Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305565 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2016, 20:51:21 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Nisan 2016, 13:51:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kasıtlı demiştim , Ne zaman kasıtlı kart gördü ? Ne zaman Disiplinsizlik yapti :alala:

Pardon? Antalya maçında ben mi gittim yok yere kart gördüm de cezalı duruma düştüm? Daha ne kasıt olacak gidip aduket mi çekecek hakeme?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Kasıtlı demiştim , Ne zaman kasıtlı kart gördü ? Ne zaman Disiplinsizlik yapti :alala:

son sarısı gereksizdi Yunus Emre. gereksizce cezalı duruma düştü. o oynasa belki kasımpaşayı yenecektik yada berabere kalacaktık. o yenilgi şampiyonluğa mal olursa bundan büyük disiplinsizlik mi olur?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

10 numarayı hak ediyor etmiyor kısmına bişey demeyeceğim ama mikrofona konuşma konusunda haksızlık etmişsin. kurallar gereği her takımdan belirli sayıda oyuncu maç sonu yayıncı kuruluşa konuşmak zorundadır. hatta bu konuşmalarda sponsor firmanın şapkasını falan zorla takarlar. birilerinin konuşması gerekiyor ve bu seçilen isimler bizde olcay ve veli idi, son dönem velinin yerini oğuzhan aldı. bu bilgi de bir yerler de asılı dursun.
Bahsettiğim konu o değil mikrofona kameraya Karşı Asıp kesiyor ama iş sahya gelince ortada yok kendisi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olcay'ın performansının artması için tekrar boşanması gerekiyor. Tek sorun evlenmesinde bence. Ulan milletin oyuncusu bekar olduğu için performansı düşer bizimkisinin evlenince düşüyor, paradoksa gel  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

son sarısı gereksizdi Yunus Emre. gereksizce cezalı duruma düştü. o oynasa belki kasımpaşayı yenecektik yada berabere kalacaktık. o yenilgi şampiyonluğa mal olursa bundan büyük disiplinsizlik mi olur?
O huyuna bende çok kızıyorum abi su öfkesine bir türlü hakim olamıyor olmasaydı belki de yenerdik kasimpasayi çok basit kart görüyor çabuk Gaza geliyor :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Kapkarakartal

Benim anlamadığım bu kaleciler konusunda hep kalecilere suç atıyoruz sorun Sambade'de olma imkanı yokmudur mükemmel bir kaleci antrenörümüdür kendisi bende biliyorum kendisinin yurtdışından gelip antreman metodlarını öğrenen birsürü kaleci antrenörü olduğunu ancak kafama bir şüphede düşmüyor değil. Bukadar kaleciyle çalıştı kendisi bir kaleci bir adım da olsa ileri gelişim gösterir ancak kimle çalştıysa hepsinde gerileme gözlemledim. Ayrıyetten kendisindende kaleci transferinde fikir alındığını düşünmüyorum tek bir kere bir önerisini duymuşluğum var oda Fabri galiba kendisinin Boyko konusundaki fikri sorulupmu alındı sorulmadanmı alındı bilemiyorum.

Çevrimdışı Scout

Bu Adam Dniproda Topları Şansamı Kurtarıyordu Ne Yapıyordu Böyle Kaleci Mi Olur Günay Bile İlk Kaleye Geçtiğinde Boykodan Daha Çok Güven Vermişti  :s20:
Pika Pika

Çevrimdışı tangaz

Adamın yediği gollere bakarak öne çıkacak bir özelliği nasıl buluyorsun :D

Öne çıkan özellikler çıkardıklarından, hatalar yediklerinden. Refleksleri ciddi anlamda iyi bir kaleci o boyuna rağmen, boyundan ötürü yan topları iyi olması beklenirken defolarından biri de o.

Dediğim gibi çok kötü başladı psikolojik olarak toparlaması çok zor.

yediği gollerde refleks sorunu varsa görülebilir. buna neden şaşırdın ki?

işin kök nedenini defalarca yazdım ben rus aslıllı hiç bir oyuncu yurt dışında olmuyor. (istisnalar hariç)

bir diğer faktör ise dinyeper savunma oyunu ile sahaya çıkıyordu biz ise hücum takımıyız. bu bile kaleci seçiminde hataydı. ben ospina adler vb işine girmeden (olamayacağı için) casiomuydu swatchmuydu ne onun alınması taraftarıydım  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Nisan 2016, 14:13:33
  • Beşiktaş / Bodrum
yediği gollerde refleks sorunu varsa görülebilir. buna neden şaşırdın ki?

işin kök nedenini defalarca yazdım ben rus aslıllı hiç bir oyuncu yurt dışında olmuyor. (istisnalar hariç)

bir diğer faktör ise dinyeper savunma oyunu ile sahaya çıkıyordu biz ise hücum takımıyız. bu bile kaleci seçiminde hataydı. ben ospina adler vb işine girmeden (olamayacağı için) casiomuydu swatchmuydu ne onun alınması taraftarıydım  :D

İkisi de Boyko'dan ön plandaydı ama alınamadı bırakmadı kulüpleri. Bu işi yazın yapmamak en büyük hataydı buralara kadar da geldi işte hatanın bedeli.

Sadece o değil Tolgay ve Veli'ye dönecek diye güvenmek de.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bu arada Beck'in devre arasından bu yana ki -bir iki maç dışında- performansı felaket. Destek beki işlevi de göremiyor. Özellikle FB ve Kasımpaşa maçlarında çok zorlandı. Takımın hücum planının en ufak parçası değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Nisan 2016, 14:17:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizi ortasahasızlık ve sol beksizlik biraz da buraya getirdi.

Yazın geçiştirilen 4 bölge var. Ortasaha, stoper, sol bek ve kale.

4'ü de bela oldu başımıza. Ortasaha gizli bela.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

İkisi de Boyko'dan ön plandaydı ama alınamadı bırakmadı kulüpleri. Bu işi yazın yapmamak en büyük hataydı buralara kadar da geldi işte hatanın bedeli.

Sadece o değil Tolgay ve Veli'ye dönecek diye güvenmek de.

alınamama konusu Ali Ece'nin son yazısına göre muamma bende(kendisine güvenirim). 2 milyon fark nedeniyle Adler alınmadı demeye getiriyor. bu yönetimin en büyük hatası bu  bence. ilk sene Nene Ospina die başlayan ucuz adam almak uğruna alınmayan oyuncular çok pahalıya patladı bize. 1-2 milyon tasarruf ettik ama 2 adet şampiyonlar ligi+1 şampiyonluk+1 uefa kupası kaçtı...

Edit: bu kaçan organizasyonlar ve kupalardan gelecek olası gelirler yaklaşık olarak stadyum inşaatının tümünü karşılayacak düzeydedir.
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2016, 14:21:01 tangaz ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Nisan 2016, 14:20:45
  • Beşiktaş / Bodrum
alınamama konusu Ali Ece'nin son yazısına göre muamma bende(kendisine güvenirim). 2 milyon fark nedeniyle Adler alınmadı demeye getiriyor. bu yönetimin en büyük hatası bu  bence. ilk sene Nene Ospina die başlayan ucuz adam almak uğruna alınmayan oyuncular çok pahalıya patladı bize. 1-2 milyon tasarruf ettik ama 2 adet şampiyonlar ligi+1 şampiyonluk+1 uefa kupası kaçtı...

İlk sene normaldi hadi gerçekten bütçe yoktu. Ama yazın bu bütçe vardı bir şekilde alınabilirdi. Bu yaz da aynı şeyi yaparlarsa sonu daha büyük hüsran olacak.

Ki hepimiz 1 şampiyonluğun ikincisine büyük kapı açacağını biliyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu arada Beck'in devre arasından bu yana ki -bir iki maç dışında- performansı felaket. Destek beki işlevi de göremiyor. Özellikle FB ve Kasımpaşa maçlarında çok zorlandı. Takımın hücum planının en ufak parçası değil.

Bence Serdar şuanki Beck'ten çok daha iyi performans vericektir. Beckin ilk yarıdaki övünç kaynağısavunmasıydı onuda yapamayınca 2. lig topçusuna dönüyor çünkü atakta hiç bir varlık gösteremiyor bunu Şenol hocanın görememesi nasıl izah edilir bilemiyorum en azından bukadar kolay eksiltilemez Serdar. ve arada sıradada olsa orta açıyor Beck'in orta açtığını daha göremedik.

Yukarda yazdığım gibi Sambade konusuda gözden geçirilmeli.
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2016, 14:22:45 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Nisan 2016, 14:23:17
  • Beşiktaş / Bodrum
2. devre başından beri Beck, Olcay ve Töre sahada resmen yoklar.

Beck'in ilk 17 maçı beni tatmin etmişti. Artık resmen hücuma çıkmıyor bile tamamen geri attı kendini üstüne geride de hata yapıyor.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beck'in ilk 17 maçı beni tatmin etmişti. Artık resmen hücuma çıkmıyor bile tamamen geri attı kendini üstüne geride de hata yapıyor.

Yönetimin para dökmesi lazım artık defansa. Olmuyor işte yamalarla olmuyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beck'in bu durumunu görmüş , sistem içindeki verimsizliğini(özellikle ofansif manada) de katarak 'Acaba Alexisten sağ bek olarak faydalanılabilir mi' şeklinde soru ortaya atmıştım . Tabii şu saatten sonra bu dediğim şey manasız olacak , sona yaklaşırken takımın dengeleriyle fazla oynanmaz. Takımın kalitesi arttıkça vasat olan pozisyonlarımız daha fazla gün yüzüne çıkacaktı. Sağ bekte bu pozisyonlardan bir tanesi.

Çevrimdışı tangaz

kasımpaşa maçının ikinci devresinde kontraya çıkıyordu rakip yarı sahanın ortasına geldi önü bomboş kopup gitse asist yapması kaçınılmaz sondu ama anlamsız biçimde durdu bekledi rakip defans yerini aldı bu geriden gelen bir oyuncuya yan pas yaptı. inanılır gibi değildi. gerçekten gördüğün en yeteneksiz oyunculardan biri hatta birincisi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Nisan 2016, 14:29:22
  • Beşiktaş / Bodrum
kasımpaşa maçının ikinci devresinde kontraya çıkıyordu rakip yarı sahanın ortasına geldi önü bomboş kopup gitse asist yapması kaçınılmaz sondu ama anlamsız biçimde durdu bekledi rakip defans yerini aldı bu geriden gelen bir oyuncuya yan pas yaptı. inanılır gibi değildi. gerçekten gördüğün en yeteneksiz oyunculardan biri hatta birincisi.

Maaşı ve profesyonelliği yedek olmak için uygun mutlaka sağ bek de alınacak yazın.

Sol bek, sağ bek, stoper, ortasaha ve kanat. Boyko'nun durumuna göre kale. Çok açık var yine bu kadar kapatabilir miyiz? Sanmıyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maaşı ve profesyonelliği yedek olmak için uygun mutlaka sağ bek de alınacak yazın.

Sol bek, sağ bek, stoper, ortasaha ve kanat. Boyko'nun durumuna göre kale. Çok açık var yine bu kadar kapatabilir miyiz? Sanmıyorum.

Satmadan alamama durumu da var dimi daha..

Keşke Alexis-Boyko kiralık olsaydı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı eaglekartal

beckle meckle seneye yürümez.kesinlikle sağ ve sol beklerini iyi seçmemiz gerek.2 bek 1 üst düzey stoper,1 orta saha en azından şartoğlu şart.topal önemli iş görür keşke alınabilse

Çevrimdışı GÖRKEM

Olcay'ın performansının artması için tekrar boşanması gerekiyor. Tek sorun evlenmesinde bence. Ulan milletin oyuncusu bekar olduğu için performansı düşer bizimkisinin evlenince düşüyor, paradoksa gel  :D

Cinsel iliskide bulunmasinin gercekten bunda etkisi olabilir. Cok ciddiyim bu konuda.

Çevrimdışı atalay

Bence Serdar şuanki Beck'ten çok daha iyi performans vericektir. Beckin ilk yarıdaki övünç kaynağısavunmasıydı onuda yapamayınca 2. lig topçusuna dönüyor çünkü atakta hiç bir varlık gösteremiyor bunu Şenol hocanın görememesi nasıl izah edilir bilemiyorum en azından bukadar kolay eksiltilemez Serdar. ve arada sıradada olsa orta açıyor Beck'in orta açtığını daha göremedik.

Yukarda yazdığım gibi Sambade konusuda gözden geçirilmeli.

Beck'in bu durumunu görmüş , sistem içindeki verimsizliğini(özellikle ofansif manada) de katarak 'Acaba Alexisten sağ bek olarak faydalanılabilir mi' şeklinde soru ortaya atmıştım . Tabii şu saatten sonra bu dediğim şey manasız olacak , sona yaklaşırken takımın dengeleriyle fazla oynanmaz. Takımın kalitesi arttıkça vasat olan pozisyonlarımız daha fazla gün yüzüne çıkacaktı. Sağ bekte bu pozisyonlardan bir tanesi.

Beck, destek beki fakat savunmasında arızalar başladı. Alexis zaten tipik savunma beki. Serdar ise iyice hantallaştı. Beck bir şekilde son 7 maçı götürecek. 

Çevrimdışı GÖRKEM

Yönetimin para dökmesi lazım artık defansa. Olmuyor işte yamalarla olmuyor.

Böyle konusmalar cok yanlis. Beck'in profesyonelligi kesinlikle sorgulanamaz. Kötü Oyuncu olsaydi Ligin ilk yarisinda o performansi vermezdi. Fiziksel olarak bittiyse burada suc Beck'de degil Teknik Ekip ve özellikle Senol Günes'de aranmali.