayacak vaktimiz yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İsmail'in ve duruma göre Serdar'ın seneye yedek olarak tutulmasında bir sıkıntı göremiyorum.

1.5 milyon euro hikayesi de menajerinin çabası, zaten bonusları falan katıp söylemiş adam. 750-800 bin euro garanti paraya anlaşılır.

Takımda yedeklerin hepsinin üst düzey olmasına gerek yok, hatta bazı pozisyondaki oyuncular yedek olmayı kabullenecek kadar orta profilli olmalı. Özellikle Türkiye'de 4-5 maç sonra "o niye oynamıyor, bu niye oynamıyor" goygoyu başlar, bu sene Fenerbahçe'deki gibi her taraftarın ve yazarın kafasında farklı bir ideal 11 olur.

Yedek sağbekin çok da önemli olmadığını bu sene gördük. Serdar 28. haftada ilk kez ligde süre aldı. Sene biter, Beck'ten daha iyisini getirmeyi düşünüyorsak Serdar'ı göndeririz. Şenol hoca "Beck iyi, onu ilk 11 kullanacağım" derse, Serdar'dan iyisini aramaya çok da gerek yok.

İsmail için de aynı şey söz konusu. Sol bek kesinlikle gelecek, o zaman yedek olarak neden bir sol bek daha arayalım? İsmail'le yedek olarak imzalarsın, kimse "İsmail neden oynamıyor" diye dırdır etmez, İsmail'e işin düştüğünde de elinden geleni yapar.
Takımda 750 bin euroya oynayan 1 tane adam gösterir misin? Algı operasyonları yapmayın burada ne İsmail ne Serdar bu takımın oyuncusu olacak kapasitede futbolcular değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 15:01:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İsmail yerine Eren free olarak alınıp 650-700 bin euro maaş ile oynatılabilir Eren biraz daha dengeli. Tabi ilk 11 için kaliteli bir sol bek ayrıca alınmalı.

Gönül - Beck de iyi bir rotasyon olur ancak Gönül'ün durumunu bilmiyoruz bu sakatlıklar kalıcıysa bu seneden farkı olmaz sağ tarafın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raichu

İsmail kulüpten bonuslarla beraber yıllık 1.5 milyon euro istemiş, anlaşmaya yakınlarmış. Menajeri öyle diyor
bu futbolla mı 1.5 istiyormuş  :D
stadı üstüne yapalım paşamın isterse  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Takımda 750 bin euroya oynayan 1 tane adam gösterir misin? Algı operasyonları yapmayın burada ne İsmail ne Serdar bu takımın oyuncusu olacak kapasitede futbolcular değil.
Adam zaten şu an bonuslar hariç o  parayı alıyor neden daha azına sözleşme imzalasın? Ayrıca bizim takımda adalet denen bir şey ortaya çıkardı yönetim, birisi 2 alırken birisi 600 alamaz dedi ve futbolcuların sözleşmelerini yenileyip ücretlerini arttırdı. Bunu yapan adamlar 750 bin eurodan anlaşma sağlar mı? Hiç sanmıyorum, çok fazla iyi niyetlisiniz..
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kulüpte böyle düşünüyorsa o zaman büyük takım değilsin demektir. Sadece yerel başarıları düşünen , yerel başarılarla kendini avutan  yerel bir takımsın demektir. Beşiktaş gibi bir takımı yöneticilerin böylesine dar bir vizyonla yönetme lüksü de hakkı da yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Real Madrid'de Ronaldo 10 milyon alıyorken casemiro gibi adamlar onun 10 da biri ücrete oynuyorlar, bu durum Gomez, Sosa, Atiba gibi adamlar içinde bizde aynı. Bu adamların hem tanınılırlığı forma satış oranları yüksek hem de verim olarak diğer oyuncuların kat be kat üstündeler, bu adalet sistemini kim getirdiyse o arkadaşla cidden tanışmak istiyorum, Burası Futbol Kulübü Bayern'de Alman Milli takımında oynamış oynayan adamla İsmail, Necip gibi adamlar bir mi? Arttırırsın maç başı ücretlerini belli bir sınır koyarsan performansa dayalı bir sistem geliştirirsin bizde ise takıma 100 birim üzerinden 2 birim katkı vermeyen adamlar yattıkları yerden çuvalla para kazanıyorlar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kulüpte böyle düşünüyorsa o zaman büyük takım değilsin demektir. Sadece yerel başarıları düşünen , yerel başarılarla kendini avutan  yerel bir takımsın demektir. Beşiktaş gibi bir takımı yöneticilerin böylesine dar bir vizyonla yönetme lüksü de hakkı da yok.
Stadı yeniliyoruz, şampiyonlar liginde oynamayı düşünüyoruz çıta atlamak istiyoruz, adamlardaki vizyon halen İsmail Serdar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Beck iyidir iyi kafanizi yormayin oraya. Sampiyonlar liginde falan siritmaz bek. Gokhan gonul mesela siritir sampiyonlar liginde oyle basip gidemez torkoyo zoper lagindaki gibi.
Tosici tutup caner alinirsa o taraf idare eder.
Zaten sene sonu yuksek ihtimal marcelo gidecektir, alexis kalacaktir. Benim bekledigimden daha fazla uyum saglamaya basladi alexis. Rodolfo iyi donerse bizim icin super olur 3.5 milyonu cope atmamis oluruz. Ben milosevici tutardim mesela takimda. Cok ekonomik cozumler.
Defansa sadece caner, imza parasi da versinler, sukse yapariz.
Aras geliyor, kerim gidebilir. Tore satilmasin bir sene daha deneyelim sampiyonlar liginde 6 mac iyi para kazandirabilir.

Onumuzdeki sene silindir gibi gecmeliyiz herkesin ustunden, senol hocanin kafasinin karismamasi icin cok transfere gerek yok. Borclari odesinler futbolcularin alacaklarini odesinler yeter. Citayi yukari cekmeye basladik fb ve gs gidip adam arasin.

Pektemek hemen gonderilsin bugun, seneye omer sismanoglu denensin yerine.
Ismail yolcu
Serdar ve veli konusunda kararsizim. Simdi gh oluyorsa ve serdardan sadece 400-500bin euro pahaliysa gelsin. Veliye kiyamiyorum ahde vefali kulubuz bir sene daha deneyelim.

Çevrimdışı ozan062

hala 800 1 diyorsunuz Ozan. Yapmayın etmeyin. İsmail önümüzdeki sene bu takımda o statta üste para vererek oynayabilir ancak!

biz cok duygusalız:) en azından su defansta birilerinin Türk olmasında fayda var diye düşünüyorum yani 18kişilik kadroda bulunsun en azından bu tabiki serdar değil ismail olsun bu arada hiç ama hiç hazetmem ismailden ama mecburuz hem ben suna takılıyorum baya iyi bonservis verdik ona zamanında ve bu cocuk iki senedir top kosturmuyor ve zararı cok en azından o konuda bi faydası olsunda acımayalım diyorum yani derdim o:) bedavaya biyerlere gitmesi canımı sıkar acıkcası

cagrı eren demiş bence elimizdeki iyi bosver simdi ereni mereni iyi sutuda iyi olabilir ama yeni bir kana ihrtiyac yok eldekinin zararı yuksek bize zaten:( onu bi kapayalımda
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beck iyidir iyi kafanizi yormayin oraya. Sampiyonlar liginde falan siritmaz bek. Gokhan gonul mesela siritir sampiyonlar liginde oyle basip gidemez torkoyo zoper lagindaki gibi.
Tosici tutup caner alinirsa o taraf idare eder.
Zaten sene sonu yuksek ihtimal marcelo gidecektir, alexis kalacaktir. Benim bekledigimden daha fazla uyum saglamaya basladi alexis. Rodolfo iyi donerse bizim icin super olur 3.5 milyonu cope atmamis oluruz. Ben milosevici tutardim mesela takimda. Cok ekonomik cozumler.
Defansa sadece caner, imza parasi da versinler, sukse yapariz.
Aras geliyor, kerim gidebilir. Tore satilmasin bir sene daha deneyelim sampiyonlar liginde 6 mac iyi para kazandirabilir.

Onumuzdeki sene silindir gibi gecmeliyiz herkesin ustunden, senol hocanin kafasinin karismamasi icin cok transfere gerek yok. Borclari odesinler futbolcularin alacaklarini odesinler yeter. Citayi yukari cekmeye basladik fb ve gs gidip adam arasin.

Pektemek hemen gonderilsin bugun, seneye omer sismanoglu denensin yerine.
Ismail yolcu
Serdar ve veli konusunda kararsizim. Simdi gh oluyorsa ve serdardan sadece 400-500bin euro pahaliysa gelsin. Veliye kiyamiyorum ahde vefali kulubuz bir sene daha deneyelim.
Ahde vefa da 1 sene 2 maç oynamadan para verdik, sözleşmesini yeniledik ücretini arttırdık daha ne ahde vefası?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

biz cok duygusalız:) en azından su defansta birilerinin Türk olmasında fayda var diye düşünüyorum yani 18kişilik kadroda bulunsun en azından bu tabiki serdar değil ismail olsun bu arada hiç ama hiç hazetmem ismailden ama mecburuz hem ben suna takılıyorum baya iyi bonservis verdik ona zamanında ve bu cocuk iki senedir top kosturmuyor ve zararı cok en azından o konuda bi faydası olsunda acımayalım diyorum yani derdim o:) bedavaya biyerlere gitmesi canımı sıkar acıkcası

cagrı eren demiş bence elimizdeki iyi bosver simdi ereni mereni iyi sutuda iyi olabilir ama yeni bir kana ihrtiyac yok eldekinin zararı yuksek bize zaten:( onu bi kapayalımda
Şimdi klasik bir mantıkla yaklaşacağım ama altyapıda İsmail gibi 10 tane adam bulabilirsin ki elinde Şenol Hoca gibi birisi var. Çıkartsın koysun, senede 10 maç kupalarda cezalı maçlarda oynasın yeter bize şu 1 sene için, kulüp gelirleri arttıkça daha iyisi alınır ama çözüm İsmail değil Serdar değil, Tosic değil. Fayda maliyet analizi her işletmede yapılıyor bugün maliyeti faydasından az olan adam bize yük demektir bunu geçtim İsmail'in zararlarını saysak buradan Bağdat'a yol olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Benim senin dediğin profile uygun iki önerim var;

1) edinson cavani: bu hayalim. olması çok güç, hala piyasası olan bir futbolcu

2) radamel falcao: bu reel isteğim. talip olsak yıllık EUR 3,5 milyona falan kesin çözeriz de Gomez etkisi yapmayabilir. Adam güney amerikalı, Gomez gibi karakter koyamayabilir. ama Q17 gibi taraftar ile bütünleişp patlayabilirde.

3) pato: tam düşüşte, aslında bize uygun. İngilterede kadar koşmasına gerek yok bizim ligde. Bunu da yıllık EUr 3,5 milyona falan kapatma şansımız yüksek.

Dediğin gibi zar atıp düşeş gelmesini bekleyeceğiz :D Türkiye gelecek hiç bir yabancının potansiyeli için gelmesine karşıyım. Türkiyeye olmuş adam gelmeli bu kadar para veriyorsak. Özellikle forvette bebe pışpışlayacak vaktimiz yok.

aynen ve daha bizim aklımıza gelmeyen bi ton adam vardır, misal ben kısa zamana kadar gomezi şans olarak goruyordum yani sansına bir riske girdiler ve tuttu ,, fakat bazı seylere dikkat ediyorum güzel akıllı bir tercih oldu yani

biz simdi bonservisine 5bile versek sorun yok:)  1euro deniyıor ama ben o konulara inanmıyorum algı seysi o:)

neyse yani biz bu menejerleri örgütlersek cok efsane bir takım kurarız ileride:) her sene 3 tane winner karakter bizi baya iyi yapar bakın marcelo ve alexisdende hiç hazetmem ama kariyerlerinin getirdiği bir refleksle gelir gelmez ilk yarılarında kafayla golleri var

anlatabiliyormuyum simdiye kadar gelipte hemen gol katkısı veren oyuncu oldumu yav:) senelerdir hasretiz buna bi zamanlar tello yaptı daha ilk macında hatta atmıstı golunu sonra adamı banko oynattık bi liverpool macında oynamadı 8 yedik sonrasında uniteda karsı oynadı 1sıfır yendik düşün:) yani illaki  senin dediğin seviyede gerekmiyor bir alt sınıf olsun:)
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 15:19:22 ozan062 ]

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı MrtBlgc

Tarih boyunca bize gelen renklilerin çoğundan hayır gelmedi. Bir tek Galatasaraydan Ayhan ile takas edilen Ahmet faydalı oldu biraz da Emre. Onun haricinde Tayfun, Ali Güneş, Aurelio,Rüştü,Nobre,Berkant, aklıma ilk gelenler.

Kendi adıma ne Caner ne Mehmet Topal ne de Gökhan Gönülü istemem. Geçmişte ne oynadıkları değil bize ne verecekleri önemli. Faydalı olacaklarını sanmıyorum.
Rüştü için bu dediklerinize katılmıyorum. Son şampiyonluğumuzda kalede o vardı. Ha diğerleri için evet fakat biz Fener'in çürüklerini aldık. Yani ne Mehmet Topal'ı ne de Caner'i (Hakaret Yasak)₂ döneminde Fener'den alınan futbolcularla mukayese edemem. O futbolcular arasında yararlı olabilecek bir tek Rüştü vardı o da katkı verdi.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı panic13

aynen ve daha bizim aklımıza gelmeyen bi ton adam vardır, misal ben kısa zamana kadar gomezi şans olarak goruyordum yani sansına bir riske girdiler ve tuttu ,, fakat bazı seylere dikkat ediyorum güzel akıllı bir tercih oldu yani

biz simdi bonservisine 5bile versek sorun yok:)  1euro deniyıor ama ben o konulara inanmıyorum algı seysi o:)

neyse yani biz bu menejerleri örgütlersek cok efsane bir takım kurarız ileride:) her sene 3 tane winner karakter bizi baya iyi yapar bakın marcelo ve alexisdende hiç hazetmem ama kariyerlerinin getirdiği bir refleksle gelir gelmez ilk yarılarında kafayla golleri var

anlatabiliyormuyum simdiye kadar gelipte hemen gol katkısı veren oyuncu oldumu yav:) senelerdir hasretiz buna bi zamanlar tello yaptı daha ilk macında hatta atmıstı golunu sonra adamı banko oynattık bi liverpool macında oynamadı 8 yedik sonrasında oynadı 1sıfır yendik düşün:) yani illaki  senin dediğin seviyede gerekmiyor bir alt sınıf olsun:)

Winner konusunda kesinlikle katılıyorum. Kim gelirse gelsin ama mutlaka karakterli olsun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İsmail konusunun özeti bu bence, fazla uzatmaya gerek yok :D https://twitter.com/bjkigdir/status/719639803470487552
Şunu Şenol Hoca'ya izletmek lazım mütemadiyen. Bir takımın as oyuncusunun önüne net bir şut pozisyonu geliyor ve tüm tribünler vurma diyor. Sözün bittiği yerdir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Şampiyonlar ligi oynayacağız inşallah
Savunmada o ayarda bi Allahın kulu yok bence
Delik deşik edebilir sağlam gelen bi takım
Bizi bu Abdurrahman Çelebi savunmacılar yedi hep,özellikle de bekler
Neyse bi şampiyon olalım da inşallah takviyeler gelir
En azından birkaç noktaya

Çevrimdışı Tolga

İsmail ile yıllık 1.5 m euro'dan sözleşme uzatacağıma gider bonservissiz Eren ile 500-600 bin euro'luk anlaşma yaparım daha iyi.

Tabi yedek olarak alınmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Şampiyonlar ligi oynayacağız inşallah
Savunmada o ayarda bi Allahın kulu yok bence
Delik deşik edebilir sağlam gelen bi takım
Bizi bu Abdurrahman Çelebi savunmacılar yedi hep,özellikle de bekler
Neyse bi şampiyon olalım da inşallah takviyeler gelir
En azından birkaç noktaya

zaten sporting gibi bir takıma 3 yedik unutmayalım bunları yani bazen ucuyorlar bizimkiler ama yerimizi bilmeliyiz,, bu tip direncli takımlar bize bir attımı gerisi geliyor... cabuk çözülüyoruz  misal arsenal maclarını ismaille kaybettik ve mottayla,, bizim defans bi acayip zaten yani ayarı olmayan patlaması beklenen bombalar...

bakıyorum adamların sözlesme sürelerine tamda aslında revizyon yapılacak mevki ama yaparlarmı:)

Çevrimdışı AmaralGürses

Transfer döneminde ikişer sağ bek ikişer de sol bek birden büyük ihtimalle alınmayacağına göre Tosiç-Serdar-İsmail-Beck 4'lüsünden en az 2'si takımda kalacak gibi düşünebiliriz.

Bir başka deyişle bunlardan ikisinin alnına devlet kuşu konacak, büyük piyango isabet edecek.. bakalım talihliler kim olacak.

Ama her halükarda bir sağ bir de sol bek transferi şart oğlu şart.