Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7310447 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Sallapati olay soyle mi oluyor sence?

Padisahim cok yasa
Fb busene sampiyon yapilaaaa yoksa kafalar ucurulaaaaa
Soz padisahim sozzzz
Tamam kapat

Bu hayal urunu iki kisinin konusmasini ucuncu kisi nasil biliyor?

Varya bes para etmez insanlar, hayal edemiyecekleri mevkilerdeler.

Bi fikra vardi galiba hatirlayamadim mudur-popo-butunpopo-mudur

YD TFF başkanı nasıl oldu sence? Beşiktaşı çok güzel yönettiği için mi?
TFF koltuğunda oturabilmek için belli diyetleri ödemesi gerekiyor olamaz mı? FB yi şikeden kurtaran YD değil mi?
ayrıca ellerinde YD ile ilgili bazı tapeler olamaz mı?

Çevrimdışı mylife1903

YD TFF başkanı nasıl oldu sence? Beşiktaşı çok güzel yönettiği için mi?
TFF koltuğunda oturabilmek için belli diyetleri ödemesi gerekiyor olamaz mı? FB yi şikeden kurtaran YD değil mi?
ayrıca ellerinde YD ile ilgili bazı tapeler olamaz mı?

Tape olsa iyi belki kasey vardir, genel olan kasetlerden.

Çevrimdışı mgncr

arkadaşlar osmanlısporun en önemli oyuncusu ndiaye bu hafta kendi sahasından gençlerbirliği ile oynanan maçta 4.sarı kartını görerek fnerbahçe maçında cezalı duruma düştü. iyi nietli olmam için hiçbir sebep yok.

Çevrimdışı eaglekartal

yanlışın var ndiyaye sarı kart görmedi bu hafta,fener maçında oynayacak

Çevrimdışı tuncaboylu

Arkadaşlar şu "önümüzü kesecekler" psikolojisinden kurtulalım artık, lütfen.

Bakın size açık ve net söylüyorum, bu psikoloji camiaya Aziz Yıldırım'ın gerzek açıklamalarından daha zararlı.

Takımımız çok iyi oynuyor ve şampiyonluğa yürüyor. Fikstürümüz ve maç programımız Fenerbahçe'den çok daha rahat, hakemler penaltımızı vermese bile onları da ezip geçiyoruz. En çok eleştirilen bölgemiz olan savunmamızda bile sorun yok, 2 maçtır kalecimizin adını duymadık neredeyse.

1 maç fazlasıyla 4 puan öndeyiz, üstelik Fenerbahçe'nin eksik maçı Galatasaray deplasmanı. Kasımpaşa maçımızı kazanırsak, Fenerbahçe Osmanlı maçına 7 puan geride çıkacak. Kaldı ki onlar puan kaybetmese bile, bütün maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz.

O yüzden takımımıza, futbolcularımıza ve teknik heyetimize destek olalım. Aman "Aziz Adidas'a 4 yıldızlı forma siparişi verdi", aman "Aziz söz verdiler dedi, ne ima etti" tarzı saçmalıklarla oyalanmayalım. Aziz dediğiniz adam bir halt değil, son hafta 3 şampiyonluk kaybetmiş, son 8 senede transfere 300 milyon euro harcayıp 1'i şikeli 2 şampiyonluk kazanabilmiş bir beceriksiz.

Onlar geride kaldıkça ve biz farkı açtıkça bu tip agresif Fenerbahçe açıklamalarını daha çok duyacağız, kukla gazetelerinde aptal haberleri daha çok göreceğiz. Umursamayın.

Yeter ki siz sakin kalın. Siz sakin kalın ki, futbolcularımı ve teknik heyetimiz de sakin kalsın. Lütfen.
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 10:22:35 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Bakın size açık ve net söylüyorum, bu psikoloji camiaya Aziz Yıldırım'ın gerzek açıklamalarından daha zararlı.

Takımımız çok iyi oynuyor ve şampiyonluğa yürüyor. Fikstürümüz ve maç programımız Fenerbahçe'den çok daha rahat, hakemler penaltımızı vermese bile onları da ezip geçiyoruz. En çok eleştirilen bölgemiz olan savunmamızda bile sorun yok, 2 maçtır kalecimizin adını duymadık neredeyse.

1 maç fazlasıyla 4 puan öndeyiz, üstelik Fenerbahçe'nin eksik maçı Galatasaray deplasmanı. Kasımpaşa maçımızı kazanırsak, Fenerbahçe Osmanlı maçına 7 puan geride çıkacak. Kaldı ki onlar puan kaybetmese bile, bütün maçlarımızı kazanırsak şampiyonuz.

O yüzden takımımıza, futbolcularımıza ve teknik heyetimize destek olalım. Aman "Aziz Adidas'a 4 yıldızlı forma siparişi verdi", aman "Aziz söz verdiler dedi, ne ima etti" tarzı saçmalıklarla oyalanmayalım. Aziz dediğiniz adam bir halt değil, son hafta 3 şampiyonluk kaybetmiş, son 8 senede transfere 300 milyon euro harcayıp 1'i şikeli 2 şampiyonluk kazanabilmiş bir beceriksiz.

Onlar geride kaldıkça ve biz farkı açtıkça bu tip agresif Fenerbahçe açıklamalarını daha çok duyacağız, kukla gazetelerinde aptal haberleri daha çok göreceğiz. Umursamayın.

Yeter ki siz sakin kalın. Siz sakin kalın ki, futbolcularımı ve teknik heyetimiz de sakin kalsın. Lütfen.
Tunca haklisin amA butun camia bazi seyleri gordugu icin tedirgin oluyor. Mesela fbnin maclari normal yonetilmis olsa bizim maclarda hakemler onumuzu kesmeye calismas zaten biz bu psikolojide olmayacaktik.

Bizim yasadigimiz bir kuruntu degil, tecrubelerimizden kaynaklanan bir onsezi.

Çevrimdışı panic13

size bir kıssa anlatmak isterim;

Rahmetli Cem Karaca'nın babası dönemin meşhur tiyatrocusu Mehmet Karaca'dır (anası da meşhur tiyatrocu Toto Karaca'dır). Karaca'nın çocukluğunda sanatkar, özellikle şarkıcı olacağı bellidir. Sesi güzel, karizması bir yıldız gibi parlamaktadır. 15-16 yaşlarında Robert Lisesi'nde okurken yavaştan konserlere başlar ve özellikle Bakırköy, Taksim gibi yerlerdeki barlarda kendi çapında bir üne kavuşur.

Babası ise durumdan pek hoşnut değildir. Okuldan almakla tehdit eder, dışarı çıkmasını yasaklar, konserlerini izleyip "hiç beğenmedim, senden adam olmaz" şeklinde telkin eder, en sonunda para ile adam tutup konserlerinde o adamlara Cem'i yuhalatır. Bir gün Cem Karaca dayanamaz, babasına "böyle yapmaya devam ederse evi terkedeceğini, neden böyle davrandığını?" sorar.

Mehmet Karaca'nın cevabı memleketin özetidir;

"Evladım! Yaptığın meslek doğru, velakin Memleket yanlış!"

Eh zaten rahmetli Cem KAraca'da yaşadıkça bu lafın doğruluğunu defalarca tasdik eder.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı sallapati

asıl sizin bu düşünce yapınız zarar veriyor bize.. Hakemi de yeneriz mantığı diye birşey yok.. Trabzonda doğrandık.. 76da gol gelmeseydi ne yapacaktık?.. geçen sene 30. haftaya lider girdiğimizi unutma..

taraftarımız bu kafada olduğu sürece sırtımıza vurup ekmeğimizi çok rahat alırlar. Ben burda yönetime sesimizi duyurmaya çalışıyorum. Türkiyede şampiyonlukların sadece sahada kazanılmadığını biliyorsunuz. Takımla ilgili zaten Şenol Hoca gerekli mental hazırlığı yapar. Benim burda takımı etkileme gibi bir gücüm yok..

Beşiktaş ı ne GS ne de FB kaale alıyor. Lobimizle ezer geçeriz düşüncesindeler iki camia da... GS 2012 de Fatih Terimle şampiyon olurken her hafta savaş açıyorlardı twitterdan , Adnan Öztürk bir yandan konuşuyordu. Terim bi yandan , Ünal Aysal bir yandan.. Süper final diye birşey uyduruldu. adamlar nerdeyse son dakikada şampiyonluğu kaybediyorlardı normal sezonda 10 puan fark yapmalarına rağmen...

son düzlükte top yekün savaşa girmezsen kaybedersin.. 2 haftada 4 penaltımız verilmedi. FBnin rakibi 8 kişi bırakıldı.. GS-FB maçı ertelettirildi.. BUnlar hep tesadüftü zaten...

