Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7292881 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Şu eksik maçlardan sonunda kurtulduk. Her ne kadar kazanacağız dediysekte üzerimizde baskı oluşturuyordu ister istemez.

Karadeniz Turundan 6 puan çıkartarak liderlik koltuğuna oturduk ve sezon sonuna kadar kalkmayacağız.

Cumartesi Antalya'yı yenip maç fazlasıyla Fb ile aradaki puan farkını 4 e çıkartalım. Baskı nasıl oluyormuş görsünler :)
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2016, 22:21:39 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Kerim ve Çevre kontrolü kelimelerini aynı cümlede pozitif olarak kullanacağın hiç aklına gelir miydi?

Evet, en büyük problemlerinden biri çevre kontrolü...

Çevrimdışı Tolga

Tolgay da yavaş yavaş toparlıyor. Oyuna girdikten sonra zaman zaman iyi işler yaptı.

Milli maçlardan sonra artık daha fazla süre almaya başlar diye düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

beyler futbolu konusmanın zamanı değil.. bişeyler yapalım.. 1-2 gün en azından gündemde tutalım şu konuyu

Çevrimdışı Alper1903

Tolgay da yavaş yavaş toparlıyor. Oyuna girdikten sonra zaman zaman iyi işler yaptı.

Şampiyonluk yolunda katkısı çok önemli.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

30.haftadan itibaren atiba tolgay oğuzhan sosa töre(q17,olcay) orta sahasına geçeriz diye düşünüyorum tolgay çok önemli bir oyuncu

Çevrimdışı Orhan

Bu lig tv spikerinin verilmeyen penaltı ve geri pasa rağmen hakemi övmesi nasıl bir seref yoksunluğudur!!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu lig tv spikerinin verilmeyen penaltı ve geri pasa rağmen hakemi övmesi nasıl bir seref yoksunluğudur!!
olmayan şeyin yoksunluğu olmaz!!!

Çevrimdışı Alper1903

Benim bildiğim o spiker fanatik fenerli. Şaşırtmadı doğrusu.

Çevrimiçi Mehmet57

Gs felaket asilacak Fener macina. Okadar kotu olmalarina ragmen Kadikoyden puan aldilarki, sirf sezonu kurtarmak ve maci Umut Bulut'a hediye etmek icin sahada varini yogunu ortaya koyacaklardir.

Biz Antalya'yi yikarsak Fener iyice biter.

Çevrimdışı Orhan

Gs felaket asilacak Fener macina. Okadar kotu olmalarina ragmen Kadikoyden puan aldilarki, sirf sezonu kurtarmak ve maci Umut Bulut'a hediye etmek icin sahada varini yogunu ortaya koyacaklardir.

Trabzon ve Gs nin kendini taraftarlarına  afettirmek için Feneri yenmesi yeterli. Başka çareleri yok

Çevrimdışı Orhan

Turgay Demir harici çık açık konusacak  spor yazarı yok zaten klubun.

Çevrimdışı celiker1

@atalay Necip bu güne kadar stoperde görev aldığı dakikalarda hep sol stoper olarak süre aldı yanlış hatırlamıyorsam.Alt yapıdan itibaren A takıma gelene kadar stoper mevkiinde oynayıp başarılı olduğunu söylüyor hocaları.Sağ stoper olarak nasıl buluyorsun performansını?Sanki sağ stoper olunca çok başarılı.İyi geceler...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Kuntz

Tamamen katılıyorum. O yüzden yayın akışını tekrar veriyorum :D  :ishock:

08:00-Uzatmaya gidecek bir Braga maçı.
11:00-Uzatma sonrası eleniş.
13:00-Beşiktaş'ın Antalya galibiyeti.
15:00-Fenerde gergin bekleyiş için saygı duruşu
17:00-Galatasaray'ın Fenerbahçeyi yenmesi
19:00-Dağılış ve kapanış

Çevrimdışı LuceGel

Olcay 11 de olmalı ilk yarı 1-2 tane atmalıyız, Quaresma ikinci yarıda girmeli fişi çekmeliyiz. Bugün net olarak gözüktü.
Olcaysız 11 olmuyor maalesef vasatda olsa direk 11 yazılmalı,Kerim sağ kanatta başarılı keza Quaresmada .Hakemler kötü eyvallah ama 75. dk kenardan oyunu izleyen Şenol hocamızada selam olsun Olcayı 55-60 da alsa oyun çok değişirdi.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Alper1903

Olcaysız 11 olmuyor maalesef vasatda olsa direk 11 yazılmalı,Kerim sağ kanatta başarılı keza Quaresmada .Hakemler kötü eyvallah ama 75. dk kenardan oyunu izleyen Şenol hocamızada selam olsun Olcayı 55-60 da alsa oyun çok değişirdi.

Katılıyorum abi erken alsa daha çabuk çekerdik fişi.

Çevrimdışı atalay

@atalay Necip bu güne kadar stoperde görev aldığı dakikalarda hep sol stoper olarak süre aldı yanlış hatırlamıyorsam.Alt yapıdan itibaren A takıma gelene kadar stoper mevkiinde oynayıp başarılı olduğunu söylüyor hocaları.Sağ stoper olarak nasıl buluyorsun performansını?Sanki sağ stoper olunca çok başarılı.İyi geceler...

Sağ ayaklı oyuncu Tosic varken sağ stoper oynaması normal. İsmail'in arkasını süpürmek ile Beck'in yanında oynamak farklı şeyler. Beklediğim gibi oynuyor. İyi Geceler. @celiker1

Necip Uysal, Beşiktaş'ımizin bu sezon bir maçta ulaşılan ikili mücadele kazanma rekorunu egale etti. 14 ikili mücadele kazandi. Ve ayrıca Tosicde 7 Ikili mücadele kazandi. HELAL OLSUN SIZE Kartallar..

Çevrimdışı tangaz

ciddi (Hakaret Yasak)₅ ve operasyon dönüyor fırat aydunus bülent yıldırım maç takvimimizin ayarlanması c.tesi salı c.tesi bizim 2 maçımızın c.tesi olduğu haftalar önce belliyken ts maçı neden bu araya sıkıştırılır??? (Hakaret Yasak)₅ YD ABV.

oyuncularımız çok pasif maçta 2 tane penaltı pozisyonu var hakemi kuşatıp dövmekten beter etmeliydiler... bakın h.sonu cinconlu 5 oyuncu elini kaldırdı olmayan penaltıyı verdirtti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl1903

puhahah :D

:kop: :kop: :kop:Nerden nereye.Sezon sonunda inşallah şampiyon olduğumuzda iyi panikletecegiz merak etmesinler.