Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7294996 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

edin visca sezon sonu ts'de imiş aslında biz alsak fena olmazdı :)

http://www.transfermarkt.com.tr/edin-visca/profil/spieler/109217
anadolu takımında güzel işler ama bizim için istenilen seviyede değil çok daha iyileri gerekiyor bize   :tabe: bize istediğim adamda tam olarak bu http://www.transfermarkt.com.tr/dusan-tadic/profil/spieler/36139 alamayız ama olsun   :)
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2016, 16:39:20 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canU

Ben anlamıyorum gerçekten. Trabzon mersin maçında 90 dk futbolun katili türk hakemleri diye bağırdı üzerine bi 10-15dk i... Cimbom diye bağırdılar. Sevk edilmemişler bu nasıl iştir. İnanılmaz keyfi işler dönüyor. 1 saniye küfür olursa bize ceza 30dk küfüre yok. Bize 4 tribün sürekli fenere gelince 2 tribün.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Arda Galatasaray'dan para işlemeyeceğini anlamış emekliliğini Beşiktaş'ta yapmaya karar vermiş  :evillol:

Ayrıca İsmail içinde oyun tarzı avrupa futboluna çok uygun avrupaya gidebilir demiş :D
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı murat baltacı

Kayseri Ali Ahamada gibi adamları bulabiliyorken biz nasıl Boyko gibi adamlara 3,5 milyon eurolar veriyoruz?
Devre arası ısrarla iyi kaleci isteyenlerdendim boyko alındı herkezi atmin etmedi haliyle tolganın hata yapması beklendi kaleye geçmesi için tolgada beklenmedik şekilde form tuttu madem şenol hoca tolgaya güveniyodu ve hata yapması beklenecekti keşke para cebimizde kalsaydı ali ahamada gibi uygun bi tercih yapsaydık fener maçında çok beğendim kendisini yada adler,sirugu gibi kaliteli bi kaleci alınsaydı şimdi sezon sonu işin içinden çıkamıycaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

alman welt gazetesine göre gomez ve poldi sezon bitmeden Almanya'ya dönecekler. E haklı, biz burada gölgemizden korkuyoruz, elin Almanı neden çeksin bu rezaleti?

http://www.welt.de/sport/fussball/internationale-ligen/article153310307/Deutsche-Fussballprofis-erwaegen-Flucht-aus-der-Tuerkei.html
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı solar

Selam arkadaşlar,

alman welt gazetesine göre gomez ve poldi sezon bitmeden Almanya'ya dönecekler. E haklı, biz burada gölgemizden korkuyoruz, elin Almanı neden çeksin bu rezaleti?

http://www.welt.de/sport/fussball/internationale-ligen/article153310307/Deutsche-Fussballprofis-erwaegen-Flucht-aus-der-Tuerkei.html

Beck kendimi Istanbulda tehlike altinda hissetmiyorum, Podolski düsünüp tasinip karar verecegim demis. Gomez hayatini kaybedenlerin yakinlarina saygi göstermek icin cevap vermemis soruya.

Çevrimdışı panic13

Beck kendimi Istanbulda tehlike altinda hissetmiyorum, Podolski düsünüp tasinip karar verecegim demis. Gomez hayatini kaybedenlerin yakinlarina saygi göstermek icin cevap vermemis soruya.

teşekkür ederim tercüme için. 3 kuruşluk almancam o kadarına yetti. ama gördüğüm kadarı ile Gomez doğrudan hayır dememiş. Ülkeyi terkeder ise şaşırmam.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı EMİR EMRE

Boyko seneye kendisini elestirenleri utandirir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tolga,Rize maçı devre arasında kurtardığı penaltıyı izliyor.Sosa'nın bakışları  :D

Çevrimdışı mülkübey

bu fanatik fenerli pfdk başkanını gönderemiyoruz ya yazık bize
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı atalay

Sosa çok değerli oyuncu...

Çevrimdışı OrhanAker

ligin ikinci yarısında efsane top oynadı..

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

ligin ikinci yarısında efsane top oynadı..

Zamanında söyledik.  :eyes

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Tolgahan Gur

şampiyonluk onun hakkı emeği çok buyuk
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı OrhanAker

Kaldı antalya 3 puanı al heveslerini kır..

Çevrimdışı ozan062

Kaldı antalya 3 puanı al heveslerini kır..

su gsden fener galibiyetini bekliyorum sasırtsınlar bizi bizde antalyayı geçelim ve su takımın içindeki telaş durumdan bi uzaklasalım bunu astıgımız an bu takımdan ilkkez bu taraftar emin olur
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tam bir maestro özellikle atiba ve sosa muhteşemlerdi

Çevrimdışı Tolga

Açıkçası bugün beklediğimden daha derli-toplu bir Ts vardı sahada ve işimizi zorlaştırdılar.

Fakat zor da olsa kazanarak dönmek çok önemliydi.

Necip-Tosic oyunun büyük bölümünde gayet uyumlu oynadılar. Özellikle Tosic'i baya beğendim bugün.

Eskişehir maçından evvel önümüzdeki 4 maçı kayıpsız atlatırsak şampiyonluk yolunda önümüz baya açılır demiştim son maç kaldı onu alıp milli maç arasına rahat bir şekilde gireceğiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Pışşt pışşt

Koyalım mı fenere