Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7291247 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biz kazanalım derbi berabere bitmez Tolga Galatasaray erken golle ipini çeker bunların.

Öbür hafta onlar Sivas maçını bekleyecek ama Mersin'e bile katı savunma karşısında takılabilirler. Biz Sivas'ı yeneriz sert takım değil. Ve nihayet biz Akhisar'ı yenip onlar Trabzon'a kaybedince bu iş külliyen bitecek.

Ben Şeref Bey'deki Kayserispor maçında kupayı kaldıracağımızı düşünüyorum.

Ya abicim sen ne güzel konuşuyon bugün :D :sevinc
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı Tolga

Ya abicim sen ne güzel konuşuyon bugün :D :sevinc
Arada böyle havaya sokmak lazım forumu :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Nisan 2016, 00:47:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar yarın için önemli bir konu var. Maça gidecek olanlar;

Atmosfer mükemmel olacaktır. Ancak lütfen gol için sabırsız olmayalım ve takımı strese sokmayalım. Rakip kadar kendi takımımızda yabancı bu atmosfere çünkü korkunç bir tezahürat olacaktır.

Maçın içinde kalalım. Hakemi baskı altına alalım. Marşlarla olabildiğince uyutmayalım sürekli maçın içinde olalım.

Bu işi bitirmek için yarın en büyük adımı atacağız!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Son 20 yılın makus talihi yıkılacak, yıkılmalı.

Çevrimdışı Tolga

Atmosfer mükemmel olacaktır. Ancak lütfen gol için sabırsız olmayalım ve takımı strese sokmayalım. Rakip kadar kendi takımımızda yabancı bu atmosfere çünkü korkunç bir tezahürat olacaktır.

Maçın içinde kalalım. Hakemi baskı altına alalım. Marşlarla olabildiğince uyutmayalım sürekli maçın içinde olalım.

Benzer uyarıyı ben de maç başlığında yapmıştım.

Bu konuda dikkatli olalım arkadaşlar... :claps: :claps:
[ Son Düzenleme: 11 Nisan 2016, 00:52:42 Tolga ]

Çevrimdışı atalay

Bursa önde Emre, Stoch, Deniz ya da Emre, Deniz, Necid üçlüsü ile başlar. Deniz'i yada Necid'i, Necip ile savunmam. Bursaspor'un belkide tek bağlantısı Batalla - Deniz olacak. Merkezden kolay gol yiyen bir takım. Oğuzhan - Sosa ikilisinin delici özelliği ile pozisyonlar üreteceğiz gibi duruyor.   

Çevrimdışı Tolga

Bursa önde Emre, Stoch, Deniz ya da Emre, Deniz, Necid üçlüsü ile başlar. Deniz'i yada Necid'i, Necip ile savunmam. Bursaspor'un belkide tek bağlantısı Batalla - Deniz olacak. Merkezden kolay gol yiyen bir takım. Oğuzhan - Sosa ikilisinin delici özelliği ile pozisyonlar üreteceğiz gibi duruyor.   
Ek olarak Hosogai sağ bekte oynarsa o taraftan da baya etkili hücumlar gerçekleştirebiliriz.

Çevrimdışı atalay

Ek olarak Hosogai sağ bekte oynarsa o taraftan da baya etkili hücumlar gerçekleştirebiliriz.

Sağ bek oynar.

Çevrimdışı Tolga

Sağ bek oynar.
Ben de oynamasını bekliyorum. İşte o zaman genelde kulladığımız sol koridoru daha fazla kullanarak pozisyonlar üretebiliriz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Nisan 2016, 00:57:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben de oynamasını bekliyorum. İşte o zaman genelde kulladığımız sol koridoru daha fazla kullanarak pozisyonlar üretebiliriz.

Solu etkili kullanırsak Deniz'in etkinliğini de düşürürüz. İsmail'in ne yapacağı maalesef çok önemli yine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Sen gelcen mi ?

Çevrimdışı Tolga

Solu etkili kullanırsak Deniz'in etkinliğini de düşürürüz. İsmail'in ne yapacağı maalesef çok önemli yine.

İsmail'in hücuma çıkışları Deniz'in de etkinliğini düşürebilir. O yüzden dediğin gibi İsmail'in özellikle de hücum performansı sol kenardaki etkinliğimiz açısından belirleyici olacak.

Çevrimdışı atalay

O sol koridoru da en iyi Oğuzhan kullanıyor. Olcay biraz kıpırdansa Bursa savunmasının dengesini bozmak zor iş değil.

Çevrimdışı Tolga

O sol koridoru da en iyi Oğuzhan kullanıyor. Olcay biraz kıpırdansa Bursa savunmasının dengesini bozmak zor iş değil.
Olcay'dan beklentilerim büyük bu maçta :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçen haftaki gibi oynarsa taraftar tepkili olur diye korkmuyorum değil.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kutay

Yasaklı Link'dan yorumlar

Fark atarlar atsinlarda zaten‚ i$kencenin devam etmesi bize zarar veriyor her hafta..

Adamlar bizden 3 4 gömlek iyi hücum ediyo kabul etmek lazım .

Besiktas minimum ucluk yapar bursayi lig sonuna kadarda icerde puan kaybetmez maksimum disarda 1beraberlik alir ki biz trabzon Galatasaray ve basaksehir i asla ve katha yenemeyiz bu 3 mactada minimum 6 puan kaybimiz olur

Beşiktaş bundan sonra 1 puan dahi kaybetmez.

adamlar inanılmaz umutsuz ve çökmüş durumdalar yarın şöyle bir farklı kazansak  kupanın bir kulbundan tutarız
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı talha

Bursa demek olcay demek olcay demek bursa demek olcay dan bir tane gol daha bekliyorum ben

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Oyuncular atmosfer karşısında kısa süreli bir yabancılaşma yaşayabilir. Fakat Bursa maçı için çok fazla hücum silahımız ve çok net hamle üstünlüğümüz var. Artık futbolcular yüksek motivasyon ile bu 3 yıllık ayrılığın ardından gelen vuslatın karışılığını verecekler.   

Çevrimdışı Ogün

ÇOK HEYECANLIYIM BEEE :halay:

Hadi, daha kaç saat var. Zaman geçmiyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bundan sonra Olcay'dan kendini toparlamasını bekliyorum.

Stat açılmışken, şampiyonluğa koşarken kötü performansı devam ederse geçen sene ki konuşup konuşup bişey yapmama özrünü de üzerine ekleyince baya bi antipatimi kazanacak kendileri.

Umarım fırtına gibi döner soldan yardırır yine ceza sahasına. Hadi deloğlan görelim seni.

Çevrimdışı mylife1903

Evet evet sol taraf koridor bizde. Ismailin bindirmelerine falan guvenmeyin arkadaslar. 6sezon yuzlerce mac 2 gol 2 asist karsisinda kim oynarsa oynasin ismailin bindirmesinden falan cekinmez.

Çevrimdışı raichu

Evet evet sol taraf koridor bizde. Ismailin bindirmelerine falan guvenmeyin arkadaslar. 6sezon yuzlerce mac 2 gol 2 asist karsisinda kim oynarsa oynasin ismailin bindirmesinden falan cekinmez.
defansif olarak yok ortalıkta bindirme yapsada kaliteli orta açamıyor neye yarar  :akuma:

Çevrimdışı mylife1903

defansif olarak yok ortalıkta bindirme yapsada kaliteli orta açamıyor neye yarar  :akuma:

Vallahi hicbir ise yaramaz, oynamasa hatta takim 10 kisi ciksa sahaya daha faydali olur ismail.
Simdi ben olsam vodafoneun yerinde ismailin yerine tribunden secme yapardim sezon sonu, besiktas sol bek ariyor sb1903 yaz secmeler1903 e gonder senin de formayi giyme sansin olsun. Gelenlerden iki tanesi ile sozlesme imzalanir bu insanlar oynar ismailin yerine, hem camia birlesir hem de sinerji olur hem de ismailden iyi oynar en kazma besiktas taraftari en azindan sahada aptal aptal, aheste aheste gezinmes takar kicine 4 motor kosar

Çevrimdışı Ensar

renkli linki yasak'dan yorumlar

Fark atarlar atsinlarda zaten‚ i$kencenin devam etmesi bize zarar veriyor her hafta..

Adamlar bizden 3 4 gömlek iyi hücum ediyo kabul etmek lazım .

Besiktas minimum ucluk yapar bursayi lig sonuna kadarda icerde puan kaybetmez maksimum disarda 1beraberlik alir ki biz trabzon Galatasaray ve basaksehir i asla ve katha yenemeyiz bu 3 mactada minimum 6 puan kaybimiz olur

Beşiktaş bundan sonra 1 puan dahi kaybetmez.

adamlar inanılmaz umutsuz ve çökmüş durumdalar yarın şöyle bir farklı kazansak  kupanın bir kulbundan tutarız
havaalanında fenerli görevli (tabi gururla formam üzerimde geldim) aynen şöyle dedi "yarın yenerseniz şampiyon olursunuz" , adamlar camia olarak bitik dokunsak uçurumdan aşağı düşecekler :D geçen hafta ıska geçtik ama bu hafta olmaz :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !