Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291206 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı raichu

Vallahi hicbir ise yaramaz, oynamasa hatta takim 10 kisi ciksa sahaya daha faydali olur ismail.
Simdi ben olsam vodafoneun yerinde ismailin yerine tribunden secme yapardim sezon sonu, besiktas sol bek ariyor sb1903 yaz secmeler1903 e gonder senin de formayi giyme sansin olsun. Gelenlerden iki tanesi ile sozlesme imzalanir bu insanlar oynar ismailin yerine, hem camia birlesir hem de sinerji olur hem de ismailden iyi oynar en kazma besiktas taraftari en azindan sahada aptal aptal, aheste aheste gezinmes takar kicine 4 motor kosar
:kop: :kop:
şampiyonluk için bi koşarım pir koşarım

Çevrimdışı mylife1903

:kop: :kop:
şampiyonluk için bi koşarım pir koşarım
Ismail disinda herkes kosuyor zaten. Ibrahim uzulmez su yasinda gelse daha faydali olur.

Çevrimdışı RevivaL

Ben artık Töre'ye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Son maçlarda kanatlardaki etkisizlik hem savunma beklerimizi hem de Gomez'i olumsuz etkiledi. Ne zaman kanatlar iyi oynarsa o zaman bekler de iyi oynuyor, goller de geliyor. Şampiyonluğa giden son maçlarda mutlaka Töre'nin kıpırdanması lazım. Bizim için ekstra olacaktır.

Çevrimdışı alimm

Daha on saatten fazla var yaaa....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Nartallo

Şenol Hoca'dan tek isteğim Necip ve İsmail gibi pozisyon bilgisi zayıf adamlar oynamasın son maçlarda...

Savunmanın bütün dengesi bozuluyor. Biri yerini boşaltıp, orta sahadaki adama basmaya gidiyor, diğer yerini bile gelmiyor, top çıkartamıyor...

Vasat olsalar da Alexis ve Tosiç daha gerekli bu maçta... En azından nerde duracaklarını bilirler.

Çevrimdışı Kemal

Törenin Bize, Bizim Töreye İhtiyacımız Var.

EssiLor

• Ziyaretçi

Bizi kimse yıkamaz bu sene Şampiyon olmalıyız üçüncü Yıldız'ı takmalıyız
Seneyede şampiyon olup dördüncü yıldızı takabileceğimize inanıyorum çünkü biz Beşiktaşız.
[ Son Düzenleme: 11 Nisan 2016, 10:30:38 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı worns

Bursa, Sivas, Akhisar maçlarından 9 puan alırsak içerdeki Kayseri maçında şampiyonluğu ilan edebiliriz. İşi son maçlara bırakmamak çok kritik. İş Konya maçına filan kalırsa o maç bitene kadar taraftar sayımız yarıya düşer herhalde.

En kritik maç bu maç. Bursa'yı yenersek gerisi gelir.

Çevrimdışı mylife1903

cok sevmem kadro yazmayi ama son iki haftada senol gunes biraz hata yapmaya basladi. toparlamasi lazim
Hocam 3 haftadir ayni seyi yaziyorum bir kez daha tekrar edelim. Takimin ustuyle basiyla oynama hocam, devsirme oyuncu oynatma, gerekirse genc takimdan al, koy oynasin cocuk, hata yaparsa da buyuk hata yapsin.

Boyko
beck alexis marcelo tosic
Atiba oguzhan
quaresma sosa tore
gomez

copy/paste yap hocam cik sahaya
amerikayi yeniden kesfetmeye, element uydurmaya gerek yok bu kadar basit. yaz gisin tahtaya

zor mac yarim sifir olsun bizim olsun

totemler baslasin

Çevrimdışı Sarp

Töre uzun zamandır oynamıyor sizce ilk 11'de başlayabilir mi?
Mental olarak hazır olsa bile fizik ne alemde acaba?

Çevrimdışı tangaz

cok sevmem kadro yazmayi ama son iki haftada senol gunes biraz hata yapmaya basladi. toparlamasi lazim
Hocam 3 haftadir ayni seyi yaziyorum bir kez daha tekrar edelim. Takimin ustuyle basiyla oynama hocam, devsirme oyuncu oynatma, gerekirse genc takimdan al, koy oynasin cocuk, hata yaparsa da buyuk hata yapsin.

Boyko
beck alexis marcelo tosic
Atiba oguzhan
quaresma sosa tore
gomez

copy/paste yap hocam cik sahaya
amerikayi yeniden kesfetmeye, element uydurmaya gerek yok bu kadar basit. yaz gisin tahtaya

zor mac yarim sifir olsun bizim olsun

totemler baslasin

kale hariç katılıyorum kadroya olması gereken bu ismaili aldırdın mı üstad. o iş sendeydi  :money:
(sizin çocuklar meşgulse ben bizimkileri salayım)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Kalede Tolga oynar. Bu sene Tolga sağlıklı olduğu sürece Boyko şans bulamaz.

Gökhan Töre'nin ilk 11 çıkacağını sanmıyorum. Ciddi antreman eksiği var. Belki son bölümde şans bulabilir ya da hiç oynamaz.

Tek korkum yine Necip'le başlanması olur. Kasımpaşa maçında Necip'in stoper bilgisi eksikliği büyük sorunlara neden oldu. Alexis harikalar yaratmasa da sadece tecrübesiyle Necip kadar açık vermeyecektir.

Tolga-Beck-Alexis-Marcelo-İsmail-Atiba-Oğuzhan-Sosa-Quaresma-Olcay-Gomez ile çıkarız muhtemelen.

Çevrimdışı mylife1903

kale hariç katılıyorum kadroya olması gereken bu ismaili aldırdın mı üstad. o iş sendeydi  :money:
(sizin çocuklar meşgulse ben bizimkileri salayım)

Bratva almis abi bunu evden, dove dove orta yapmayi ogretecekmis bizim cocuklar. Biraz kafasini dayaga verirse mac saatine orta olayini yetistiririZ, diyor cocuklar. Ben diyorum ugrasmayin onumuzdeki sezona hazirlayin, yok abo diyorlar, cocuk fena motive mac saatine yetistiriz. Bilemedim bende. Aslinda direkt goturun sehir disina dedim ama ikna etmis ismail. Ben demis kimleri ikna etmedim 2 baskan 5 teknik direktor, vazgecilmezim diyormus

Çevrimdışı tangaz

Bratva almis abi bunu evden, dove dove orta yapmayi ogretecekmis bizim cocuklar. Biraz kafasini dayaga verirse mac saatine orta olayini yetistiririZ, diyor cocuklar. Ben diyorum ugrasmayin onumuzdeki sezona hazirlayin, yok abo diyorlar, cocuk fena motive mac saatine yetistiriz. Bilemedim bende. Aslinda direkt goturun sehir disina dedim ama ikna etmis ismail. Ben demis kimleri ikna etmedim 2 baskan 5 teknik direktor, vazgecilmezim diyormus

:kop: :kop: :kop:
grup vitamini dinletsinler bol bol son çare olarak karanlık bir hücrede bol bol da ıslatsınlar
"lan ismayl lan ismayl ismaylllll ismayllll"
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hem q7 hem töre aynı anda oynamaz olcayto ilk 11 de olacaktır

Çevrimdışı panic13

:kop: :kop: :kop:
grup vitamini dinletsinler bol bol son çare olarak karanlık bir hücrede bol bol da ıslatsınlar
"lan ismayl lan ismayl ismaylllll ismayllll"

sek sek sekerek İsmail..
Rastık çekerek ismail..
tut ki karnım acıktı kedimi yedim :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

sek sek sekerek İsmail..
Rastık çekerek ismail..
tut ki karnım acıktı kedimi yedim :D :D

kediyi tolga zengine yedirtecek bizim çocuklar sene sonuna kadar etkisi sürecektir.
kedi kaleci tolgaaaa zengiiiinnnnn  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

bu arada akşam akhisar-kasımpaşa maçı berabere biterse cincon 8.liğe düşüyor  :evillol:

Çevrimdışı panic13

bu arada akşam akhisar-kasımpaşa maçı berabere biterse cincon 8.liğe düşüyor  :evillol:

potansiyel cinconlu sözleri "zaten ben futbol ile pek ilgilenmiyorum", "aslında GS'liyim ama yükselenim Çarşı :)" "ya zaten futbol bana pek keyif vermiyor artık, aslında basketbol izliyorum" :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yanlışlar silsilesi devam etmesin ismail,serdar,pektemek,veli,tosic vs. gibi adamlarla sözleşme uzatılmamalı hatta bir an önce yolları ayırmalıyız bunlar ömür törpüsü

Çevrimdışı tangaz

potansiyel cinconlu sözleri "zaten ben futbol ile pek ilgilenmiyorum", "aslında GS'liyim ama yükselenim Çarşı :)" "ya zaten futbol bana pek keyif vermiyor artık, aslında basketbol izliyorum" :D :D

ve eklerler prekazi nasıldı dünkü maçda  :D :D :D

Çevrimiçi Mehmet57

Bizden cok korkuyorlar. Stadimizin acilmasi geliri dengeleyecek. Turkiye'de en dogru hamleleri yapan yonetimin bizde oldugunu biliyorlar. Kendi stadlarinin acilisina benzetiyorlar. Ozaman onlar da yukselise gecmisti.

Adamlarin dustugu durum ibretlik zaten. Senelerce kac yuz milyonluk gelir elde ettiler ve hallerine bak. Aysal'in Polattan aldigi takimdan daha beter durumdalar. O donem ilk 11 olan Balta ve Sabri hala 11de. Kewell, Baros, Neill, Arda bugun ki takimda 11 oynarlardi.

TT Arena'nin acilip yuksek gelir elde etmeleriyle beraber o donem kurtadilar, ama simdi ne yapacaklar merak ediyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Bizden cok korkuyorlar. Stadimizin acilmasi geliri dengeleyecek. Turkiye'de en dogru hamleleri yapan yonetimin bizde oldugunu biliyorlar. Kendi stadlarinin acilisina benzetiyorlar. Ozaman onlar da yukselise gecmisti.

Adamlarin dustugu durum ibretlik zaten. Senelerce kac yuz milyonluk gelir elde ettiler ve hallerine bak. Aysal'in Polattan aldigi takimdan daha beter durumdalar. O donem ilk 11 olan Balta ve Sabri hala 11de. Kewell, Baros, Neill, Arda bugun ki takimda 11 oynarlardi.

TT Arena'nin acilip yuksek gelir elde etmeleriyle beraber o donem kurtadilar, ama simdi ne yapacaklar merak ediyorum.

Beyogluna cikacaklar napacaklar

Çevrimdışı tangaz

üniversitelerin ekonomi fakültelerinde ne yapmamalı die tez konusu olacak çalışma yaptılar resmen, şaka maka 4 yılda 700 milyon euro 2,25 katrilyon gelir elde ettiler ve battılar. Fener yenerse bunları ligi 12. bitirirler muhtemelen...

Çevrimdışı tangaz

cinconun fikstüre baktımda  fb, ant.(d), k.paşa, bursa(d), BJK, akhisar(d) kayseri
şayet fener bunları düdüklerse kalan 6 maçda 0(SIFIR) bile çekebilirler o karmaşada maksimum 8 puan daha alıp 48 puanla ligi tamamlarlar  :bandit: