Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289488 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı panic13

Uyar dün son 10 dakikada gelebildim dostum görüşemedik kusura bakma bir dahakine umarım  :)

valla benim için sorun değil kardeşim diğer amaç görüşürüz ama senin robot/matriks karışımı bi android olduğuna dair büyük dedikodu var :D @ZEKI @ALI RIZA @ahmetx @FARUK
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

harun bile bizim kalecilerden daha iyi

bizimkileri yolla, Karcemaskas+Harun'u al, yemin ediyorum 5 sene geriye bakmayız. O derece.

Çevrimdışı atalay

Marcelo, Başakşehir maçında oynamadı. Geri kalan gol yediğimiz tüm maçlarda yenilen gollerde hatası var. Rize maçında ki penaltıyı da atlamamak lazım.

Çevrimdışı ahmetx

Harunu çok beğendim , birde Deniz diye biri vardı oda sağlam oyuncu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

10 yıl geçti hala bek ve kaleci sıkıntısı bitmedi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı atalay

Caner - Mayke - Dede - Topal 4'lüsünün geleceğini bilsem başka oyuncu istemem yıkın parayı bunlara derim.

Dostum sen Mayke ve Dede dışında yabancı bi' oyuncu tanımıyor musun?

Çevrimdışı Doğuhan

marcelonun maç başından beri yaptığı tek iyi iş baskı varken tolgaya pas atmayıp boştaki serdara pas attı geri kalan 0.

Gomezi stopere alalım oda kafa topu kazanır bu kadar konsantrasyonsuz ve fundemantal eksikliği olan oyuncu bizim takım stoperi olamaz

alexis kat be kat iyi marcelodan. Oyun kurma işi marceloya kalıyo ve hava topları marcelo da olduğu için hep o ön planda ama balon malesef.

Seneye Rhodolfo-Alexis-Çağlar+1. sınıf bi stoper şart.

Ayrıca Şenol hocanın alexisi solda marceloyu sağda kullanmasını yerinde buldum ismail çok daha defolu alexis çok uğraştı onun hatalarını örtmeye.

Atiba ya da bizim iki bek maç sonu para mı veriyolar yemek mi ısmarlıyolar bişey yapsınlar adam 3 kişilik oynadı

Çevrimdışı OrhanAker

Balanta olamazmı sene sonu yanına tecrübeli bir sağ stoper alexis, rhodolfo backup.

Çevrimdışı underworld

büyük takımda oynamış ,felsefesi hucum yönünde olan ,tecrübeli mümkünse 27+ kaliteli bir stoper şart oğlu şart.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 13:57:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dostum sen Mayke ve Dede dışında yabancı bi' oyuncu tanımıyor musun?

Bir şeyi zihne yerleştirmenin yolu sık tekrarlamaktır kardeşim. Hadi şimdi tekrarlıyoruz tekrar Mayke ve ? :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

büyük takımda oynamış ,felsefesi hucum yönünde olan ,tecrübeli mümkünse 27+ kaliteli bir stoper şart oğlu şart.

real madrid'te Sergio Ramos diye bir adam var, tam bizim kalem :D

Şaka bir yana doğru söylüyorsun. Marcelo, alman ligi tecrübesi olduğu için çok güvendiğim bir adamdı ama niyeyse olmadı. Tersi gibi alexis Hem İsmail'e destek oluyor hem defansı daha iyi toparlıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 13:58:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Itandje'yi normalde beğenmem ama bir devre o bile işimizi görürmüş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı underworld

Şaka bir yana doğru söylüyorsun. Marcelo, alman ligi tecrübesi olduğu için çok güvendiğim bir adamdı ama niyeyse olmadı. Tersi gibi alexis Hem İsmail'e destek oluyor hem defansı daha iyi toparlıyor.
yanlız marcelo büyük takımda oynamıyordu hatta hucum yerine full defans oynayan küme düşmeme mücadelesi veren bi takımdan geldi.

Çevrimdışı atalay

Bu arada kulübün kredi borcu 430 milyon ₺

Çevrimdışı Çağatay

dün yine bir pozisyonda dikkat ettim yine yapıyor alexis
rakip, ceza sahasına yakın bir yerden şut çekmeye kalksın hemen eller geride küçülmeye başlıyor
tamam ellerini saklarsın ama bu kadar da göze batacak kadar küçülmek yanlış ayakta kalması lazım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2 haftadır söylüyorum Alexisin tam form tuttugu ve iyi oynamaya Basladigi anda Şenol Hoca Onu kesip Necipi oynattı büyük hata yaptı burada hoca..

Ama Marcelo çok gözüme batmaya başladı yediğimiz her Golde hatasi var nerdeyse sürekli pozisyonunu kaybediyor , İlk Golde Necidin feykini yemesi olacak iş değil.

Defansta bir tek Alexis ve Beck güven veriyor gerisi fecaat..

Alexis - Tosic yada Alexis - Necip tandemi denenmeli diye düşünüyorum @Çağrı @atalay
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Ticari borçlar: 85 milyon ₺

edit: Bunlar bu dönemin rakamları...
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2016, 14:14:28 atalay ]

Çevrimdışı yedic

Marcelo hakkında doğru yazdıgın tek şey hava topu hakimiyeti.

Marcelo bence Baya baya yeterli bi adam hava toplarında iyi , güçlü , ayakları iyi  ikili mücadelerde üstün zaten hızı ve bazı özellikleri iyi olsa PSV den Bayern falan yapar yorum yazmak için yazmışsın .
Yorum yapmak haricinde baska ne icin yazabilirdim ki? Ayaklari duzgun denmis; Marcelo kasimpasa macinda yenilen 2. golde iniesta'ya ozenip 2. golu de yedirmisti, hatirlatayim. Alexis'in de Fener macinda 2. golu de ayni sekilde felaket. Suanki stoperler kadrosu icindeki hic bir oyuncu AS stoper olacak durumda degil, onu anlatmaya calisiyorum.

Bu seviyede bu hatalar cok goze batiyor, bu adamlar tecrubeli 30 yasinda la liga bundesliga gormus diyorsun ama en kritik maclarda kisisel ikram yapiyorlar. Allah'tan yedigimizden fazlasini atiyoruz da ordan kurtariyorlar.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Gördüğüm en büyük sorunlarımızdan biri oyunu rölantiye alamayışımız, soğutamayışımız bu bizim canımızı çok yakıyor sakin kalamıyoruz ve elimize fişi çekeceğimiz pozisyonlar gelmesine rağmen cömertçe harcıyoruz. Oyunu soğutup, rölantide topun bizde kalmasını sağlayabilecek ilk 11 dışında tek oyuncu Tolgay, bence bu 6 haftalık dönemde Tolgay'ı önde olduğumuz anlarda kullanmalıyız. Savunmayla ilgili ne söylesek şuanda boş elde olanlar bunlar ve bunlarla oynamak zorundayız. Şampiyonluğu belirleyecek oyuncuların Sosa, Oğuzhan, Gomez, Q17 ve Gökhan olacağı aşikar önümüzdeki her maçta bunlardan en az 3'ünün iyi performans vermesi lazım ki maçlarımızı yediğimizden fazla gol atarak kazanabilelim.

Çevrimdışı panic13

dün yine bir pozisyonda dikkat ettim yine yapıyor alexis
rakip, ceza sahasına yakın bir yerden şut çekmeye kalksın hemen eller geride küçülmeye başlıyor
tamam ellerini saklarsın ama bu kadar da göze batacak kadar küçülmek yanlış ayakta kalması lazım

Evet o benim de gözüme çarptı. Yapacak bişey yok, 6 maç kaldı. Şampiyon olursak (ki GS FB maçının sonucuna göre kupanın bir ucundan tutabiliriz bu hafta) bunlarla şampiyon olmuş olacağız :D Büyük iş aslında.

Kalede kaleci yok
Sol bekin, bir bekten beklenen hiç bir şeyi yapamıyor
Stoperlerin vasatın üzerine çıkmaya çalışan kuru yaprak gibi
Sağ bekin eh işte :D

Zaten böyle şampiyon olsa olsa Beşiktaş olurdu :D

Çevrimdışı OrhanAker

Evet o benim de gözüme çarptı. Yapacak bişey yok, 6 maç kaldı. Şampiyon olursak (ki GS FB maçının sonucuna göre kupanın bir ucundan tutabiliriz bu hafta) bunlarla şampiyon olmuş olacağız :D Büyük iş aslında.

Kalede kaleci yok
Sol bekin, bir bekten beklenen hiç bir şeyi yapamıyor
Stoperlerin vasatın üzerine çıkmaya çalışan kuru yaprak gibi
Sağ bekin eh işte :D

Zaten böyle şampiyon olsa olsa Beşiktaş olurdu :D
:D

Çevrimiçi Mehmet57

Su Premier League'den istedigim 2 stopper vardi herzaman. Biri Huth, digeri Hangeland. Huth bu sene Leicester defansinda duvar oldu. Hangeland'in artik yasi ilerledi ama ligin en iyi stopperlerinden biriydi Fulham'de. Ikiside lider oyuncular. Bize bu tarzda stopper lazim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 14:23:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Selçuk Dereli: "BJK-Bursa maçı bittikten sonra, Aziz Yıldırım, MHK Başkanı K. Müftüoğlu'nu arayıp, Sivas-BJK maçı için bir hakem önermiş."
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

iki üç hafta önce marcelo iyi alexis kaka
şimdi alexis iyi marcelo kaka

arkadaşlar ikisinden de olmaz  ama yapacak bir şey yok şu an
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 14:24:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Elde para olsa Shawcross'u isterim. Al koy yanına hızlı bir stoper kaleyi kapat ama olmuyor işte :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli