Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293290 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 20:18:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şener mi? yok artık daha neler  :D ciddi misin? o adamın 60 dk lık kondüsyonu yok, bari gevşek tarık ı alalım.

Şener'in kondisyonu ciddi anlamda iyidir Fenerbahçe performasına bakmayın sadece Fener sezonu erken açtı perti çıktı oyuncuların hepsi sürünüyor şuan, zaten o kondisyon ile devamlı bindiriyor ama sıkıntısı onun da savunmasının zayıf olması.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 20:19:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Şener'i ilk 11 için yazmıyorum kalitesi yetersiz. Ancak iyi bir yedek olurdu Beşiktaş için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu arada Şener'i ilk 11 için yazmıyorum kalitesi yetersiz. Ancak iyi bir yedek olurdu Beşiktaş için.
ilk 11 için tabi ki yazılmaz hattabence alınacak bi oyuncu da değil, bu Konyasporlu çocuk dün çok iyiydi maç boyunca neredeyse hiç zorlanmadı, savunmada hata yaptı mı onu da açıkçası görmedim,

Çevrimdışı mylife1903

Abi yapmayin etmeyin. Ben becki klonlayip sol tarafa koyalim yeter diyorum. Baska birsey lazim degil takima.

Yazmistim gene yazayim.

Can bartu birgun yolda gidiyor, arkasindan biri bagiriyor
Can abi can abi
Can bartu donuyor, tanimiyor adami, devam ediyor
Adamcagiz kosuyor yetisiyor
Can abi, nasilsin yahu
Can bartu dobra adamdir, yahu kardes ben seni taniyamadim ama iyiyim diyor
Adam uzuluyor
Yahu can abi kac sene ayni takimda oynadik beni nasil hatirlamazsin diyor
Can bartu soruyor sen hangi mevkide oynuyordun
Adam diyor abi sag bektim ben
Can bartu diyor ki
Yahu kardesim nerden hatirlayacam ben seni senede 3 sefer ileri cikip 1 tane orta kesersin kafami dondurup bakarsam hatilrarim, demek ki bakmamisim, diyor

Alti ustu bek yani
Cafu olmadiktan sonra, defansta kademesine giren, ofsayti bozmayan, al-ver yapabilen, yerde yatan adama calim atabilen bir bek yeterlidir.

Çevrimdışı tangaz

Benfica 7 , Porto 8 milyon euro önerdi vermediler alındığında iç çekerek izlersin :D

Cafu benim gördüğüm en iyi sağ bek Javier Zanetti ile beraber. Ancak Cafu'nun da Avrupa'ya 24 yaşında çıktığını unutmuşsun abi :D

yaşlanıyorum @Çağrı unutkanlıklarımı hoş görün burada yoksa ben senin yaşındayken heeeey  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benim nazarımda bizim en sıkıntılı bölgemiz sol bek ve kaleci  iyi bir sol bek ve kaleci bizi uçurabilir defans hattında kalitemiz çok az sol açık ve pektemek yerine 95 96 doğumlu potansiyelli forvet kısacası sol bek, kaleci, sol açık, forvet(kanat forvette olabilir) ve taş gibi bir önliberoyla şampiyonluğun 1 numarası favorisi biz oluruz.

Çevrimdışı mylife1903

ilk 11 için tabi ki yazılmaz hattabence alınacak bi oyuncu da değil, bu Konyasporlu çocuk dün çok iyiydi maç boyunca neredeyse hiç zorlanmadı, savunmada hata yaptı mı onu da açıkçası görmedim,

Fenere karsi iyi oynar gozuktu cocuk. Fb les takimdi dun. Daha coddi seyretmek lazim

Çevrimdışı ilhan mansız

benim nazarımda bizim en sıkıntılı bölgemiz sol bek ve kaleci  iyi bir sol bek ve kaleci bizi uçurabilir defans hattında kalitemiz çok az sol açık ve pektemek yerine 95 96 doğumlu potansiyelli forvet kısacası sol bek, kaleci, sol açık, forvet(kanat forvette olabilir) ve taş gibi bir önliberoyla şampiyonluğun 1 numarası favorisi biz oluruz.
defans hattı şampiyonlar liginde yetmez, bence stoperleri unutuyorsunuz.

