Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295990 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Samet Karabıyık

Muslere bu sezon 50 tane gol yedi. Kötü kalecimi ? Hayır. Eğer 2 metreden topa vurdurursan kaleci onu çok güzel yer. Fenerde volkan neden gol yemiyor? Çünkü vurdurmuyorlar. Orada o topa vurdurmayacaksın. Boyko bu maçta laf yiyecek en son isim. İsmailin hataları beckin hataları necip'in saçma sapan pozisyon bilgisizliği yüzünden verdiğimiz bir maç.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Muslere bu sezon 50 tane gol yedi. Kötü kalecimi ? Hayır. Eğer 2 metreden topa vurdurursan kaleci onu çok güzel yer. Fenerde volkan neden gol yemiyor? Çünkü vurdurmuyorlar. Orada o topa vurdurmayacaksın. Boyko bu maçta laf yiyecek en son isim. İsmailin hataları beckin hataları necip'in saçma sapan pozisyon bilgisizliği yüzünden verdiğimiz bir maç.

Dünkü gollerde Boyko'dan önce hata çok evet haklısın ama onun da goller dışındaki pozisyonlarda her çıkışı hatalı.

Her an gol yedirebilecek meziyette sağolsun. Güven vermiyor yani.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

ucuz etin yahnisi yavan olurmuş, bizim transfer işleri de o hesap. sezona başlarken beck, rhodolfo, ersan, tosic ile başladık savunmanın %75i yeniydi ama alınan adamlara verdiğimiz para beck 1,25 rhodolfo 3 küsür tosic 0 febenin sadece kjaere ödediği rakam 8, şimdi diyoruzki sağ bek lazım sol bek lazım 2 stoper lazım vbvb. bunun neresi doğru tüccarlık? beck ve tosici alma rhodolfoyu aldın mı bırak sol bek eldekiler (motta ve iso) dursun ama bütçeyi sağ beke ayır ver 5-6 milyon düzgün birini al, kaderabek,nyom ilk aklıma gelenler 6 milyon bütçe ayırdın mı taş gibi sağ bek bulursun. aylarca linnes dedik alamadık bitik cincon gitti aldı bu hafta harika bir orta yaptı gol oldu. biz beck.den medet umuyoruz. her sene savunmanın %75ini değiştiriyoruz bu yönetim zamanında oysa her sene 1 tane pahalı adam alsaydı bu yönetim şimdi taş gibi savunmamız olurdu. kaleci konusuna gelince 2 milyon daha pahalı die adleri almadık boykoyu aldık sonuç. ucuz et+yahni = çöpe giden bir yemek...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Nisan 2016, 12:25:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oyuncu grubu veya hocayı tartışmak için hiç doğru zaman değil yanlış yerlere odaklanıyoruz geçen hafta başkanın yaptığı gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

önümüzdeki 3 maçı (bursa, sivas (d), akhisar(d)) kayıpsız geçersek şampiyonluk gelir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı GÖRKEM

Senol Hoca bu Oyun Anlayisiyla devam edecekse (ki kesin edecek) Quaresma bu Takimin vazgecilmezidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Oyuncu grubu veya hocayı tartışmak için hiç doğru zaman değil yanlış yerlere odaklanıyoruz geçen hafta başkanın yaptığı gibi.
Ben de bu fikre katılıyordum ama her hafta aynı yanlışları ve bu yapılan yanlışların devam etmesi durumunda takımı yakacağını görünce sezon bitene kadar tartışmayalım demek faydadan çok zarar getirir. Tartışalım ama yerden yere vurmamaya özen göstermek lazım.

Çevrimdışı cursedofdragon

çağrı burda sorun fenerin takılıp takılmamasıda değil geçen senede aynı şeyi yaptık ipler bizim elimizdeydi rakibe verdik gs-fb takılmasını bekledik onlar takıldı biz yine takıldık.

Bu takımda rakibimiz takılırsa bizde takılıyoruz ben buna anlam veremiyorum artık bunun başkanla hoca ile alakası yok oyuncu profili ile alakası var.

Sezonun bu bölümünde halen güzel futbol oynamaya gerek yok 1-0 olsun üstüne yatalım gerekirse geçen sene gs'nin nasıl şampiyon olduğunu hepimiz biliyoruz.

Bende senin gibi düşünüyordum ancak fener takılsa aynı hafta bizde takılacağız.

