Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7286663 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 14:06:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Atiba - Topal - N'diaye - Tolgay - Oğuzhan - Sosa

Rotasyonu sanırım herkesi fazla fazla tatmin edecektir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Sosa ve Oğuzhan şu anda Beşiktaş oyunun aklı ve kalbi... Oyunu 1-2 seviye yukarı çıkaran isimler. Astronomik teklifler gelmediği sürece yola devam.

Çevrimdışı ozan062

Atiba - Topal - N'diaye - Tolgay - Oğuzhan - Sosa

Rotasyonu sanırım herkesi fazla fazla tatmin edecektir.

ndiaye avruada tokat yer  :us:

bize avrupa standartı lazım yalanmı?:) biz ligi birsekilde sirkule ederiz artık cnk düzenli maas odemesi olacak

ama temelde oyuncu altyapısıyla herseyiyle avrupada kupa kazandıracak seviye aranmalı, winner:) hatta ben fenerin politikasını istiyorum yani gençten cok 26-28 ve üstü istiyorum ve bizim ligden değil tabi:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Layun'u Porto %90 alacak aldığı zaman da satmayacak haliyle. Oyuncu da 27 yaşında 28 olacak artık orada bırakır muhtemelen.

O yüzden yeni isimlere bakmak gerek.

Meksikalı bekler genelde iyi oluyor ligin yapısı Türkiye'ye benziyor. İyi kaleciler ve bekler çıkaran bir lig. Ama işte istikrarlı takip gerek böyle gördüm aldım olayı yok yığınla takım kamp kuruyor buralara 2 sene oyuncu takip ediyorlar.

Bize bu tip adam lazım çağrı gerçekten bi istatistik çıkarsak son 10 sene Beşiktaş bek oyuncularının skora yapıtığı katkı yok denecek kadar az en son hatırladığım skora etki eden Rodrigo Tello vardı varsada başka ben  hatırlamıyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Vel'yi N'diaye takasında kullanmak lazım en mantıklı iş olur kabul ederse. Bonservisi 1.5-2 milyon aşağı çeker.
N'diaye ye karşılık Veli İsmail Serdar üçlüsünü versek üstüne de 1-2 milyon euro hiç fena olmaz :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 14:10:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Pione Sisto balonu da patlamış bu arada oyuncu 2 gol 1 asistte kaldı bu sezon ve geriye gitmeye başladı.

Kuzey'den çok dikkatli siyahi oyuncu seçmek gerek. İbrahim Sunday, Oolaji daha önce benzer şekilde pompalanıp patlayan oyunculardı.

Yazmamın sebebi oyuncu bizim radarımıza da girmişti yüksek rakamlarla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Atalay Atiba çok iyi oynuyor be kardeşim  sırf onun için topala sıcak bakamıyorum normalde severim topalı isterimde ama  Atiba gerçekten çok iyi işler yapıyor.

Topal'ı stoperde kullanıp, Atiba ile oyun içinde switch yaparım. Keza Neustadter de olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 14:11:11
  • Beşiktaş / Bodrum
N'diaye ye karşılık Veli İsmail Serdar üçlüsünü versek üstüne de 1-2 milyon euro hiç fena olmaz :)

Sözleşmeleri bitiyor Serdar ve İsmail'in onlar zaten ayrılacaklar sanırım. Veli + 2.5 milyon uygun gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mohammed Diame yi alsakya ortasahaya :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 14:12:14
  • Beşiktaş / Bodrum
ndiaye avruada tokat yer  :us:

bize avrupa standartı lazım yalanmı?:) biz ligi birsekilde sirkule ederiz artık cnk düzenli maas odemesi olacak

ama temelde oyuncu altyapısıyla herseyiyle avrupada kupa kazandıracak seviye aranmalı, winner:) hatta ben fenerin politikasını istiyorum yani gençten cok 26-28 ve üstü istiyorum ve bizim ligden değil tabi:)

Al gel o zaman Veloso'yu orada duruyor ama kolay değil :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Pione Sisto balonu da patlamış bu arada oyuncu 2 gol 1 asistte kaldı bu sezon ve geriye gitmeye başladı.

Kuzey'den çok dikkatli siyahi oyuncu seçmek gerek. İbrahim Sunday, Oolaji daha önce benzer şekilde pompalanıp patlayan oyunculardı.

Yazmamın sebebi oyuncu bizim radarımıza da girmişti yüksek rakamlarla.

