Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7287386 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

sahaya atlayan zibidi olmasa, tribün cezası olmaz diyeceğim ama

Maç bittikten sonra girdi o ş.... bunun saha olayı olarak tanımlanması çok saçma.

Çevrimdışı eski inönü

18'deki kalecilerden biri Türk olmak zorunda. Avrupa seviyesinde Türk kaleci yok maalesef.
o zaman Boyko'yu elden çıkarmak lazım. 1 sene daha riske atamayız kaleyi. Tartışmasız bir isim gelmeli.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Dün Gomez'e " O golü atmasaydın seni öldürürdüm" diyen arkadaşının Podolski olduğu söyleniyor. Geçenlerde de Podolski Beşiktaşın şampiyon olmasını beklediğini söylemişti.

Aslında Podolski çok kaliteli bir futbolcu. Bu sezon külüstür Gs'de yazık oldu kendisine, çok sönük kaldı. Bizim takıma gelse, Gomez de kalsa önümüzdeki sezon birlikte çok iyi oynamazlar mı? Uzaktan şut atan futbolcu eksikliğimiz de kapanmış olur. @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 19:27:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dün Gomez'e " O golü atmasaydın seni öldürürdüm" diyen arkadaşının Podolski olduğu söyleniyor. Geçenlerde de Podolski Beşiktaşın şampiyon olmasını beklediğini söylemişti.

Aslında Podolski çok kaliteli bir futbolcu. Bu sezon külüstür Gs'de yazık oldu kendisine, çok sönük kaldı. Bizim takıma gelse, Gomez de kalsa önümüzdeki sezon birlikte çok iyi oynamazlar mı? Uzaktan şut atan futbolcu eksikliğimiz de kapanmış olur. @Çağrı

Podolski iyi olur güzel olur o da ister eminim de biz alamayız onu Galatasaray'dan. Beni şaşırttı performansıyla Nani'den çok daha iyi katkı verdi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 19:28:38
  • Beşiktaş / Bodrum
o zaman Boyko'yu elden çıkarmak lazım. 1 sene daha riske atamayız kaleyi. Tartışmasız bir isim gelmeli.

Diyorum ya Ospina ile takas hemen. Üstüne gerekirse biraz para.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

Boykoya hakikaten sözleşme bağlamasaydık iyiydi zaten tolga götürdü bu sezonu yazın daha iyi fırsatlara bakılırdı.
Mandandayi geçen yaz kaçırmanın cezasını 3 sene çekmeyiz umarım.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 'TaNeR'

(Küfür Yasak)₆ !!!

Ligde şampiyonluğun en büyük favorisi konumunda bulunan Beşiktaş’ta 3-2’lik Bursaspor maçı öncesi çok sert bir tartışmanın yaşandığı öğrenildi.
Tam 1066 gün sonra yeni stadyumuna kavuşan Beşiktaş, Bursaspor’u 3-2 mağlup ederken ligde mutlu sona da bir adım daha yaklaştı. Siyah beyazlı ekipte her şeyin yolunda gittiği düşünülürken dün patlak veren bir olay camiayı karıştırdı.
Sezonun ilk bölümünü sakatlığı nedeniyle kaçıran ve Şubat ayından beri kadroda yer almaya başlayan Tolgay Arslan’ın Bursaspor maçı öncesi teknik direktör Şenol Güneş’le büyük bir tartışma yaşadığı ve ikilinin yumruk yumruğa kavga etme aşamasına geldiği belirtildi. Ajansspor’da yer alan habere göre, Tolgay Arslan’ın fazla forma giyemediği için Güneş’e dert yandığı ve tartışmanın bu yüzden çıktığı ifade ediliyor.
Bu olayın ardından Tolgay dünkü maçın kadrosuna alınmadı. 25 yaşındaki orta saha, sakatlığının düzelmesinden bu yana üst üste 10 maçta Beşiktaş’ın 18 kişilik kadrosunda yer almış fakat ilk 11’de forma giyme şansı bulamamıştı. Yaşanan bu gerilimin ardından Tolgay’ın takımdan ayrılması bekleniyor

http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/04/12/besiktasi-karistiran-gerginlik-482479/
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

"BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 11.04.2016 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-BURSASPOR Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve 2015-2016 Sezonu Spor Toto Süper Lig Müsabakaları Statüsünün 8/3 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

hadi geçmiş olsun.

Bu gozlemci ve temsilcilerle de ugrasmak lazim. Ulan hakemlerle mucadelemiz yetmiyor, federasyonla bogusuyoruz, yayinci kurulusla dovusuyoruz ustune bir de bu herifler.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Adı lazım değil, baş harfi İ..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA Spor Toto Süper Lig 34. hafta maçları 18-19 Mayıs tarihlerinde hafta içi oynanacak.

Çevrimdışı mylife1903

SON DAKİKA Spor Toto Süper Lig 34. hafta maçları 18-19 Mayıs tarihlerinde hafta içi oynanacak.
Bu nerden cikti simdi.
Yakinda playoff cikartmasin bunlar biryerlerinden

Çevrimdışı ozgursum

Bu nerden cikti simdi.
Yakinda playoff cikartmasin bunlar biryerlerinden

Liglerin bittigi haftasonuna Ingiltere ile hazirlik maci ayarlayan ozel zekalilar yuzunden. Bu nedenle hafta icine aldilar maclari. Federasyonun basindakini dusununce sasirmiyor insan buna.

Çevrimdışı 38life

Euro 2016 ilk maçı 12 haziranda. 20 gün gibi bir süre var zaten. Neden 3 günün hesabını yapıyorlar? Beşiktaşın 34.cü hafta maçı en zor maçı. Ve haftaiçi yoğun hazırlık geçireceği bir maç. Neden zorla 3 gün arayla maç oynattırıyolar?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Euro 2016 ilk maçı 12 haziranda. 20 gün gibi bir süre var zaten. Neden 3 günün hesabını yapıyorlar? Beşiktaşın 34.cü hafta maçı en zor maçı. Ve haftaiçi yoğun hazırlık geçireceği bir maç. Neden zorla 3 gün arayla maç oynattırıyolar?
Hafta sonu pazar günü yanlış hatırlamıyorsam ingiltere ile hazırlık maçımız vardı. Ondan dolayı erkene çekildi :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Hafta sonu pazar günü yanlış hatırlamıyorsam ingiltere ile hazırlık maçımız vardı. Ondan dolayı erkene çekildi :tabe:

O daha da saçmaymış ozaman.

Çevrimdışı atalay

Maçı yeniden izledim. Birçoğunu yazdım zaten lakin;

İlk 15 dakikada çok iyi bir ön alan baskısı bekler ve stoperler ile birlikte iyi bir forechecking uygulaması... Hatta Alexis ve Marcelo birkaç pozisyonda 3.bölgenin ilk metrelerine kadar çıkmışlar. Çok iyi alan daraltmışız. Bursa sürekli uzun oynamak zorunda kalmış...

Gole kadar(28.dakika) Bursa'nın tek bir organize atağı yada aksiyon alanında bir tehdidi yok. Attıkları gol dışında ilk yarı sonundaki pozisyonları hariç ceza sahası aksiyonu yok. Golde ise savunma hattı çok fazla sola doğru öbeklenmiş, yerleşim hatası var. Necid'in hakkını versek de Marcelo'nun öncesinde Alexis'in merkeze, Oğuzhan ve Atiba'nın ise bu ikiliye uzak kaldığını söylemek gerek.

İlk yarı boyunca ön bölgede kalabalık ve hareketli fakat oyunu yeterince kenarlara açamayan, güçlü kanat organizasyonları yapamayan; ilk bölümde Quaresma'nın hücumları, sonrasında Sosa'nın dribbling üzerinden oyunlarına kalan fakat oyunu kontrol eden ve rakibi oynatmayan bir Beşiktaş var.

İkinci yarıda 3-4 dakikalık bir Bursa kıpırdanması -ki bu sırada Deniz'in direkten dönen topu var- fakat tam bu sırada duran top sonrası Alexis'in gelen golü... Gol sonrası 1-2 dakikalık Bursa pozisyonları... Yani 45-54 arası dışında maçın başından Bursa'nın 2.golüne kadar(70. dakika) mutlak bir Beşiktaş hakimiyeti var. Maç boyunca yüksek tempoda oynayan Beşiktaş, bu tempoya ve özellikle Oğuzhan - Sosa - Atiba üçlüsüne cevap veremeyen bir Bursaspor...

55'den sonra başta Ozzie olmak üzere Sosa ile birlikte yaptıkları birkaç sol koridor oyunları, bu oyunlardan yarattığımız bir net pozisyon ve penaltı; 3.gol ile 70'e kadar ise ön alan baskısını arttıran kaptığı toplar ile direkt oynayan, başta Atiba olmak üzere 2.topları kazanıp, atak devamlılığını sağlayan bir Beşiktaş var.(Beşiktaş'ın maçtaki ilk 15 dakika ile birlikteki en iyi bölümü) Yine bu süre zarfında Quaresma'nın oyun şımarıklığı; Atiba - Ozzie ve Sosa'nın pas kombinasyonları ve opsiyon yaratma becerileri; Gomez'in santrafor koşuları ve alan yaratma ustalığı; İsmail'in pozisyon hataları göze çarpıyor.

Bursa'nın attığı 2.golde Serdar'ın hava topunda Deniz'e kolay vuruş şansı tanıması ve Marcelo'nun aldığı pozisyon yine goldeki bireysel hatalar...

3-2'den sonra oyun merkezini geriye çeken ve tamamen skoru koruma iç güdüsü ile oynayan bir Beşiktaş... Sürekli İsmail'in koridoruna yama yapmaya çalışan Alexis ve sürekli birebir yakalanmasına rağmen her seferinde geriye yürüyerek dönen Quaresma yine göze çarpıyor.

Velhasıl son 20 dakikadaki oyun tercihi, savunma organizasyonundaki ve savunmadaki bireysel hatalar yüzünden çok rahat bir galibiyeti kaçırdık. Bu savunmadaki arızalar son iki haftadır başımıza epey sıkıntı çıkarıyor, nasıl giderilecek bilemiyorum.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Diyorum ya Ospina ile takas hemen. Üstüne gerekirse biraz para.
abi arsenal bu ya, üstüne parayla'da olsa boyko'yu alır mı :)

Çevrimdışı ozgursum

Maçı yeniden izledim. Birçoğunu yazdım zaten lakin;

İlk 15 dakikada çok iyi bir ön alan baskısı bekler ve stoperler ile birlikte iyi bir forechecking uygulaması... Hatta Alexis ve Marcelo birkaç pozisyonda 3.bölgenin ilk metrelerine kadar çıkmışlar. Çok iyi alan daraltmışız. Bursa sürekli uzun oynamak zorunda kalmış...

Gole kadar(28.dakika) Bursa'nın tek bir organize atağı yada aksiyon alanında bir tehdidi yok. Attıkları gol dışında ilk yarı sonundaki pozisyonları hariç ceza sahası aksiyonu yok. Golde ise savunma hattı çok fazla sola doğru öbeklenmiş, yerleşim hatası var. Necid'in hakkını versek de Marcelo'nun öncesinde Alexis'in merkeze, Oğuzhan ve Atiba'nın ise bu ikiliye uzak kaldığını söylemek gerek.

İlk yarı boyunca ön bölgede kalabalık ve hareketli fakat oyunu yeterince kenarlara açamayan, güçlü kanat organizasyonları yapamayan; ilk bölümde Quaresma'nın hücumları, sonrasında Sosa'nın dribbling üzerinden oyunlarına kalan fakat oyunu kontrol eden ve rakibi oynatmayan bir Beşiktaş var.

İkinci yarıda 3-4 dakikalık bir Bursa kıpırdanması -ki bu sırada Deniz'in direkten dönen topu var- fakat tam bu sırada duran top sonrası Alexis'in gelen golü... Gol sonrası 1-2 dakikalık Bursa pozisyonları... Yani 45-54 arası dışında maçın başından Bursa'nın 2.golüne kadar(70. dakika) mutlak bir Beşiktaş hakimiyeti var. Maç boyunca yüksek tempoda oynayan Beşiktaş, bu tempoya ve özellikle Oğuzhan - Sosa - Atiba üçlüsüne cevap veremeyen bir Bursaspor...

55'den sonra başta Ozzie olmak üzere Sosa ile birlikte yaptıkları birkaç sol koridor oyunları, bu oyunlardan yarattığımız bir net pozisyon ve penaltı; 3.gol ile 70'e kadar ise ön alan baskısını arttıran kaptığı toplar ile direkt oynayan, başta Atiba olmak üzere 2.topları kazanıp, atak devamlılığını sağlayan bir Beşiktaş var.(Beşiktaş'ın maçtaki ilk 15 dakika ile birlikteki en iyi bölümü) Yine bu süre zarfında Quaresma'nın oyun şımarıklığı; Atiba - Ozzie ve Sosa'nın pas kombinasyonları ve opsiyon yaratma becerileri; Gomez'in santrafor koşuları ve alan yaratma ustalığı; İsmail'in pozisyon hataları göze çarpıyor.

Bursa'nın attığı 2.golde Serdar'ın hava topunda Deniz'e kolay vuruş şansı tanıması ve Marcelo'nun aldığı pozisyon yine goldeki bireysel hatalar...

3-2'den sonra oyun merkezini geriye çeken ve tamamen skoru koruma iç güdüsü ile oynayan bir Beşiktaş... Sürekli İsmail'in koridoruna yama yapmaya çalışan Alexis ve sürekli birebir yakalanmasına rağmen her seferinde geriye yürüyerek dönen Quaresma yine göze çarpıyor.

Velhasıl son 20 dakikadaki oyun tercihi, savunma organizasyonundaki ve savunmadaki bireysel hatalar yüzünden çok rahat bir galibiyeti kaçırdık. Bu savunmadaki arızalar son iki haftadır başımıza epey sıkıntı çıkarıyor, nasıl giderilecek bilemiyorum.

Ben de tekrar seyrettim ozellikle defans acisindan seyretmeye calistim. Benim nacizane gorusum , savunma sorunlarimiz ilk olarak Oguzhan , Quaresma ikilisinin mevkilerine gore defansa cok agir gelmeleri. Sanki, nasilsa bizimkiler kapar topu bosuna gitmeyim dusuncesi var gibi. Geriye cok agir geliyorlaar ve bosta adam kaliyor. Bu da Atiba , Marcelo ve Alexis in isini cok zorluyor. Bunun yaninda iki golde de Serdarin ciddi hatasi var. Ismail Q17 nin de katkisiyla cok acik veriyor. Stoperler de beklerimizin hata ve aciklarindn dolayi dagiliyor. Acik kapama ihtiyaci duyunca kendi bolgenizi bosaltiyorsunuc cunku. Stoperleri direk elestiremiyorum bu nedenle. Hele ki birarada bu kadar az mac yapan stoper ikilisini. Beck oynadiginda , Solda da Ismailin onunde  hep Olcay oynadiginda sorunlarimiz daha da azalacagini dusunuyorum. Ancak Oguzhan ya da Sosa dan biri her pozisyonda Atiba ya destek vermeli defansif olarak.
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2016, 20:39:59 ozgursum ]

Çevrimdışı nusretaslanturk

gökhan-caner-topal haberleri gene :) valla bizim taraftar bu işi çözdü :D

Çevrimiçi murat

İsmail oyunun hücum yönündeki istekli hali savunmada yok malesef.pozisyonu geç algılıyor ve bu gecikme nedeniyle sol stoper sol bek gibi oynamak zorunda kalıyor.sol stoper marcelo olduğunda diğer stoper hamle stoperi olduğu için duracağı yeri beceremiyor.ismailin arkasında alexis oynasa daha iyi olur.marcelo oynadığında içerisi dağılıyor.marcelo içerideki adam alexis adam kovalayan stoper oynamalı.geçen haftaki yenilgi bence bu nedenle oldu.necip duracağı yeri bilmiyor marcelo ismailin açığını kapatmak için solbek gibi oynadı.

Çevrimdışı atalay

Ben de tekrar seyrettim ozellikle defans acisindan seyretmeye calistim. Benim nacizane gorusum , savunma sorunlarimiz ilk olarak Oguzhan , Quaresma ikilisinin mevkilerine gore defansa cok agir gelmeleri. Sanki, nasilsa bizimkiler kapar topu bosuna gitmeyim dusuncesi var gibi. Geriye cok agir geliyorlaar ve bosta adam kaliyor. Bu da Atiba , Marcelo ve Alexis in isini cok zorluyor. Bunun yaninda iki golde de Serdarin ciddi hatasi var. Ismail Q17 nin de katkisiyla cok acik veriyor. Stoperler de beklerimizin hata ve aciklarindn dolayi dagiliyor. Acik kapama ihtiyaci duyunca kendi bolgenizi bosaltiyorsunuc cunku. Stoperleri direk elestiremiyorum bu nedenle. Hele ki birarada bu kadar az mac yapan stoper ikilisini. Beck oynadiginda , Solda da Ismailin onunde  hep Olcay oynadiginda sorunlarimiz daha da azalacagini dusunuyorum. Ancak Oguzhan ya da Sosa dan birinin her pozisyonda Atiba ya destek vermeli defansif olarak.

Oğuzhan tercihi hücumda pozitif değer katarken savunmada dezavantajlar yaratıyor. Ön bölgede özellikle Kerim - Quaresma var iken bütün yük Atiba'nın sırtında kalıyor. Bunu sezon başından bu yana söylüyorum, savunma stratejilerinde sorunlar var. O yüzden oyun merkezini geriye çekmek Beşiktaş için büyük handikap. Savunmacıların bu oyunu oynaması kolay değil, yalnız savunmacılar da basit hataya çok müsait.

Çevrimdışı atalay

İlk gol hazırlanışı itibari ile yüksek kalite... Önce Oğuzhan, Sosa, Quaresma üçgeni... Sosa'nın pası ardından koşusu; Olcay'ın pas istasyonu oluşu ve dokunuşu; Sosa'nın pas zamanlaması ve Gomez'in kaleciyi yatırışı...

Olcay'ın koridor yaratma becerisi diyorum ya hep... Şu aksiyonda en önemli hareket Olcay'ın istasyon olup geriden gelen oyuncuya yarattığı koridor.

https://twitter.com/HaberKartali/status/719822350955450371

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 21:26:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Gökhan Gönül bu hali olmaz daha iyisi gerek.

Eğer form tutabilirse tabi ki çok faydalı olur ama şu haliyle taşımaz bizi. Caner de aynı şekilde.

Sözleşmeler ağır olmamalı. Mustafa Doğan, Okan Buruk hataları tekrarlanmamalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli