Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295466 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı MrtBlgc

Basın yazmaz yine biz yazalım.

Beşiktaş bu sezon ligin 27 haftasının 22'sini lider olarak tamamladı.

Şampiyonluk performansı.
Geri kalanlarda zaten Fb maç fazlasıyla liderdi :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Ogün

Pancu'nun maskot olması beni çok üzüyor. Evet son döneminde iyi oynamadı ama Beşiktaş'a gelmiş en iyi forvet oyuncularından biriydi. 10 yaşındayken mahallede gol atınca "DANIEL GABRIEL PANCUUU" diye bağırdığımı hatırlıyorum.
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 10:59:59 Ogün ]

Çevrimdışı Ensar

Pancu'nun maskot olması beni çok üzüyor. Evet son döneminde iyi oynamadı ama Beşiktaş'a gelmiş en iyi forvet oyuncularından biriydi. 10 yaşındayken mahallede gol atınca "DANIEL GABRIEL PANCUUU" diye bağırdığımı hatırlıyorum.
maskot ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ogün

maskot ?
Kadıköy panteri. Sanki yaptığı bütün işler bir kenara atılmış. Sadece bir kere kaleye geçtiği için efsane olmuş gibi görünüyor. Sevmiyorum. 100 yıl şampiyonluğunda büyük emeği var.

EssiLor

• Ziyaretçi

Vodafone Arena nın Twitter hesabı paylaşmış
Anlayan Anladı :)

Çevrimdışı McAdnan

Rasim Karayı isterdim 1 numaraya

EssiLor

• Ziyaretçi

Bize Deli İbo gibi bi kanat lazım
Deli yi şuan getir sol kanata koy bomba gibi oynar
Deli iyidi be öyle bi Adam gelir inşallah Beşiktaşımıza
Deliyi Başkan Olarak veya Teknik Adam Olarak görmek isterim.

Çevrimdışı tangaz

Wolfsburgun sol beki gibi birilerini(mevkii farketmez) daha olmadan gençken getirecek bir scout ekibi istiyorum ben.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

dün büyük bir rezillik yaşandı.. Konya galip geldi diye sümen altı edilmesin... Bu olayları kanıksamamak lazım.. Serkan Kırıntılı her sene olduğu gibi bir skandala daha imza attı.. Konya nerdeyse kalecisiz oynadı.. Gelecek senelere yatırım yapmak istiyorsak bu olayları gerektiği tepkiyi göstermemiz gerekiyor..

malesef Türk futbolundaki kanserli hücrelerin metastazıdır dünkü olay.. Marka değeri sponsorlar vs diyorsak bu tip olayların üstüne gitmek gerekiyor.. 3 temmuzda bazı isimler ve futbolcular  ömür boyu men edilseydi futboldan bunların önü kesilebilirdi...

Çevrimiçi Mehmet57

Töre giderse yerine zaten iyi bir kanat alinmali, bu Ben Arfa olabilir ama ondan ziyade bir kanat daha mecburi. Bence Kerim gidecek gibi, Quaresma'da Cin yolcusu olabilir. Aras/Olcay kaliyor ki 2 kanat sart oluyor. Olcay kalsada kanat herzaman sart cunki Olcay bu takim icin cok yetersiz.

Senol hoca Bakambu'yu almadimi Bursa'ya? Belki daha oyle izlenimleri vardir.

Aklima gelen ilk oyuncular NEC'de oynayan Belcikali Anthony Limbombe ve Nice'li Alassane Plea.

Gidecekler listesi baya kabarik olabilir. Tore gidecek gibi, Quaresma'ya Cinden yuksek teklif gelebilir, Kerim gitmek isteyecek gibi ve Olcay'in yedegi oluyorsan anlasilir bir durum.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ben Sosa'nın da ülkesine döneceğini düşünüyorum.

Edit: Sağlam bir sözleşme önerilmezse.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Nisan 2016, 13:23:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Sosa'nın sözleşmesi var bizimle biz bonservis almadan nereye dönüyor?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kapkarakartal

Sözleşmesiz gideceğini söylemedim zaten Marcelo Gallardo ve Veron kendisiyle yakından ilgileniyor hatta ara transferde Estudiantes'e istedi Veron yakın zamanda da sözleşmesinin iyileştirilmesini istedi yönetimden ki hak ediyor bence.

Çevrimiçi Mehmet57

NEC'li sol acik Anthony Limbombe ucuza alinabilir (2-3 milyon civari). 21 yasinda Belcikali, iki ayagini kullanabiliyor, suratli, 1e1de etkili, oyun zekasi yuksek bir genc. Adi Ajax ve PSV ile geciyor ve Hollanda liginin patlama yapacak oyuncularindan biri.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sosa kalmalı bence astronomik bir teklif gelirse gidebilir de 5 milyon euroya falan satılmamalı

Çevrimdışı ALDENYX

menej
dün radyo spora sosanın menejerini bağladılar... g.amerika kulüplerinin isteği var ama maliyeti kesinlikle karşılayamazlar dedi en çok 3,5 m euro çıktılar (resmi olarak) araplardan 8 m euro devre arası resmi teklif geldiğini beşiktaş kulübünün bu teklifi kabul etmediğini belirtti... ayrıca bir çin kulübün sosaya 12 m euro sezon sonu  teklif yapacağini belirtti.... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Kapkarakartal

menej
dün radyo spora sosanın menejerini bağladılar... g.amerika kulüplerinin isteği var ama maliyeti kesinlikle karşılayamazlar dedi en çok 3,5 m euro çıktılar (resmi olarak) araplardan 8 m euro devre arası resmi teklif geldiğini beşiktaş kulübünün bu teklifi kabul etmediğini belirtti... ayrıca bir çin kulübün sosaya 12 m euro sezon sonu  teklif yapacağini belirtti.... :)

Valla takımda Atiba'dan sonra performans olarak en yararlı 2. isim bana göre gitmesini tabiki istememde 12M € verlirsede kalsın demem. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez artık bi hat-trick yapsın ya :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Kapkarakartal

Gomez artık bi hat-trick yapsın ya :D

Kendisi etkili olduğu ceza sahası civarından çok uzaklaşıp duvar olmaya çalışıp olamama isteğinden vazgeçerse takımda ceza sahasına top taşırsa imkansız değil. :)

Çevrimiçi Mehmet57

Sosa nekadar iyi performans gosterse ve bizi sampiyonluga kostursada, 12 milyon buyuk para.

Ama bence Sosa gotmek istemeyecek, SLde oynamak isteyecektir.

Enner Valencia bu sezon West Ham'de cok maca cikamadi. Ileri uclunun heryerinde oynayabiliyor. Olcay'in yerine sol kanata monte edilse gol yollarinda bize cok faydasi olur. Hizli, teknik ve hava toplarinda muthis futbolcu. Bence Bilic kiralama formulune hayir demez.

Çevrimdışı LuceGel

Pancuyla gönderme filan olmamış 1 numara efsane kalecimiz Necmi veya Rasim Kara olmalıydı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

NEC'li sol acik Anthony Limbombe ucuza alinabilir (2-3 milyon civari). 21 yasinda Belcikali, iki ayagini kullanabiliyor, suratli, 1e1de etkili, oyun zekasi yuksek bir genc. Adi Ajax ve PSV ile geciyor ve Hollanda liginin patlama yapacak oyuncularindan biri.

güzel isimler buluyorsun @Mehmet57 tebrikler. ben olsam öyle 4 tane kanat oyuncusu birden alır mevcutlarla birlikte kampta durumlarına bakar kamp sonrası 4-5 tanesini kadroda tutar ve kalanları kiralık gönderirim. kaybetmeyiz bu formülle...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ben şunu şuraya bırakayımda. Serbest kalma maddeside var. :)

Çevrimiçi Mehmet57

güzel isimler buluyorsun @Mehmet57 tebrikler. ben olsam öyle 4 tane kanat oyuncusu birden alır mevcutlarla birlikte kampta durumlarına bakar kamp sonrası 4-5 tanesini kadroda tutar ve kalanları kiralık gönderirim. kaybetmeyiz bu formülle...

Hollanda'da yasadigim icin ligi yakindan takip ediyorum. Nasil Digiturk'de LigTv varsa burda Fox Sport var Eredivisie icin, ama ayni zamanda bircok Avrupa liglerinin maclarini verdikleri icin bircok futbolcuyu izleme sansim oluyor. Bunun yani sira Ziyech gibi futbolculari ciplak goz ile izledim, malum Hollanda'da bilet fiyatlari ucuz oluyor.

Ornek olarak, biz hep Ziyech'den bahsediyoz ama almasi daha kolay olan Valeri Qazaishvili var Vitesse'de oynayan. 23 yasinda Gurcu 10 numara. Golcu oyunu, ustun oyun zekasi ve topa muthis ilk donusu ile biliniyor.