Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7297676 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

1 ayi biraz gecti herhalde en sonunda su ismail konusuna dikkat cekebildim.

3-4 mactir yaziyorum adam gidiyor aheste aheste bakina bakina donuyor, marcelo kademede ve genis alanda rakibin hizli forvetiyle bire bir kaliyor, diye.

Valla anlamiyorum mesela gs macinda yedigimiz gole bakin herkes gunaya kiziyor, niye cikiyorsun eger vuramayacaksan, diye. O golde asil suclu ve tek suclu tum takim ataktayken ayagindaki topu 30m uzaga atamayan ismaildir.

Fb ile biz farkli oynuyoruz. Su istatistikleri nereden buluyorsunuz, bir ogrensem, vaktim olsa dokecem ortaya farki.
Fbnin 4 bekinin gol katkisi nedir?
Tamam bizimkilerden iyidir. Ben iso nun bir beckin bir assistini hatirliyorum.
Onlarda onde 4 lu oynuyor. Fernandao Yahut persie. Arkada uclu gibi dieogo-Nani-volkan yedekleri alper, markovic, dersek bu 7 futbolcunun katkisi nedir?
Bizim 4 kisilik on tarafa bakalim. Gomez-cenk. Arkada uclu tore-Sosa-quaresma, yedekleri olcay, kerim aha 7 kisi yazdim.

Orta Alan bizde atiba-oguzhan desek. Onlarda topal-souza.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 17:14:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aranan kan, Umar Aminu  :D

Sen yaşın gereği Youla faciasını hatırlamıyorsun belli :D
1 ayi biraz gecti herhalde en sonunda su ismail konusuna dikkat cekebildim.

3-4 mactir yaziyorum adam gidiyor aheste aheste bakina bakina donuyor, marcelo kademede ve genis alanda rakibin hizli forvetiyle bire bir kaliyor, diye.

Valla anlamiyorum mesela gs macinda yedigimiz gole bakin herkes gunaya kiziyor, niye cikiyorsun eger vuramayacaksan, diye. O golde asil suclu ve tek suclu tum takim ataktayken ayagindaki topu 30m uzaga atamayan ismaildir.

Fb ile biz farkli oynuyoruz. Su istatistikleri nereden buluyorsunuz, bir ogrensem, vaktim olsa dokecem ortaya farki.
Fbnin 4 bekinin gol katkisi nedir?
Tamam bizimkilerden iyidir. Ben iso nun bir beckin bir assistini hatirliyorum.
Onlarda onde 4 lu oynuyor. Fernandao Yahut persie. Arkada uclu gibi dieogo-Nani-volkan yedekleri alper, markovic, dersek bu 7 futbolcunun katkisi nedir?
Bizim 4 kisilik on tarafa bakalim. Gomez-cenk. Arkada uclu tore-Sosa-quaresma, yedekleri olcay, kerim aha 7 kisi yazdim.

Orta Alan bizde atiba-oguzhan desek. Onlarda topal-souza.

http://www.transfermarkt.com.tr/super-lig/startseite/wettbewerb/TR1

Hepsini bulabilirsiniz buradan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Youla daha iyi bir oyuncuydu :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

http://www.transfermarkt.com.tr/super-lig/startseite/wettbewerb/TR1

Hepsini bulabilirsiniz buradan.
Troll atıyorum ya. İsmi filan çok komik geliyor bana  :D :D :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mylife1903

Youla demeyin bana. Riza Hocayi cok severim AMA youla transferi ile benden kufur yemistir kaptan.
Vizyonsuzluktur yahu. Sonra kursat ve adem di galiba aldi geldi riza Hoca.

Of of.

Demiroren-colaturka Dan buyuk faciadir. 

Unutmadan fb-preko var bide. Gs-iorfa var.

Youla youla sac kalmamisti bende, ektirdim gene cikmiyor.

Çevrimdışı Tolga

Youla demeyin bana. Riza Hocayi cok severim AMA youla transferi ile benden kufur yemistir kaptan.
Vizyonsuzluktur yahu. Sonra kursat ve adem di galiba aldi geldi riza Hoca.

Of of.

Demiroren-colaturka Dan buyuk faciadir. 

Unutmadan fb-preko var bide. Gs-iorfa var.

Youla youla sac kalmamisti bende, ektirdim gene cikmiyor.
Kürşat geldi sonra 1 maç oynadı gitti :D

Çevrimdışı mylife1903

Simdi bu siteden bakiyorum
Diegoya 6m sosaya 7 demisler
Raul 2.7m atiba 2.2
Persi 11m Gomez 12
En bombasi Nani 16 quaresma 4
Kim yaziyor bu rakamlari.
Ozan 7 tolgay 3

Simdi toplamlara gececem
Fb defans 4 bek 4 stoper alalim 8 kisi 5 gol 8 assist
Bizim defans sekiz kisi zor toplayacam gibi 1 gol 3 assist

Orta sahayi nasil alacaz bakalim
Atiba-oguzhan yedek necip alalim 9 gol 8 assist
Souza-topal alalim ozan yedek  1 gol 4 assist

Ileri uc nasilmis
Bizde tore-Sosa-quaresma olcay-frei yedek 19gol 24 assist
Fbde Nani-Diego-volkan alper ve markovic yedek 14gol 18 assist

Forvet hatti nasilmis bakiyorum hemen
Fb Fernandao-persie 21 gol 2 assist penaltilar dahil haaaaa
Bizimkilere bakalim
Mario Gomez-Cenk 24 gol 6 assist

Defanslari gercekten cok katki yapmismis. Hikaye okumasinlar. Cok super uber sanki gokhan gonul degil cafu oynuyor. Cok super bek gokhan gonul 1 gol atmis, cok super caner gol atamamis 2 assist yapmis.

Sonuc.
Ismail ileri cikma zaten sezon sonuna kadar encok 2 assist daha yaparsin, gerek yok o assistlere git defansini yap.
Tosicin kendi kalesine attiklarini saysak defans blogunda fark kapanacak.

Çevrimdışı alimm

Bilal Başaçıkoğlu aranan kan.

yok parasına alınacak RİSKSİZ bir isim... Sessiz bir şekilde bitirilmeli...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 18:13:37
  • Beşiktaş / Bodrum
yok parasına alınacak RİSKSİZ bir isim... Sessiz bir şekilde bitirilmeli...

Çok da yok parasına vermezler en az 4 milyon euro fiyat çekecektir Feyenoord.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat baltacı

Ismaile en cok giydiren benim ama sampiyonluk golunu bekliyorum kendisinden.

Ismail olmadi diyelim beck oldu o da olumlu.

Aslinda en cok beck'e yakisir sampiyonluk golu.

Istedigim soyle bir gol gs macinda mac 0-0 gidiyor 4 puan ondeyiz ve 90. Dakikada sagdan bindiren beck, muhtesssayaam sol ayaaginiylan yerden ters koseye atiyor.
Sampiyonlugun hikayesi olsun yahu. Bizim zaten her sampiyonlugumuzun ayri hikayesi var.

Ama sampiyonluk golunu bana inat ismail atacak gibi duruyor
Yapma be abi senelerdir ne çekiyosak derbide gol atan şampiyonluk senelerinde gol atan yunculardan çekiyoruz :) adam kalitesiz ve yetersiz dediğin gibi şampiyonluk yolunda kritik bi gol atıyo kral yapıyoruz üç beş sene sözleşme yapıyoruz başımıza bela ediyoruz. Son örneği olcay işte inönüde fenere attı on senelik sözleşmeyi koydu cebine umarım ismail falan atmaz o golü atiba atsın,tolgay atsın,sosa atsın,hatta kerim bile atsın ama ismail,serdar,pektemek,necip,veli,olcay atmasın kaliteli kadro kaliteli oyuncularla kurulur unutmayalım.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Asıl levin öztunalı çökmemiz gereken adamların başında geliyor @Çağrı birkaç ay önce söylemişti

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 18:31:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Asıl levin öztunalı çökmemiz gereken adamların başında geliyor @Çağrı birkaç ay önce söylemişti

Evet en potansiyelli olan Levin. Milli takıma almak da büyük iş olur onu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ogün

Levin'i hayatta birakmaz Leverkusen.

Çevrimdışı alimm

Çok da yok parasına vermezler en az 4 milyon euro fiyat çekecektir Feyenoord.

Evet pazarlık yukarıdan başlar da oluru aras'ın fiyatı civarı olur 1 - 1.5 milyon... fazlası olmaz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 18:38:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Evet pazarlık yukarıdan başlar da oluru aras'ın fiyatı civarı olur 1 - 1.5 milyon... fazlası olmaz

Bilal'e ciddi para verdi Feyenoord sıkıntılı olmasına rağmen sanmıyorum oralara. 6-7'den başlar 3.5-4 civarına biter çünkü baya genç daha.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

ismail'in meselesi taktik değil, altyapısı ve futbol aklı yok. bizim taktik gereği zaten beklerimizin rakibin dönen toplarını ileride karşılaması veya toplaması lazım. Güneş bu nedenle ikaz etmiyor olabilr. mesela linnes'i izliyorum, ortaları ve hücuma katkısı ismail kadar kötü ama pozisyon kaybetmiyor. defans, büyük ölçüde tecrübe ve eğitim işidir. beck belki hücumda çok etkisiz ama 23-24 maç sonunda adamın yaptığı hata, kaçırdığı adam sayısı 3-4'ü geçmez. ismail'de bu yok. ne adam karşılamayı biliyor, ne ne zaman ileri çıkacağına karar veriyor ne de nasıl döneceğini biliyor.

peki neden sözlesme uzatılıyor ve tee simdiden görüşülmeye başlanıyor bana açıklarmısınız sayın ahali
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2016, 18:39:06
  • Beşiktaş / Bodrum
peki neden sözlesme uzatılıyor ve tee simdiden görüşülmeye başlanıyor bana açıklarmısınız sayın ahali

Sözleşme uzatılması normal Ozan yerli sol bek yok çünkü. Yeter ki ücreti iyi ayarlansın. 750-800 üstü çok yanlış olur ve en fazla 2 yıl.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Valla sol bek oynamisligim az cok var. iki dizim sakat, bilekler sakat ismailin 10da bir maasina sol bek pozisyonuna allahin izniylen talibim.

Dort motor takarim, kamp sonrasi kesin hazirim bu yasta.

Pis bir tarafim var, derbi maclarda hakeme dalabilirim.

Yahu sol bek 34 macta 50 sefer bindirsen 15 tane orta kessen birisi kafayi vurur bir assist yaparsin.

Soyle iq testi yapilsin genc takimdan cocuklara iqsu 100 uzeri olanlari, almanyaya gondersinler futbol kursuna, sonra sozlesme yapip hooop sahaya.

Eksigimiz var tamam, genc takimdan bir cocuk hazirlansin hemen bugun

Çevrimdışı RQ7_351903

Sözleşme uzatılması normal Ozan yerli sol bek yok çünkü. Yeter ki ücreti iyi ayarlansın. 750-800 üstü çok yanlış olur ve en fazla 2 yıl.
Benim bildiğim Batur Altıparmk en az 1.5 Milyon'a imza attırır.  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı alimm

Bilal'e ciddi para verdi Feyenoord sıkıntılı olmasına rağmen sanmıyorum oralara. 6-7'den başlar 3.5-4 civarına biter çünkü baya genç daha.

O fiyatlar verildikten sonra gelip direk çatır çatır oynamalı... Oynayabilr mi? Ben hiç zannetmiyorum ya sen....¿¿

Çevrimdışı Kuntz

Çevrimdışı ozan062

stoper bek ve acıkların yabancı olsun ne olacak:) bence illaki yerli statusu yuzunden kabiliyetsiz adamlara takımda yer ayırmayalım cnk belli yası geçmiş ve düzelme ihtimali sıfır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı LuceGel

2 kez berabere bile kalsak 83 puanla şampiyon oluruz.

Fb maçlarının hepsini kazanamaz illa ki bir yerlerde takılacaklar.
Katılıyorum fb 2 beraberlik alsa 82 yapar gs,konya,ts,başakşehir,osmanlı,gençler gibi zor maçlar oynayacaklar.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...