ayrıca 4 puan 7 puan muhabbetini yapmayın.. Asıl bu zarar veriyor bize. fark 1 dir ve 1 beraberlikte şampiyonluk gider. Böyle düşünmek lazım..
Aziz Yıldırım ın ve söz verilen adamların olduğu yerde septik olmanın faydası vardır her zaman.. Birşey kaybetmezsin.. aksine kazanırsın...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şunların ellerinden Topal'ı da alıp Atiba'ya ortak bulalım da o zaman nasıl zırlayacaklar görün  :evillol:
:steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Koa_lAA

bi kıssa da benden ozaman :)
Japon, İtalyan ve Türk bir yarışmaya girerler.
Yarışma konusu şöyledir;
Bir odada kırışık bir gömlek, ütü ve bir kadın verdır, yarışmacılar kısıtlı bir süre içinde gömleği ütülemek ve kadını becermek durumundadır.
İlk italyan girer, bakar ki zaman yok gömleği bırakıp kadını becerir, dışarı çıkar, bekleyenlere:
- Üzgünüm başaramadım, bizde aşk işten önce gelir, der.
Japon içeri girer o da bakar ki zaman yok kadını bırakır göleği ütüler, dışar çıkar:
- Üzgünüm başaramadım, bizde iş aşktan önce gelir, der.
Türk içeri girer bakar zaman yok ütüyü kadının eline verir, kadın ütü yaparken bizimkisi de kadını becerir, dışarı çıkar:
- Üzgünüm, der, bizde hep çalışanı ****..

olay bu.. bizde çalışan sevilmez..kültürümüz bu... iyi yada kötü başkan elinden geleni yapıyor...

Savunmaya da Skrtel gibi bir adam lazım :bandit:
Vicdansız Pokemon bi gelmedi gitti Keske alabilsek :by2:

Çevrimdışı tangaz

Günaydın dostlar.

sabah acil işlerimi toparlayıp yazayım dedim.

bana hiç kimse istihbaratmış cumhurun reisiymiş vbvb hikayesini inandıramaz. ülkede tüm maçlar oynandı birtek yorgun bitkin oyuncuları birbirine girmiş (soyunma odasında sağlam kavgalar olmuş) febenin maçı oynanmadı. isveçe garanti verilmiş elin isveçi gelecek oynayacak bu maç oynanmayacak! istihbaratmış... buna kargalar güler. isveç için alınacak önlemler alınsaydı bu maç için. febenin şampiyon olması için belliki YD patronuna REİSine söz vermiş!!! ben dün de yazdım ortada istihbarat falan yok azize RTEyi aradı o da emireri valiyi aradı bir istihbarat kurguladılar 2 helikopter uçurdular maçı ertelediler...

bizim şampiyon olabilmemiz için tüm maçları almamız şart oldu. tek beraberlik hakkımız dahi yok.
bu şampiyonluk en değerli şampiyonluğumuz olacak. stadsız ve ülkenin en tepesinden en altındaki yetkiliye kadar baş kaldırışımızın eseri olacaktır!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Lucio benim en sevdiğim stoperdir. Bakın en iyi demiyorum. En sevdiğim diyorum. Gördüğüm, seyrettiğim stoperler arasında en hoşuma giden stoperdi. Farklı bi tarzı vardı. İnter zamanlarından aklımda kalan... Eğer ona benziyorsa oyun tarzı alalım bunu n'olur :D
Bende Samuel ve Stami cok sever ve cok beğenirdim ki Bence ikisi de Dunyanin en iyi stoperlerindendi..

Çevrimdışı sallapati

Günaydın dostlar.

sabah acil işlerimi toparlayıp yazayım dedim.

bana hiç kimse istihbaratmış cumhurun reisiymiş vbvb hikayesini inandıramaz. ülkede tüm maçlar oynandı birtek yorgun bitkin oyuncuları birbirine girmiş (soyunma odasında sağlam kavgalar olmuş) febenin maçı oynanmadı. isveçe garanti verilmiş elin isveçi gelecek oynayacak bu maç oynanmayacak! istihbaratmış... buna kargalar güler. isveç için alınacak önlemler alınsaydı bu maç için. febenin şampiyon olması için belliki YD patronuna REİSine söz vermiş!!! ben dün de yazdım ortada istihbarat falan yok azize RTEyi aradı o da emireri valiyi aradı bir istihbarat kurguladılar 2 helikopter uçurdular maçı ertelediler...

bizim şampiyon olabilmemiz için tüm maçları almamız şart oldu. tek beraberlik hakkımız dahi yok.
bu şampiyonluk en değerli şampiyonluğumuz olacak. stadsız ve ülkenin en tepesinden en altındaki yetkiliye kadar baş kaldırışımızın eseri olacaktır!!!

hay ağzına sağlık birader  :claps:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Demirorenin bizden 100 milyon alacagi var... Gerekirse baskan hepsini faiziyle versin. Sampiyonlugumuzu engellemesin bu yd... Kime soz verdiyse artik....

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen allah belasını versin ya çektiğimiz yetmedi twitterda yardırmak lazım uefaya bunları yollamalıyız bu nedir

Çevrimdışı sallapati

Fikret Orman a ulaşabilecek biri yok mu aramızda.. Şu videonun açılımını yapsa... Bugun Toplantı Var.. Arka odalarda Anadolu başkanlarına neler söylenecek????? FBye sıkmayın , BJKYE saldırın.. emir büyük yerden denemez mi?..

zaten Konyada Serkan Kırıntılı
Gençlerde Selçuk Şahin
Başakşehirde Bekir , Emre , Semih
Son maç Sivas..

diğer başkanlara da bugün dikte ederler....

8de 8 şart oldu @tangaz abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bende Samuel ve Stami cok sever ve cok beğenirdim ki Bence ikisi de Dunyanin en iyi stoperlerindendi..
cannavaro ve puyol varken onların esamesi okunmaz   :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

asıl sizin bu düşünce yapınız zarar veriyor bize.. Hakemi de yeneriz mantığı diye birşey yok.. Trabzonda doğrandık.. 76da gol gelmeseydi ne yapacaktık?.. geçen sene 30. haftaya lider girdiğimizi unutma..

taraftarımız bu kafada olduğu sürece sırtımıza vurup ekmeğimizi çok rahat alırlar. Ben burda yönetime sesimizi duyurmaya çalışıyorum. Türkiyede şampiyonlukların sadece sahada kazanılmadığını biliyorsunuz. Takımla ilgili zaten Şenol Hoca gerekli mental hazırlığı yapar. Benim burda takımı etkileme gibi bir gücüm yok..

Beşiktaş ı ne GS ne de FB kaale alıyor. Lobimizle ezer geçeriz düşüncesindeler iki camia da... GS 2012 de Fatih Terimle şampiyon olurken her hafta savaş açıyorlardı twitterdan , Adnan Öztürk bir yandan konuşuyordu. Terim bi yandan , Ünal Aysal bir yandan.. Süper final diye birşey uyduruldu. adamlar nerdeyse son dakikada şampiyonluğu kaybediyorlardı normal sezonda 10 puan fark yapmalarına rağmen...

son düzlükte top yekün savaşa girmezsen kaybedersin.. 2 haftada 4 penaltımız verilmedi. FBnin rakibi 8 kişi bırakıldı.. GS-FB maçı ertelettirildi.. BUnlar hep tesadüftü zaten...

ayrıca 4 puan 7 puan muhabbetini yapmayın.. Asıl bu zarar veriyor bize. fark 1 dir ve 1 beraberlikte şampiyonluk gider. Böyle düşünmek lazım..
Aziz Yıldırım ın ve söz verilen adamların olduğu yerde septik olmanın faydası vardır her zaman.. Birşey kaybetmezsin.. aksine kazanırsın...

Ben de diyorum ki, senin açtığın savaş dönüp sana giriyor. Siz tecrübeliyseniz, biz de tecrübeliyiz.

Fenerbahçe maçını kaybettikten sonraki durumu hatırla işte, Oğuzhan'la Mario Gomez isyan etmedi mi Eskişehir maçından sonra. Onlar da insan, sahada sinirleniyorlar. Sosa Antalya maçında penaltımız verilmediğinde gülüyordu mesela. Taraftar o çocukları germeye devam ederse, bir dahaki penaltımız verilmediğinde hakeme kızıp kart görecekler.

Taraftar sürekli "bizi şampiyon yapmayacaklar, önümüzü kesecekler" diye sosyal medyada sağda solda ortalığı inletirse, Şenol Hoca nasıl yapacak mental hazırlığı? "Çocuklar bizi şampiyon yapmayacaklar, ama yapabilirler de" mi diyecek?

Puan farkı 1 değil, 4. Bir beraberlikte de şampiyonluk gitmeyecek, Fenerbahçe'nin daha puan kaybedeceği en az 3 maçı var. En az diyorum bak. O dandik futbolla, o zor maçlarda 9'da 9 yapamazlar. Her maçlarını Aziz Yıldırım kendisi yönetse de yapamazlar.

Aman bir beraberlik alırsak şampiyonluk gider diye baskı oluşturmaya da başladınız şimdi de.
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 10:59:15 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Kemal

Artık kapattıracam Lig Tv vs. takip etmeyecem , bu kararı verip vermemekte zorlanıyorum . Bu kadar aşşağılıklık olmaz , bugün de Başkana deseler FB şampiyon sizede bak stada izin verdik , biz niye izleyip heyecanla takip ediyoruz ki o zaman . Adam çıkıp aleni TFF bana söz verdi açtırmayın ağzımı diyor .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fikret Orman a ulaşabilecek biri yok mu aramızda.. Şu videonun açılımını yapsa... Bugun Toplantı Var.. Arka odalarda Anadolu başkanlarına neler söylenecek????? FBye sıkmayın , BJKYE saldırın.. emir büyük yerden denemez mi?..

Gençlerde Selçuk Şahin
Son maç Sivas..

şuan ne yaparsa yapsınlar bence bizim için en zor 2 maç konya ve akhisar gibi görünüyor akhisarın zemin patates tarlası konyada kapanıyor ve çok sert oynuyor ilk golü atarsak konyayı parça pinçik ederiz.

Çevrimdışı sallapati

Ben de diyorum ki, senin açtığın savaş dönüp sana giriyor. Siz tecrübeliyseniz, biz de tecrübeliyiz.

Fenerbahçe maçını kaybettikten sonraki durumu hatırla işte, Oğuzhan'la Mario Goemz isyan etmedi mi Eskişehir maçından sonra. Onlar da insan, sahada sinirleniyorlar. Sosa gülüyordu penaltımız verilmediğinde, taraftar o çocukları germeye devam ederse, bir dahaki penaltımız verilmediğinde hakeme kızıp kart görecekler.

Taraftar sürekli "bizi şampiyon yapmayacaklar, önümüzü kesecekler" diye sosyal medyada sağda solda ortalığı inletirse, Şenol Hoca nasıl yapacak mental hazırlığı? "Çocuklar bizi şampiyon yapmayacaklar, ama yapabilirler de" diyecek?

Puan farkı 1 değil, 4. Bir beraberlikte de şampiyonluk gitmeyecek, Fenerbahçe'nin daha puan kaybedeceği en az 3 maçı var. En az diyorum bak. O dandik futbolla, o zor maçlarda 9'da 9 yapamazlar. Her maçlarını Aziz Yıldırım kendisi yönetse de yapamazlar.

tamam Eyvallah ama ben FBnin 9da 9 yapacağını ve bizim maçlarda aleyhimize fahiş hakem hataları yapılacağını düşünüyorum... zaten son 2 hafta belli etti kendini... En kötüye göre hazırlamak lazım kendimizi.

ben demiyorum ki maçlara gitmeyelim şampiyon belli.. böyle bir düşüncem yok... sadece önlem alalım diyorum.. önlemden zarar gelmez.. Fikret Orman son 3 yılda tecrübe kazandı... Eminim bu forumda yazılanları okusa çoğu şeye hak verecektir...
Burda hepimiz Beşiktaşlıyız. Art niyetli değiliz.. Şampiyonluğa odaklanalım. UYanık olalım. Ekmeğimizi yedirmeyelim.. dediğim sadece bu...

Çevrimdışı tuncaboylu

şuan ne yaparsa yapsınlar bence bizim için en zor 2 maç konya ve akhisar gibi görünüyor akhisarın zemin patates tarlası konyada kapanıyor ve çok sert oynuyor ilk golü atarsak konyayı parça pinçik ederiz.

Biz 7'de 7 yaparsak, Konya maçına 7-8 puan önde gireriz.

Fenerbahçe'nin kaybedeceği daha 6-7 puan var.

Çevrimdışı sallapati

Artık kapattıracam Lig Tv vs. takip etmeyecem , bu kararı verip vermemekte zorlanıyorum . Bu kadar aşşağılıklık olmaz , bugün de Başkana deseler FB şampiyon sizede bak stada izin verdik , biz niye izleyip heyecanla takip ediyoruz ki o zaman . Adam çıkıp aleni TFF bana söz verdi açtırmayın ağzımı diyor .

aynen... hatta son braga maçından da mağduriyet çıkarıp , bakın bizi Avrupada doğradılar.. ligi bize verin.. kupa gsnin.. BJK ye de stada izin verdik zaten.. fazla konuşmayın denebilir...

Yıldırım Demirören...sana sesleniyorum. FBLİ olduğun söyleniyor ama eğer BJKli isen , verdiğin o sözleri tutmazsın. Hadi biz haksızlığa alıştık da  BU insanların yüzüne nasıl bakacaksın ahirette

Çevrimdışı tangaz

Gençlerde Selçuk Şahin
Son maç Sivas..

8de 8 YAPACAĞIZ !!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

akhisarda korkulacak birşey yok sadece rodallega mıdır ne karın ağrısıdır o adamla birebir oynansın yeter. akhisarın geriden oyun kuran adamı ts.ye giden çocuktu o gitti akhisar durdu...