Çevrimdışı baro19

Boyko nun refleksleri çok komik. Hakikaten Tolgayı arar olduk ya... Nereden aldık Boykuyu nerden buldular...

Çevrimdışı Deniz

Son 2 haftadir futbol hariç herseyi konusan bir camianin puan kaybetmesi pek de şaşırtıcı degil.
Baskan staddan acilistan baska hicbirsey dusunmuyor ,tv programlarina cikip gece gunduz stad anlatiyor.taraftar kombinelerinin gecersiz sayilmasi ,3 maclik bilet mevzusu vs ile ugrastiriliyor ,futbol takimi sanki sampiyon olmus gibi rakibinin puan kaybettigi hafta en kritik macindan once ne hikmetse kampta olmasi gerekirken saatlerce stadi gezip selfieler cekiyor.

Su stadi sezonun ortasinda acmak faydadan cok zarar verecek gibi duruyor.lider olarak giderken boyle bir karar vermek bence dogru değildi. Umarım camiada herkes bir silkinir kendine gelir ,bu takim stad acma yarisi vermiyor sampiyonluk yarisi veriyor.stad acilma sureci iyi yonetilmeli takim bundan zarar gormemeli.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı panic13

Son 2 haftadir futbol hariç herseyi konusan bir camianin puan kaybetmesi pek de şaşırtıcı degil.
Baskan staddan acilistan baska hicbirsey dusunmuyor ,tv programlarina cikip gece gunduz stad anlatiyor.taraftar kombinelerinin gecersiz sayilmasi ,3 maclik bilet mevzusu vs ile ugrastiriliyor ,futbol takimi sanki sampiyon olmus gibi rakibinin puan kaybettigi hafta en kritik macindan once ne hikmetse kampta olmasi gerekirken saatlerce stadi gezip selfieler cekiyor.

Su stadi sezonun ortasinda acmak faydadan cok zarar verecek gibi duruyor.lider olarak giderken boyle bir karar vermek bence dogru değildi. Umarım camiada herkes bir silkinir kendine gelir ,bu takim stad acma yarisi vermiyor sampiyonluk yarisi veriyor.stad acilma sureci iyi yonetilmeli takim bundan zarar gormemeli.

Kaldırmışsın sayacı :) ben sana dediydim patates olabilir diye :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı cursedofdragon

evet bence bizim başkan ajan YD gibi fener'e çalışıyor takım şampiyon olmasın istemiyor.

Gereksiz yere stad'a götürüp ekstra motivasyon yapıp takımın dengesini bozdu.

Stad'ta maç günü gidicektik sadece direk o atmosfere çıkacaktı oyuncularımız hiç o atmosferi tatmamış oyuncularımız ne güzel fıstık gibi elleri ayakları birbirine dolaşıcaktı başkan hata yapıyor takımı stad'a götürürek.

Ya bunun stad'la başkanla ne ilgisi var Allah'ını seversen deniz geçen senede aynı şey oldu oyuncu profil'i alakalı bir durum ben burda ne hoca'ya ne başkan'a bahane bulmam en azından bu sebeplerden ötürü bahane bulmam ancak neden adam akıllı bir kaleci neden adam akıllı bek almadınız neden stoper'imiz yok diye sorarım bu şekilde sorana laf etmem ama stad'a gittiniz al işte bak takımın dengesi bozuldu mantığına katılmıyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

evet bence bizim başkan ajan YD gibi fener'e çalışıyor takım şampiyon olmasın istemiyor.

Gereksiz yere stad'a götürüp ekstra motivasyon yapıp takımın dengesini bozdu.

Stad'ta maç günü gidicektik sadece direk o atmosfere çıkacaktı oyuncularımız hiç o atmosferi tatmamış oyuncularımız ne güzel fıstık gibi elleri ayakları birbirine dolaşıcaktı başkan hata yapıyor takımı stad'a götürürek.

Ya bunun stad'la başkanla ne ilgisi var Allah'ını seversen deniz geçen senede aynı şey oldu oyuncu profil'i alakalı bir durum ben burda ne hoca'ya ne başkan'a bahane bulmam en azından bu sebeplerden ötürü bahane bulmam ancak neden adam akıllı bir kaleci neden adam akıllı bek almadınız neden stoper'imiz yok diye sorarım bu şekilde sorana laf etmem ama stad'a gittiniz al işte bak takımın dengesi bozuldu mantığına katılmıyorum.

sana katılmakla birlikde pazar akşamı stada gidilmesini maç oynanacak gecede gidilmesini yanlış bir planlama olarak görüyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

günaydın Beşiktaş sevdalısı ruh hastaları  :D
iyi günler abi moral motivasyon 0 artık şampiyon olmalıyız maliyetini de geçtim adam gibi bir kaleci almalıyız kısaca kaleci ve geri 4'lüye kaliteli transfer yapmalıyız kaybettiğimiz nokta bu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Nisan 2016, 12:59:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı

http://www.aliece.com/2016/04/adler-yerine-boyko-alirsan/

Adler'i çok istedik ama maalesef alma şansımız yoktu. Ancak abartısız yazın takasa sokmak gerek Adler ile. Üstüne istiyorlarsa da veririz 1 milyon.

Bu adam değer kaybetmeden hemen takasa sokmam ya da satmak lazım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Çağrı

http://www.aliece.com/2016/04/adler-yerine-boyko-alirsan/
yusuf adler olmaz ospina olur o olmaz ruffier olur ya da başka bir kalbur üstü iyi kaleci olabilir maalesef boykoyu almasaydık çok daha iyiydi. :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adler'i çok istedik ama maalesef alma şansımız yoktu. Ancak abartısız yazın takasa sokmak gerek Adler ile. Üstüne istiyorlarsa da veririz 1 milyon.

Bu adam değer kaybetmeden hemen takasa sokmam ya da satmak lazım.
neden ospina değilde ısrarla adler ?

Çevrimdışı hic2222

Bizim sorunumuz, Kasımpaşa maçı için maçtan önce 3 puanı yazmak, hatta neredeyse oynamadan Vodafone Arena açılışına geçmekti.
Hepimizin ve hatta yönetimin de stad açılışına odaklanması makul karşılanabilir.
Lakin Şenol GÜNEŞin Kasımpaşa maçından 3 puan almak dışında bir hesabı planı olmamalıydı.
Öncesini, sonrasını, başarılarını başarısızlıklarını bir kenara bırakıyorum.
Bu adam daha önce şampiyon olmamış onun için bizde de olamaz, ne başarısı var vesair gibi şeyleri kesinlikle kabul etmiyorum.
Dün gecenin sorumlusu bana göre malesef teknik direktörümüzdür.Önceden şampiyonluğu olsaydı da dün gecenin sorumlusu oydu.
Takım maçı hiç önemsememiş. Onlar da biz taraftarlar gibi laylaylom havadaydılar. Kardeşim biz size güvendikte  stad dedik, o dedik bu dedik.
Peki Siz kime güvendiniz ?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı panic13

neden ospina değilde ısrarla adler ?

Adler Neuer'den önce ALman milli takımının as kalecisi idi. Uzun bir sakatlık geçirdi, şu an ise neredeyse eski formuna yakın. Birinci tercih Adler, ikinci tercih Ospina olmalıydı ama biz gittik en son tercihi aldık. Yapacak bişey yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yusuf adler olmaz ospina olur o olmaz ruffier olur ya da başka bir kalbur üstü iyi kaleci olabilir maalesef boykoyu almasaydık çok daha iyiydi. :bawling: :bawling:

Valla bu kadar beklemiyodum ben her pozisyonda yüreğim ağzıma geliyo.

Hele hele duran toplar.

Çevrimdışı panic13

Geçitm Adler'i, Ospina'yı... Karcemaskas bile tek başına 6 puan aldırırdı 2. yarı. Nasıl görmezler burnumuzun dibindeki adamı anlamıyorum. Adam resmen tek başına sırtlıyor Antep'i.

Çevrimdışı GÖRKEM

Benim gördügüm kadariyla Adler iyi zamanlarini geride birakti sakatliklar adami bitirdi. Cok elestiriliyor yaptigi hatalardan dolayi.

Çevrimdışı OrhanAker

Sambadenin boyko hakkındaki raporunu merak ediyorum.Alınsın alınmasın ne dedi acaba.

Çevrimdışı Ensar

ya bu boyko konusunda ben herkesten farklı videoları mi izledim anlamıyorum adamın her hareketi sakat sürekli acayip hataları vardı , çok büyük kazık olacak demiştim ki oldu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !