Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297782 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2016, 02:50:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sosa 5-9 tabela.

Lig sonuna kadar olası 8-12 şampiyonluk performansı ve tek devrede. Şunu sezon genelinde yapsa efsane olacak burada.

Gomez, Oğuzhan şampiyonluk performansları.

Bu sene takım çaylaklığın %80'ini attı. Tek korkum hiç görmedikleri taraftar karşısında şok geçirmeleri. Şaka değil gerçek hiçbir oyuncumuz gerçek Beşiktaş taraftarının itme gücünü görmedi henüz dizleri boşalabilir sahada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Sosa 5-9 tabela.

Lig sonuna kadar olası 8-12 şampiyonluk performansı ve tek devrede. Şunu sezon genelinde yapsa efsane olacak burada.

Bu sene takım çaylaklığın %80'ini attı. Tek korkum hiç görmedikleri taraftar karşısında şok geçirmeleri. Şaka değil gerçek hiçbir oyuncumuz gerçek Beşiktaş taraftarının itme gücünü görmedi henüz dizleri boşalabilir sahada.
İlk maçta sahneye çıkan adamlar belli. Sosa,Quaresma,Gomez. böyle atmosfere alışkınlar.. İlk maçta şov yapacağız bence.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2016, 03:01:05
  • Beşiktaş / Bodrum
İlk maçta sahneye çıkan adamlar belli. Sosa,Quaresma,Gomez. böyle atmosfere alışkınlar.. İlk maçta şov yapacağız bence.

Bir tek Quaresma biliyor evet.

Sosa Atletico'yu gördü o da oradan alışkın denilebilir ancak Gomez kesinlikle çok etkilenecek henüz böylesini gördüğünü sanmıyorum.

Atiba, Beck, Alexis ve Marcelo ise kesinlikle şok olacaklar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sosa 5-9 tabela.

Olcay ve Ozi de gördü İnönü atmosferini. Onlar hazırlasın diğer oyuncuları :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir tek Quaresma biliyor evet.

Sosa Atletico'yu gördü o da oradan alışkın denilebilir ancak Gomez kesinlikle çok etkilenecek henüz böylesini gördüğünü sanmıyorum.

Atiba, Beck, Alexis ve Marcelo ise kesinlikle şok olacaklar.

O değil de ben acayip korkuyorum Quaresma'dan. Tribünlerde taraftarı görünce iyice şova vurmasın işi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ogün

O değil de ben acayip korkuyorum Quaresma'dan. Tribünlerde taraftarı görünce iyice şova vurmasın işi?
Bugün arkadaşlarla aynı şeyi konuşuyorduk. Umarım yapmaz öyle bir şey. İllede yapacaksa bari vurduğu gol olsa. :D

EssiLor

• Ziyaretçi

Osmanlı Fb muhtemel 11 lerde Ndiaye yok
Neden Şikebahçenin rakiplerinin en önemli futbolcuları özellikle Fenerbahçe maçında oynamıyor ? Biz Beşiktaşlılar bunu düşündük mü ? Niye sadece fener maçınıda ? Diğer maçlarda oynuyorlar
Azımı bozmak istemiyorum sinirden çıldırıcam zaten
Gerildim iyice Şikeciler iş başında
Biz boşuna oynuyoruz bu ligde adalet felan yok
Ulan Kasımpaşa ve Şikecilerin maçınıda Eren oynamadı neymiş sakatmış bak bizim maç'da oynayacak tesadüf mü değil
şikeciler ve Bursa maçında Serdar Aziz oynamadı bahane sakatmış Hadi ulan ordan
Ndiaye oynamazsa yuh derim.
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 11:43:56 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2016, 11:43:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Osmanlı Fb muhtemel 11 lerde Ndiaye yok
Neden Şikebahçenin rakiplerinin en önemli futbolcuları özellikle Fenerbahçe maçında oynamıyor ? Biz Beşiktaşlılar bunu düşündük mü ? Niye sadece fener maçınıda ? Diğer maçlarda oynuyorlar
Azımı bozmak istemiyorum sinirden çıldırıcam zaten
Gerildim iyice Şikeciler iş başında
Biz boşuna oynuyoruz bu ligde adalet felan yok
Ulan Kasımpaşa ve Şikecilerin maçınıda Eren oynamadı neymiş sakatmış bak bizim maç'da oynayacak tesadüf mü değil
Şikesize ve Bursa maçında Serdar Aziz oynamadı bahane sakatmış Hadi ulan ordan
Ndiaye oynamazsa yuh derim.

Serdar ve Eren gerçekten sakattı da N'diaye oynar neden oynamasın oynamaması için bir sebep yok bugün.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

Serdar ve Eren gerçekten sakattı da N'diaye oynar neden oynamasın oynamaması için bir sebep yok bugün.
Hadi diyelim eren sakattı diğer 6 oyuncu Nasıl fener maçından önce oynamalarına rağmen 6 sı birden fener maçında sakatlanıyor :)
Bu arada Hiçbir haberde muhtemel 11 de Ndiaye yi göremedim
Geçen hafta oynamayacak diye haberler dolaşıyordu onada dayanaraktan böyle bişey söyledim
Bilmiyorum ne olacak bu Şikespor ve Aziz Hanım kızımız yine bi haltlar karıştırıyor.
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 11:49:30 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı RQ7_351903

Hava bugün Aminu Umar kokuyor  :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2016, 11:48:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş ve N'diaye'ye dair bir haber. Haber tarihi 3 ay öncesi ama tam teklif yaptığımıza dair duyum aldığımız zamanlar.

http://www.wiwsport.com/View/detailNews.php?idN=21928
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2016, 11:50:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener Caner'e 1.7 milyon euro net ve maç başı vermiyor. Sözleşme de yine 2 yıllık üstünü vermiyorlar.

1.7 + maçbaşı + 3+1 yıllık sözleşme ile fişi çekebiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Fener Caner'e 1.7 milyon euro net ve maç başı vermiyor. Sözleşme de yine 2 yıllık üstünü vermiyorlar.

gökhan topal kaç'a alırız :)

EssiLor

• Ziyaretçi

Gökhan Töre bi an önce dönse de rahat bi nefes alsak
Bursa maçında garanti oynar muhtemelen yedek başlar
Şu Kasımpaşa'yı bi geçelimde.
Herkes stada odaklanmış bu beni korkutuyor Kasımpaşa maçına odaklanmamız gerekirken
Haftaya delikanlılar gibi stadı her Halikarda açacaz evelallah.

Çevrimdışı OrhanAker

Iyi olur ama caner şampiyonayı bekler bence kolay olmaz bu iş.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2016, 11:57:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Gökhan Töre bi an önce dönse de rahat bi nefes alsak
Bursa maçında garanti oynar muhtemelen yedek başlar
Şu Kasımpaşa'yı bi geçelimde.
Herkes stada odaklanmış bu beni korkutuyor Kasımpaşa maçına odaklanmamız gerekirken
Haftaya delikanlılar gibi stadı her Halikarda açacaz evelallah.

Bursa maçında da yok %90
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2016, 11:58:40
  • Beşiktaş / Bodrum
gökhan topal kaç'a alırız :)

Aynı fiyatlardan gitmek lazım Cenk'e verdiğimizin 1 tık üstünü vermesinler kesinlikle kota bu açılırsak sonu kötü oluyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Aynı fiyatlardan gitmek lazım Cenk'e verdiğimizin 1 tık üstünü vermesinler kesinlikle kota bu açılırsak sonu kötü oluyor.

seneye kota birazcık aşılır çok değil şampiyonlar ligin'den gelecek paralar için :)

Çevrimiçi Mehmet57

Ziyech dun yine harikalar yaratti. Attigi frikik golu muazzam.

Boylelikle bu sezon ligde 29 macta 17 gol 12 assisti buldu.
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 12:18:52 Mehmet57 ]

Çevrimiçi Mehmet57

Montoya (kiralik)
Pepe (bonservissiz)
Lukaku (2,5 milyon)
Cheikh Ndoye (2,5 milyon)
Ben Arfa (bonservissiz)
Ziyech (Twente iflas ederse bonservissiz, veya 7 milyon)

Boyko
Montoya-Pepe-Rhodolfo-Lukaku
Ndoye-Oguzhan
Aras-Ziyech-Ben Arfa
Gomez

Çevrimdışı Kartal Ç

Montoya (kiralik)
Pepe (bonservissiz)
Lukaku (2,5 milyon)
Ben Arfa (bonservissiz)

Boyko
Ndoye-Oguzhan
Aras-Ziyech-Ben Arfa
Gomez

Pepe renkli formalılarda falan çok rahat oynar.
Ama bizde kart manyağı yapar hakemler.

Çevrimdışı LuceGel

Şenol hoca Necipe sen aslında stopersin demiş  :D .Bir stoperde olması gereken bütün özellikler var sende demiş,Marcelo Necip devam edeceğiz belli oldu Necip sakarlıkları olsada savunmada sertliğimizi artırıyor geçen yıla göre daha derli toplu.Şenol hocayı destekliyorum inşallah nurtopu gibi bir lider stoperimiz olur. :ok:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şenol hoca Necipe sen aslında stopersin demiş  :D .Bir stoperde olması gereken bütün özellikler var sende demiş,Marcelo Necip devam edeceğiz belli oldu Necip sakarlıkları olsada savunmada sertliğimizi artırıyor geçen yıla göre daha derli toplu.Şenol hocayı destekliyorum inşallah nurtopu gibi bir lider stoperimiz olur. :ok:
Seneye olmaz inşallah öyle bir şey abi stoperde reel stoper oynasın sol bekte reel sol bek ismail ve necip ilk 11'imizde olmamalı

Çevrimdışı LuceGel

Seneye olmaz inşallah öyle bir şey abi stoperde reel stoper oynasın sol bekte reel sol bek ismail ve necip ilk 11'imizde olmamalı
Bize seneye 2 tane üst düzey stoper lazım Necip bu seneyi çıkarsın seneye rotasyona girecek kapasiteye çıksın beklentim.Sol bek kanayan yaramız yıllardır söylemeye gerek yok.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Montoya (kiralik)
Pepe (bonservissiz)
Lukaku (2,5 milyon)
Ben Arfa (bonservissiz)

Boyko
Ndoye-Oguzhan
Aras-Ziyech-Ben Arfa
Gomez

hani tolgay hani yerli oyuncu :)