Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7292457 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Rıza Hoca propagandası işe yaradı.. Fener saha dışı çok güzel oynuyor kartları...

Kasımpaşa -FB Ve Kasımpaşa-BJK maçlarında skorlar tersi olsaydı..şimdi puan durumu

1. BJK 68
2. FB   55

olacaktı...

Çevrimdışı Ömer Kaan

Şampiyonluğa inanmak istiyorum  :s20: :bandit:

Çevrimdışı aktuğ

Necip'i beğenmeyen arkadaş,ismail'i beğenmeyen arkadaş 10 yıl seyretmek istemeyen arkadaş.necip ne zaman sıkışsak her bölgede yürekten canı gönülden oynadı,altyapımızdan yetişen genc yasta kaptanlığa yükselmiş herkesin saygı duyduğu bir futbolcu.sen neden kendi değerine bu kadar düşmansın ?ismail daha 2 hafta öncesine kadar bu takımın en iyisiydi,milli takıma yükseldi performansıyla,unutmayalım bu adam 2 senedir dogru dürüst futbol oynamadı ilk kez bu sene bu kadar maç oynadı düşüş normal değil mi? bu adam makine mi?beck bu kadar kapasite de bir futbolcu biz bunu bilerek aldık sanırım sen cok daha başka bir futbolcu ummussun,marcello heldiğinden beri ilk defa böyle bir hata yaptı,normal değilmi yani? cıktı ve kaybetti bir daha cıkmaz artık,mutlu olursunuz.boyko uefa da en degerli kaleci secildi evet kötü goller yedi futbol böyle bir şey işte .metin ali feyyaz lı kadroyu yere göğe koyamıyorsunuz benim devamlı seyrettiğim dönem,böyle hatta daha kötü maçlar kaybetmedimi o kadro? cok kaybetti hem de ,ama fark şu sahip çıkmıştık o zaman,metin gitsin,feyyaz gitsin kazma ali gitsin demedi kimse.herhalde rıza'yı seyretseniz bu adam topcumu ne işi var bu takımda derdiniz .hele o ulviler kadirler neyse.beşiktaş şampiyon olurda,bu taraftarlık ne zaman adam olur o zor işte.

Çevrimdışı Tolga

Ne yazık ki Ersan-Rhodolfo ikilisini çok arıyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Orhan

Yazip yazip siliyorum mod onayina alacaklar diye.Su ikinci gole bakin unutmayin.Marceloyu sene sonunda ilk ucakla ugurlayalim.bu ne ya orta sahada calima gidiyorsun atiba stoperde.Dandik herif.

Çevrimdışı atalay

En kritik maçta yenilen iki gol o kadar absürt ki... İlk golde; yerleşim hatası, Necip'in kademeye giremeyişi, Beck'in çok kolay eksilişi, Boyko'nun hatası...

İkinci golde; maç boyunca switch yapan Atiba - Marcelo ikilisinin rolleri değiştirmesi. Marcelo'nun kaybettiği top, İsmail'in karşılama mesafesini koruması gereken topa hareket etmesi, takip etmesi gereken pozisyona Marcelo'nun gitmesi, Marcelo'nun boşaltığı alanı Atiba'nın dolduramayışı...

Zincirleme hatalar...

Çevrimdışı tangaz

rıza hocaya laf söyleyenleri fırçalayan grubu eleştirmek istiyorum. bırakın insanlar içini döksün. insanlar maç sonu sıcaklığı ile rıza kaptana ayıp edebilirler. pekii neden rıza hocanın takımları renklilere karşı bu kadar iyi oynamaz? tamam bize karşı iyi oynasın buna sözüm yok. sorum şu = ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLARI RENKLİLERE KARŞI NEDEN AYNI ŞEKİLDE HAZIRLAMIYOR???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

defansımıza baskın yapa her takım bizi zorluyor..

benim anlamadığım bir olay var.. Bizim takım neden bugün hiç takım halinde pres yapmadı? Bizim en etkili silahımız presle kapılan toplarla bulduğumuz gollerdi..

Çevrimdışı Tolga

defansımıza baskın yapa her takım bizi zorluyor..

benim anlamadığım bir olay var.. Bizim takım neden bugün hiç takım halinde pres yapmadı? Bizim en etkili silahımız presle kapılan toplarla bulduğumuz gollerdi..
Komple fiziksel bir düşüş var takımda. Diri olamazsan sürekli preste yapamazsın.

Çevrimdışı tangaz

bakın ben rızanın ortalarında attığımız gollerle büyüyen şanslı nesilden biriyim. Rıza hoca tv.de klasik bir maç sonu açıklaması yapıyor "konuşanlar konuşsun ben beşiktaşlıyım bununla gurur duyuyorum vbvb" her maç sonu yaptığı açıklamalar. bize karşı oynattığı oyunu renklilere karşı bekliyorum kendisinden. 96d takım şampiyon olurken eski kalecimiz metin akçevrenin antep-gs maçı sonrası ben beşiktaşlıyım üzerime düşeni yaptım gs.yi yendik sıra beşiktaşda demişti. ben rıza hocadan bunu bekliyorum feneri yenecekti ve ben beşiktaşlıyım feneri yendim sıra beşiktaşda diyecekti dedi mi bunu asla demedi!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

