Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7292476 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ben Arfa niye 3 gol atıyosun olm ayıp değil mi?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MrtBlgc

Önümüzdeki sezon için kaleci transferi yapılmaz, Boyko ile daha yeni anlaşıldı. Adaptasyon süreci deyip Tolga Boyko ikilisi ile devam edecektir yönetim. Defans bölgesi çok sıkıntılı. Rhodolfo dönse dahi yanına yerden hızlı bir stoper şart. Çok uzun olmasına gerek yok yeter ki Rhodolfo'yu toparlasın yeter. Marcelo'yu beğenmedim ben Şenol hoca Alexis yerine de Necip'i tercih ediyorsa o bölgede sıkıntılıyız demektir. Bekleri zaten söyledim. İsmail tam bir ömür törpüsü, Beck desen hücumda sıfır. Ortasaha ve forvet mevkileri Avrupa şampiyonasından sonra belli eder kendini. Kim gidecek kim kalacak tablo çıkar karşımıza.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yalnız Nice şl potasında Ben Arfa şampiyon olursak bize gelicek ön sözleşme yapılmıştı dimi?

Vergi yüksek heralde Fransa'da.. Yoksa kendi takımıda şl'ye gidiyor..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Mehmet57

Ben Arfa'nin attigi ucuncu gole bakin Rennes'e karsi. Bu adam bizi ucurur.

Çevrimiçi Mehmet57

Ben Arfa'nin yani sira kulubumuzde gormek istedigim 20 yasindaki Nijeryali Isaac Success. Granada'da oynuyor ve ileri uclunun her bolgesinde oynayabiliyor. Bu sezon tesadufen denk geldigim Sevilla macinda dikkatimi cekmisti. Super Lig'de cok etkili olabilecek oyuncu profili.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Yalnız Nice şl potasında Ben Arfa şampiyon olursak bize gelicek ön sözleşme yapılmıştı dimi?

Vergi yüksek heralde Fransa'da.. Yoksa kendi takımıda şl'ye gidiyor..
evet Fransa'da vergiler çok yuksek . Fransa maas konusunda Turkiye'ye rekabet edemez
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Efe

şiiş stad bitti artık buralardayım  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ben Arfa niye 3 gol atıyosun olm ayıp değil mi?
3 gol attıysa alamayız :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

3 gol attıysa alamayız :lol:
Stat bitti hemen buradaki yerini almışsın :D Koş @Çağrı koş :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

@Çağrı bi maça gel artık be kardeşim yuh be :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Nisan 2016, 00:31:45
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Elf gözlerini çıkarın :D

@Çağrı bi maça gel artık be kardeşim yuh be :evillol:

Mod on the way..  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Nisan 2016, 00:33:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Yarın Bursa'yı yenmek sadece puan farkını 6'ya çıkarmak değil.

3 puan olsa Fener ölüm kalım maçı olarak çıkacaktı derbiye ama 6 puan ile çıkmak demek biz bu işi kaybettik psikolojisi ile rakibi 55.000 apaçinin ortasına atmak demek.

Bursa galibiyeti eşitti derbide Galatasaray galibiyeti. Eşittir Trabzon'da Trabzon galibiyeti.

Bursa galibiyeti demek son 3 hafta şampiyonluğu garantilemek demek. Fenerbahçe fizik olarak bitti. Yarın kazanınca kafa olarak da bitecek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tunceryawuz

Buralar degerleneceo dediler geldik :) acaba burda konudisi yapmak için neden bahsetmek lazım :) mesela staddan bahsetmek konu dışı mi :D

Çevrimdışı Efe

benden çekeceğinniz var artık burdayım özellikle akşamları  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

3 puan olsa Fener ölüm kalım maçı olarak çıkacaktı derbiye ama 6 puan ile çıkmak demek biz bu işi kaybettik psikolojisi ile rakibi 55.000 apaçinin ortasına atmak demek.

Bursa galibiyeti eşitti derbide Galatasaray galibiyeti. Eşittir Trabzon'da Trabzon galibiyeti.

Bursa galibiyeti demek son 3 hafta şampiyonluğu garantilemek demek. Fenerbahçe fizik olarak bitti. Yarın kazanınca kafa olarak da bitecek.
Dün söyledim biz kazanalım derbi berabere bitsin fark 5 puan oluyor.

Ondan sonra kalan 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik alıp şampiyon oluruz  :bandit:

Çevrimdışı Efe

Elf gözlerini çıkarın :D

Mod on the way..  :evillol:
sen maça gel bak sana neler yapacağız @Çağrı 121.blokta 100 kişi seni bekler :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Buralar degerleneceo dediler geldik :) acaba burda konudisi yapmak için neden bahsetmek lazım :) mesela staddan bahsetmek konu dışı mi :D

Evet :evillol:

benden çekeceğinniz var artık burdayım özellikle akşamları  :D
:upto:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Nisan 2016, 00:37:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Dün söyledim biz kazanalım derbi berabere bitsin fark 5 puan oluyor.

Ondan sonra kalan 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik alıp şampiyon oluruz  :bandit:

Biz kazanalım derbi berabere bitmez Tolga Galatasaray erken golle ipini çeker bunların.

Öbür hafta onlar Sivas maçını bekleyecek ama Mersin'e bile katı savunma karşısında takılabilirler. Biz Sivas'ı yeneriz sert takım değil. Ve nihayet biz Akhisar'ı yenip onlar Trabzon'a kaybedince bu iş külliyen bitecek.

Ben Şeref Bey'deki Kayserispor maçında kupayı kaldıracağımızı düşünüyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Evet :evillol:
:upto:
paso konu dışı tabla betonu atıldı 5 kolon dikildi  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı alimm

Gomez ve cenk'in yanına 3. forvet olarak Isaac Success hamlesi çok ta güzel olur hani... Bakarsın solda bakambu performansı alırız... Ha bi de transfere yer açmak için pektemek'te elden çıkarılır.. Bir taşla kuş sürüsü...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Tolga

Biz kazanalım derbi berabere bitmez Tolga Galatasaray erken golle ipini çeker bunların.

Öbür hafta onlar Sivas maçını bekleyecek ama Mersin'e bile katı savunma karşısında takılabilirler. Biz Sivas'ı yeneriz sert takım değil. Ve nihayet biz Akhisar'ı yenip onlar Trabzon'a kaybedince bu iş külliyen bitecek.

Ben Şeref Bey'deki Kayserispor maçında kupayı kaldıracağımızı düşünüyorum.
Birkaç hafta evvel Fb, Ts maçını rahat kazanır diyordum ama artık durum değişti o maçta zor geçecektir.

Önümüzdeki 3 maçı alırsak çok rahatlarız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Nisan 2016, 00:42:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Birkaç hafta evvel Fb, Ts maçını rahat kazanır diyordum ama artık durum değişti o maçta zor geçecektir.

Önümüzdeki 3 maçı alırsak çok rahatlarız.

Son 6 hafta 6 puan. 1 yenilgi 1 beraberlik hakkı demek bu. Ki o hakları dediğin gibi 29 ve 30. hafta da kullanmazsan rakibin o moralle kesin bir kez daha takılacak.

Kalan 3 haftada 1 galibiyet bile yetecek muhtemelen o maç da Kayserispor maçı  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ağzın bal yesin! Evde yalnız sıkılmış takılırken arkadaşların ellerinde bilumum meşrubat kuruyemiş meze vs. ile evini bassın be :evillol: :sevinc :sevinc

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Son 6 hafta 6 puan. 1 yenilgi 1 beraberlik hakkı demek bu. Ki o hakları dediğin gibi 29 ve 30. hafta da kullanmazsan rakibin o moralle kesin bir kez daha takılacak.

Kalan 3 haftada 1 galibiyet bile yetecek muhtemelen o maç da Kayserispor maçı  :bandit:
O kupa bu sene bizim ellerimizde kalkacak o kadar :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Nisan 2016, 00:43:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Ağzın bal yesin! Evde yalnız sıkılmış takılırken arkadaşların ellerinde bilumum meşrubat kuruyemiş meze vs. ile evini bassın be :evillol: :sevinc :sevinc

:icool:
O kupa bu sene bizim ellerimizde kalkacak o kadar :icool:

:super:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli