Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311684 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez artık bi 20'ye tamamlasın haftaya :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

beyler gizli bir el var.. Bizi şampiyon yapmak istemiyor...

Bursa-FB seyircisiz
GS-FB seyircisiz yapılmak istendi.. gs bastırdı.. ertelendi...
en kritik haftamızda Fırat Aydınus ve Bülent Yıldırım atamaları...

FB zora düştüğü zaman cankurtaran gibi yetişiyorlar... Ben bu gizli elin TFF nin çok üstünde birileri olduğunu düşünüyorum

Hocam sende twitterdan koy 3.köprünün fotorafını altına yıkama yağlama güzel cümleler döşe, seninde olsun o el üstünde... Malesef türkiyede işler böyle yürüyor.

Geçen sene bir cacık olmayacağı sezon başında belli olan gesenin saray ziyaretinden sonra şampiyon oluşu gibi.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Din ve devlet işlerini ayırmadıkları gibi, futboluda siyasetten ayırmıyorlar malesef.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı aa1903

https://twitter.com/turgaydemirr/status/711655561968885762

R.

bizim camiada sesi çıkanlar arasında "cumhurun reisinin" aksine hareket edecek isim yok, yöneticiler dahil. bu yüzden yabancı sayısı  serbest bırakıldığında ses çıkartamadık, bu yüzden geçen sene şampiyonluğumuz çalındığında ses çıkartamadık, bu yüzden demirören'i desteklemeye devam ediyoruz, bu yüzden kurullardaki atamalara ve kararlara yeterli tepkiyi gösteremiyoruz.

15 milyonluk camia ülke siyaseti açısından büyük bir tehdittir ama kişisel çıkarlar kulüp çıkarlarından önde tutulduğu sürece başarılı olma şansımız yok.

beşiktaş'ı cezalandırıyorlar, saçma sapan bir tiyatro kuklalar tarafından yönetiliyor. her sene (ben dahil) çoğumuz, belki bir şeyler değişir diye bekliyoruz ama değişmiyor.

yorumum siyasi gelebilir ama futbolla siyaset bu kadar iç içe girmişken, siyasetten bağımsız futbol konuşma şansımız yok.

Çevrimdışı sallapati

ŞAMPİYONLUĞA LOBİMİZ YETECEK Mİ?

Maalesef sezonun ikinci yarısı başladıktan sonra ilginç gelişmeler oluyor…
Madde madde özetlersek ;

TFF fikstürünün ayarlanması ; TFF ikinci yarı fikstürünü açıkladıktan sonra ilginç bir şekilde Beşiktaş ın maçlarının hep FB maçlarından sonra ve Pazartesi günlerine konulması FBye psikolojik avantaj sağlamak için mi yapıldığı aklımıza kurt düşürdü.. Neden bu maçlar dengeli dağıtılmamıştı. Mesela ; bir hafta biz erken oynarken bir sonraki hafta Fenerbahçe erken oynayacak şekilde bir fikstür açıklanmamıştı. İç saha maçlarımızın da genelde Pazartesi gününe konulması , acaba genç oyuncularımızın haftasonu eğlenmeye dışarıya çıktığı düşünülerek ve ayrıca pazartesi 20.00 da oynanacak maçlara daha az Beşiktaş taraftarının gelmesini sağlamak amacıyla mı kurgulanmıştı?
Maçlarımızın ertelenmesi ; Tamamen şanssızlık olarak kabul etsek de artık 30 günlük hava raporları internette herkesin elinin altındayken ,  ilk haftaki Mersin maçımızın Pazar günü olmasına ve kış fikstürü olmasına rağmen ilginç bir şekilde 20.00 a koyulması (lig tarihinde kış sezonunda 20.00 a maç koymak hiç rastlanmamış bir olaydır)  bizi düşünmeye sevketmişti. Ayrıca o tarihte Teknik direktörü bile olmayan Mersin takımıyla ileri bir tarihte ve yeni transferlerimiz (Marcelo ve Alexis) olmadan ve Mete Kalkavan ın yerine başka bir hakemle oynamak zorunda bırakılmıştık.
PFDK ve TAHkim kurulu kararları ;  iç saha maçlarımız pazartesi günü oynatılarak seyirci sayımız düşürülmeye çalışılmışken bir yandan da  toplam süresi 1 dakikayı geçmeyecek küfürlü tezahüratlar yüzünden 4 tribünümüze birden (doğu, batı, kuzey ,güney tribünleri ) 2 maç üstüste ceza verilmesini kabullenememiştik. Üstelik bu cezaların fanatiklik derecesinde Fenerbahçe taraftarı olan ve sadece avukat sıfatıyla o koltuğa oturmuş bir başkan önderliğinde verilmesi de bizi şüpheye düşürmüştür. Aynı PFDK nın ; Fenerbahçenin puan kaybı en muhtemel Bursaspor deplasmanını üstelik yeni stadında seyircisiz oynatması (sene başında seyircisiz oynama cezası kaldırılmıştır diye açıklama yapılmış iken) şüphelerimizi arttırmıştır.
Alper Ulusoy ve Deniz Ateş Bitnel olayı ; Fenerbahçenin Eskişehir deplasmanı ve Ülker Stadyumundaki Rizespor maçlarının hakemlerinin skandal yönetimleri (olmayan 2 penaltı verilmesi ve haksız yere Eskişehirli oyuncuya kırmızı kart gösterilmesi) bir tesadüf müdür? Yoksa Kasım 2015 yılında FIFA kokardı alan (http://www.milliyet.com.tr/fifa-ya-iki-yeni-isim-ulusoy----2146713-skorerhaber/ ) bu yeni hakemlerin bir nevi diyetleri midir? Ayrıca Deniz Ateş Bitnel in yönettiği skandal Rizespor maçından sonra Galatasaray-Trabzonspor maçına atanıp, o maçta olaylar çıkması bir tesadüf mü yoksa bu iki hakemin yetersizliğine rağmen Fifa kokardı takmalarının bir sonucu mudur?
Fırat Aydınus Ve Bülent Yıldırım olayı ; Şampiyonlukta yolunda en belirleyici haftada (Beşiktaş ın 7 günde 3 kritik maç yapacağı ve Braga yorgunu FB nin düşme hattındaki Kayserispor ile oynayacağı hafta) Fika Kokartları alınmış ve hakemlikte bir amaçları kalmayıp sadece profesyonel hakemlik gereği yüklü miktarda maaş alan ve fazla kilolarıyla pozisyonlara uzak kalan 2 hakemin verilmesi tesadüf müdür? Fırat Aydınus un Fenerbahçenin rakibi kayserispor u eksik bırakması ve o dakikaya kadar pozisyonu olmayan Fenerbahçenin maçı kazanması ve ayrıca Trabzonspor- Beşiktaş maçında 2 net penaltı ve geri pas ın  Bülent Yıldırım tarafından ilginç şekilde görülmemesi yine bir tesadüf müdür?
FB-GS derbisinin ertelenmesi  ;  Braga maçında büyük yara almış ve  2 gün arayla maça çıkacak yorgun Fenerbahçenin puan kaybı muhtemel bir Galatasaray maçının son dakikada ertelenmesi yine bir tesadüf mü yoksa belli telefon konuşmalarının bir sonucu mudur?
22 Mayıs.2016 İngiltere- Türkiye Maçının konulması ; Ligler daha bitmeden milli maç oynatmak ancak ülkemize özgü bir durumdur. Bu milli maçın lig fikstürüne yansıması Beşiktaşın aleyhine olması muhtemeldir. 16 Mayıs 2016 günü Vodafone Arena da oynayacağımız Osmanlıspor maçının ertesinde muhtemel bir hafta içi Konyaspor maçı takımımızı çok olumsuz etkileyecektir. Yani olması olası bir Pazartesi – Perşembe (Osmanlıspor –Konyaspor) maçları Şampiyonluğumuza mal olabilir… Bunun olmaması için 33. Ve 34. Hafta fikstürünün değiştirilerek FB ile BJK nin aynı gün ve saatte oynaması elzemdir. Buna göre 33. Hafta ; FB-Gençlerbirliği ve Beşiktaş-Osmanlıspor maçları 14 Mayıs 2016 saat 19.00 da aynı gün ve saatte başlamalıdır.

Beşiktaş taraftarı oynanan oyunların farkındadır.. Beşiktaş Yönetimi bu uyarılarımızı dikkate almalı ve kalan haftalarda yapılacak her türlü saha dışı olaya (hakem atamaları , fikstür , PFDK kararları , hakem yönetimleri ) karşı teyakkuz durumunda olmalı ve 33. Hafta fikstürünün değiştirilmesini talep etmelidir…

Çevrimdışı cursedofdragon

ŞAMPİYONLUĞA LOBİMİZ YETECEK Mİ?

Maalesef sezonun ikinci yarısı başladıktan sonra ilginç gelişmeler oluyor…
Madde madde özetlersek ;

TFF fikstürünün ayarlanması ; TFF ikinci yarı fikstürünü açıkladıktan sonra ilginç bir şekilde Beşiktaş ın maçlarının hep FB maçlarından sonra ve Pazartesi günlerine konulması FBye psikolojik avantaj sağlamak için mi yapıldığı aklımıza kurt düşürdü.. Neden bu maçlar dengeli dağıtılmamıştı. Mesela ; bir hafta biz erken oynarken bir sonraki hafta Fenerbahçe erken oynayacak şekilde bir fikstür açıklanmamıştı. İç saha maçlarımızın da genelde Pazartesi gününe konulması , acaba genç oyuncularımızın haftasonu eğlenmeye dışarıya çıktığı düşünülerek ve ayrıca pazartesi 20.00 da oynanacak maçlara daha az Beşiktaş taraftarının gelmesini sağlamak amacıyla mı kurgulanmıştı?
Maçlarımızın ertelenmesi ; Tamamen şanssızlık olarak kabul etsek de artık 30 günlük hava raporları internette herkesin elinin altındayken ,  ilk haftaki Mersin maçımızın Pazar günü olmasına ve kış fikstürü olmasına rağmen ilginç bir şekilde 20.00 a koyulması (lig tarihinde kış sezonunda 20.00 a maç koymak hiç rastlanmamış bir olaydır)  bizi düşünmeye sevketmişti. Ayrıca o tarihte Teknik direktörü bile olmayan Mersin takımıyla ileri bir tarihte ve yeni transferlerimiz (Marcelo ve Alexis) olmadan ve Mete Kalkavan ın yerine başka bir hakemle oynamak zorunda bırakılmıştık.
PFDK ve TAHkim kurulu kararları ;  iç saha maçlarımız pazartesi günü oynatılarak seyirci sayımız düşürülmeye çalışılmışken bir yandan da  toplam süresi 1 dakikayı geçmeyecek küfürlü tezahüratlar yüzünden 4 tribünümüze birden (doğu, batı, kuzey ,güney tribünleri ) 2 maç üstüste ceza verilmesini kabullenememiştik. Üstelik bu cezaların fanatiklik derecesinde Fenerbahçe taraftarı olan ve sadece avukat sıfatıyla o koltuğa oturmuş bir başkan önderliğinde verilmesi de bizi şüpheye düşürmüştür. Aynı PFDK nın ; Fenerbahçenin puan kaybı en muhtemel Bursaspor deplasmanını üstelik yeni stadında seyircisiz oynatması (sene başında seyircisiz oynama cezası kaldırılmıştır diye açıklama yapılmış iken) şüphelerimizi arttırmıştır.
Alper Ulusoy ve Deniz Ateş Bitnel olayı ; Fenerbahçenin Eskişehir deplasmanı ve Ülker Stadyumundaki Rizespor maçlarının hakemlerinin skandal yönetimleri (olmayan 2 penaltı verilmesi ve haksız yere Eskişehirli oyuncuya kırmızı kart gösterilmesi) bir tesadüf müdür? Yoksa Kasım 2015 yılında FIFA kokardı alan (http://www.milliyet.com.tr/fifa-ya-iki-yeni-isim-ulusoy----2146713-skorerhaber/ ) bu yeni hakemlerin bir nevi diyetleri midir? Ayrıca Deniz Ateş Bitnel in yönettiği skandal Rizespor maçından sonra Galatasaray-Trabzonspor maçına atanıp, o maçta olaylar çıkması bir tesadüf mü yoksa bu iki hakemin yetersizliğine rağmen Fifa kokardı takmalarının bir sonucu mudur?
Fırat Aydınus Ve Bülent Yıldırım olayı ; Şampiyonlukta yolunda en belirleyici haftada (Beşiktaş ın 7 günde 3 kritik maç yapacağı ve Braga yorgunu FB nin düşme hattındaki Kayserispor ile oynayacağı hafta) Fika Kokartları alınmış ve hakemlikte bir amaçları kalmayıp sadece profesyonel hakemlik gereği yüklü miktarda maaş alan ve fazla kilolarıyla pozisyonlara uzak kalan 2 hakemin verilmesi tesadüf müdür? Fırat Aydınus un Fenerbahçenin rakibi kayserispor u eksik bırakması ve o dakikaya kadar pozisyonu olmayan Fenerbahçenin maçı kazanması ve ayrıca Trabzonspor- Beşiktaş maçında 2 net penaltı ve geri pas ın  Bülent Yıldırım tarafından ilginç şekilde görülmemesi yine bir tesadüf müdür?
FB-GS derbisinin ertelenmesi  ;  Braga maçında büyük yara almış ve  2 gün arayla maça çıkacak yorgun Fenerbahçenin puan kaybı muhtemel bir Galatasaray maçının son dakikada ertelenmesi yine bir tesadüf mü yoksa belli telefon konuşmalarının bir sonucu mudur?
22 Mayıs.2016 İngiltere- Türkiye Maçının konulması ; Ligler daha bitmeden milli maç oynatmak ancak ülkemize özgü bir durumdur. Bu milli maçın lig fikstürüne yansıması Beşiktaşın aleyhine olması muhtemeldir. 16 Mayıs 2016 günü Vodafone Arena da oynayacağımız Osmanlıspor maçının ertesinde muhtemel bir hafta içi Konyaspor maçı takımımızı çok olumsuz etkileyecektir. Yani olması olası bir Pazartesi – Perşembe (Osmanlıspor –Konyaspor) maçları Şampiyonluğumuza mal olabilir… Bunun olmaması için 33. Ve 34. Hafta fikstürünün değiştirilerek FB ile BJK nin aynı gün ve saatte oynaması elzemdir. Buna göre 33. Hafta ; FB-Gençlerbirliği ve Beşiktaş-Osmanlıspor maçları 14 Mayıs 2016 saat 19.00 da aynı gün ve saatte başlamalıdır.

Beşiktaş taraftarı oynanan oyunların farkındadır.. Beşiktaş Yönetimi bu uyarılarımızı dikkate almalı ve kalan haftalarda yapılacak her türlü saha dışı olaya (hakem atamaları , fikstür , PFDK kararları , hakem yönetimleri ) karşı teyakkuz durumunda olmalı ve 33. Hafta fikstürünün değiştirilmesini talep etmelidir…

çok güzel bir yazı.

Çevrimdışı sallapati

Bugün yaşananlar ektedir. https://twitter.com/SporGundemi35/status/711670716127641601 Kimse kendini kandırmasın.

müthiş açıklamış gs taraftarı olayı... S.E ve A.D nasıl da biliyorlar aslında GS taraftarının gerçekleri konuştuğunu...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2016, 01:28:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2016, 01:35:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yöneticilerinin biri maç sırasında yattı kalktı yazar. Öbürü tahrik edici twitler atar.

Başkanları utanmadan köy takımına elendiniz muhabbeti yapar ama kendi daha küçük takımdan 4 yiyip elenince gündemi değiştirmeye çalışır.

Sonra Quaresma Braga'yı kutlayınca vatan haini. Hadi oradan. Hadsizler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Ben Arfa bu akşam 1 gol 1 asist yaptı..

-Mustafa Kemal Atatürk

Ayrıca Ben Arfa bu sezon 11 gol 4 asistle oynuyor..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

@tangaz @cursedofdragon @Tolga @Çağrı @lonewolf1905 @mylife1903 @Tolga @MUTE @Ali RIZA @MUSTAFA_ @Ahmet Kömürcüler @Çağatay @Mehmet Ali C.  @ilhan mansız @ALDENYX @lonewolf1905

HERYERE YAYMAMIZ GEREKİYOR BUNU  RIDVAN AKAR VASITASIYLA FİKRET ORMAN A.. SAAT 15.00 OLMADAN...

BEYLER ÇOK ÖNEMLİ .. ŞAMPİYONLUĞUMUZ ELDEN GİDİYOR...

aşağıdaki videonun dökümünü yapıyorum size...

"Pazar günü maç var , yenecez , mecburuz yenmeye yani
Eğer şampiyon olmak istiyorsak yenecez , UEFA da güçlenecez"

buraya dikkat

Türkiye Futbol Federasyonu bir söz veriyorsa yerine getirecek.
Dünya üzerinde herhangi bir insana veya şahsa söz veriyorsa yerine getirecek. Mesajımı alıyorlardır onlar.

DİKKAT EDİN BEN DEMİYOR.... DÜNYA ÜZERİNDEKİ BİR ŞAHSA DİYOR....

KİM BU ŞAHIS?????

evet tahmin ettiğiniz kişi...

Yıldırım Demirören FB nin şampiyon olması için o şahsa söz vermiş!!!!
Aziz Yıldırım da üstü kapalı tehdit ediyor... O şahsa söz verdin. Bizi şampiyon yapacaksın.. Mesajımı almıştır o.. diyor...

Şİmdi anladınız mı Bülent Yıldırım ve Fırat Aydınus atalamalarının neden yapıldığını ? Bülent Yıldırım ın biz TS ' yi yenince maç sonu yüzü kirece döndü.. Şİmdi anladınız mı neden???

Şimdi anladınız mı derbi neden ertelendi?? O şahıs rica etmiş olamAz mı?

ayrıca Yarınki toplantı neden yapılıyor? Anadolu Klüp başkanlarından ne  istenecek?? FBnin şampiyon olması mı istenecek?

http://www.hurriyet.com.tr/cumhurbaskani-erdogan-super-lig-kulup-baskanlariyla-gorusecek-40072613

FİKRET ORMAN A.. SAAT 15.00 OLMADAN bir şekilde ulaştırmalıyız

İZLEYİN

https://twitter.com/disi__kartallar/status/711691414577532928

[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 08:40:31 sallapati ]

@sallapati evet bunu bugün gördüm bi kaç yerde ancak videoyu izlemedim ya da metni okumadım.

Zaten aziz sene başından beri yakınıyor yok o kadar para harcadık yok bilmem ne diye.

Şimdi benim iki sorum var;

1.O şahıs kim?(söz verdiği)

2.Bu açıklamalardan sonra zaten bizim yönetim neden çıkıp açıklama yapmıyor? İlla gidip tff binasını basmamızı mı istiyorlar? Şikenin kralı dönüyor elimiz kolumuz bağlı mı oturucaz?

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

@sallapati evet bunu bugün gördüm bi kaç yerde ancak videoyu izlemedim ya da metni okumadım.

Zaten aziz sene başından beri yakınıyor yok o kadar para harcadık yok bilmem ne diye.

Şimdi benim iki sorum var;

1.O şahıs kim?(söz verdiği)

2.Bu açıklamalardan sonra zaten bizim yönetim neden çıkıp açıklama yapmıyor? İlla gidip tff binasını basmamızı mı istiyorlar? Şikenin kralı dönüyor elimiz kolumuz bağlı mı oturucaz?
abi sinirden uyuyamıyorum

Yarınki toplantıda anadolu klüp başkanlarından ne istenecek?

Bu maçlar töhmet altındadır...

[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 03:53:18 sallapati ]

Ya da toplantıdan sonra Fikret Orman gelip oyunculara, ya gençler aziz söz vermiş şampiyon fener olucak bu sene falan mı dicek?

Yahu koca uefa nası görmüyor bunları nası takip etmiyor olan biteni. Bu kirli düzen içinde temiz kalıp şampiyon olmaya çalışıyoruz.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

yarın Twitter da don't sleep UEFA diye bir tag açıp vu videoyla birlikte twit yağmuruna tutalım uefa'yı..taşıyabilirsek dünya gündemine taşıyalım
Uefa gereksiz bence...
bir sekilde Fikret Orman a toplantidan once ulasmamiz lazim... Demirorene  " hayirdir sen kime söz verdin fb sampiyon olacak diye " sormasi lazim... Ayrica yarin anadolu kluplerine kulis yapilabilir... Fikret ormanin cok dikkatli olmasi lazim... Klup tvsinden aziz yildirim in bu aciklamalarini gundeme tasimasi lazim..  Onlara gozdagi vermesi lazim...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Demirorenin bizden 100 milyon alacagi var... Gerekirse baskan hepsini faiziyle versin. Sampiyonlugumuzu engellemesin bu yd... Kime soz verdiyse artik....

Çevrimdışı sallapati

Yarin derin futbol var.. Bugun. Beyaz futbolda hic gundeme bile getirmediler bu aciklamalari... Fikret orman klup tvsinden aciklama yaparsa mecburen ertem sener yayinlamak zorunda yarin... Ya da direk beyaz tvyle roportaj yapsin yarin... Demiroren kime soz verdi fb sampiyon olacak diye sorsun...  Bu olay hasiralti edilmesin... Galatasaray olsaydi Turkiyeyi yikmisti simdi... Biz klup olarak nedwn bu kadar pasifiz...

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar, bence olay farkli biraz. AY verilen baska bir sozu gundemde kalmak icin baska bir algiyla beraber kullaniyor.

Bunu bilerek yapiyor, boyle anlasilacagini bilerek yapiyor.

Olay soyle gelisir;

-s.a.
-a.s.
-yildirim gordun mu bizim macin hakemini
-izledim biskincigim
-ne yapabiliriz bu konuda
(Sessizlik)
-(aksirik-tiksirik) anlamadim biskincigim
-diyorum o bebek memek varya yahu bizim besiktas macinin hakeminden bile kotuydu, diyorum yildirim
-ha, hakem, ya ben bulenti verdim ya besiktas macina ustune huseyini gonderdim biskinciigiim
-onu demiyorum yildirim o tamam
-???
-bak bu bebek hakem icin uefaya yazi yazacaksiniz, hakem icin yazi, uefaya. Yazi, hakem, uefa
-tamam, ben de onu diyorum iste hakem
-yildirim soz ver bana, yazi yazacaksiniz, soz mu?
-soz biskancigim
-klik
-
Yd-hakem, yazi, uefa, soz.  Huseyini gonderdim ya, daha ne istiyor?

Ne sekillere giriyor koca koca insanlar.

Çevrimdışı sallapati

Arkadaslar, bence olay farkli biraz. AY verilen baska bir sozu gundemde kalmak icin baska bir algiyla beraber kullaniyor.

Bunu bilerek yapiyor, boyle anlasilacagini bilerek yapiyor.

Olay soyle gelisir;

-s.a.
-a.s.
-yildirim gordun mu bizim macin hakemini
-izledim biskincigim
-ne yapabiliriz bu konuda
(Sessizlik)
-(aksirik-tiksirik) anlamadim biskincigim
-diyorum o bebek memek varya yahu bizim besiktas macinin hakeminden bile kotuydu, diyorum yildirim
-ha, hakem, ya ben bulenti verdim ya besiktas macina ustune huseyini gonderdim biskinciigiim
-onu demiyorum yildirim o tamam
-???
-bak bu bebek hakem icin uefaya yazi yazacaksiniz, hakem icin yazi, uefaya. Yazi, hakem, uefa
-tamam, ben de onu diyorum iste hakem
-yildirim soz ver bana, yazi yazacaksiniz, soz mu?
-soz biskancigim
-klik
-
Yd-hakem, yazi, uefa, soz.  Huseyini gonderdim ya, daha ne istiyor?

Ne sekillere giriyor koca koca insanlar.

aziz yıldırım aynen şöyle diyor :

"Dünya üzerinde herhangi bir insana veya şahsa söz veriyorsa yerine getirecek. Mesajımı alıyorlardır onlar"

yani YD nin söz verdiği kişi Aziz değil.. Dünya üzerinde daha önemli bir kişi...
Aziz , O Kişi üzerinden Demiröreni tehdit ediyor.... dikkatli dinleyin...
kendini ele veriyor aymazca...

böyle bir çıkarım nasıl yaptım.. çünkü konuşmanın sonunda "mesajımı almıştır onlar " diyor...  yani bahsettiğim o önemli şahsın kim olduğunu sen biliyorsun.. gereğini yap demeye getiriyor...
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 07:02:53 sallapati ]

Çevrimdışı mylife1903

aziz yıldırım aynen şöyle diyor :

"Dünya üzerinde herhangi bir insana veya şahsa söz veriyorsa yerine getirecek. Mesajımı alıyorlardır onlar"

yani YD nin söz verdiği kişi Aziz değil.. Dünya üzerinde daha önemli bir kişi...
Aziz , O Kişi üzerinden Demiröreni tehdit ediyor.... dikkatli dinleyin...
kendini ele veriyor aymazca...

böyle bir çıkarım nasıl yaptım.. çünkü konuşmanın sonunda "mesajımı almıştır onlar " diyor...  yani bahsettiğim o önemli şahsın kim olduğunu sen biliyorsun.. gereğini yap demeye getiriyor...

Sallapati olay soyle mi oluyor sence?

Padisahim cok yasa
Fb busene sampiyon yapilaaaa yoksa kafalar ucurulaaaaa
Soz padisahim sozzzz
Tamam kapat

Bu hayal urunu iki kisinin konusmasini ucuncu kisi nasil biliyor?

Varya bes para etmez insanlar, hayal edemiyecekleri mevkilerdeler.

Bi fikra vardi galiba hatirlayamadim mudur-popo-butunpopo-mudur