Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305528 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Boyko gibi kaleciyi 3.3 milyon € iyi kitlediler ha  :) o paraya ospina alınırdı.Adler alınırdı :)

Çevrimdışı panic13

Boyko gibi kaleciyi 3.3 milyon € iyi kitlediler ha  :) o paraya ospina alınırdı.Adler alınırdı :)

#BoykoyugetirenYunusEmreDokmecininuyeligisilinsin

Tüm besiktasarena.com üyelerini bu heşteg altında toplanmaya çağırıyorum :D :D :D

Adamın iyice kalbine insin :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tüm besiktasarena.com üyelerini bu heşteg altında toplanmaya çağırıyorum :D :D :D

:o_o: :o_o:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ya daha kötüsünü getirirse seneye :D  :evillol:

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı panic13

asarız :D

asmayalım da besleyelim mi? :D:D:D

ya daha kötüsünü getirirse seneye :D  :evillol:

Daha kötüsü zaten Tolga :D Şansı yok getirmeye :D :D o konuda rahatım :D

Dünyanın en iyi 4 kalecisi arasında  :bandit:

Arkada ki İsmaillo'yu da real madrid marcelo'nun yerine düşünüyor.  :D

Sene sonu NDiaye yi getiricem size :bandit:

Çevrimdışı Scout

Boyko İngilizce Biliyor mu ? Takımla Pek Anlaşamadığını Gördüm Maçta İstediğini Bir Türlü Anlatamadı En Son Başlarım Böyle İşe Gibisinden Bir Hareket Yaptı  :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı Scout

Ayrıca Oyunu Soğutmayı Bir Türlü Öğrenemedik  :bandit:
Pika Pika

Çevrimdışı Ensar

Boyko İngilizce Biliyor mu ? Takımla Pek Anlaşamadığını Gördüm Maçta İstediğini Bir Türlü Anlatamadı En Son Başlarım Böyle İşe Gibisinden Bir Hareket Yaptı  :alala:
ama avrupanın en iyi 4 kalecisi arasında :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Alın gözünüz kaleci görsün özellike yunus emre'nin gözü kaleci görsün :D  :evillol:

Çevrimdışı panic13

Alın gözünüz kaleci görsün özellike yunus emre'nin gözü kaleci görsün :D  :evillol:

Ne kaleciler vardı, aslında yoktular.

Ne kaleciler gördüm, ellerinde eldiven yok.

Ne eldivenler gördüm, içinde kaleci yok :P

Cibili cibili şak şak şak şak

Çevrimdışı Scout

Milan 16 Yaşındaki Kaleciyi Oynatabiliyorsa Koskoca Beşiktaşın Alt Yapı Takımlarında Hiç Mi İşe Yarayacak Kaleci Yok  :alala:
Pika Pika

Ne kaleciler vardı, aslında yoktular.

Ne kaleciler gördüm, ellerinde eldiven yok.

Ne eldivenler gördüm, içinde kaleci yok :P

Cibili cibili şak şak şak şak

"Ne kaleciler vardı, aslında yoktular." bizi ilgilendiren kısmı aldım :D  :evillol:

Milan 16 Yaşındaki Kaleciyi Oynatabiliyorsa Koskoca Beşiktaşın Alt Yapı Takımlarında Hiç Mi İşe Yarayacak Kaleci Yok  :alala:

Ah ah alt yapı diye boşuna demiyoruz işte :)
[ Son Düzenleme: 06 Nisan 2016, 11:09:31 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

alt yapı(lar)ın bildiğin altı boş. hemen hiç bir mevkii de oyuncu yetişmiyor. kaleci konusunda son dönemde altyapılardan yetişen Mert Günok ön planda idi ama bursaya gidince neler saçmaladığını gördük. ismi lazım değil bir teknik direktör açıklıyordu bir gün, sezon başı kamplarına malum alt yapılardan potansiyelli birkaç genç oyuncuda götürülür. brakın pozisyon bilgisini set oyununu falan topa vurmayı daha doğru düzgün bilmeyen çoook oyuncu var demişti...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Eskiden dünyada kaleciler daha iyiydi gibi geliyor bana. Yoksa günümüzde forvetler mi daha iyi vuruyor topa.

Çevrimdışı tangaz

Eskiden dünyada kaleciler daha iyiydi gibi geliyor bana. Yoksa günümüzde forvetler mi daha iyi vuruyor topa.

ikisi de değil toplar değişti. biz çocukken "meşin" top derdik derisi soyulmuş grimsi rengi olurdu hele yağmur yağdığında o deri suyu çeker topun ağırlığı baya baya artardı. kafa vuran 3 gün kendine gelemezdi.  şimdi ise futbol topuyla gerilmeden dahi korner atabiliyorsun. top havada 3-4 defa yön değiştiriyor. mesela bizim çocukluğumuzdaki meşin topu vereyim Ronaldoya bakalım o meşhur ölü yaprak vuruşu dedikleri freekicklerini atabiliyor mu? mümkün değil. değişen top ve bu da kalecilerin işini zorlaştırıyor. ben amatörde top oynarken bir penaltı atışında kalecinin istemeyerek bileğini kırmıştım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kartalizm06

Şampiyon oluruz olamayız ayrı bir konu ancak yönetim ve teknik ekibin şimdiden kale defansif 4lü ve önliberolara bir araştırma yapması gerek. Şampiyonlar Liginde fark yeme korkusu yaşamak istemiyoruz.

Böyle ofansif bir kadroya bu kadar amatör bir defans kurgusu olamaz. Artık oyunu tutan skoru koruyabilen bir yapıya ihtiyacımız var.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Boyko çekilen 10 şutun 5'inde gol yemiş. Diğerlerinde de hata yapıp gol olmayan toplar var.

Çok yazık.

olur mu boyko dünyanın en iyi 4.cü kalecisinden biri bir yanlışlık vardır birdaha bak bakayım çağrı :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Boyko çekilen 10 şutun 5'inde gol yemiş. Diğerlerinde de hata yapıp gol olmayan toplar var.

Çok yazık.
Yine de bir gerçek var ki o da 'Boyko'nun hatalar zincirinin son parçası' olduğu. Bu Boyko'yu masum çıkarmaz gerçi ama bütün mesuliyeti de onun üzerine yüklememeli. 100 kere olsa yine tekrarlayacağım 'Şenol Hoca sonunu getiren teknik direktör olmak istiyorsa DEFANSA çeki düzen vermeli. Defansın dizilimi,oyuncular arasındaki görev paylaşımı , defans hattı ile orta saha arasındaki mesafenin daraltılması, karşı takımın oyun planının düzgün analiz edilerek defans oyuncularının baskı yapacağı noktaların belirlenmesi, defans oyuncuları arasındaki uyumsuzluğun giderilmesi gibi konularda iyileştirmeye gitmesi lazım .Şampiyonluğun anahtarı defanstan geçiyor.

Çevrimdışı serdart

yıllardır arkamıza yaslanıp kaleye güvendiğimiz birini bulamadık malesef.

Çevrimdışı MrtBlgc

Boyko hakkında ben yönetime sallayamıyorum. Ospina gelmedi işte, gelmeyince gittiler Boyko'yu getirdiler. Adam bir önceki sezon takımını finale çıkarmış bir kaleci, hepimiz de çok heyecanlandık ama malesef tutmadı. Rusyaya falan transfer olsa belki başarılı olur.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok yazık.
@Çağrı bey bu konuda da bi yorum alalım lütfen :D

Aylardır Bizim Oyun HIZIMİZİ kestiğini El freni olduğunu ve takım oyunu oynamadigini İDDİA ettiniz fakat İSTATİSTİKLER tam tersini söylüyor :bandit:

Bknz :