Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7309465 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Espri olarak bile kabul etmem bunu Brezilya milli oyuncu :D

Lucio vardı hani bir zamanlar. 1-2 tık altı, fazla fazla işimizi görür.

Lucio benim en sevdiğim stoperdir. Bakın en iyi demiyorum. En sevdiğim diyorum. Gördüğüm, seyrettiğim stoperler arasında en hoşuma giden stoperdi. Farklı bi tarzı vardı. İnter zamanlarından aklımda kalan... Eğer ona benziyorsa oyun tarzı alalım bunu n'olur :D
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 14:00:50 38life ]

Çevrimdışı Ensar

Daha önce de yazdım yine tekrarlıyorum her maç hakemleri yenemezsin. Son 2 haftadır hakemleri de kaleye sokuyoruz ama bu her zaman böyle gitmez. Senin takımın ligin 2. yarısının başından itibaren sistematik olarak hakemler tarafından katlediliyorken Tff ve Mhk'ya neden gıkın çıkmıyor. Metin Albayrak dün tek kelime etmedi hakem hakkında yav kimden niçin korkuyorsunuz. Sezon başında 2 penaltı kazandık yeri göğü inlettiler Beşiktaş'ı şampiyon yapacaklar diye (bu arada Kasımpaşa ve Sivas maçlarında kazandığımız penaltılar doğru) penaltı kazandığımız son maç Sivas maçı ve aradan 14 hafta geçmiş.

*Osmanlı maçında çizgi hakeminin gözleri önünde rakip oyuncu elle oynuyor penaltı yok.

*İçerideki G.Antep maçında Habibu'nun vurduğu Tolga'nın son anda çıkardığı bir top var, pozisyon 1.5 metre ofsayt, gol olsa ne olacak.

*Başakşehir maçında M.Batdal 15 dakika içinde 3 tane dirsek atıyor, oyundan atılmıyor, Mahmut Tekdemir Oğuzhan'ın ayak bileğini kırmaya çalışıyor kırmızı kart yok. 2. yarı başında uyduruk bir faul çalınıyor ve golü atan oyuncu da oyundan atılmayan Mahmut Tekdemir. Doka'nın Cenk'e yaptığı hareket net penaltı iken hakem yine görmedim duymadımı oynuyor.

*Şikecilerle oynadığımız maçta Caner 3 kere atılmalıyken atılmıyor, Olcay'ın yüzde bir milyonluk penaltısı verilmiyor, Volkan Şen lavuğu Sosa'ya yan hakemin yanı başında yumruk atıyor yine kırmızı kart yok, Mehmet Topal maç boyunca bizim oyuncuların ayak bileklerine çalışıyor kart çıkmıyor, 2. yarının başlarında Töre ile G.Gönül'ün ikili mücadelesinde hiçbir faul yokken, Töre kaleye giderken oyunu durdurup faul diye düdüğü çalıyor, zaten eziklerin attığı ilk golden önce çalınan faul komedi.

*Rize maçında bizim aleyhimize penaltı çalınıyor buna bir şey demiyorum doğru karar ama aynı şekilde Rize'li oyuncu da elle oynuyor bize penaltı verilmiyor.

*Ts maçı, Mustafa Yumlu'nun o elini uzaydan bile görürsün, bir hakem bu kadar alenen açık olan bir pozisyonu ancak birilerinden emir alırsa vermez, Cavanda'nın verdiği geri pas var, çünkü bunlarda Allah korkusu yok, Gomez'in 2. yarıda da bir penaltısı verilmiyor.

* Antalya maçı artık sabrın kalmadığı maçtır, 2 buz gibi penaltımız verilmiyor, İsmail 5 metre geriden çıkmış ofsayt kaldırılıyor, pozisyonu iyice inceledim acaba diğer oyuncular ofsaytta olduğu için mi yanlışlıkla karıştırdı dedim yok onlarda geride.

Geri kalan 8 haftada çok daha büyük hakem kıyımları bekliyorum çünkü biz artık alıştık bunlara, sezon sonu için tek umudum ilahi adalet.

gerçekten yönetim neden hiç ses etmiyor anlam veremiyorum ve umudum kırılıyor , neden abi neden , iş işten geçtikten sonra konuşmanın bi faydası yok , çıkıp "yapılan operasyonların farkındayız herkes ayağını denk alsın" demek çok mu zor ? bir cümle ya (rakamla 1)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı 38life

Fener bu Konyaspor'dan puan falan alamaz. (Eğer hakemler devreye girmezse) Ama şöyle bir durum var Bu Konya'dan biz de biraz zor puan alırız  :D Neyseki biz son hafta oynuyoruz ozamana kadar belki formu düşer Konyanın. 3.lüğü de garantilerler muhtemelen fazla abanmazlar bizim maça. Şuan oynanan maç böyle biterse 4.cü olan Başakşehir ile aralarında 9 puan fark oluyor. Konya her türlü 3.lüğü garantilemiş olacak. Hatta eğer Fb şu gs ve osmanlı maçlarında kayıp yaşarsa Konya fener maçına 2.ci olmak hayaliyle bile çıkabilir. Nitekim aralarında pek az bir puan farkı kalıyor. Şampiyonlar ligine gitme hayali Konya'yı epey ateşleyecektir. Konya maçlarının tarihleri fb açısından çok kötü bizim açımızdan çok iyi bir tarihte.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kaleye de ospina gibi bir kaleci lazım

Kendime de yeni bir ben lazım :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kalyoncu

Boykoyu hiç istemeyen biri olarak dün ben topu oyuna sokuşunu beğendim tek bir hatası oldu oda dakika 90 daki iyiydi yani alıştıkça daha iyi olur inşallah

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

kaleye de ospina gibi bir kaleci lazım

En çok isteyenlerden biri de bendim ama olmadı napalım :D

Kaleci transferi beklemeyin birkaç yıl.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

fena kazık yedik
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kendime de yeni bir ben lazım :evillol:
benim de izmire gitmem lazım 

aynen zor

Çevrimdışı LuceGel

gerçekten yönetim neden hiç ses etmiyor anlam veremiyorum ve umudum kırılıyor , neden abi neden , iş işten geçtikten sonra konuşmanın bi faydası yok , çıkıp "yapılan operasyonların farkındayız herkes ayağını denk alsın" demek çok mu zor ? bir cümle ya (rakamla 1)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

Altınordu'nun maçı var şuan Çağlar 18 kişilik kadroda yok sebebini bilen var mı? @Çağrı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2016, 14:35:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Altınordu'nun maçı var şuan Çağlar 18 kişilik kadroda yok sebebini bilen var mı? @Çağrı
:dontknow:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

abi yapmayın , Necip saatli bomba.. 5. dakikada penaltı yaptı hakem vermedi... son dakikalarda kritik yerde adamı biçti.. frikikten yiyebilirdik...

tamam mücadelesi çok iyi ama biraz akıl katması lazım.. her topa kayıyor abi.. bir stoper en son çare gol yiyecekse adama kayar...
Pozisyonun penaltıyla ilgisi yok temiz önce topa müdahele ediyor kaldıki o müdaheleyi yapmasa Etoo muhtemelen golu yazardı.Sarı kart gördüğü pozisyonda yatarak müdahele yersizdi katılıyorum ama maçın genelinde oldukça iyiydi Etoo gibi adamla birebir oynamak kolay değil.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

Pozisyonun penaltıyla ilgisi yok temiz önce topa müdahele ediyor kaldıki o müdaheleyi yapmasa Etoo muhtemelen golu yazardı.Sarı kart gördüğü pozisyonda yatarak müdahele yersizdi katılıyorum ama maçın genelinde oldukça iyiydi Etoo gibi adamla birebir oynamak kolay değil.

Maç esnasında da yazdım Necip o pozisyonda "golü kurtardı" maça 1-0 yenik başlıyorduk Necip olmasa.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı 38life

Çağlar cezalı. @38life

Teşekkürler. Ben de transfermarkttan öğrenip yazdım ama moderasyonda olduğum için görünmüyor :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2016, 14:50:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Teşekkürler. Ben de transfermarkttan öğrenip yazdım ama moderasyonda olduğum için görünmüyor :D

:kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

M.Pektemek yaşıyorum mu sağlığı sıhhati iyi mi beyler gören duyan bilen var mı ? Hiç bir takım organizasyonuna da katılmıyor

Çevrimdışı 38life

Çevrimiçi Kartal Ç

Boykoyu hiç istemeyen biri olarak dün ben topu oyuna sokuşunu beğendim tek bir hatası oldu oda dakika 90 daki iyiydi yani alıştıkça daha iyi olur inşallah

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boyko sağlak bir oyuncu ve soldan atılan geri paslarda oldukça zorlanıyor. Ve şansımıza ismail de olur olmaz geri oynamayı pek sever :D
Çok gerekli olmadıkça kaleciye geri pas alışkanlığını bırakmamız lazım.

Çevrimdışı RQ7_351903

M.Pektemek yaşıyorum mu sağlığı sıhhati iyi mi beyler gören duyan bilen var mı ? Hiç bir takım organizasyonuna da katılmıyor
1.7 Milyon Euro'yu alıp etliye sütlüye karışmamayı tercih ediyor. :evillol:

Çevrimdışı 38life

Töre Kasımpaşa maçına yetişir mi?

Çevrimiçi Kartal Ç

1.7 Milyon Euro'yu alıp etliye sütlüye karışmamayı tercih ediyor. :evillol:

Yok daha 1.7 almıyor :) Bu sene 1.4 alıyor. Her yıl 100 bin artacak. 2018de takımda olursa 1.7 alacak  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ömer Güvenç denen bit yavrusunun yazdığını gördünüz mü?

Bu herif hangi sıfatla Beşiktaş hakkında yazılar yazabiliyor?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon