Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294393 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bilic olsaydı sizce ts gibi kritik macları kazanır mıydık?
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı solar

Kazanirdik.

Çevrimdışı Sergenyalcın

Arda turanın son ropörtajını okudum adam açık açık ikinci takımım beşiktaş demiş 😂

Çevrimdışı mylife1903

Metin albayrak gucenmesin lutfen AMA mactan sonra konusmasin, beni geriyor.

Senol gunes in toplantisini izledim simdi,of of

Ya basin toplantisi yonlendirme egitimi almis ya da dogustan yetenekli. Bu medya karisinda davranis prensiplerinin dersini almistim master yaparken. Senol gunes birebir uyguladi dunku basin toplantisinda.

Farkli gazeteci tipleri ile mucadele sanatlaridir, agzim acik kaldi, senol gunes galiba dusundugumuzden cok daha donanimli bir adam. Beyni cok hizli calisiyor biraz agzini senkronize edebilse, diyecegim AMA o hizla gelen dusunculere hic bir agiz yetisemez.

Fatih terim, liderlik iliskeri konferanslari falan veriyordu, mafya iliskileri uzerine konussa daha iyi olurdu. Ft yuzunden iki insana yazik oldu bu ulkede biri rasim kara biri senol gunes. Senol Hoca ekmegini tastan cikartmaya devam ediyor AMA rasim hoca yeni nesil tarafindan taninmiyor.

Çevrimdışı b.damatoglu

Metin albayrak gucenmesin lutfen AMA mactan sonra konusmasin, beni geriyor.

Senol gunes in toplantisini izledim simdi,of of

Ya basin toplantisi yonlendirme egitimi almis ya da dogustan yetenekli. Bu medya karisinda davranis prensiplerinin dersini almistim master yaparken. Senol gunes birebir uyguladi dunku basin toplantisinda.

Farkli gazeteci tipleri ile mucadele sanatlaridir, agzim acik kaldi, senol gunes galiba dusundugumuzden cok daha donanimli bir adam. Beyni cok hizli calisiyor biraz agzini senkronize edebilse, diyecegim AMA o hizla gelen dusunculere hic bir agiz yetisemez.

Fatih terim, liderlik iliskeri konferanslari falan veriyordu, mafya iliskileri uzerine konussa daha iyi olurdu. Ft yuzunden iki insana yazik oldu bu ulkede biri rasim kara biri senol gunes. Senol Hoca ekmegini tastan cikartmaya devam ediyor AMA rasim hoca yeni nesil tarafindan taninmiyor.
Şenol Hoca çok kıymetli bir adam. Kendini müthiş yetiştirmiş ve hiç bir zaman ben oldum, bu yeterli demiyor.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez'de bir yorgunluk var bence biraz ekstradan dinlenme verilmesi iyi olur, kafasını vücudunu toparlasın öyle gelsin Antalya maçına iki gün idmana çıkmasa çökmez hatta daha zinde bir şekilde çıkar maça. İsmail gün geçtikçe daha çok sırıtıyor, futbol zekası gerçekten çok kötü olur olmadık yerlerde top kaptırıyor yerini kaybediyor bu takımın ilk 11 oyuncusu olacak düzeyde değil maalesef. Takım genel olarak iyi durumda ama pozisyon bakımından sıkıntılarımız olduğu da gerçek, Tolgay'ı beklediğim gibi gayet iyi buldum Antalya maçında Oğuzhan'ı dinlendirebiliriz sakatlığı ciddi değilse.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı doctore

Günaydın BeşiktaşArena :halay:

Allah bozmasın iyi gidiyoruz. bu sene o sene inşallah. birde şu tribünlerde saçma sapan hareketler görmesek. stadı açar açmaz ceza alacağız bu gidişle. adamlar rize maçında yarım saat g*t oğlanı fener tezahüratı yaptılar. hadi bunu geçtim gs ye küfür ne ya.. adamların ahı gitmiş vahı kalmış, yarıştan kopmuş, rakibin değil, seneye ilk 5 e bile oynayamayacak, gidiyorsun Rize maçında gs ye küfür ediyorsun. olacak iş değil...  :s20:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı yigitcan1903

Ligin dörtte biri duruyo
Yol uzun ve çetin,maçlar zor
Ama bu sene futbolcularda önceki seneler gibi liderliği alınca şuursuzca sevinmeler görmüyorum o iyiye işaret
Ayaklar daha sağlam basıyor yere
Olmasın inşallah ama puan kaybı da olabilir,bu düşünce tarzıyla kolay toparlanırız
Taraftarda hala yok ama bu,1 maç puan kaybı olsa "her şey bittiii :by2:" oluyor

Çevrimdışı mülkübey

pektemeki forvet oynatırdı kaybederdik.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez'de bir yorgunluk var bence biraz ekstradan dinlenme verilmesi iyi olur, kafasını vücudunu toparlasın öyle gelsin Antalya maçına iki gün idmana çıkmasa çökmez hatta daha zinde bir şekilde çıkar maça. İsmail gün geçtikçe daha çok sırıtıyor, futbol zekası gerçekten çok kötü olur olmadık yerlerde top kaptırıyor yerini kaybediyor bu takımın ilk 11 oyuncusu olacak düzeyde değil maalesef. Takım genel olarak iyi durumda ama pozisyon bakımından sıkıntılarımız olduğu da gerçek, Tolgay'ı beklediğim gibi gayet iyi buldum Antalya maçında Oğuzhan'ı dinlendirebiliriz sakatlığı ciddi değilse.
serhat abi gomez konusunda dediklerine katılıyorum, ismaile gelirsek futbol zekası hiç yok   :D sezon sonunda sözleşme uzatılmasın normal adamı delirtir rezalet bu takımın kadrosunda olmamalı tolgay daha %30 40 larında 30.haftadan itibaren ilk 11'e girmeye başlar oğuzhanın kasık ile alakalı bir durumu yok omuz'unun üstüne düşmüş ciddi bir şey gibi gözükmüyor bir kelime de Q17'e etmek lazım gol attırdı ama çok fazla top tutuyor ayağında takım oyununu bozuyor pas takımıyız önümüzdeki sene ilk 11 de olmamalı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

pektemeki forvet oynatırdı kaybederdik.
abi geçen sene pektemek ts'ye gol atmıştı gene 2 0 kazanmıştık   :evillol: bilicteki en büyük sıkıntı öne geçtiğimiz maçlarda hep yakalanıyorduk bu sene ilk golü bizim attığımız tüm maçları kazandık :)

Çevrimdışı Ensar

Ayrıca şampiyon kadro derinligindeki topcularin performanslariyla olunur .

2 haftadır kadro derinligimizdeki   Kerim Tosic Necip bana göre süper oynadılar ve bizde şampiyon olacaksak yemekte tuzumuz var dediler , 3 üne de helal olsun.

Töre inan artık şu takımın şampiyonluguna , şampiyon takımın kanadı olarak semtte mesalelerle üstü açık otobüsle Ağaçlı yoldan marşlarla geçmiş bunları yaşamış bir topçu olarak İspanya ya git kardeşim .
+1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı eaglekartal

daha çok maç var,her hafta bu önemli atlatalım önümüz açık diyoruz ama baba gibi 9 maç var.akhisar deplasmanı kasımpaşa deplasmanı sivas falan düşündürüyor beni.ama antalyayıda yenip milli maç arasına temiz girelim sakat makat kalmasın sonrası bizim elimizde artık zaten

Çevrimdışı Ensar

İsmail in en büyük sıkıntılarından biri kendini nimetten sayıp topu sürekli ayağına tutmak , slalom yapmaya çalışmak. e be adam önünde kopmuş gidiyor arkadaşın yuvarlasana önüne , yok İsmail geleni geçeni çalımlayacak illa , iki hafta iyi oynadı bi yerleri kalktı hemen

Çevrimdışı panic13

daha çok maç var,her hafta bu önemli atlatalım önümüz açık diyoruz ama baba gibi 9 maç var.akhisar deplasmanı kasımpaşa deplasmanı sivas falan düşündürüyor beni.ama antalyayıda yenip milli maç arasına temiz girelim sakat makat kalmasın sonrası bizim elimizde artık zaten

akhisar eski formunda değil, kontralarını keselim yetecektir. Kasımpaşa son haftalarda formsuz, son 10 haftada sanırım 2G, 2B var sadece. İlk yarıdaki kadar zorlamayacaktır. Oradan da 3-1, 4-1 gibi net bir skor bekliyorum. GS ve Osmanlı dışında bizi zorlayacak takım yok. iki hafta arka arkaya. Konya zaten son hafta, iş oraya kalırsa o zaman düşünürüz. Önümüzdeki 5 maç;

antalya
paşa(D)
bursa
Sivas(D)
Akhisar(D)

buradan 4 G+1 B ile çıksak bile işimizi görecektir. Akhisar dışında bize ters gelen takım yok.

FB'nin fikstürü bizden daha zor; GS-Osmanlı-Konya arka arkaya. 3'ünden yara almadan çıkması imkansız. Kaldı ki MErsin bile deplasman. MErsin o maçı kolay bırakmayacaktır, adamların totosunda ayı bağırıyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu sezon 2008-2009 sezonuna benzeyen yerler dikkatimi çekiyor
28.hafta içerde bursa maçı
29-30.haftalarda iki hafta üst üste deplasman Sivas Akhisar (2009'da 31-32.haftalar Ankaraspor-A.gücü deplasmandı)
32.hafta G.saray deplasman (33.hafta içerde G.saraydı)
İnşallah sonu yine şampiyonluk olur  :)

Çevrimdışı eaglekartal

akhisar eski formunda değil, kontralarını keselim yetecektir. Kasımpaşa son haftalarda formsuz, son 10 haftada sanırım 2G, 2B var sadece. İlk yarıdaki kadar zorlamayacaktır. Oradan da 3-1, 4-1 gibi net bir skor bekliyorum. GS ve Osmanlı dışında bizi zorlayacak takım yok. iki hafta arka arkaya. Konya zaten son hafta, iş oraya kalırsa o zaman düşünürüz. Önümüzdeki 5 maç;

antalya
paşa(D)
bursa
Sivas(D)
Akhisar(D)

buradan 4 G+1 B ile çıksak bile işimizi görecektir. Akhisar dışında bize ters gelen takım yok.

FB'nin fikstürü bizden daha zor; GS-Osmanlı-Konya arka arkaya. 3'ünden yara almadan çıkması imkansız. Kaldı ki MErsin bile deplasman. MErsin o maçı kolay bırakmayacaktır, adamların totosunda ayı bağırıyor.

mersinle içerde oynayacaklar,ilk yarıda deplasmanda oynamışlardı

Çevrimdışı panic13

mersinle içerde oynayacaklar,ilk yarıda deplasmanda oynamışlardı

eyvallah, TS ile karıştırdım. İnşallah TS o zamana kadar küme hattına düşer de feneri parçalamak için çıkar sahaya :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ahmetx

Kritik maçlarda veya sıradan maçlarda kritik golleri atan adamları önemserim .Gomez , Sosa ,Töre , Oğuzhan bu yılki kritik maçlarda veya sıradan maçlarda kritik golleri atan oyuncularımız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tuncaboylu

Günaydın arkadaşlar.

Dün güzel bir galibiyet aldık, iyidir. Sağda solda 9 haftalık fikstür yazıp analiz yapanları görüyorum, daha çok erken. Maç maç önümüze bakmalı, sıradaki maçlarımızı kazanmalıyız.

Eğer 3 maçlık bir seri daha yakalarsak, 3 hafta sonra puan farkını 5'e ya da 6'ya çıkaracağımızı düşünüyorum. Kalan maçların analizini ondan sonra yapmakta fayda var.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kazanirdik.
Mumkun degil kazanamazdik

6 kisi DEFANS yapar , 1 Gol atip drfansa çekilip her zaman oldugu gibi son dakikalarda 1 Gol yiyip berabere bitirirdik ve Kesin Gomezi cikarip PEKTEMEKi alırdı oyuna he bide Olcayi sag beke cekerdi :bandit:
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 10:25:07 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı firewater

Mumkun degil kazanamazdik

6 kisi DEFANS yapar , 1 Gol atip drfansa çekilip her zaman oldugu gibi son dakikalarda 1 Gol yiyip berabere bitirirdik ve Kesin Gomezi cikarip PEKTEMEKi alırdı oyuna he bide Olcayi sag beke cekerdi :bandit:

+Tolgayıda hayatta almazdı oyuna :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Çağrı

BENCİL !!! Quaresmanin kaç asisti oldu simdi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı cursedofdragon

@Çağrı