Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302379 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Daha cooook puan kayiplari olacak. Fbliler hemen sampiyonluk havasina girmis ayni bizim taraftarin kaybettik havasina girdigi gibi.

Konyaspor macindan sonra bursaspor macina cok degisik bir havada cikacagiz. Hafta arasi daha da keyiflenecegiz, merak etme, azicik daha sabret.

Biz kendi maclarimiza bakalim. Deplasman turundan 6 puan ile donersek brrrrbrrrrrrrrrr
konyada  da fener kazanamazsa şampiyonluk kesin gibi bir şey olur konya ve gs maçlarını kazanırlarsa sıkıntı büyük :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

serdar tolga ve özellikle ismail kardeşi ile yola devam edecekmismis
abowww olamaz böyle bir şey ya çıldıracağım  :s20: :s20:

Çevrimdışı Ensar

abowww olamaz böyle bir şey ya çıldıracağım  :s20: :s20:
çoktan sarılıp öpüşmüşler takımda kalacaklarmış
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Futbolcular kendilerine çok kızgınlarmış.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı solar

Sezon bite hayrola, tvye çıkıp tüm külüstürleri satacağız daha iyisini alacağız diyecek hali yok zaten daha sezon bitmeden.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ANÇ başkan gayet akıcı konuşuyor hoşuma gitti :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çebi'yi başkan olarak görmek isterim çok net

Çevrimdışı Tolga

serdar tolga ve özellikle ismail kardeşi ile yola devam edecekmismis
Serdar ile devam etmek sağ bek almayacağız demektir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Serdar ile devam etmek sağ bek almayacağız demektir.

Serdar ne yapıyoda kalıyo anlamak güç. Umarım bu konuşma şuan içindir.

Çevrimdışı Scout

Ümit Karaal Diye Genç Bir Topçu Vardı Ne Oldu O  :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı Ogün

İsmail'le sözleşme imzalamak kendi ayağına değil, kafana sıkmaktır. Şampiyonlar liginde oranın halini düşünmek bile istemiyorum.

ANÇ başkan gayet akıcı konuşuyor hoşuma gitti :D
Aynen, bu kadar akıcı ve temiz konuşabildiğini düşünmemiştim.

Çevrimdışı uğur07

Burada tabiki riza calimbaya hakaret edip besiktasliligini sorgulamak kimsenin haddine degil. Fakat riza hocanin besiktas hocasi olamama fesatligi bjk sevgisinin ustunde bence. Bizden 5 puan calip fb den sifir puan caliyorsan biseyler eksiktir. Deli ibo bence efsane denecekse riza calimbaydan ustundur bana gore.

Gelelim takima. Iki macta puan kaybettik. Fb ve kasimpasa. Ve ikisinde de fizik ve agresiflik olarak ezdiler bizi. Atibayi geriye ittiler. Top bizdeyken pat kut indirdiler. Topu alinca hizla bizim kaleye gittiler. Kalecileri saglam durdu ve sonuc ikisindede yenilecegimizi anlamistim malesef. Gomez Sosa atiba ve marcelo disinda fizikli oyuncumuz yok. Ve takim olarak yirtarak oynamiyoruz.

Gs ve fatih terime benimde buyuk gicikligim var. Fakat su bi gercek ki hakem etkeni olsa da ayni zamanda orta sahada ezici bi presle oynuyorlardi. Ismail olayini herkes gordu zaten. Ama bu takim yenerken ismaille yenmediyse yenilirken de ismaille yenilmiyor. Sampiyon olacak takim bu kadar yumusak oynarsa ekstra motivasyonlu her takim bizi yener malesef.

Çevrimdışı tangaz

Ben de ANÇ'nin böyle akıcı konuşmasına şaşıran genç kardeşlerime şaşırdım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Harbi güzel konuşuyor ANÇ :D Otur dinle 4 saat, güzel muhabbeti var :D

4G nin şifresini çözen oldu mu ?

Çevrimdışı celiker1

Turgay Demir sezon sonu Vodafon'un büyük bir yıldız getireceğini duyduğunu ama kesin doğrulatamadığım için ismini vermek istemiyorum dedi.ANÇ ise kimmiş o çıkışta söyle bende öğreneyim dedi.Turgay Demir ise şu kadarını söyleyeyim Beşiktaş seneye 4G ye geçer dedi şifreli olarak.Siz bu 4G den kimi çıkarırsınız? :alala:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan

4G nin şifresini çözen oldu mu ?
Gokhan Tore,Gomez,Guvenc, GOKHAN INLER

Turgay Demir sezon sonu Vodafon'un büyük bir yıldız getireceğini duyduğunu ama kesin doğrulatamadığım için ismini vermek istemiyorum dedi.ANÇ ise kimmiş o çıkışta söyle bende öğreneyim dedi.Turgay Demir ise şu kadarını söyleyeyim Beşiktaş seneye 4G ye geçer dedi şifreli olarak.Siz bu 4G den kimi çıkarırsınız? :alala:
bizde günayla gökhan töre var gökhan gönül mü ki= yerli dedi çünkü

Çevrimdışı Viviano

Şampiyon olunmazsa bu sene kimse Serdar, Tolga, İsmail kardeşleriyle yola devam edemez çünkü kendileri yolcu olur rahat olun. Şampiyon olunursa da bu sene kimse devam etmez bu oyuncularla o konuda da rahat olun.

Çevrimdışı celiker1

bizde günayla gökhan töre var gökhan gönül mü ki= yerli dedi çünkü
Vodafone alacak dedi Turgay Demir.Yerli dediğini duymadım ben.Çok büyük yıldız olarak bahsetti.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Kemal

İsmail Tosic - Beck Serdar ile biz  dial up da  öteye gidemeyiz.

Çevrimdışı tangaz

hatalı yazmışsınız benim tv.nin dondur geri al izle özelliği var 4 defa dinledim hata olmasın die, Turgay Demir diyorki "Beşiktaş'ın vodafone arenaya yıldız bir yerli transferi olacak ismini de biliyorum ama doğrulatamadığım için yazmadım söyleyemiyorum"
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Vodafone alacak dedi Turgay Demir.Yerli dediğini duymadım ben.Çok büyük yıldız olarak bahsetti.

vodafone alacak demedi ısrarla yanlış bilgiyi paylaşıyorsunuz Beşiktaş'ın vodafone arenaya büyük bir yerli transferi .....die başlıyor cümlesi

Çevrimdışı celiker1

vodafone alacak demedi ısrarla yanlış bilgiyi paylaşıyorsunuz Beşiktaş'ın vodafone arenaya büyük bir yerli transferi .....die başlıyor cümlesi
yanlış duymuşum o zaman özür dilerim :ebebe:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

yanlış duymuşum o zaman özür dilerim :ebebe:

estağfrullah rica ederim olur mu öyle şey  :-*