Emeka İgbaun diye bi eleman vardı az kalsın kitleyeceklerdi :)

Çevrimdışı trojan

Savunmada ilk yarıda kontralarda, defans aralarına koşularda sıkıntı yaşadık ve goller yedik. Defans hattı değişince bunlar azaldı mı bana mı öyle geliyor.

Çevrimdışı murat baltacı

Biz Beşiktaş medyası Caner, Topal, Gökhan haberi yazıp, çizsin diyoruz. Sözde Beşiktaş sitesi (!) menajeri ile görüşüp olan biteni yalanlatıyor.
Katılıyorum ne gerek var bu görüşmeye ne kadar konuşulursa ne kadar gündemi meşgul ederse feneri o kadar yıpratır bizede faydası olur eminim aynı durumda biz olsak fener medyası devre arasından sezon sonuna kadar haber yapar karıştırırdı bizi bizde ne yaparsak kendi kendimize yapıyoruz.

Yalnız menajerde yalandan açıklama yapmış görüşme söz konusu değil diyo kendisi ismailinde menajeri görüşmelere başladık diyo bizde safız zaten ismail için görüşüp caner ve topal konuşulmadı.
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 14:20:53 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Topal'ı stoperde kullanıp, Atiba ile oyun içinde switch yaparım. Keza Neustadter de olur.

Neustadter keşke olsa çok fazlasıyla işimizi görür.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sözleşmeleri bitiyor Serdar ve İsmail'in onlar zaten ayrılacaklar sanırım. Veli + 2.5 milyon uygun gibi.
Doğru sözleşmeleri unuttum  :alala:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mohammed Diame yi alsakya ortasahaya :)

Bu adamı söyleye söyleye en sonunda yaşlanacak 27 olmuş bile tam bizim ligin adamı yemin ediyorum patoz eder.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 14:16:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Emeka İgbaun diye bi eleman vardı az kalsın kitleyeceklerdi :)

Sly'ı diyorsun :D Rusya'da ırkçılıkla mücadele halinde  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

ya herşeyi geçtim şunu klup yöneticileri anlamalı

biz son donemlerini berbat geçirmiş mutsuz ve artık kariyerine son vermeyi düşünen bir GOMEZ i tekrardan milli takıma ve avrupanın gözdesi yapmıs bir takımız..

daha onceleride bunun örnekleri var... yani kastettiğim şey su

biz bunun üzerinden yürürsek menejerleri buna kanalize edersek aklımıza gelemeyecek kadar muazzam isimler önerilebilir iyi bir fiyata da alabilriz:)

yani politikamızı buna odaklamalıyız nasıl porto bulup yetiştirip salıyorsa

bizde ölmüşü alıp hayata döndürebiliriz veya parlaması ihtimali olan ama takımından kaynaklı ilerlemesi zor oyuncuları alıp götürmek var:)illa bizim satın almamızada gerek yok tapusu onlarda olsun:)

bunu dusunmeleri lazım mesela arfa bunu bilmeli

Çevrimdışı Ogün

Yahu Gökhan ve Caner milli takımın banko bekleri değil mi? Bu adamların bonservis bedeli yok. Türk rotasyonu için gerekliler. Kötü oyuncularda değiller; hırslılar.
+18'de 7 türk olmak zorunda.
+Bonservissiz.
+Hücümda iyiler.
-Defansları kötü
-Fenerliler.

Bu adamları almak gayet mantıklı ve makul. Özellikle Türk rotasyonu için inanılmaz önemli oyuncular.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sly'ı diyorsun :D Rusya'da ırkçılıkla mücadele halinde  :evillol:

Aynen Sly :)

Çevrimdışı mylife1903

bunun neresi (Hakaret Yasak)₅. insanlarin sereflerine bu kadar kolay laf soylemeyin. Adamin isi bu. Oyuncusuna en iyi kontrati almak. Ki benim dusuncem istedikleri bonuslarla beraber 1.5 milyon cok abarti bir rakam degil. Pazarlikla asagi duser zaten. Ayrica futbol takim oyunu , ilerdeki emek veriyor da geridekiler vermiyor mu? bir takim sampiyon olursa , kim sure alip oynadiysa hepsinin emegi var demektir. Bu nedenle galibiyetlere tum takima prim verilir , gol atana degil. Abartmayin anladik ismaile takintilisiniz da bu kadar olayi abartmaya gerek yok.

Ticaretin yazili olmayan kanunlari vardir, mesela 1 liraya aldiginiz mali 10 liraya satmaya calisirsaniz, ayni mali farkli fiyatlarla musterinizin alim durumuna gore satmaya calisirsaniz, musterinize karaborsacilik yaparsaniz (Hakaret Yasak)₅.
her malin optimal fiyati vardir.
ismailin fiyatida 400-500bin liradir. masaya otururken bile kapiyi 1,5 2 milyon eurodan acmaya calismak (Hakaret Yasak)₅.

bir makinede bile butun bilesenler calisirken ariza yapan bir bilye butun makinenin aksamini bozar ve makine is goremez hale gelir, is goremez makinenin diger parcalarini da satamazsiniz.

bizim takim ismail yuzunden sampiyon olamazsa diger takim arkadaslarinin da ederi dusecektir, toplam deger kaybi yaratan bir dislidir bu makinede ismail.

yeni makine alinamayacagina gore aksayan disli daha iyi bir yedek parca ile degistirilir.

menecerine gelince kimse kim firsatcilik yapan biridir, imza parasi da ister. her malin satilis bicimi vardir.

iste bu adamlar kalitesiz yoneticiler sayesinde turkiyede  para kazaniyorlar, ismail kim 1.5milyon euro kim

Çevrimdışı murat baltacı

Yahu sanki gökhan,topal,caner ortada kalmışta hangisi bize uyar hangisini alalım diye tartışıyoruz bu adambitireceksin işi lar mevkilerinde en iyi yerli oyuncular görüşüp anlaşabiliyosan hemen sonrasını aldıktan sonra düşüneceksin gökhan sakatlanırmı topal sisteme uyarmı caner kırmızı görürmü bunlar hocanın düşüneceği şeyler Şenol hocada tüm bu düşünülenleri ortadan akldırır.

Diyelimki üçünüde aldık artı olarak bi tane sağlam stoper alır rodolfo veya marcelo ile sağlam bi tandem kurulur sonra bekleri sal gitsin zaten ikiside bindirme hastası topalı stoperlerin önüne çapa yap atibada en iyi yaptığı işi yapsın orta sahayı toparlasın oyunun büyük bölümünü rakip sahada oynarız önlem alınması çok zor bi takım oluruz.

kısaca gökhan ve caner Şenol hocanın elinde eski formlarına döner ligi duman ederler. Ama iyi bi kaleci şart.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı atalay

Bekler ile ilgili oyuncu profili dışında bir şey söyleyeyim. -Lazım olan profili daha önce epey tarif ettim- Daha öncede değinmiştim lakin; Vodafone Arena'da kanatlarda oynamak özellikle bek oyuncusu olmak kolay olamayacak.

O yüzden basit hata sayısı düşük, oyun bilgisi ve temel becerileri yüksek, baskıdan oyun içinde olabildiğince etkilenmeyecek bir oyuncu tiplemesi gerek.

Çevrimdışı ozan062

Bekler ile ilgili oyuncu profili dışında bir şey söyleyeyim. -Lazım olan profili daha önce epey tarif ettim- Daha öncede değinmiştim lakin; Vodafone Arena'da kanatlarda oynamak özellikle bek oyuncusu olmak kolay olamayacak.

O yüzden basit hata sayısı düşük, oyun bilgisi ve temel becerileri yüksek, baskıdan oyun içinde olabildiğince etkilenmeyecek bir oyuncu tiplemesi gerek.

özellikle ismaille devam edilmesi durumunda deli iboya yapılanların bin mislisinin kendisine yapılacagından eminimki bu cocuk daha duygusal cok zorluklar yasar

hem bursa macında vurma diyen bir taraftarız hep biragızla yani daha simdiden ondan bıkmaya ramak kalmıs sezon sonu kesinlikle sozlesme uzatılırsa uzer bizi ha 800bine vs veya 1e anlasılırsa sorun yok ama yedek olması sartıyla tabi

Çevrimdışı murat baltacı

tolga,serdar,ismail ile sözleşme yenileme durumu gerçek değildir İnşallah böyle iyi giderken veli ve pektemekte yapılan hata tekrarlanırsa yönetimin işi öğrendiğine yazın kaliteli transferler olacağına dair umudum kalmaz yapılan başarılı transferlerin tesadüf olduğunu düşünürüm.

Tolga belki boyko gönderilip yabancı iyi bi kaleci alınacaksa kalabilir ama serdar ve ismailin kalması mümkün değil çıtayı yükseltmemiz gerekirken bu oyuncularla sözleşme uzatılması kabul edilemez yedek olarak bile kalamazlar yabancı sınırı kalkmışken dünya üzerine bir sürü potansiyel oyuncu varken serdar,ismail,tosiç,veli,pektemek beşlisinin yedek bile olmasını kabul edemem.
BeŞiKtAşK