Haftaya Serkan Kırıntılı satar maçı.. Gs zaten ölmüş bitmiş... haftaya çarşamba fener lider...

haftaya çarşamba alıntılayacağım bu mesajı.. favlayın

Çevrimdışı Erdemm

%100 katılıyorum büyük harflerle soru kısmına!
Mesele bize karşı iyi oynadılar değil, niye sadece bize karşı  :)
Takım kötüydü ayrı.. Mazaret değil...

rıza hocaya laf söyleyenleri fırçalayan grubu eleştirmek istiyorum. bırakın insanlar içini döksün. insanlar maç sonu sıcaklığı ile rıza kaptana ayıp edebilirler. pekii neden rıza hocanın takımları renklilere karşı bu kadar iyi oynamaz? tamam bize karşı iyi oynasın buna sözüm yok. sorum şu = ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLARI RENKLİLERE KARŞI NEDEN AYNI ŞEKİLDE HAZIRLAMIYOR???

Çevrimdışı Tolga

Haftaya Serkan Kırıntılı satar maçı.. Gs zaten ölmüş bitmiş... haftaya çarşamba fener lider...

haftaya çarşamba alıntılayacağım bu mesajı.. favlayın
2 maçtan birinde takılmalarını bekliyorum özellikle Konya maçında.

Eğer bu 2 maçı da kazanırlarsa ondan sonra zaten zor puan kaybederler.

Çevrimdışı atalay

Velhasıl 7 maç daha var. Gardı düşürecek bir durum yok. Fakat ikinci kez rakibin ipini koparacakken ipi onların eline veriyoruz. Şu maçı oyuncu gurubun ve teknik heyetin iyi irdelemesi lazım. 7 🔜 🏆

Çevrimdışı Tolga

İnsanı kızdıran şey Fb puan kayberken bunu değerlendirememek.

Çevrimdışı RQ7_351903

2 maçtan birinde takılmalarını bekliyorum özellikle Konya maçında.

Eğer bu 2 maçı da kazanırlarsa ondan sonra zaten zor puan kaybederler.
Ben nedense Fener'in Trabzon deplasmanı hariç Başakşehir'de dahil deplasmanlarda puan kaybedeceğini tahmin ediyorum

0 lar.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ben nedense Fener'in Trabzon deplasmanı hariç Başakşehir'de dahil deplasmanlarda puan kaybedeceğini tahmin ediyorum

0 lar.

aynen öyle. Fenerin en garanti maçı şu an için GS gibi duruyor  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı OrhanAker

Son haftalar itibari ile gecen seneye benzedi biraz bakalım tff bu sefer fenere yatacakmı (gerci sene başından beri yatıyorlar).Haftaya netleşir..
Haydi iyi geceler forum..

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

İsmail meselesi geçiştirilecek bir şey değil. Sezon boyunca bireysel hatasından kaynaklanan minumum 10 gol yedik. Bir savunmacı için ikinci bi' parametreye gerek yok. Pozisyon hatalarını, karar mekanizmasını, oyun tercihlerini filan söylemiyorum bile...
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 23:08:35 atalay ]

Çevrimdışı Çağatay

32. hafta itibariyle herşey belli olur
biz gs deplasmanında
fb başakşehir deplasmanında

o hafta itibariyle puan farkı en az 4 olacak
ama kimin tarafına doğru bilemiyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Teşekkürler Beck...

Teşekkürler İsmail...

Ayrıca Marcelo'nun tek pozisyon hatası golü yedirdi sağolsun. O pozisyonda da İsmail'in Marcelo'nun tam arkasında ne işi var? Switch yapıyorsun arkadaşım Marcelo'nun yerine geçmen lazım.

3 puanı çok güzel öpücüklerle uğurladınız, tebrikler.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ayrıca 10 gündür Kasımpaşa'yı düşünmek yerine herkes stadı düşünürse olacağı bu.

Umarım sene sonu başarımız stadı açmış olmak olmaz..

fener şampiyon 4.yıldız ee Beşiktaş n'aptı? Stadı açtık olm daha napalım??? Bundan büyük başarı mı olur? diyenler çıkmaz umarım.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı aktuğ

demek toplam yediğimiz golun yarısı ismail'in şahsi hatasından kaynaklanmış.İsmail olmasa açık ara şampiyonmuşuz desenize.bu adamı milli takıma cagırmıslar birde,ve üstelik beşiktaş ta hala solbek oynuyor.bu analizi yapamayan adamlar milli takım ve beşiktaş teknik direktörü.yapanlar forum eleştirmeni.ne adaletsiz bir dünya.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2016, 23:15:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
demek toplam yediğimiz golun yarısı ismail'in şahsi hatasından kaynaklanmış.İsmail olmasa açık ara şampiyonmuşuz desenize.bu adamı milli takıma cagırmıslar birde,ve üstelik beşiktaş ta hala solbek oynuyor.bu analizi yapamayan adamlar milli takım ve beşiktaş teknik direktörü.yapanlar forum eleştirmeni.ne adaletsiz bir dünya.

Türk milli takımının sol bek havuzunda kaç tane sol bek var biliyor musunuz?

4. Yazıyla dört.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli