Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303136 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz reis simdi bu ismail basligina yazarken aklima geldi. Bu ismail bizim topcumuz olmasa mesela eglenceli adam olurdu, gulerdik. Sonra aklima sarbi geldi, dedim sarbi gibi gulerdik falan diye dusundum sonra bir nefes aldim dusundum. Bu sarbi poposuna cift motor takiyor, muz orta falan yapiyor, agresif, pes etmiyor falan filan yahu dedim bu herifi alip bizim sol tarafa koysak daha iyi oynar derken titreme geldi.

Sarbiyi bize solbek olarak versin gs baris icinde cozulsun bu is. Herkes mutlu win/win

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

üstad robben bu ligdeki rezil defanslar ve kaleciler varken 25 gol atar 25 de gomeze attırır  :D
abi + olarak derbilerde rakip takım bekleri korkudan ileri çıkamazlar ve ön alan baskısı yeme riskimiz ortadan kalkar

Çevrimdışı cursedofdragon

Robbeni ismailden beter ederim en nefret ettigim futbolculardan biridir hic sevmem. Bu bir messi iki

Çevrimdışı mylife1903

üstad robben bu ligdeki rezil defanslar ve kaleciler varken 25 gol atar 25 de gomeze attırır  :D
Atmasin lazim degil gitsin fbde atsin gollerini. Ayar oldum simdiden tuylerim tiken tiken oldu. 25 tane gol atar 35 tane attirir son hafta sampiyonluk macinda 90.dakikada penalti kacirir

Çevrimdışı tangaz

@tangaz reis simdi bu ismail basligina yazarken aklima geldi. Bu ismail bizim topcumuz olmasa mesela eglenceli adam olurdu, gulerdik. Sonra aklima sarbi geldi, dedim sarbi gibi gulerdik falan diye dusundum sonra bir nefes aldim dusundum. Bu sarbi poposuna cift motor takiyor, muz orta falan yapiyor, agresif, pes etmiyor falan filan yahu dedim bu herifi alip bizim sol tarafa koysak daha iyi oynar derken titreme geldi.

Sarbiyi bize solbek olarak versin gs baris icinde cozulsun bu is. Herkes mutlu win/win

@mylife1903 sarbi bizim sağ sol tüm beklerden iyi + bu senenin ligdeki en skorer (gol+asist) beklerinden biri
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

arkadaşlar katılır mısınız bilmem ama sosa bu takımın tartışmasız saha içi lideri çok astronomik bir teklif olmazsa kesinlikle kalmalı sezon genelinde 8 gol 11 asist yapmış ve çok kritik gol ve asistleri var, ozzyy de biraz sallanmasına rağmen 8 gol 8 asist gayet iyi daha 7 maç var

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ceza falan yok demi aman takip edemedim olayı ?

Yok yok. Veremezler zaten apaçık bi hareket yok ortada. Donuk bi görüntü vardı hepsi o. Zaten videoda ne olduğu belli.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi murat

Dün maçı kaybetmemizde 3 kişi başrol oynadı. İlk golde olması gerektiği yerde olmayan necip başrolde boyko ve beck yardımcı rollerdeydiler. İkinci golde ise İsmail olması gereken yerde değildi Marcelo yerini doldurmaya çalıştı ama onun arkasında necip ön direğe gelmesi gerekirken yine işini yapmadı. Boyko yine yardımcı roldeydi. Bu iki golde Marcelo ve Beck fazla suçlanamaz keza boykoda öyle. İyi bir kaleci olmadığı için golleri yedi. Yüzündeki ifade kaleciliğindende kötü. Necip her iki golde İsmail ise 2. Gol ve birçok pozisyonda hattalıydı. 2 golde Marcelo yerine Ersan olmalıydı. İsrail'in arkasında Marcelo oynayamaz orada ya Alexis oynar yada Marcelo olmayacaksa tosiç oynamalı. İsmail asıl işini bırakıp başka işlerle uğraşıyor. Şenol Hoca'nın şu necip suratından vazgeçmesi lazım. Bizim çocuğumuz diye
Oynamak zorunda değil. Geçen sene biliç bu sene Şenol hoca necip zaafı nedeniyle yakıyorlar bizi. Allah hepinize necip şansı versin. Haftayada Marcelo yok yine necip oynayacak gibi. Ben Alex'in tosiç oynamalı diyorum.3gün önce yazdım necipten Beşiktaş'a oyuncu olmaz. Özverili olabilir ama malesef olmaz.
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 20:08:55 MURAT ]

Çevrimdışı mylife1903

Yok ne cezasi adam eliyle sayiyor galiba 1-2-3 oldu yatiyonuz gibisinden. Yok orta barnak isaretini yapmaya calisip, yapamayip bu goruntu ciktiysa oguzhani ilk ben doverim. Orta barnak yukari kalanlar asagi yahu oguzhan

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali Güneş

11'den 7-8 oyuncuyu değiştirmek yarardan çok zarar getirir bence
iyi bir sol bek ve 1 stoper aldığımız zaman yanlarında oynayacak Marcelo(Rhodolfo) ve Beckinde performansları artacaktır
kale içinde Boyko bekleneni veremedi ama yeni kaleci getirmek şuan için zor belki Boykoya bi teklif gelirse ozaman birşeyler olabilir
1'er tane Stoper,Sol Bek,Defansif Orta Saha ve 1 tanede Kanat şuan gözüken transferler daha sonra duruma göre kadro altrenatifini kaliteli tutmak için Serdar yerine yedek sağ bek,Mustafa pektemek yerine 1 forvet daha takviyeleri gelebilir

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 sana özelden yazdım aldın mı

Offff aldim ve gordum soyunma odalarini. Ic mimar dayaklik. Igrenc mobilya igrenc dizayn soyunma odasi ufacik. Insallah rakip soyunma odasidir o. Zaten kulubelerin koltuklarini da begenmedim

Çevrimdışı Scout

Dün 3 maç falan diyodunuz. İzleyin şimdi.

http://twitter.com/HaberKartali/status/717393687534256128
@Yusuf Tekeli Acilen Canerin Küfür Videosu İnternette Algı Olarak Kullanılmalı  :bandit:
Pika Pika

Çevrimdışı tangaz

Offff aldim ve gordum soyunma odalarini. Ic mimar dayaklik. Igrenc mobilya igrenc dizayn soyunma odasi ufacik. Insallah rakip soyunma odasidir o. Zaten kulubelerin koltuklarini da begenmedim

maalesef bende beğenmedim hiç janjanlı değil

Çevrimdışı kyiv

Savunmaya ve İsmaile sarmışken bir eleştiri daha Şenol Güneş'e...Hocam çok iyi kaleciydin.Senin de onayının olduğunu düşündüğüm bu Boyko nasıl bir transferdir?Şu ana kadar faydası 0 (YAZIYLA SIFIR)...Şimdi biraz nostalji yapalım Rasim Kara dönemi 3 transfer var 3 ü de 12 den. Mrmiç, Iankov ve Amokachi. Mrmiç gibi bir kaleci gelmedi tarih boyunca Beşiktaş'a.Cordoba da dahil.Bir ropörtaj da izlemiştim Rasim Hoca Mrmiç için yanlış yapma hakkımız yoktu eski kaleci olan teknik direktörün kötü kaleci transfer etme lüksü yok demişti. Şimdi al Tolga'yı vur Boykoya çarp Günayla ortaya Mrmiçin sol eli çıkmıyor.Bu nasıl iş? Bizim ne zaman maç kurtaran kalecimiz olacak?

Çevrimdışı Scout

Acilen Bu Görüntü Kullanılmalı
Pika Pika

Çevrimdışı mylife1903

maalesef bende beğenmedim hiç janjanlı değil
@tangaz janjani birak ben anlamiyorum sizin ulkeyi google mi yasaklandi?
Insaat ve dekarosyon olayinin %70i araklamaktir bakarsin adamlar ne yapmis kalan %30u adapte etmekle gecirirsin. Amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok.

Ac google

Yaz arsenal soyunma odasi
Chelsea, city, real falan hepsi cikar zaten google salak degil hemen verir sonuclari bir bak vizyonun gelissin. Sovyetler birliginden kalma traktor fabrikasinin spor salonunun soyunma odasi boyutlarinda ve dizayninda.

Yedek kulubesinin koltuklari berbat, iscilik sifir, dikisler berbat.

Sis firmasi var hic birsey bilmiyorsan gider sorarsin. O besiktas yazamayan bir abi var ya sis firmasinda onu bulursun hic bilmiyorsan @Necmi abiye sorarsin o bulur sana bu adami.

Dersin hello kardes bak biz bi poh yedik ama bu koltuk isini cozemiyoruz siz tanirsiniz ureticileri bir arasaniz gelip baksalar falan dersin yani.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz janjani birak ben anlamiyorum sizin ulkeyi google mi yasaklandi?
Insaat ve dekarosyon olayinin %70i araklamaktir bakarsin adamlar ne yapmis kalan %30u adapte etmekle gecirirsin. Amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok.

Ac google

Yaz arsenal soyunma odasi
Chelsea, city, real falan hepsi cikar zaten google salak degil hemen verir sonuclari bir bak vizyonun gelissin. Sovyetler birliginden kalma traktor fabrikasinin spor salonunun soyunma odasi boyutlarinda ve dizayninda.

Yedek kulubesinin koltuklari berbat, iscilik sifir, dikisler berbat.

Sis firmasi var hic birsey bilmiyorsan gider sorarsin. O besiktas yazamayan bir abi var ya sis firmasinda onu bulursun hic bilmiyorsan @Necmi abiye sorarsin o bulur sana bu adami.

Dersin hello kardes bak biz bi poh yedik ama bu koltuk isini cozemiyoruz siz tanirsiniz ureticileri bir arasaniz gelip baksalar falan dersin yani.

abi war zaten bu işin piri dünyada tek recaro die bir marka

Çevrimdışı can1903

Motta dumanlı çıkıyordu tamam da İsmail içmeden dumanlı bence.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mylife1903

Dumanli evet hafta sonu gordum antalya macinda kara tren gibi duman cikartiyordu yardirirken

Çevrimdışı Necmi

iyide bir gün bu ortaya çıkarsa ne olur. direk men yer birde Beşiktaşın düşeceği
durumu düşünün. Sizin için her şey bu kadar basitmi. Maradonanın bile başına neler geldi
unuttunuzmu.

Çevrimdışı tangaz

Motta ismailden 5 kat iyidir ne dumanını gördünüz yaptırdığı 2 penaltı var o kadar isonun saçmalıklarının 10da birini yapmıyordu. sezon öncesi hazırlık maçında olympiakoslaydı galiba penaltı yaptırdı die şenol güneşten kesik yedi. eldeki en iyi sol bek oydu aslında...