Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296346 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Kerim, iyi cocuk tatli cocuk cok sempatik AMA Ben hala anlayamadim et mi balik mi?

3-4 sene sonra kivrakligini biraz kaybedince nasil oynayacak, onu merak ediyorum. Biraz guclenmesi lazim ayrica.

Besiktas formasi yakisiyor cocuga.

AMA ne yazikki ilk 11 futbolcusu degil.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

53'üncü sıraya yükseldik fener 30 gs 68 konya 92 bu gidişle konya gsyi gecer  :evillol:

http://euroclubindex.com/asp/Ranking.asp
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2016, 17:22:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdi ne demiştik?

Yen Rize'yi Trabzon'u Antalya'yı , yap Fener'e 4 puan 7 hafta kala kendi kendini yiyip bitirsin :D

Kaldı 1 maç, Antalya'yı 5'lik yap, yorgun Fener'in moralini boz derbiyi kaybetsin iyice moralini boz, fişi çek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat baltacı

İsmail tez konusu olur abi kazara topçu olmuş birazcık hızı var başkada hiçbir şeyi yok  :D
İsmail numune zaten her hafta hayretler içersinde izliyorum en az üç dört pozisyonda hiç olmayacak hiç yapılmayacak kimsenin aklına gelmeyecek bişeyi yapıyo istemsiz güldürüyo beni :) nasıl futbolcu olduğunu falan geçtim artık ya arkadaş sen kaç senedir büyük kulüpte idman yapıyosun kaç tane hoca değişti bir sürü oyuncu geldi geçti hiç biriyle yakın arkadaş olup sana ya ismail şunu şöyle yap şunu böyle yap şurda iyisin şurda yanlışsın falan diye iki kelam etmedimi ya hepsini geçtim bu adamın hiç eşi dostu arkadaşı yokmu ulan ismail kendine gel sahada neler yapıyosun demiyolarmı.

Ciddi derecede hızlı düşünememe sorunu var ismailin ben ekrandan izlerken ismaile top gelince bindirme yapan yada pasa yardıma gelen oyuncumuz var at hadi diyorum ismail atacağı topu üç beş saniye bekledikten sonra çıkarıyo ayağından :) çizgiye inmek için rakibe es kaza çalım atıyo tamam kes ortayı diyosun topa basıp bidaha geri dönüyo ya kumandayı fırlatmamak için zor tutuyorum kendimi.

Açık ara ligin en sakar en zayıf sol beki buyuk takımı geçtim anadoluda bile zor oynar veysel sarı dan bi farkını göremiyorum ben o bile paşada yedek bekliyo hesabını siz yapın artık. Kendi oyuncumuz kabul bu kadar gömmek istemiyorum ama bizimkide sabır arkadaşlar kusura bakmayın.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sallapati

[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 17:33:34 sallapati ]

Çevrimdışı cursedofdragon

bu konuyuda 1000 olunca kapatıcaz mı :D  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmail numune zaten her hafta hayretler içersinde izliyorum en az üç dört pozisyonda hiç olmayacak hiç yapılmayacak kimsenin aklına gelmeyecek bişeyi yapıyo istemsiz güldürüyo beni :) nasıl futbolcu olduğunu falan geçtim artık ya arkadaş sen kaç senedir büyük kulüpte idman yapıyosun kaç tane hoca değişti bir sürü oyuncu geldi geçti hiç biriyle yakın arkadaş olup sana ya ismail şunu şöyle yap şunu böyle yap şurda iyisin şurda yanlışsın falan diye iki kelam etmedimi ya hepsini geçtim bu adamın hiç eşi dostu arkadaşı yokmu ulan ismail kendine gel sahada neler yapıyosun demiyolarmı.

Ciddi derecede hızlı düşünememe sorunu var ismailin ben ekrandan izlerken ismaile top gelince bindirme yapan yada pasa yardıma gelen oyuncumuz var at hadi diyorum ismail atacağı topu üç beş saniye bekledikten sonra çıkarıyo ayağından :) çizgiye inmek için rakibe es kaza çalım atıyo tamam kes ortayı diyosun topa basıp bidaha geri dönüyo ya kumandayı fırlatmamak için zor tutuyorum kendimi.

Açık ara ligin en sakar en zayıf sol beki buyuk takımı geçtim anadoluda bile zor oynar veysel sarı dan bi farkını göremiyorum ben o bile paşada yedek bekliyo hesabını siz yapın artık. Kendi oyuncumuz kabul bu kadar gömmek istemiyorum ama bizimkide sabır arkadaşlar kusura bakmayın.
dediklerine sonuna kadar katılıyorum dün giydirmekten yoruldum algı sorunu var adamda k

Çevrimdışı Ogün

Kerim-Olcay>Quaresma-Olcay>Quaresma-Kerim.

Olcay'lı kanatlar katkı sağlıyor. Töre sağlam dönerse Şenol hocanın işi zor. :tabe:
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 18:01:35 Ogün ]

Çevrimdışı murat baltacı

Araya Tosic'i de katalım onun yerine yerli bir adam alalım. Şimdi İsmail'le 1 milyon euroya anlaşsınlar iyi bir yedek olur diyen arkadaşlar gelecektir gelmesinler, geliyorlarsa da dünkü maçı baştan sona tekrar izlesinler.
Aynı görüşteyim hatır gönül için kalacak tek adam neciptir. serdar,pektemek,veli,ismail,tosiç yollanmalı yabancı sınırı kalkmışken serdarla falan uğraşamayız.

- serdar yerine becki yedeğe atacak hucumu ve defansı iyi bi bek.
- ismail yerine direk komple bi sol bek. alt yapıdan yada geleceği olanda bi yedek sol bek.
- veli yerine veloso,didavi den birini alıp atiba ve tolgay ile hem rotasyonlu hem rekabetli bi orta saha kurmalıyız.
- pektemek yerine yedeğe gomez ve cenkten farklı pırpır hızlı bi zenci forvet almalıyız. hatta bu konuda ciddi bi araştırma ve yatırım yapılıp bony wilfred,lukaku,benteke,doumbia gibi ilerde avrupanın peşinde koşacağı bi oyuncu bulmalıyız. ba ve gomezden sonra çıtamız yükseldi cenk bu yükü kaldıramaz bir iki seneye pişecek gomezden sonra bizi tatmin edecek bi oyuncu bulmalıyız.

-Asıl sıkıntıyı kanatlarda yaşıycaz töre satıldı desek q7,aras,kerim,olcay bunlardan birini ya kiraya vericez ya satıcaz etkili bi kanat almak için ben olcayın satılıp feghouli,loıc remy gibi kanat forvet alınsın isterim ama olcayın gitmesine çok karşı çıkan olacağı için kerimi sürekli oynayacağı bi takıma kiralayıp geliştirmekte mantıklı olur. Bide ben arfa konusu var bekleyip görelim.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2016, 17:57:16
  • Beşiktaş / Bodrum
bu konuyuda 1000 olunca kapatıcaz mı :D  :evillol:

Şampiyon olana kadar devam :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çok küfür ettim Kerim'e :D

Tolgay 90 dk kaldıramaz ama en azından maçlar sıkışırsa yarım saat boyunca Sosa'yı sağa atıp Oğuzhan'ın yanında kullanabiliriz gibi duruyor.

İsmail beni benden aldı dün kafamı vuracaktım duvarlara.
İsmail benide Deli etti , Kufurbaz Haydoya döndüm aksam onun yüzünden :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmail benide Deli etti , Kufurbaz Haydoya döndüm aksam onun yüzünden :evillol:
ismaille sözleşme uzatılmasın boyko forması alacağım

Çevrimiçi Umutcan Kaya

1000'inci sayfaya ilk mesajı kim atıcak acaba  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

Şampiyon olana kadar devam :D
22 Mayısta kapanır inşallah başlık :nerd:

Çevrimdışı mylife1903

Beni benden alan tek futbolcumuz diyemiyorum ne desem, buldum topcu, beni benden alan topcumuz, sinirden bana kendimi seeyettirecek. Adam gercekten tez konusu. Asil basarili olan bence menejeri. Kimse bunun menejeri.

Benim bu iso yu kabul etmem icin adamin cikip 34 mac oynamasi ve roberto carlosun 25 yasindaki performansini Her Mac gostermesi lazim, ayrica kulube de uste para vermesi lazim.

En guzeli senol Hoca alacak bunu kapatacak bir odaya, verecek sopayi verecek sopayi

Dun yerde yatan adama calim atamadi.

Çevrimdışı Anıl

sol bek lazım :duman: :duman:
Yeni sezon için sol bek, sağ bek, orta saha, 1 kanat ve mümkünse 1 stoper lazım hiç oyuncu göndermeden :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yeni sezon için sol bek, sağ bek, orta saha, 1 kanat ve mümkünse 1 stoper lazım hiç oyuncu göndermeden :)
yeni sezonda ismail, serdar, pektemek ve veliyle yollar ayrılmalı

Çevrimdışı Anıl

yeni sezonda ismail, serdar, pektemek ve veliyle yollar ayrılmalı

Aynen katılıyorum belki İsmail ile 1 milyon civarına 1+1 sözleşme yapılabilir o da alternatif olarak tabi :)

Çevrimdışı bjkferhat

İsmail Sabri'den bile kötü.İzlediğim en kötü bek oyuncusu.
Bu seviyelerde olması çok büyük bir şans 2 ekmek bir süt parası bile vermeye değmez buna o kadar kötü bir futbolcu.

Aldığı her topu ya rakibe ya da defansa atar ortalama 10 maçta bir isabetli bir orta yapar.Sabit duran adamı geçemez,hareketli rakibi geçtiğinde topu geriye çekip kaptırır.

Okuyormudur bilemem ama benden aldığı belalarla yaşaması bile mucize gitsin iki rekat şükür namazı kılsın o kadar bıktırdı,dün ağlamaklı olacaktım vallahi.

Çevrimdışı Anıl

İsmail Sabri'den bile kötü.İzlediğim en kötü bek oyuncusu.
Bu seviyelerde olması çok büyük bir şans 2 ekmek bir süt parası bile vermeye değmez buna o kadar kötü bir futbolcu.

Aldığı her topu ya rakibe ya da defansa atar ortalama 10 maçta bir isabetli bir orta yapar.Sabit duran adamı geçemez,hareketli rakibi geçtiğinde topu geriye çekip kaptırır.

Okuyormudur bilemem ama benden aldığı belalarla yaşaması bile mucize gitsin iki rekat şükür namazı kılsın o kadar bıktırdı,dün ağlamaklı olacaktım vallahi.
Dün gerçekten inanılmaz kötüydü :s20:

Çevrimdışı Anıl

Biz bu sene şampiyon olacağız !

Çevrimdışı cursedofdragon

Ertem Şener: Beşiktaş, M.United'da forma giyen Bastian Schweinsteiger'i transfer etmek istiyor.

:evillol:

Çevrimdışı atalay

bence bunu @Çağrı ve @atalay yorumlasın boyko mu ospina mı hangisi iyi diye  :D

Ben bu topa girmem.  :D

dün gomez 2.penaltı pozisyonunda çok ucuz kurtulmuş, sağ ayağı yere biraz daha sağlam bassa çaparazlar gidebilrmiş, maç esnasında anlamadımda tekrarını izleyince dizin nasıl döndüğü görünüyor @atalay @Çağrı

Sağ dizinde zorlama demişler. Bana kalırsa dizinin üstüne düşerken olmuş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 16 Mart 2016, 19:32:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Ertem Şener: Beşiktaş, M.United'da forma giyen Bastian Schweinsteiger'i transfer etmek istiyor.

:evillol:

Bunun gerçeklik payı olabilir yalnız maliyeti çok abartı olmaz çünkü :D

Baktım maaşına 5 milyona oynuyormuş Vodafone göreve :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Stoper tandemi oldukça iyiydi Necip soğukkanlı kritik müdaheleleri topu oyuna sokması ile çok iyiydi Şenol hocanın Marcelo Necip ikilisini düşünmesi gerekiyor.Tolgay dönmüş artık çok sevindirici.Olcaysız olmuyor ayrıca Kerimde Quaresmada sol kanatta çok kötüler sağda daha iyiler,Quaresma bu takımda ilk 11 çıkmamalı hücum oyunumuzu çok net bozuyor.Orta saha ve forvet gücümüz tüm rakipleri kayıpsız geçecek kalitede Şenol hoca doğru kadrolar ve oyuncu değişiklikleri yerinde zamanında yaparsa, dün oyuna erken müdahele etseydi (Olcay quaresma değişikliği) maçta bu kadar sıkıntı çekmeyebilirdik.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...