Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7286313 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozgursum

Gökhan Gönül ile söz kesildiğine dair haberi ben de aldım. Aynı şekilde topal'ın da yakın olduğunu biliyorum.

Gönül pek heyecanlandırmadı beni. Son 2-3 yıldır çöpe dönmüştü.

Ama Caner haberleri doğrudur umarım.

Ben de seninle tam tersi dusunuyorum. Gelecekse Gokhan gelsin. Beck ve Gokhan ikilisi yeter bize. Ancak topal ve ozellikle caner i hic istemiyorum takimda. En az onlar kadar iyi ve daha genc yabanci oyuncu bulabilecegimizi dusunuyorum.

Çevrimdışı Tolga

zor verir şampiyon olamazsa fair-finansal zımbırtısı feneride vurucak :D  :evillol:
Aziz bu vermek isterse verir :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Aziz bu vermek isterse verir :D

sene sonu aziz kalıcak mı bakalım :D  :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

eğer olurda gelirlerse;
GG den 2 yıl
Topal'dan 3 yıl
Caner'den 5 yıl performans alırsın.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı nusretaslanturk

Aziz 10 yıl daha kalır :evillol:
biz şampiyon olursak göstermelik bir istifa eder gündem değiştirmek için :)

Çevrimdışı Özay

Ben de seninle tam tersi dusunuyorum. Gelecekse Gokhan gelsin. Beck ve Gokhan ikilisi yeter bize. Ancak topal ve ozellikle caner i hic istemiyorum takimda. En az onlar kadar iyi ve daha genc yabanci oyuncu bulabilecegimizi dusunuyorum.

Topal konusunda nötr konumdayım. Artısı ve eksisi olur muhakkak ancak yine de o mevki için müthiş bir yabancı oyuncu bolluğu var. İş bilen birileri birinci sınıf oyuncular koyabilir oraya.

Caner ise kesinlikle aradığımız oyuncu. Bu elemanın özellikle geçen yıl ve ondan önceki yılki performansını ben çok az yerli oyuncuda görmüştüm. Gelip oynarsa gomez'i orta manyağı yapar.

Gökhan iyi oyuncuydu ama di'li geçmiş zamandaki cümlelerinin adamı artık  :evillol: Şaka bir yana şu son 2-3 yıldır adam bitti ya. Gerçekten overrated bir isim oldu artık.
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2016, 23:27:41 Özay ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Aziz 10 yıl daha kalır :evillol:

Kalsın kalsın biraz da bizim şampiyonluklarımızı saysın :D

gs'nin çok saydı şimdi sıra bizde az da bizim şampiyonlukları saysın :D  :evillol:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Arada kaynadın herhalde kardeşim gönderdim.

Abi bende kaynadım galiba banada atar mısın ? :)

Çevrimdışı Mehmet57

Tek Caner gelsin. Topal iyi on libero olsada kendini digerlerinden ayiran net bir ozelligi yok. Evet, zayif oyuncu degil. Sezmeleri iyi, top kapma becerisi iyi, uzaktan sutlari var, ceza sahasi kosulari var. Ama Topal tam olarak hangi ozelligi tasiyor? Hava kontrolu cok iyimi? Degil. Fizik cok mu ustun? Degil. Pas oyunu cokmu iyi? Degil. Top ile becerisimi iyi? Kesinlikle degil. Ozellikle pas trafiginde sorumluluk almaya kalktiginda cok sacmalayan bir oyuncu.

Benim Fener'den isteyecegim tek oyuncu muthis ortalari yuzunden Caner olur, o da sol kanadi senelerce kullanamdigimiz icin. Sagbek Gokhan yetersiz. Fizik yerlerde, bire birde gecmesi cok kolay bir bek.

Çevrimdışı Fikret

ah ah şöyle bir sağ bekimiz olacak...

bakın carvajal'in en iyi hareketi, en iyi maçı falan değil bu ama şurada bizim sağ bekler geride yerinde bekler topu kapamazdı.
topu es kaza kapsa ileri süremezdi.
yanlışıkla ileri sürse hemen kaptırırdı yada en sağa kadar gidip çizgiden orta açmaya çalışır rakibe çarptığı gibi topu kaybederdi.

seneye paraya kıyıp iyi bir sağ bek alırsak çok katkısı olur.
barça gibi top oynuyoruz ama tüm yük ortasahada kanatlarda. sosa-q7-oğuzhan çok yaratıcı olmasa bu kadar pas yapamayacaz.

sağ bekte şu oyuna katılsa pasıyla, koşusuyla, çalımıyla, tekniğiyle girse şu listeye. barçanın dani alves'i gibi Beşiktaş'ın dani alves'i olacak adam lazım bize.

Çevrimdışı mellfred

Arada kaynadın herhalde kardeşim gönderdim.
çağrı buraya da bir el at kardeşim  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Caner gelsin sadece düşünsenize ismail yerine caner oynayacak fıattan audiye binmek gibi bir şey

Çevrimdışı Mehmet57

Levante dustu, Zouhair Feddal'a cokebiliriz. Begendigim bir stopper ve Rhodolfo'nun yanina uygun.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Levante dustu, Zouhair Feddal'a cokebiliriz. Begendigim bir stopper ve Rhodolfo'nun yanina uygun.
ligden düşmesi durumunda sözleşmeler geçersiz oluyor  değil mi ?

Çevrimdışı murat

Topal gelirse atibanın yedeği değilde maçı tumamız gerektiğinde necipin yerine oyuna girer.oyun oynamak istiyorsan topalla yapamazsın.

Çevrimdışı murat

ligden düşmesi durumunda sözleşmeler geçersiz oluyor  değil mi ?
Sözleşmesinde böyle bir madde olması lazım.genel kural değil.

Çevrimdışı murat baltacı

Arkadaşlar gökhan,caner,topal üçlüsünden alabileceğimiz en iyisi canerdir. hem yaşı genç hem daha istikrarlı hem daha hırslı. gökhan çok iyiydi ama sakatlık sorunu var yaşı geçiyo alınırsa sevinirim ama sakatlık sorunu yaşar yada fizik olarak düşerse eklimizde patlar.

Topal desen atibanın aynısı alırsak fener güç kaybeder ama biz aşırı güçlenmeyiz atiba ile birlikte oynatsak hucum gücümüz azalır o bölgeye oyunun iki yönünü oynayan atibadan artı olarak fiziğini kullanan hucuma destek veren şut özelliği olan bi oyuncu alsak avrupa maçlarında daha çok işimizi görür he topal alınırsa o zaman caner gökhan alınmasa bile o ayarda iki tane hucumcu bek alıp hucuma gönderir stoperlerin arasına topalı kaydırır atibayada orta sahayı toparlatır mis gibi 3-5-2 oynarsın.

Üçünden seçme şansım olsa gözüm kapalı caneri seçerim sağ bek ve orta sahaya yabancıda bulabiliriz ama sol beke caner efsane olur özellikle içerdeki maçlarda pisikopata bağlar gaza gelir kanadı koridor yapar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı AmaralGürses

Bazı yorumları okuyorum anlamakta zorluk çekiyorum.

23 yaşındayım.

Bu takımda şu anki form durumuyla da olsa GG'den iyi sağ bek, Caner'den iyi de sol bek görmedim.

Hangisi gelirse çok ama çok büyük değişim yaratır, hep diyorum bizim 4 bek fener'de 22 kişilik kadroya giremez, fener'in hangi 4 beki olsa bizde banko 11 başlar.

Ha gelirler mi, bence %10 ihtimal, pek sanmıyorum.

Çevrimdışı ozgursum

23 yaşındayım.

Bu takımda şu anki form durumuyla da olsa GG'den iyi sağ bek, Caner'den iyi de sol bek görmedim.

Hangisi gelirse çok ama çok büyük değişim yaratır, hep diyorum bizim 4 bek fener'de 22 kişilik kadroya giremez, fener'in hangi 4 beki olsa bizde banko 11 başlar.

Hasan Ali ve Sener i gozunuzde buyutmeyin. Bizdekilerden inan daha iyi degiller. ikisi de buyuk takim beki degil. Gelelim caner ve gokhana. gokhan sakatlik sorunu yasayan ancak oynadigi maclar standardi olan ve ortalama ustu oynayan biri. caner ise istikrarsiz , savunmasi cok cok kotu ancak ortalari muthis bir kisi. canerin son 2 sezondur o muthis ortalarini da sadece duran toplard goruyoruz. duran top kullansin diye bek alinmaz. Ayrica en buyuk olumsuzluk , karaktersiz biri olmasidir. Ben karaktersiz birini takimda gormek istemem taraftar olarak. Biz 3 oyuncuya da teklif yapalim , fiyat arttiralim ama almayalim. Daha ucuza daha iyilerini yabanci olarak getiririz.

Çevrimdışı murat baltacı

Yönetim Tolga'yı yollayıp üst üste 2 transfer döneminde kaleci alırsa cidden şaşırırım.
Şampiyonluk herşeyi yaptırır bence. Özellikle Şenol hoca böyle bir istekte bulunursa takımın gerisi komple elden geçebilir hoca bu sene çektiği sıkıntılardan ders alır umarım hem sağlam bi kaleci hem sağlam iki bek hemde sağlam bi stoper aldırması lazım yönetime.

Şampiyon hoca olarak eli güçlenecek maddi durum nispeten iyileşecek gelirler olacak avrupa hedefi olacak mutlaka gerekli hamleleri yapmalıyız hoca kendini riske atıp ismail,serdar,olcay gibi oyuncularda ısrar eder bunları parlatmaya kazanmaya çalışırsa hem kendine hem bize yazık eder büyük oynamaktan başka şansımız yok özellikle önümüzdeki senelerde rakipler yine bizi durdurmak için birleşecekler çok sağlam olmalıyız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mellfred

caner gelsin ben de isterim yaşı genç daha. ama gökhanı ve topalı istemem. zaten olacağı yok ya 3 fenerli birden alınmaz. ne öyle truva atı gibi hizip yaratır hem. gökhanın yaşı geçkin ve çok sık sakatlanıyor

Çevrimdışı Özay

23 yaşındayım.

Kardeş sen hep niye transfer muhabbetini ''bizdeki çok iyi sanki'' ye getirip mesafe kat etmeye çalışıyorsun anlamıyorum. Bizdekiler kötü tamam da o mevkilere yüzlerce oyuncu var dünyada. Biz fener'in oyunculara muhtaç değiliz, onlara verilecek parayla birçok oyuncu alabiliriz. Sadece Caner meselesinde genç ve yerli olduğu için uzun uzun düşünülebilir ama diğerlerine pek de mecbur değiliz.  :)

Bu arada dikkat ediyorum da sen devre arasında da boyko holiganlığı yapıyordun sonra pek ortalıkta görünmedin. Bir tane de gözlüklü ekürin vardı senin onu da pek göremedik  :lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 02:36:24 Özay ]

Çevrimdışı Özay

Şampiyonluk herşeyi yaptırır bence. Özellikle Şenol hoca böyle bir istekte bulunursa takımın gerisi komple elden geçebilir hoca bu sene çektiği sıkıntılardan ders alır umarım hem sağlam bi kaleci hem sağlam iki bek hemde sağlam bi stoper aldırması lazım yönetime.

Şampiyon hoca olarak eli güçlenecek maddi durum nispeten iyileşecek gelirler olacak avrupa hedefi olacak mutlaka gerekli hamleleri yapmalıyız hoca kendini riske atıp ismail,serdar,olcay gibi oyuncularda ısrar eder bunları parlatmaya kazanmaya çalışırsa hem kendine hem bize yazık eder büyük oynamaktan başka şansımız yok özellikle önümüzdeki senelerde rakipler yine bizi durdurmak için birleşecekler çok sağlam olmalıyız.

Şampiyonlar ligi kadrosu ''adleri bırakıp boyko'yu alalım da 3 kuruş kar edelim'' zihniyeti ile yapılırsa çok net söylüyorum sonumuz fiyasko olur. Şampiyonlar ligi'nde kalesinde muslera olan takımı delik deşik ettiler. Gerisini siz hesaplayın.

Adam akıllı yatırım yapılması gerekiyor. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Şu an beşiktaş'ın en az 20 milyon kadar harcayabilecek bir bonservis bütçesi olması gerekiyor.

Çevrimdışı MrtBlgc

Tek Caner gelsin. Topal iyi on libero olsada kendini digerlerinden ayiran net bir ozelligi yok. Evet, zayif oyuncu degil. Sezmeleri iyi, top kapma becerisi iyi, uzaktan sutlari var, ceza sahasi kosulari var. Ama Topal tam olarak hangi ozelligi tasiyor? Hava kontrolu cok iyimi? Degil. Fizik cok mu ustun? Degil. Pas oyunu cokmu iyi? Degil. Top ile becerisimi iyi? Kesinlikle degil. Ozellikle pas trafiginde sorumluluk almaya kalktiginda cok sacmalayan bir oyuncu.

Benim Fener'den isteyecegim tek oyuncu muthis ortalari yuzunden Caner olur, o da sol kanadi senelerce kullanamdigimiz icin. Sagbek Gokhan yetersiz. Fizik yerlerde, bire birde gecmesi cok kolay bir bek.

Stoper bölgesinde oynuyor olması da bence Mehmet Topal'ı makul kılıyor. O bölgede sürekli sıkıntı yaşıyoruz çünkü.