Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303631 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Gerçekten çok üst düzey bir takımdı. Hani bazı takımların forvet hattı iyidir bazılarının orta sahası o Milan takımının her bölgesi harikaydı. Los Galacticos'ta bile total anlamda böyle bir kadro yoktu :)

Rossi
Baresi
Costacurta
Maldini
Panucci
Tasotti
Albertini
Boban
Desaily
Savicevic
Donadoni
Van Basten
Papin
Massaro

frank rijkaard, ruud gullit isimlerinide ekle bence listeye...
gerçekten de kusursuzdu her mevkide.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Gerçekten çok üst düzey bir takımdı. Hani bazı takımların forvet hattı iyidir bazılarının orta sahası o Milan takımının her bölgesi harikaydı. Los Galacticos'ta bile total anlamda böyle bir kadro yoktu :)

Edit: Tabi bu yazdığım 1993 1994 kadrosu 1988 dönemi dahada efsane :)

Rossi
Baresi
Costacurta
Maldini
Panucci
Tasotti
Albertini
Boban
Desaily
Savicevic
Donadoni
Van Basten
Papin
Massaro

tüm mevkilerde değerlendirdiğimizde los galacticos bu takımın yanında sönmüş kuyruklu yıldız gibi kalır emin ol.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Viviano

Kayserispor kalecisi Ali Ahamada bile bizdeki bütün kalecilerden 4-5 gömlek daha üstün. Trabzon'daki Esteban yine aynı şekil. Ve üsteşik bu adamların maliyeti yok! Biz gidip Boyko gibi 5.sınıf bir kaleciye .5 milyon verdik ya çıldırmamak elde değil.

Çevrimdışı 38life

Yazın yine buraya onlarca isim yazılcak, gazetelerde yüzlerce isim yazılcak, forum kendini yırtıcak iyi oyuncular için..

Sonuç? İsmaille sözleşme yenilenecek.. Gram şaşırmam alıştım.

Yıldız transfer yapmak sadece forvet bölgesi için geçerli değil!

Kombinemi iptal ederim.

Bu transfer döneminin başından itibaren taraftar olarak yönetimi baskı altına almalıyız. Yönetim ecel terleri dökmeli, taraftarın sıcak nefesini ensesinde hissetmeli. Defans'a sağlam transferler yapmazlarsa şampiyonluğa zerre kadar inancımız olmayacağını dile getirmeliyiz. şampiyonluğa inanmıyorsak da o yönetim zaten orda durmalarının saçma olduğunu kendileri anlayacak.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 özlettin bugün kendini yokluğunda enerji noksanlığı vardı forumda Allah'tan Atalay ve Çağrı çift kale maç yaptı da biraz günümüz renklendi (en son atalay 4-1 öndeydi sonra saymayı bıraktım baktım Çağrı gol üstüne gol yiyor  :D)

marcelo konusunda kafamda şöyle bir soru işareti var adamın yanındaki bek ismail diğer yanında stoper necip şimdi burada marcelo değil de Franco Baresi olsa ne yapabilir???

Abi cok basit baresi olsa ismaili dover. Madem marceloya liderlik gorevi verilmis basarsin sopayi ismaile. Kukla bir basbakan vardi bizim turgut ozal zamani, hah sana liderlik veriliyor sen beceremiyorsan sonun o basbakanlar gibi olur sadece bakarsin ve aglardan toplari cikartirsi  nede olsa suclu boyko.

Çevrimdışı tangaz

Abi cok basit baresi olsa ismaili dover. Madem marceloya liderlik gorevi verilmis basarsin sopayi ismaile. Kukla bir basbakan vardi bizim turgut ozal zamani, hah sana liderlik veriliyor sen beceremiyorsan sonun o basbakanlar gibi olur sadece bakarsin ve aglardan toplari cikartirsi  nede olsa suclu boyko.

yıldırım akbulut. fıkra kitabı bile vardı ben de  :D

bigün akbulut ingilizcesini konuşturacak bir yabancıya i'm sorry der yabancı da i'm sorry too die yanıtlar akbulut altta kalmayacak ya yanıtı yapıştırır i'm sorry three  :kop:

Çevrimdışı mylife1903

yıldırım akbulut. fıkra kitabı bile vardı ben de  :D

bigün akbulut ingilizcesini konuşturacak bir yabancıya i'm sorry der yabancı da i'm sorry too die yanıtlar akbulut altta kalmayacak ya yanıtı yapıştırır i'm sorry three  :kop:

Sorma abi. Iste marcelonun defans liderligi.

Akbulut bushla bulusur. Akbulut sorar siz hangi sigarayi iciyorsunuz? Bush cevap verir pall mall, ya siz
Akbulut cevap verir samsun mamsun

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sorma abi. Iste marcelonun defans liderligi.

Akbulut bushla bulusur. Akbulut sorar siz hangi sigarayi iciyorsunuz? Bush cevap verir pall mall, ya siz
Akbulut cevap verir samsun mamsun
Akbulut sanatçıdan bir şarkı ister ... Sabire yi söylermisiniz der.
Sanatçı anlamaz ve biraz mırıldanırmısınız diye sorar..
Akbulut mırıldanır .... Eller ayır Sabire .. Yollar ayır Sabire   :)

Not : Genç kardeşlerimiz bilmeyebilir, şarkı sözünün doğrusu " Eller ayırsa bile , Yollar ayırsa bile "  olacak
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı laoban

@Çağrı bey bu konuda da bi yorum alalım lütfen :D

Aylardır Bizim Oyun HIZIMİZİ kestiğini El freni olduğunu ve takım oyunu oynamadigini İDDİA ettiniz fakat İSTATİSTİKLER tam tersini söylüyor :bandit:

Bknz :

ben bir yorum yapabilirim mesela, quaresmanin sevilmeyen en onemli rolu, vurdumduymazligidir. bir onceki gelmesindeki hatasida kendini klupten buyuk gormesidir.

eger quaresma bu kadar onemli ve sonuca etki eden oyuncu ozelligine sahipse onu burda savunacagina git gecen hafta tamami ile bilincli olarak gordugu kart sonu cezali olmasina kiz.

bence olsada olur olmasada olur bir oyuncu. sene sonuda muhtemelen satilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Nisan 2016, 20:30:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Soğuk savaş sonra erdi konu dışılar temizlendi.

Geleceğe bakalım Şampiyon Beşiktaş :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Nisan 2016, 20:36:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sosa'ya çok yük biniyor. Son 10 hafta açık açık söylemesek de Sosa taşıdı takımı günahını çıkardı ilk yarının.

Ama görüyoruz ki yetmeyecek. Gomez, Töre, Olcay, Beck hepsi silkelenmesi gerek kupaya 1 adım kaldı!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Sosa'ya çok yük biniyor. Son 10 hafta açık açık söylemesek de Sosa taşıdı takımı günahını çıkardı ilk yarının.

Ama görüyoruz ki yetmeyecek. Gomez, Töre, Olcay, Beck hepsi silkelenmesi gerek kupaya 1 adım kaldı!

aslında bu saydıklarından sadece Töre oyuna dahil olsa Gomez+Ozzy+Beck direkt, olcay endirekt üstüne koyacaktır.

Çevrimdışı solar

Sosa'ya baba olmak yaradı adeta, yeni bir perspektif geldi gibi. İki çocuk, ya transfer ya da maaş artışı için elinden geleni yapıyor. Belki Olcay'a da baba olmak gerekiyordur titreyip kendisine gelmesi için.

Çevrimdışı atalay

Gökhan Töre gerek. İvedilikle...

Çevrimdışı mylife1903

aslında bu saydıklarından sadece Töre oyuna dahil olsa Gomez+Ozzy+Beck direkt, olcay endirekt üstüne koyacaktır.

Ismail biraz ustune koysa yeter de artar bile reis hatta tasar.

Çevrimdışı tangaz

Ismail biraz ustune koysa yeter de artar bile reis hatta tasar.

müdür, ben iso konuşmuyorum artık. hak etmiyor bizleri  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

müdür, ben iso konuşmuyorum artık. hak etmiyor bizleri  :bandit:

Ismaile varya piyango vurdu cocuk farkinda degil, ben ki binlerce km yol gidip arda ve burak yilmaza tribunden kufur etmis adamim, istanbulda yasasam ismail 3 dakika oynayamazdi sol tarafta. Ibrahim uzulmezi uzaktan kumandali araba gibi kosturmuslugum da vardir cv de. Sansli cocuksun ismail.

Çevrimdışı tangaz

Ismaile varya piyango vurdu cocuk farkinda degil, ben ki binlerce km yol gidip arda ve burak yilmaza tribunden kufur etmis adamim, istanbulda yasasam ismail 3 dakika oynayamazdi sol tarafta. Ibrahim uzulmezi uzaktan kumandali araba gibi kosturmuslugum da vardir cv de. Sansli cocuksun ismail.

son sözümü söylüyorum iso hakkında.
evlat olsa sewilmez !!!

Çevrimdışı LuceGel

Tolga ve Törenin dönüşü defansa Tosiç rotüşüyle toparlarız.Şenol hocanın rakip analizine gayret göstermesi kupayı yeni stadımıza getirecektir.Fenerin puan bırakacağı en az 2 maçı var gs,trabzon enseyi karatmayalım.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Daha cooook puan kayiplari olacak. Fbliler hemen sampiyonluk havasina girmis ayni bizim taraftarin kaybettik havasina girdigi gibi.

Konyaspor macindan sonra bursaspor macina cok degisik bir havada cikacagiz. Hafta arasi daha da keyiflenecegiz, merak etme, azicik daha sabret.

Biz kendi maclarimiza bakalim. Deplasman turundan 6 puan ile donersek brrrrbrrrrrrrrrr

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2016, 21:21:01 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

töre bizi şampiyon yap ve git  :)

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

serdar tolga ve özellikle ismail kardeşi ile yola devam edecekmismis
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."