Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293808 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

Quaresmadan tek istegim bu sezonun kalan 9 macinda kritik gol ve asistlerle bizi sampiyon yapmasi, istedigi gibi oynasin isterse sahada kimseye pas vermesin su kalan 9 maci kazanalim, yeter :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresmadan tek istegim bu sezonun kalan 9 macinda kritik gol ve asistlerle bizi sampiyon yapmasi, istedigi gibi oynasin isterse sahada kimseye pas vermesin su kalan 9 maci kazanalim, yeter :D

Şampiyonluk yaşacağımız gol Quaresma'nın ayağından gelicek :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ne kadar maçı aldırsa da yaptıkları tahammül edilemez benim açımdan takım oyununu sekteye uğrattığı bir gerçek ayağında çok fazla top tutuyor  :bandit:
Şampiyonluk yaşacağımız gol Quaresma'nın ayağından gelicek :D
sosa ya da oğuzhan asacak şampiyonluk gelecek  :eyes

Çevrimdışı Kemal

ne kadar maçı aldırsa da yaptıkları tahammül edilemez benim açımdan takım oyununu sekteye uğrattığı bir gerçek ayağında çok fazla top tutuyor  :bandit: sosa ya da oğuzhan asacak şampiyonluk gelecek  :eyes

bence ismail atar ve şampiyon olacaksak o golle oluruz, minneten de 3 yıl daha İsmael izleriz :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence ismail atar ve şampiyon olacaksak o golle oluruz, minneten de 3 yıl daha İsmael izleriz :)
kabus olur abi yapma gerekirse tolga zengin atsın ama ismail atmasın ismaili görmek istemiyorum  :D

kabus olur abi yapma gerekirse tolga zengin atsın ama ismail atmasın ismaili görmek istemiyorum  :D

yav bu ismail size ne etti :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yav bu ismail size ne etti :D
pek bir şey etmedi eğer 3 yıllık bir sözleşme olursa kellikten başlar kansere kadar yolu var  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı cisse557

Yalnız Atiba'nın duran toplardaki kafa meziyetini iyi keşfetti hoca. Çoğu topa çıkıp vuruyor.

Çevrimdışı 38life

Quaresma ve Gomez en kötü oynadığı maçta Beşiktaşı kurtardı...

Sent from my HTC One using Tapatalk

pek bir şey etmedi eğer 3 yıllık bir sözleşme olursa kellikten başlar kansere kadar yolu var  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

:D :biggrinking:

Çevrimdışı mylife1903

ne zamandir yaziyorum sampiyonluk golunu en gereksiz adam atacak ISO. hemide saagyn ayaiynglan.

Kesin ya ismail ya beck

Çevrimdışı Doğuhan

Yalnız Atiba'nın duran toplardaki kafa meziyetini iyi keşfetti hoca. Çoğu topa çıkıp vuruyor.

Evet iyi oldu ama bide oyun esnasında kafa topuna çıksa ! Atibayla becke dikkat edin adamı perdeleyip kafa topuna çıkmıyor ve arkaya bırakıyorlar topu ki bu bana hiç güvenilir gelmiyor...
bkz: Sporting maçında yediğimiz 2. goldeki beckin kafa topuna çıkamaması

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dün Gomez'in kaçırdığı pozisyonda da Atiba yine atıyodu az kalsın :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Evet iyi oldu ama bide oyun esnasında kafa topuna çıksa ! Atibayla becke dikkat edin adamı perdeleyip kafa topuna çıkmıyor ve arkaya bırakıyorlar topu ki bu bana hiç güvenilir gelmiyor...
bkz: Sporting maçında yediğimiz 2. goldeki beckin kafa topuna çıkamaması

Doguhan hakli, defans oyuncu topu yere indirmemeli. direkt vur at taca cok baski varsa.

