Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288344 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

BJK kariyerinde 3 golü yoktur toplamda bi keresinde anakaragücü mü kasımpaşa maçımı ne vurmuştu adama çarpıp girmişti ondan başka iyi şutunu bilmem ismailin.

Bununla sözleşme yapmayacaksın eğer yapacaksanda 600 bin euro ya 1 + 1 + 1 şeklinde performansına göre gidecek.

İsmail , Serdar , Tosic vb. bu kalibredeki adamlarla yolları ayıcaksın.

Sene başında Fuchs ismi çıkmıştı ne sevinmiştim.
Iki gol iki asist hepisi butun hepisi

Çevrimdışı Nartallo

Cenk'in gözyaşlarını gördüm. Ne denir bilemiyorum ki...

Böyle adamlarımız olsun, sırtımız yere gelmez.

Çevrimdışı tangaz

iyi akşamlar ben kaçar bugünlük
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

özlettin kendini bugün @mylife1903 forumda bir gerilim gerginlik falan vardı enerjine muhtaç kaldım

Ya abi bugun biraz calisayim dedim, birikmis isleri hallettim. Hic bulasmamam lazimdi bu forum islerine, zaten genis adamim hemen saliyorum. Bugun biraz kipirdadim ama sabaha kadar forumdayim bugun. Saat farki da yoruyor dun sabah 4te yattim 7de kalktim hala yemek yemedim. Oglen bir redbull islem tamam.

Bu bizim ismailinde benim gibi beslenmesi lazim kosamiyor herif.
Konu disini baglama safhasi;

Takimda tek problem bu cocuk. Nasil gormuyorlar ben anlamiyorum. Ukalalik yapmayi sevmem ama gozunden anlarim ben. Bu bitik, bu herif asik olmus birinin karisina falan belki de takimdan birinin hayal alemlerinde ucuyor sahada. Bu kadar vurdumduymazlik olmaz

33 yasinda quaresma o 95. Dakikada nasil depar atiyor ben utandim.

Keske vursaydi suratinin ortasina kafayi garibim yorgunluktan vurmayi beceremedi. O capon askeri zaten provakator hemen yuzunu tutup atladi yere.

Dedim ya insan yonetimi. Simdi o pozisyonda tolga alsa topu basketci gibi beklese gidip hakeme verse bitecek mac.
Koridorda doveceksin bunlari ki bir daha buraya geldiklerinde kiclari baslari oynamasin, bitti o inonu misafirhanesi alemin bir enayisi biz miyiz ulaaaann?

Nasil bagladim abi?@tangaz

Çevrimdışı firewater

Şunu yazmadan geçmeyeyim. Oğuzhan bu takıma karakter katıyor. Dün Hosogai ile olan diyaloğunu da beğendim.

Ozi barca dahil hücum futbolu oynayan her takımda banko oynar. o derece geliştirdi kendini.

Kötü ardanın oynadığı barcada Ozi neden oynamasın?

Sosanın etkisi de çok büyük Ozinin kendini geliştirmesinde.

Çevrimdışı mylife1903

Trabzonun kalecisi benim hosuma gitti acayip guzel oyuna sokuyor topu! Kac yasinda o cocuk, o alinsa valla guzel olurdu.

Çevrimdışı firewater

Boykodan çok büyük kazzık yemişiz onuda belirtmeden geçemiyeceğim.

Sezon sonu aldığımız fiyata okutup Harun veya Trabzonun kalecisini alsak ne iyi olur.

Hatta tolgayıda elden çıkartıp Adler veya Ospinayı alsak tadından yenmez galiba :)

Çevrimdışı Mehmet57

Sol kanata Ben Yedder, sag kanata Ben Arfa.

Muthis olur.

Çevrimdışı Alper1903

Boykodan çok büyük kazzık yemişiz onuda belirtmeden geçemiyeceğim.

Sezon sonu aldığımız fiyata okutup Harun veya Trabzonun kalecisini alsak ne iyi olur.

Hatta tolgayıda elden çıkartıp Adler veya Ospinayı alsak tadından yenmez galiba :)

Yönetim Tolga'yı yollayıp üst üste 2 transfer döneminde kaleci alırsa cidden şaşırırım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Yönetim Tolga'yı yollayıp üst üste 2 transfer döneminde kaleci alırsa cidden şaşırırım.

hem boyko hem tolga gidebilir.

1 tane yerli iyi kaleci harun olabilir.

1 tane yabancı iyi kaleci adler olabilir.

:)

Çevrimdışı 38life

Bu arada ilginç bir detay: Quaresma dün akşamki maçta yediği ilk sarı karttan habersizdi. Hatta Kırmızı yediği pozisyonda bu benim ilk sarı kartım neden kırmızı kart çıkarıyorsun dedi hakeme.

Quaresma'nın sorumsuzluğunu bir kenara bırakırsak bildiğim kadarıyla hakemler futbolcuları gösterdikleri karttan haberdar etmek zorundalar.

Çevrimdışı Alper1903

hem boyko hem tolga gidebilir.

1 tane yerli iyi kaleci harun olabilir.

1 tane yabancı iyi kaleci adler olabilir.

:)

Gerçi Boyko hakkında tam bir şey söyleyemiyorum. Kamp görse anlayacağız ama 2 sini birden değiştirmeyi düşünüyorlarsa da hayır demem.
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2016, 17:59:42 Alper1903 ]

Çevrimdışı ekrembaser

Basın Tolgay Arslan'la Şenol hoca yumruk yumruğa kavga etme aşamasına geldi diye haberler vermeye başladı nerden saldıracaklarını şaşırdılar

Çevrimiçi COB

Boyko'yu sezon sonu çok geç olmadan satmaliyiz Ukrayna yada Rus takimlara.  Dinamo Kiev 2-2.5 milyon euro versin satalim, bu sefer Ospina yada Sirigu'yu getirtelim.

Defansa da çok uzatmadan Skrtel ve Balanta gelmeli. Skrtel,  Rhodolfo,  Balanta + Alexis yada Marcelo.

Sağ bek için adayim Van der wiel,  sol bek için de zorlayip Coentrao.

Çevrimdışı firewater

Gerçi Boyko hakkında tam bir şey söyleyemiyorum. Kamp görse anlayacağız ama 2 sini birden değiştirmeyi düşünüyorlarsa da hayır demem.

Bende çok sevinmiştim ama uyaran arkadaşlar haklı çıktı. Tolgadan hiçbir farkı yok. Antreman eksiği dedik takıma alışmadı dedik ama Kasımpaşa maçında kredisini tüketti. Bu arada dün 18 dede yoktu sakatmıydı?

Çevrimdışı mylife1903

Gene basladik adam yazmaya arkadaslar bizim u21 takiminda yok mu duzgun iki tane cocuk yavas yavas oynasinlar. Bu takim zaten 6 senedir ismail ile 10 kisi oynuyor 1 tane gencecik cocuk arada kaynar, paramiz cebimizde kalir. Yoksa kadro yapmanin sonu yok aha buyrun

Ingiltere krali, tacsiz kral pele, rahmetli baskan kenedi, bekinbauer, kaleci mayer, nadya komanaci, bricit bardo, fenerbahceli cemil

Çevrimdışı Alper1903

Bende çok sevinmiştim ama uyaran arkadaşlar haklı çıktı. Tolgadan hiçbir farkı yok. Antreman eksiği dedik takıma alışmadı dedik ama Kasımpaşa maçında kredisini tüketti. Bu arada dün 18 dede yoktu sakatmıydı?

Sakat değil bildiğim kadarıyla. Hoca performansından memnun olmadığı için kesti herhalde.

Çevrimdışı Ogün

Hocanın Beck'i 11 başlatmaması çok iyi bir gözdağı oldu yalnız. Daha çok çalışacaktır. Şimdi İsmail'in yerine de Tosic'i koysun, tamamdır. Gerekiyorsa stoper gibi oynasın.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Gördüğüm en büyük sorunlarımızdan biri oyunu rölantiye alamayışımız, soğutamayışımız bu bizim canımızı çok yakıyor sakin kalamıyoruz ve elimize fişi çekeceğimiz pozisyonlar gelmesine rağmen cömertçe harcıyoruz. Oyunu soğutup, rölantide topun bizde kalmasını sağlayabilecek ilk 11 dışında tek oyuncu Tolgay, bence bu 6 haftalık dönemde Tolgay'ı önde olduğumuz anlarda kullanmalıyız. Savunmayla ilgili ne söylesek şuanda boş elde olanlar bunlar ve bunlarla oynamak zorundayız. Şampiyonluğu belirleyecek oyuncuların Sosa, Oğuzhan, Gomez, Q17 ve Gökhan olacağı aşikar önümüzdeki her maçta bunlardan en az 3'ünün iyi performans vermesi lazım ki maçlarımızı yediğimizden fazla gol atarak kazanabilelim.
veloso is the key :)

abi ismi ciddi anılmaya başlar başlamaz 30-40 tane  özet buldum. uyarmak için 5-6 tanesini izlemek yetti zaten, bu yan top hatalarından sezonda banko 4-5 gol yemiş adam.

"BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 11.04.2016 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-BURSASPOR Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve 2015-2016 Sezonu Spor Toto Süper Lig Müsabakaları Statüsünün 8/3 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

hadi geçmiş olsun.

"BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 11.04.2016 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-BURSASPOR Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve 2015-2016 Sezonu Spor Toto Süper Lig Müsabakaları Statüsünün 8/3 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

hadi geçmiş olsun.
sahaya atlayan zibidi olmasa, tribün cezası olmaz diyeceğim ama

sahaya atlayan zibidi olmasa, tribün cezası olmaz diyeceğim ama

adamlar zaten fırsat kolluyorlar kapatırlar şimdi komple saha kapatma cezası verirler 5-6 oldu derler.

Çevrimdışı eski inönü

yazın Tolga'nın sözleşmesi doluyorsa yollayıp yerine 1. kaleci almaları lazım. Boyko da 2. kaleci olur. Zaten maaşı düşük. Zararın neresinden dönülürse kardır.

Çevrimdışı Ogün

yazın Tolga'nın sözleşmesi doluyorsa yollayıp yerine 1. kaleci almaları lazım. Boyko da 2. kaleci olur. Zaten maaşı düşük. Zararın neresinden dönülürse kardır.
18'deki kalecilerden biri Türk olmak zorunda. Avrupa seviyesinde Türk kaleci yok maalesef.