Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294042 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı OrhanAker

Pışşt pışşt

Koyalım mı fenere

Lütfen...bi zahmet

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Beşiktaş baskıyı kaldıramaz maçı eksik ahahahahaha

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Lütfen...bi zahmet

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En kötü berabere hissediyorum. Fener yorgun olacak muhtemelen. Braga ölümüne oynar inşallah

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

İlk gol; Quaresma - Gomez varyetesi açısından örnek gol. İkinci gol ise Sosa'nın pas zamanlaması ve Kerim'in iyi çevre kontrolü ile ŞAHANe.

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

ya bırakın sosa yı gomezi. Kazandık diye hakemi konuşmayacaz mı? o ne rezaletti öyle? 2 penaltı bide geri pası vermedi. Hakemi yenmek o kadarda kolay değil. Fener bedava puanllarla hala bizle liderlik yarışı veriyo.

Yönetimin direk açıklama yapması lazım olmaz böyle rezalet.

Çevrimdışı sallapati

arkadaşlar 2 dakikanızı ayırıp şu maili     

bilgi@bjk.com.tr     adresine atın hepiniz.. Allah rızası için..

Fikret Orman ve Beşiktaş Yönetimi’nin dikkatine

Pazar günkü Fenerbahçe-Kayseri ve  Bugünkü Trabzon maçında Fırat Aydınus ve Bülent Yıldırım ın hakem yönetimleri göstermiştir ki , Bu ligde Fenerbahçenin kollanması ve Beşiktaş ın önüne engel olma çabaları son seviyeye gelmiştir.
Trabzon maçından galip ayrılmamıza rağmen bu çifte standartlı yönetimlere karşı ses çıkarmadığımız takdirde kalan 9 haftada başımıza gelecekleri öngörmek çok zor olmayacaktır.
Sayın başkan Fikret Ormanın bu durumu (hakem atamaları ve yönetimleri) sert bir dille eleştiren bir basın açıklaması yapması ve TFF ve MHK nezdinde yapılabilecek diğer hamleleri yapması artık hayati hale gelmiştir.
Beşiktaş taraftarları herşeyin farkındadır ve haksız ve hukuksuzluğa karşı artık sabrı kalmamıştır.

Saygılarımla

Çevrimdışı Alper1903

Olcay 11 de olmalı ilk yarı 1-2 tane atmalıyız, Quaresma ikinci yarıda girmeli fişi çekmeliyiz. Bugün net olarak gözüktü.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

arkadaşlar 2 dakikanızı ayırıp şu maili     

bilgi@bjk.com.tr     adresine atın hepiniz.. Allah rızası için..

Fikret Orman ve Beşiktaş Yönetimi’nin dikkatine

Pazar günkü Fenerbahçe-Kayseri ve  Bugünkü Trabzon maçında Fırat Aydınus ve Bülent Yıldırım ın hakem yönetimleri göstermiştir ki , Bu ligde Fenerbahçenin kollanması ve Beşiktaş ın önüne engel olma çabaları son seviyeye gelmiştir.
Trabzon maçından galip ayrılmamıza rağmen bu çifte standartlı yönetimlere karşı ses çıkarmadığımız takdirde kalan 9 haftada başımıza gelecekleri öngörmek çok zor olmayacaktır.
Sayın başkan Fikret Ormanın bu durumu (hakem atamaları ve yönetimleri) sert bir dille eleştiren bir basın açıklaması yapması ve TFF ve MHK nezdinde yapılabilecek diğer hamleleri yapması artık hayati hale gelmiştir.
Beşiktaş taraftarları herşeyin farkındadır ve haksız ve hukuksuzluğa karşı artık sabrı kalmamıştır.

Saygılarımla

attım hadi destek!

Çevrimdışı mehmetthedum

İlk gol; Quaresma - Gomez varyetesi açısından örnek gol. İkinci gol ise Sosa'nın pas zamanlaması ve Kerim'in iyi çevre kontrolü ile ŞAHANe.

@atalay  Hocam, bana guti'nin real'de yaptığı meşhur asisti hatırlattı. Guti orada boştu, kerim ise iki tane rakibin arasından o asisti yaptı. Hakikaten şahane.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı sallapati

attım hadi destek!

lütfen herkes atsın.. iş işten geçmeden beyler

Çevrimdışı atalay

@atalay  Hocam, bana guti'nin real'de yaptığı meşhur asisti hatırlattı. Guti orada boştu, kerim ise iki tane rakibin arasından o asisti yaptı. Hakikaten şahane.

Guti'nin pası avangart işi. Tahayyülü zor olanı denemişti. Kerim'in pası iyi bir çevre kontrolünün ve basit oynamanın ürünü. Her ikisi de güzel asistler.

Çevrimdışı SERDEM

Necip diyorum başkada bişey demiyorum. Oyuna iyi top sokuyor müdahaleler yerinde iyi oynadı diye demiyorum hep demişimdir. Necip bu defans göbeğinin vazgeçilmezi olmalı diye.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Şampiyon kartal yazacağız  :ok:

Çevrimdışı Tolga

Olcay'ın haftalar sonra gol atması da güzel oldu :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ROK: "Oleeey oley oley oleeey şampiyoon Beşiktaaş"

:kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Ek olarak Tosic'in stoper performansı gayet tatmin edici.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ek olarak Tosic'in stoper performansı gayet tatmin edici.

Sol bekte sapıtıyo o.

Çevrimdışı Tolga

Sol bekte sapıtıyo o.
Alexis ve Marcelo'dan biri olmazsa ne yaparız diyordum ama Tosic savunmanın ortasında iyi bir performans göstererek bu konudaki endişelerimi giderdi.

Gerçi ligin ilk yarısında da Ersan'ın olmadığı maçlarda stoper oynuyordu ama sürekli hatalar yapıyordu. 2. yarıda 2. kez stoper bölgesinde oynuyor ama 2 maçta da gayet iyi oynadı. :)

Çevrimdışı 38life

Kerim ve Çevre kontrolü kelimelerini aynı cümlede pozitif olarak kullanacağın hiç aklına gelir miydi?

Çevrimdışı atalay

Rize maçı sonrasındaki kısa süreçte bugünkü maç ve tempo sürpriz değil. Sadece ilk yarıdaki yanlış oyun sıkıntı yarattı. Necip ve Tosic'in performansları iki pozisyon hatası dışında gayet iyiydi.

Ozzie'nin sakatlığı belli ki zorluyor. Zira dribbling üzerinden oynayamadığı gibi hamle yaparken istediği gibi esnek değildi. Oyuncu profilleri ve tercihleri konusunda sürekli yazıyorum zaten. Bu yüzden Necip'in stoper performansı ve Beşiktaş'ın oyun pratiğindeki sapmalar şaşırtıcı değil.

Gomez için şunu söyleyeyim. Birkaç haftadır Finale kadar bildiğimiz Mario finalde bambaşka bir isim gibi...