Çevrimdışı kartalpençesi

Cumartesi olan maçtan sonra artık takvim rahatlayacak. üst üste maç devri bitecek çünkü sadece normal lig takvimi olacak.diğerleri uefa ztk ile uğraşacak.Rakibe çok iyi hazırlanırız 1 haftalık antrenmanlarda ve kalan maçları alırız işallah :naughty:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Doguhan hakli, defans oyuncu topu yere indirmemeli. direkt vur at taca cok baski varsa.
Simon Kjaer bu yuzden cok parlıyor iste

Adam SIFIR riskle oynuyor temiz oynuyor bakti baski var direk ya taca vuruyor ya ileriye vuruyor yada en yakin arkadasina atıyor topu , Bireysel hata sansi minimum olan stoperlerden biri..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kartalpençesi

Değerlendirme: Necip ve Tosic gerçekten iyi oynadı yedek olmalarına rağmen. Beklentinin üstüydü.
Quaresma ilk golü attırarak kurtardı bizi.Hatırlarsanız önceki devredede tek golü o atmıştı.
Gomez hakem hataları yüzünden çok sinirlendi ve nerdeyse oyunu bıraktı birara.onun dışında biraz formsuzdu bitirici olamadı ama yinede gol attı.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Simon Kjaer bu yuzden cok parlıyor iste

Adam SIFIR riskle oynuyor temiz oynuyor bakti baski var direk ya taca vuruyor ya ileriye vuruyor yada en yakin arkadasina atıyor topu , Bireysel hata sansi minimum olan stoperlerden biri..
Bir de İsmail var bu tanımların hiç birine uymayan, defansta adam çalımlamaya çalışan uzun top atıcam diye topu rakipe çarptırıp gol tehlikesi yaratan..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir de İsmail var bu tanımların hiç birine uymayan, defansta adam çalımlamaya çalışan uzun top atıcam diye topu rakipe çarptırıp gol tehlikesi yaratan..
İsmail tez konusu olur abi kazara topçu olmuş birazcık hızı var başkada hiçbir şeyi yok  :D

Çevrimdışı mylife1903

Iso sadece o tanimlara degil, futbolcu tanimima uymuyor.
Profesyonel futbolcu olup 90 dakika saglikli yasam
Kosusu yapan baska biri yok. Saglikli yasam calismasi yapip 1.7milyon euro alan pektemek var bir de.

Ismail basli basina bir basari hikayesi aslinda. 5.5 milyon euro bonservis 6-7 sezon besiktas formasi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sezon sonunda ismail,serdar,pektemek,veli  4'lüsü ile yollar ayrılmalı töreninde satılacağını düşünürsek 5 tane yerli oyuncumuz gidiyor aras gelecek o 4 yerlinin yerini doldurmalıyız bu kadar zor olmamalı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sezon sonunda ismail,serdar,pektemek,veli  4'lüsü ile yollar ayrılmalı töreninde satılacağını düşünürsek 5 tane yerli oyuncumuz gidiyor aras gelecek o 4 yerlinin yerini doldurmalıyız bu kadar zor olmamalı
Araya Tosic'i de katalım onun yerine yerli bir adam alalım. Şimdi İsmail'le 1 milyon euroya anlaşsınlar iyi bir yedek olur diyen arkadaşlar gelecektir gelmesinler, geliyorlarsa da dünkü maçı baştan sona tekrar izlesinler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Ben serdari tutardim iyi bir sozlesmeyle. Problemsiz cocuk. Kalsin.

Veliden benimde umudum yok ama 1 sene daha sans verilebilir, cocuk sonucta dans pistinde sakatlanmadi.

Pektemek kesin gonderilmeli. Kendisi gitmesi lazim, goruyor ne zor durumdayiz ve parasini aliyor. Insan utanir hak etmedigini almaz. Benim kitabimda yok oyle "yonetim verdi, almasamiydim". Sokakta cuzdan bulunca iade etmeyen tip
Ismail kalsin sempatik cocuk, ama ustune 500bin euro odesin.
Gokhan satilmali evet

Çevrimdışı Mehmet Ali C.