Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303621 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Kemal

Adamlar Avrupa dan elenince köy takımına elenen diye açıklama yapar , taraftarı pkk lilar gibi Kadıköy'de polis arabasi benzinlik yakıp kamu mali gaspeder , kuyt aynı şeyi yapar q17 yle bunu unuturlar , futbolcusuyla gidip oralarda cirkeflik yapıp ülkeyi rezil edip bjk nin 2  3 yıldır kurduğu Avrupa saygısını yerle bir ederler .

1 tane futbol kamu yöneticisi bunlara çüş hop demez.

Vallaha futbolu kokusmus bu Ülkenin , komple el atılması gerek.

Çevrimdışı aa1903

aç ... fener çarşı geldi çarşı :evillol:

Çevrimdışı Yiğit

[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 23:40:22 Yiğit ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Zeki abi paylaştığına göre hayırlı olsun :D
düşünsene en büyük rakibindeki en iyi 3 yerliden 2'sini alıyorsun inanılmaz sorun yaşarlar bu 2 adamı alsak  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı EMİR EMRE

Caner,

Topal,

Batan geminin malları bunlar gel vatandaaaaş  :sevinc

Çevrimdışı aa1903

Caner,

Topal,

Batan geminin malları bunlar gel vatandaaaaş  :sevinc

bu iki transfer gerçekleşirse sevinirim. bu transferleri tek boyutlu düşünüp tepki göstermeyin. fenerbahçe bu tip transferleri yıllardır yapar. çok ihtiyacı olduğu için mi? hayır. bjk ve gs'den aldığı futbolculara bayıldığı için mi? hayır. rakibin psikolojisini bozmak, rakibinde herhangi bir ismin efsane olmasını engellemek için yapar. aynı şeyi bayern, dortmund'a karşı yaptı.

biraz stratejik düşünelim, topçularının alayına salça olalım.

Çevrimdışı tangaz

bu maç tarihlerindeki değişiklik midemi bulandırdı. günü önemli değil kertenkeleleri her yerde her zaman ezeriz AMA maçlar bildiğin cinconun kupa yarı finaline yorulmadan dinlenerek çıkacağı şekilde ayarlanmış normalde bu sarı kızların maçları 11i ve 18indeydi. kupa maçı 20sine alındı baktılar cinconun 18inde maçı var  isteseler 16sı yada 17si yapar sadece cinconun 1 maçını değiştirip işi bitirebilirlerdi AMA onlar maçı 15ine aldılar cincona 5 gün mola verdirmiş oldular. bu seferde baktılar cinconun 11inde maçı var cincona kıyamadılar maçını 9una çekelim deyip bizim maçı 11ine aldılar.

buradaki tek amaç cincon sıkışık takvimde maç oynamasın kupa yarı finali öncesi yıpranmasın olurda 11inde kısa süreli sakatları olur iyileşemezler ama 9unda sakatlanırsa rehabilitasyon süresi uzun olur yeterli olur.

normalde 11 18 20si die gerçekleşmesi gereken takvim 9 15 20 die organize edildi. biz şike sezonu sonrası braga maçları akabinde 9. günde 4. maçımız olan cincon maçını oynamıştık cincon ise 10 gün dinlenip maça çıkmıştı.

şimdi bunları neden anlatıyorum. tüp kafanın tabiri ile galatasarayımızı nasıl kurtarırız senaryosu yazılmış çizilmiş oynanıyor. amaç cincona kupayı aldırmak böylelikle avrupaya kısa yoldan katılım garantiye alınacak ve ceza gelecek yıl çekilip kurtarma operasyonu adımları atılmış olacak.

manidar olan tam febe maçı arefesinde bu düzenlemenin yapılması acaba cincona kupa senin olacak FEBEYE LİGDE KAZARA ÇELME TAKMA kontratı imzalanmış olabilir mi...

@sallapati sanırım dediğimi anlatabildim bu konuda forumdaki en bilinçli en duyarlı arkadaşlardan birisin bu yazdıklarımı güzel çarpıcı bir dille kaleme alsan sosyal medyada yayılmasını sağlasan... kulübe mail atsak kulüpte bir gizli anlaşmalar varsa alarma geçse hafiyelik yapsa.....
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı EMİR EMRE

bu iki transfer gerçekleşirse sevinirim. bu transferleri tek boyutlu düşünüp tepki göstermeyin. fenerbahçe bu tip transferleri yıllardır yapar. çok ihtiyacı olduğu için mi? hayır. bjk ve gs'den aldığı futbolculara bayıldığı için mi? hayır. rakibin psikolojisini bozmak, rakibinde herhangi bir ismin efsane olmasını engellemek için yapar. aynı şeyi bayern, dortmund'a karşı yaptı.

bana kalırsa sadece çökmek için çökelim psikolojik buhran amaçlı.

yoksa caneri de topalı da sevmem. geçmişte bi fenerliden fayda da görmedik, tutarsa caner tutabilir

Çevrimdışı mülkübey

bu fener gerçekten ibretlik . Her şey bunlara serbest , kendileri yapınca yasal başkası yapınca abovvvvv.  Çarşı az bile söylemiş ama söyledikleriyle bilezik gibi geçirmiş  hatta saksıya fesleğen gibi oturtmuş.  :o

caner ve topal konusunda da , özellikle topalın veli yerine kadroda iyi olur, caner de takımımızı sol kanatta uçurur ama mental olarak problemli . Bizde kollanmayacağından her sezon 3-4 maç kırmızı görme riski olur.
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 23:50:30 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı underworld

Niye bize gelsinler ki  ; kendi kulübünde bu kadar seviliyor ve iyi para alıyorken.

Çevrimdışı aa1903

bana kalırsa sadece çökmek için çökelim psikolojik buhran amaçlı.

yoksa caneri de topalı da sevmem. geçmişte bi fenerliden fayda da görmedik, tutarsa caner tutabilir

aynı şeyi söylüyorum ben de. genelde fenerden aldığımız adamlar (rüştü hariç) caner ve topal seviyesinde de değildi. bana kalırsa rüştü de iş görmüştür. gidip alper potuk'u almamız fener'i zora sokmaz ama topal, caner gibi adamları kopartabilirsek sinirlerini bozarız. bu iki futbolcunun futbolu bıraktıktan sonraki fenerbahçe'ye ait olma özelliklerinin önüne geçeriz. bizde oynamazsa oynamasınlar, bizim kazanıp kazanamayacağımız belirsiz ama onların bir şeyler kaybedeceği kesin.
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 23:49:58 aa1903 ]

Çevrimdışı aa1903

Niye bize gelsinler ki  ; kendi kulübünde bu kadar seviliyor ve iyi para alıyorken.

daha iyi paraya. caner ve topal gs'de oynamadı mı?

Çevrimdışı EMİR EMRE

aynı şeyi söylüyorum ben de. genelde fenerden aldığımız adamlar (rüştü hariç) caner ve topal seviyesinde de değildi. bana kalırsa rüştü de iş görmüştür. gidip alper potuğ'u almamız fener'i zora sokmaz ama topal, caner gibi adamları kopartabilirsek sinirlerini bozarız. bu iki futbolcunun futbolu bıraktıktan sonraki fenerbahçe'ye ait olma özelliklerinin önüne geçeriz. bizde oynamazsa oynamasınlar, bizim kazanıp kazanamayacağımız belirsiz ama onların bir şeyler kaybedeceği kesin.

aynen öyle  :ok:

şimdiden ağlamaya başlamışlar sosyal medyada.

bir kısım taraftar Beşiktaş iddiaları nedeniyle topal ve caner'i,

bir kısım taraftar dün akşamki rezil futbolları nedeniyle rvp ve nani'yi çoktan vatan haini ilan etmişler.

bunlar çok güzel hareketler, bir de antalyayı yenersek ve gs haftasonu kazanırsa iş bitmiştir.

Çevrimdışı tangaz

arkadaşlar böyle yorumlar yapmayın olayın belki hiç aslı yok bu tür haberlerde esas amaç yarışta sona gelinmişken psikolojik etkileşimler yaratmak rakibi bozmak huzurlarını kaçırmak. fenerde sazan falan çok taraftarları bildiğin salak bu haberlere atlayıp topala canere sosyal medyada sallayacak çok keklik çıkar oyuncusu demoralize olur bla bla bla...

şayet sosyal medyada aktifseniz her platformda paylaşın böyle haberleri. hatta kendiniz kurgulayın paylaşın... amaç bozmak  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı aa1903

arkadaşlar böyle yorumlar yapmayın olayın belki hiç aslı yok bu tür haberlerde esas amaç yarışta sona gelinmişken psikolojik etkileşimler yaratmak rakibi bozmak huzurlarını kaçırmak. fenerde sazan falan çok taraftarları bildiğin salak bu haberlere atlayıp topala canere sosyal medyada sallayacak çok keklik çıkar oyuncusu demoralize olur bla bla bla...

şayet sosyal medyada aktifseniz her platformda paylaşın böyle haberleri. hatta kendiniz kurgulayın paylaşın... amaç bozmak  :ok:

aynen abi :D

bu arada burayı okuyan fenerliler varsa söyleyeyim;

topal'ın beşiktaşlı olduğunu herkes biliyor, caner'in de beşiktaş bileklikli fotoğrafı çıktı.

Çevrimdışı tangaz

aynen abi :D

bu arada burayı okuyan fenerliler varsa söyleyeyim;

topal'ın beşiktaşlı olduğunu herkes biliyor, caner'in de beşiktaş bileklikli fotoğrafı çıktı.

topalın 7 sülalesi Beşiktaşlıdır. bunlar kalabalık bir aile kardeşleri ile evde japon kale maç yaparken birbirlerine metin ali feyyaz sergen amokachi die isim takarlarmış   :D

Çevrimdışı aa1903

topalın 7 sülalesi Beşiktaşlıdır. bunlar kalabalık bir aile kardeşleri ile evde japon kale maç yaparken birbirlerine metin ali feyyaz sergen amokachi die isim takarlarmış   :D

volkan şen şenol güneş'e "beni al" diye yalvardı. ozan tufan'ın gönlü hep beşiktaş'taydı. gökhan gönül zaten beşiktaşlı. fenerbahçe'nin işi zor. :D

Çevrimdışı tangaz

volkan şen şenol güneş'e "beni al" diye yalvardı. ozan tufan'ın gönlü hep beşiktaş'taydı. gökhan gönül zaten beşiktaşlı. fenerbahçe'nin işi zor. :D

RVP zaten elim kırılaydı da o kontratı imzalamasaydım keşke Kartalıma gideydim diyormuş hollanda basınında  :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

rvp de kulübü saf parası kazansın diye önceden anlaştığı Beşiktaş'a gelmedi, adam adam  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ımız 113 yaşına girdi :)

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş'ımız 113 yaşına girdi :)

NE MUTLU BEŞİKTAŞLIYIM DİYENE

Çevrimdışı aa1903

RVP zaten elim kırılaydı da o kontratı imzalamasaydım keşke Kartalıma gideydim diyormuş hollanda basınında  :D

abi doğru mudur bilmiyorum da diego'nun da brezilya basınına "benim önümde gomez oynasa en az 20 asist yapardım." dediği söyleniyor.