Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7298541 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ogün

Adını kopyala yapıştır yapmak zorunda olsam da Schweinsteiger'i çok severim. Lakin, bu adam müzmin sakat değil mi?

Çevrimdışı Mehmet Ali Güneş

Bastian Schweinsteiger 200k pound haftalıkla M.United takımının en çok kazanan 2.oyuncusu PL'nin de en çok kazanan oyuncularından biri imkansız gibi birşey yani,sponsorla bi ihtimal

Çevrimdışı Çağatay

Napacaniz Allah'ın nazisini
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Ertem Şener: Beşiktaş, M.United'da forma giyen Bastian Schweinsteiger'i transfer etmek istiyor.

:evillol:
:D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Zafer55

Bu sene şampiyon olacağız.Ve seneye stadı da  olan, oturmuş kadromuzla favori başlayacağız.

Çevrimdışı Scout

Bu Sene Şampiyonuz  :D Zorlu Antalya Maçını Atlatıp Rahatça Derbiyi İzleriz
Pika Pika

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Man. united van gaali yollar sene sonunda kadrolarında bayağı değişiklik olabilir bize uyan adamlara çökmemiz lazım fellaini ona çökebiliriz misal

Çevrimdışı Alper1903

İsmail Sabri'den bile kötü.İzlediğim en kötü bek oyuncusu.
Bu seviyelerde olması çok büyük bir şans 2 ekmek bir süt parası bile vermeye değmez buna o kadar kötü bir futbolcu.

Aldığı her topu ya rakibe ya da defansa atar ortalama 10 maçta bir isabetli bir orta yapar.Sabit duran adamı geçemez,hareketli rakibi geçtiğinde topu geriye çekip kaptırır.

Okuyormudur bilemem ama benden aldığı belalarla yaşaması bile mucize gitsin iki rekat şükür namazı kılsın o kadar bıktırdı,dün ağlamaklı olacaktım vallahi.

Dün beyni topu aldıktan 5-6 saniye sonra çalışıyordu. Sinir etti insanı.

Çevrimdışı murat_

Napacaniz Allah'ın nazisini
neden irkci soylemde bulunuyorsun adamin sana ne zarari oldu  zarari olmus olsa bile ayip ya....

Çevrimdışı sallapati

Lig TV reklamını gördünüz mü ? reziller.. bu kadar alçalamazdınız...

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı bjkferhat

Mario Gomez'in bayern ve stuttgartta bazı maclarına baktım gerçekten eski hali şuan olsa 35 tane yazarmış.Sakatlıklar hızını düşürdü baya bakıyorum eskiden fena çalımlar atıyor

Çevrimdışı Özay

Lig TV reklamını gördünüz mü ? reziller.. bu kadar alçalamazdınız...

link var mı

Çevrimdışı sallapati

link var mı

link yok bulamadım.. aspor da yayınlandı..

fb-gs derbisindeki centilmen hareketleri koymuşlar... akılları sıra atmosferi düşürüp fbye kolaylık sağlıyorlar...

BJK-ts maçında neden böyle birşey hazırlamadınız reziller!

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Man. united van gaali yollar sene sonunda kadrolarında bayağı değişiklik olabilir bize uyan adamlara çökmemiz lazım fellaini ona çökebiliriz misal

Valla Hocam ne yalan söyliyim fellainiye ısınamadım bir türlü ya sevmiyorum herifi :D

Ona gelen kadar çok daha iyi orta sahalar alabiliriz :ok:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Tanrı aşkına biri İsmaili sene sonu yollasın, yada 250bine imzalıyosa otursun yedekte beklesin. Dün envai çeşit küfürler ettim ya.

Ya da ismailin sene sonu sözleşmesi bitiyosa yolla, yedek olarak eren albayrak'ı alabiliriz.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

beyler , bizim maçtaki Bülent Yıldırım ın davranışları gerçekten garipti.. Bu adam Beşiktaşı sevmez ama ilk defa bu kadar ileriye gitti.. Şeytanın avukatlığını yapıyorum.. BU adam 6-7 profesyonel hakemden biri... Bir diğeri de Fırat Aydınus...
Bu 2 hakem kiloları nedeniyle Fifa kokartı alamadılar.. koşu testlerini geçemediler.. zaten maçlarda dikkat edin.. pozisyonlara çok uzaklar ve koşamıyorlar.. devamlı nefes nefeseler...

bu hakemlere talimat verilmiş olamaz mı? zaten kaybedecek birşeyleri yok.. 2-3 yıl daha profesyonel hakem kalsalar tamı tamına 1,5 milyon tl para kazanacaklar (maç başları hariç)

mhk bu adamları yanına çağırıp , eğer fb şampiyon olmazsa sizi profesyonel hakemlikten çıkartırız diye birşey söylemiş olamaz mı?

MHK başkanı Müftüoğlu ve yardımcısı Bünyamin Gezer in 3 temmuz dosyasında gizlenen tapeleri olabileceğini Ahmet çakar iddia etmişti.. Bu işler yukarıdan aşağıya bu şekilde yürüyor olamaz mı? bu zincirin üstü nereye dayanıyor???

Çevrimdışı sallapati

kalan 9 maçımızdan 3 tanesine  TOlga ÖZkalfa , Ali Palabıyık ve Alper Ulusoy verilip operasyona devam edileceğini düşünüyorum

@sallapati İtalya'da Hollanda'da çatır çatır şike yapanları ortaya çıkartıyorlar, kişileri ve klüpleri. Yahu koskoca Juve'yi küme düşürdüler. Onca takımdan puan silme vs vs..

Ben anlamıyorum hadi Türkiye'de böyle şeylerin yapılmasına alıştık, hükümet yaparsa bunlar hayli hayli yapar.

Ama uefa falan görmüyor mu ya yazıktır günahtır öyle böyle hakkı yenmiyor insanların, nasıl bir para yedirmektir bu nasıl bir Beşiktaş düşmanlığıdır.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

[1
Tanrı aşkına biri İsmaili sene sonu yollasın, yada 250bine imzalıyosa otursun yedekte beklesin. Dün envai çeşit küfürler ettim ya.

Ya da ismailin sene sonu sözleşmesi bitiyosa yolla, yedek olarak eren albbayrak'ı alabiliriz.
fellaini cidden bayağı iyi sevmesen de çok iş yapar bizde  :) ismail konusuna gelirsek asgari ücret + akbil + yemek kabul ediyorsa kalsın  :evillol: :evillol: şaka bir yana ismail direkt yollansın yerine başkasını almasak da olur

Çevrimdışı sallapati

bugün twitter da derbinin hakemi Mete Kalkavan oldu diye haber çıktı... TFF sitesine girdim hakemler açıklanmamış.. yeni bir katakulli peşindeler.. Mete Kalkavan ı istemedikleri için böyle birşey mi uydurdular?

bakın liste boş hala... ama 4-5 haber sitesi verdi mete kalkavan diye

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lig Tv

Besiktas tarihinin en iyi yabanci Golcüsü kimdir anketi yapıyor

Mario Gomez % 57.9 ile 1.ci :claps:

Pascal %14.9 ile 2.ci

Amokachi %11 ile 3.cu

Demba Ba %5.8 ile 4.cu

Les ferdinand %4.3 ile 5.ci

Bobo %3.4 ile 6.ci sırada

Bence gayet adil ve doğru bir Anket oluyor Beşiktaş taraftari bu işi biliyor :ok:

Edit : HuGOALmeida da %0.8 oy almis :evillol:
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 00:12:59 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sallapati

@sallapati İtalya'da Hollanda'da çatır çatır şike yapanları ortaya çıkartıyorlar, kişileri ve klüpleri. Yahu koskoca Juve'yi küme düşürdüler. Onca takımdan puan silme vs vs..

Ben anlamıyorum hadi Türkiye'de böyle şeylerin yapılmasına alıştık, hükümet yaparsa bunlar hayli hayli yapar.

Ama uefa falan görmüyor mu ya yazıktır günahtır öyle böyle hakkı yenmiyor insanların, nasıl bir para yedirmektir bu nasıl bir Beşiktaş düşmanlığıdır.

baba Türkiyede balık baştan kokuyor.. bu zincirin ucu kimlere dayanıyor bilemeyiz... şaşırır mıyız? hayır?.. Ben son haftalarda Metin Albayrak yerine Nur Çebinin konuşup bunları dile getirmesini istiyorum.. Metin Albayrak bu düzeni hiç bilmiyor.. Hakemi de yeneriz gibi romantik söylemler peşindeler.. Bunun bir faydası yok.. kalan 9 haftada daha neler göreceğiz kimbilir.... 2011 de şike gizli yapılıyordu belki şimdi sistematik şekilde yapılıyor.. bilemeyiz... iş işten geçmeden bunları dile getirmek lazım.. yoksa kafamızı taşlara vururuz

Çevrimdışı canergiray77

valla türkiye'ye yabancı hakem gelmediği sürece beşiktaş'ın devamlı hakkı yenecek devamlı hor görecekler devamlı eyyam olacak senelerdir bu senaryolar değişmiyor türkiye'de hiçbir sistemin şunları yanlış yapıyoruz haksızlık yapıyoruz düzeltelim gibi şeyler görmedim yabancı hakem ve beşiktaş'ın hakkının yenmemesini göremeyeceğim acılar ama gerçekler....
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

valla türkiye'ye yabancı hakem gelmediği sürece beşiktaş'ın devamlı hakkı yenecek devamlı hor görecekler devamlı eyyam olacak senelerdir bu senaryolar değişmiyor türkiye'de hiçbir sistemin şunları yanlış yapıyoruz haksızlık yapıyoruz düzeltelim gibi şeyler görmedim yabancı hakem ve beşiktaş'ın hakkının yenmemesini göremeyeceğim acılar ama gerçekler....
Yabancı hakemde gelse bir şey olmaz onlarıda kendilerine benzetirler. Değişmesi gereken yayıncı kuruluştur.Havuz sistemidir.  Neden mi ? Bir maç doğa olayları nedeniyle erteleniyor kuralda diyor ki ertesi gün aynı saatte oynanır ama talimatlara uyulmuyor neden ? Çünkü ertesi gün iki büyük takımın maçı çakışmasın gündüz maçı oynatmayalım neden ? aman yayıncı kuruluş zarar eder. Nisanda ne güzel gündüz maçları olur. İngiltere futbolun beşiği deriz adamlar çatır çatır gündüz maçı yapıyor salaklar mı ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA