Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295974 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sene sonunda önce 2 tane stoper(biri marcelo), 1 sol bek,1 btb,1 kanat,1 tane de genç potansiyelli forvet alırız düşüncesindeyim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kayseri Ali Ahamada gibi adamları bulabiliyorken biz nasıl Boyko gibi adamlara 3,5 milyon eurolar veriyoruz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kayseri Ali Ahamada gibi adamları bulabiliyorken biz nasıl Boyko gibi adamlara 3,5 milyon eurolar veriyoruz?
bence asıl sorulması gereken soru abi boyko gibi adamlara 3.5 milyon euro verebilirken neden 5 6 milyonlara çıkıp çok iyi bir kaleci almıyoruz :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı fani madida

Valla Bradley kaç para bilmiyorum da Gomez yerine Ajax' tan Arkadiusz Milik' i alsak yokluğunu hissetmeyiz bence Gomez' in falan :D
CM 01-02'de arkadiusz bak vardı free aahh ah aklıma geldi şimdi ne oynardık bee  :evillol:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı tangaz

Giderse gitsin ama bu seneyi iyi ve bol gollu bitirsin. Adam gitmek istiyorsa kal denmez.
Rode konusu gundeme gelince bakmistim. ben biraz rahmetli vedat okyar kafaliyimdir sadece bizim takimi izlerim, kalan maclari futbol sevdigim icin sadece izliyorum. ronaldo messi falan filan davul-zurna benim icin. Bizim futbolcularimiz en iyisidir benim icin. ismail futbolcu olmadigi icin buraya katmiyorum(belki ozunde iyi cocuktur ayni 20numara gibi saha disinda bir melek)
cok nadir begendigim futbolcular oluyor. son zamanlarda ilk aklima gelen Anatoliy Tymoshchuk. Kayrat`a transfer olunca 4000km yol yapip son sezonunu canli izlemisligim vardir. Dunyanin en iyi orta saha oyuncudur benim icin.
Rodeyi 2 mac izledim onemli mevki cunku. iyi futbolcu biraz pirpir ama yere saglam basiyor.
Ama bize Atiba etkisi gerekiyor.
Atiba neden faydali futbolu cok iyi biliyor ve sadece iyi bilerek degil futbolu kitabina gore oynuyor. inanilmaz bir disiplin ve futbol kulturu var,
Atibayla beraber 1 sene oynayip, formayi alip 3-4 sene oynamasi gereken bir futbolcudan bahsediyoruz. Ayrica Ben Atibayi 36-37 yasina kadar tutarim takimda. sonrada genc takima hoca yaparim.

bahsettigim adam Michael Bradley arkadaslar. Atibanin beyazi, biraz daha serti. gozum kapali alirdim sene sonu. mukemmel futbolcu.
nedense bu kuzey amerikadan orta alana iyi topcular cikiyor. zaten soyle saglam bir forvet oyuncusu bulsa amerika yapacak bir final dunya kupasinda.

kac para bir michael bradley?

biz 100.yılda döktüre döktüre şampiyon olurken Daniel Gabriel Pancu esas oğlandı, dünyanın gözü üzerindeydi milli maçlarda messi ronaldo karışımı top oynuyordu fevkalade vitrin yapmıştı. Anatoliy Tymoshchuk o günlerde yeni tıfıl bir gençti ve bu rus ukrayna takımları daha para saçmaya yeni yeni başlıyordu hemen hiç kimse de tercih etmiyordu daha oraları işte o ünlerde bize bir öneri geldi. Tymoshchuk+5milyon dolar = Pancu. yanıt tabiki hadi ordan olmuştu ben çok istemiştim o transferi ama bizim spor adamları medya falan sığ görüşlü olduğu için kimki bu adam tepkisi verilmişti Tymoshchuk için. sonra Bayerne transfer yaptığında herkes kim olduğunu görmüştü...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Beşiktaş - Rizespor maçının öyküsü o boyko'nun hırsı bizi şampiyon yapıcak işte :)

http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-caykur-rizespor-besiktas-macinin-oykusu

Çevrimdışı mylife1903

biz 100.yılda döktüre döktüre şampiyon olurken Daniel Gabriel Pancu esas oğlandı, dünyanın gözü üzerindeydi milli maçlarda messi ronaldo karışımı top oynuyordu fevkalade vitrin yapmıştı. Anatoliy Tymoshchuk o günlerde yeni tıfıl bir gençti ve bu rus ukrayna takımları daha para saçmaya yeni yeni başlıyordu hemen hiç kimse de tercih etmiyordu daha oraları işte o ünlerde bize bir öneri geldi. Tymoshchuk+5milyon dolar = Pancu. yanıt tabiki hadi ordan olmuştu ben çok istemiştim o transferi ama bizim spor adamları medya falan sığ görüşlü olduğu için kimki bu adam tepkisi verilmişti Tymoshchuk için. sonra Bayerne transfer yaptığında herkes kim olduğunu görmüştü...

Pancu'yu valencia da almak istemisti 7 milyon euro vermislerdi, satmamistik. Degerini bulani hemen satmak lazim. Aslinda futbolcular icin belli mesela beck,atiba,tolgay,olcay gibi adamlar tutulur elde futbollari cok degismez ama kerim,gokhan tore gibi futbolcular olgunlastikca dususe gecerler bence.
Gomez gibi quaresma gibiler ise bence kendileri belirler geleceklerini.

Çevrimdışı tangaz

Pancu'yu valencia da almak istemisti 7 milyon euro vermislerdi, satmamistik. Degerini bulani hemen satmak lazim. Aslinda futbolcular icin belli mesela beck,atiba,tolgay,olcay gibi adamlar tutulur elde futbollari cok degismez ama kerim,gokhan tore gibi futbolcular olgunlastikca dususe gecerler bence.
Gomez gibi quaresma gibiler ise bence kendileri belirler geleceklerini.

sen daha iyi bilirsin o coğrafyada yaşıyorsun. ruslar yeni yeni para saçıyordu avrupalılar gitmiyordu biraz africanlar birazda brezilyalılar gidiyordu sadece, bizim topçularada para veriyorlardı. mesela Serdar Kurtuluş yeni parlamıştı Tigana zamanıydı ruslar 7 milyon verdiler  Burak Yılmaz aynı dönemde 7,5 veriyorlardı satmadık. bu arada 9-10 sene öncesinden bahsediyoruz 7-8 milyon dolarlar şimdinin 15 milyonu. hepsinde de başkan (Hakaret Yasak)₂ ben geleceğin kadrosunu kuruyorum satmam diyordu. vizyon yok ki tüp kafalıda...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı EMİR EMRE

Cok bedavadan mac verdik bu sene. Tamam belki ligin kalitesi artti, artik oyle namaglup sampiyon zor cikar ama bu sezon Trabzona yenilmeyebilirdik 11 e 11 oyunda kaybetmezdik de.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2016, 12:22:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Basın ağzıyla olasılıklara yorum yapmayın arkadaşlar hiçbir getirisi yok. Ağzından, menajerinden duyduk mu? Hayır. Şampiyonluğa odaklanalım sadece.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Cok bedavadan mac verdik bu sene. Tamam belki ligin kalitesi artti, artik oyle namaglup sampiyon zor cikar ama bu sezon Trabzona yenilmeyebilirdik 11 e 11 oyunda kaybetmezdik de.

Çok hemde. ts berabere bitse +1, akhisar berabere bitse +1, Gençler galibiyet +2, başakşehir galibiyet +2, fb berabere +1 =7 puan fazlamız olmalıydı febenin bu akşamki galibiyetle 10 puan önünde olurduk bu skorları alsaydık. ki olmayacak şeyler değildi hepsi de ucuz puan kayıpları...

Çevrimdışı mylife1903

Çok hemde. ts berabere bitse +1, akhisar berabere bitse +1, Gençler galibiyet +2, başakşehir galibiyet +2, fb berabere +1 =7 puan fazlamız olmalıydı febenin bu akşamki galibiyetle 10 puan önünde olurduk bu skorları alsaydık. ki olmayacak şeyler değildi hepsi de ucuz puan kayıpları...

Arkadaslar puan kayiplari olacaktir.
Tangaza katiliyorum, yenilecegimize berabere bitirecegimiz maclar vardi, akhisar ve ts maci. Gencler ve basaksehir maclarina da uzuldum ama gercekci olalim. Cok fazla mac kazandik bu sezon ben sampiyonluk puaninin 68-69 gibi olacagini dusunuyordum ama 80 puan ustu alan sampiyon olacak gibi.

Bedava puan kazandigimiz maclar da var. Mesela Bursaspor maci, kilitlemistik maci ben 1 puana raziydim 90.da attik, Osmanlispor maci ben 1 puana raziydim, hakem penaltimizi vermemisti ve rakibi eksik birakmamisti tam beraberlik maciydi, 90. Sosa atti.
Gs ve Fb maclarini kazandik ilk yari da. Kasimpasa macinda cok zor kazandik 1 puani belki de ts macini kazanip, kasimpasa macinda yenilmeliydik. 3 puan ederdi 1 puan yerine. iyi gidiyoruz bence.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2016, 12:53:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arda Galatasaray'dan para işlemeyeceğini anlamış emekliliğini Beşiktaş'ta yapmaya karar vermiş  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arda Galatasaray'dan para işlemeyeceğini anlamış emekliliğini Beşiktaş'ta yapmaya karar vermiş  :evillol:
  :alala: :alala:

Çevrimdışı Kartalizm06

Trabzon maçında 10 kişi kalmasaydık maç dönüyordu. Gençler maçında Tosic bize gol atmasa rakip kaleye bile gelemedi. Kasımpaşa maçında galibiyeti hak ediyorduk rakip 3 şut çekti 3ü de gol oldu 1 puanı zor kurtardık. Akhisar maçı keza öyle tek kale oynadık rakip 3 şut çekti 2si gol biri direkten döndü.  Buralarda 10 puan kaybettik.

Bursa ve Osmanlı deplasmanlarında şans 3 puanı aldık bir tek. Fb bu şekilde daha çok puan kazandı ya rakipleri 10 kişi kaldı yada penaltılarla 1er farklı galibiyetler aldı. Yoksa yarış çoktan bitmişti.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı mylife1903

Trabzon maçında 10 kişi kalmasaydık maç dönüyordu. Gençler maçında Tosic bize gol atmasa rakip kaleye bile gelemedi. Kasımpaşa maçında galibiyeti hak ediyorduk rakip 3 şut çekti 3ü de gol oldu 1 puanı zor kurtardık. Akhisar maçı keza öyle tek kale oynadık rakip 3 şut çekti 2si gol biri direkten döndü.  Buralarda 10 puan kaybettik.

Bursa ve Osmanlı deplasmanlarında şans 3 puanı aldık bir tek. Fb bu şekilde daha çok puan kazandı ya rakipleri 10 kişi kaldı yada penaltılarla 1er farklı galibiyetler aldı. Yoksa yarış çoktan bitmişti.

Bitirtmezler o yarisi ve bitirtmiyorlar.
Gecen sezon bu haftanin Puan Durumunu koymuslardi gene lideriz gozukuyor 25. hafta oncesi. bir antep, bir akhisar, bir konya maciyla balans ayari yapti herifler.
hatta soyle denilebilir Antepte Manisada Konyada, anladi o ayari verenler.
o sekil ayarlardan birini Ali Sen gsye vermisti samsun, antep, antalya yanlis hatirlamiyorsam ve biz sampiyon olmustuk.

Trabzon maci sonrasi kalan 9 mac ve 2 macta puan kaybedersek bu isi bitiririz. Seneye daha rahat sampiyon olacagiz bu sene kupayi alirsak unutmayin. Fb ise 3 macta puan kaybedecek, yaris erken biterse son haftalarda da kayip yasarlar 4-5 mac olur. ligin boyu kisaldi Nisan 9 da sampiyonun sampi sini yazariz, onumuzu kesmezlerse

Çevrimdışı mylife1903

sen daha iyi bilirsin o coğrafyada yaşıyorsun. ruslar yeni yeni para saçıyordu avrupalılar gitmiyordu biraz africanlar birazda brezilyalılar gidiyordu sadece, bizim topçularada para veriyorlardı. mesela Serdar Kurtuluş yeni parlamıştı Tigana zamanıydı ruslar 7 milyon verdiler  Burak Yılmaz aynı dönemde 7,5 veriyorlardı satmadık. bu arada 9-10 sene öncesinden bahsediyoruz 7-8 milyon dolarlar şimdinin 15 milyonu. hepsinde de başkan (Hakaret Yasak)₂ ben geleceğin kadrosunu kuruyorum satmam diyordu. vizyon yok ki tüp kafalıda...

Rusya trenini kacirdi YD. Simdi kimse gitmez Rusyaya bizlerden. Kanunlari da cikardi adamlar, futbolcu yetistirecekler.
Gokdeniz mesela yerlesti, cok seviyorlar hem Gokdenizi.
Fatih Tekke oynadi, caner oynadi bunlar izlediklerim.

Simdi benim icin demesi kolay tabii, ama Moskvada yasamak, Piterda yasamak falan super bir olaydir. ustelik futbolcu olacaksin ve taninacaksin ama iyi para kazanman lazim. Simdi o eski paralari vermiyorlar. Ama gelen futbolcu kaliyor, Hulk bile memnun. Yalniz bizden farklari su devamli kotu oynuyorsan, dogru duzgun mucadele etmiyorsan, taraftarlara rastlarsan sehirde agzini burnunu kirarlar, paket ederler. Birazda irkcilik var. Roberto Carlosu muzlamisti adamlar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rizespor karşılaşmasında sakatlanarak sahayı terk eden ve yapılan kontroller sonucunda kasığında birinci derece yırtık olduğu ortaya çıkan Oğuzhan Özyakup, Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşmasının kadrosuna alındı.

Oğuzhan'ın koşarken herhangi bir problem hissetmediği, ancak şut çekerken hafif ağrılarının olduğu belirtildi. Oğuzha, maç öncesinde bir kez daha kendisini deneyecek. Oğuzhan'ın ilk 11'de veya sonradan maça dahil olup olmayacağına teknik direktör Şenol Güneş karar verecek.

Kaynak : bjk.org
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Rizespor karşılaşmasında sakatlanarak sahayı terk eden ve yapılan kontroller sonucunda kasığında birinci derece yırtık olduğu ortaya çıkan Oğuzhan Özyakup, Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşmasının kadrosuna alındı.

Oğuzhan'ın koşarken herhangi bir problem hissetmediği, ancak şut çekerken hafif ağrılarının olduğu belirtildi. Oğuzha, maç öncesinde bir kez daha kendisini deneyecek. Oğuzhan'ın ilk 11'de veya sonradan maça dahil olup olmayacağına teknik direktör Şenol Güneş karar verecek.

Kaynak : bjk.org
En azından son 15-20 dakikalık bölümde maçın durumuna göre oynayabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş - Antalyaspor Maçı Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda Oynanacak
Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaşımız ile Antalyaspor arasında 19 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması planan Spor Toto Süper Lig 26. hafta mücadelesinin aynı gün aynı saatte Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacağını duyurdu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaşımız ile Antalyaspor arasında 19 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanması planan Spor Toto Süper Lig 26. hafta mücadelesinin aynı gün aynı saatte Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacağını duyurdu.
Vodafone Arena açılana kadar maçlar Başakşehir'de :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

o zaman 9 Nisan değil açılık 30 Nisan