Çevrimdışı tangaz

Biliyorum 300.000 dolara alıyorduk sadece o değil yazın da Fener'e imza atmadan önce tekrar aradı Şenol Güneş'i menajeri. Yıllık 1.3 veriyorlar aynı ücrete size geliriz diye yönetim istemedi bu ücret Şener'e çok diye.

polatlı buğsaşsporun hocasıda başkanıda arkadaşımdır ben birgün bunların antrenmanı izliyordum hoca feda feda diyoru yokmu yaa alt liglerde sizin takımda falan genç yetenek die sordum bana şeneri gösterdi al abi öküz gibi ciğer var dedi şenerle tanıştırdı sonra beni. aradan haftalar geçti gazetede bir yazı beşiktaş şeneri alacak die. sonra recep çetin geldi izledi ve beğenmedi. rakam dolar falan değildi 500.000TL idi onu da başkan bana kalsa bedavayakendi arabamla götürürüm de kulübe hesap veremem die anlatmıştı bana  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ilhan mansız

Fenere karsi iyi oynar gozuktu cocuk. Fb les takimdi dun. Daha coddi seyretmek lazim
çok seyretmedim aslında ama dün bence Türkiye şartları için gayet iyiydi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

defans hattı şampiyonlar liginde yetmez, bence stoperleri unutuyorsunuz.
abi unutmuşum onu taş gibi bir tane de stoper şart kaleci alınmaz zaten benim temennim sadece boyko ve tolgaya kaldık maalesef

Çevrimdışı ilhan mansız

abi unutmuşum onu taş gibi bir tane de stoper şart kaleci alınmaz zaten benim temennim sadece boyko ve tolgaya kaldık maalesef
mutlaka çok iyi stoper almalıyız, bence ikisi de şampiyonlar ligi seviyesi için yeterli değil,

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 20:35:08
  • Beşiktaş / Bodrum
polatlı buğsaşsporun hocasıda başkanıda arkadaşımdır ben birgün bunların antrenmanı izliyordum hoca feda feda diyoru yokmu yaa alt liglerde sizin takımda falan genç yetenek die sordum bana şeneri gösterdi al abi öküz gibi ciğer var dedi şenerle tanıştırdı sonra beni. aradan haftalar geçti gazetede bir yazı beşiktaş şeneri alacak die. sonra recep çetin geldi izledi ve beğenmedi. rakam dolar falan değildi 500.000TL idi onu da başkan bana kalsa bedavayakendi arabamla götürürüm de kulübe hesap veremem die anlatmıştı bana  :D

Tamam abi o zaman 300.000 dolar 500.000 ediyordu zaten :D

Alınmalıydı o zaman dediğim gibi iyi yedek olurdu hele şuanki Beck'i gördükçe. Bir oyuncu bu kadar formsuz olabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Abi yapmayin etmeyin. Ben becki klonlayip sol tarafa koyalim yeter diyorum. Baska birsey lazim degil takima.

Yazmistim gene yazayim.

Can bartu birgun yolda gidiyor, arkasindan biri bagiriyor
Can abi can abi
Can bartu donuyor, tanimiyor adami, devam ediyor
Adamcagiz kosuyor yetisiyor
Can abi, nasilsin yahu
Can bartu dobra adamdir, yahu kardes ben seni taniyamadim ama iyiyim diyor
Adam uzuluyor
Yahu can abi kac sene ayni takimda oynadik beni nasil hatirlamazsin diyor
Can bartu soruyor sen hangi mevkide oynuyordun
Adam diyor abi sag bektim ben
Can bartu diyor ki
Yahu kardesim nerden hatirlayacam ben seni senede 3 sefer ileri cikip 1 tane orta kesersin kafami dondurup bakarsam hatilrarim, demek ki bakmamisim, diyor

Alti ustu bek yani
Cafu olmadiktan sonra, defansta kademesine giren, ofsayti bozmayan, al-ver yapabilen, yerde yatan adama calim atabilen bir bek yeterlidir.

can bartuyu destekleyen br anektod da benden gelsin birgün sergen yalçın tv.de konuk solbeklerden konsuluyor hatası yapması gerekenler falan filan sergen patlatıyor lafı "abi sonuçta sol bek çok da önemli bir mevkii değil" diyor programın diğer konuğu hakan ünsal  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 20:36:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Şampiyonlar ligi için 1 adet Mayke, 1 adet Dede.

Savunma sorununun %75'i çözülür.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ogün

Aaaah, ah...

Çevrimdışı ilhan mansız

bu ikisinin piyasası?

Çevrimdışı tangaz

bu 2 hamle ancak %25ini çözer ismail başlı başına zaten %75ini bitirdiği için kim gelse nafile önce iso gitmeli sonra transfere bakarız  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1 adet de ospina % 90'ı çözülür

Çevrimdışı mylife1903

Olay bu zaten. Baskan kimseyi satmasin 1 sol bek bir tane iyi stoper bir tanede pahali genc forvet islem tamam. Ismail ve pektemek yolcu. Yeter artar bile. Biraz bitimiz kanlansin her mevkiye birer maradona aliriz.

Çevrimdışı can1903

Hayaller, hayaller hocam  :bawling:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 20:47:35
  • Beşiktaş / Bodrum
bu 2 hamle ancak %25ini çözer ismail başlı başına zaten %75ini bitirdiği için kim gelse nafile önce iso gitmeli sonra transfere bakarız  :bandit:

:evillol:

bu ikisinin piyasası?

İkisi total 10-12 milyon euro arasını bulacaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Bizim kaç yabancı hakkımız kaldı  :icool: