Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7300977 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Artık sıra Tolgayda... Şimdi Tolgay'ın sahne alma zamanı. Şampiyonlukta pay sahibi olma zamanı...

tolgay esasında bana göre atibanın yerine oynayabilecek adam,, yani oguzhanın yedeği değil dolayısıyla suan bize ihtriyac olan ofansif ortasahada bir alternatif yok egerki oguzhan sakatsa sıkıtnı var

bu arada bu takımda birseyi gördüm gol kacıyırozu ama neyi yaptık basardık??

maçta barca gibi oynamayı uzuun zamandır bunu  yapamıyorduk yani rakibi sahada ezmiyorduk... bu nasıl olduya gelirsek dogru motivasyonla yani takımın duygusal olarak motive olmasıyla hersey yoluna giriyor sorun fizik falanda değilmiş ben bunu anladım bugece
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Oğuzhan bu saatten sonra Ts maçına iyileşirse bile hiç idman yapmadan iyileşmiş olucak . %80 Tolgay ile başlar diye düşünüyorum . Veli bugün yoktu 18de kafiledemi acaba ? Ama veli uzak ihtimal gibi

Çevrimdışı cursedofdragon

oğuzhan iyileşmesse ts maçına şu şekilde çıkmalıyız.

Tolga
Beck
Necip
Tosic
İsmail
Atiba
Tolgay
Sosa
Quaresma
Kerim
Gomez

Çevrimdışı bjkferhat

Ntvspor iyice azıttı.
Kartal ucuz atlattı diye twit atıyorlar.Yenilsek ne yazacaklar acaba

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

oğuzhan iyileşmesse ts maçına şu şekilde çıkmalıyız.

Tolga
Beck
Necip
Tosic
İsmail
Atiba
Tolgay
Sosa
Quaresma
Kerim
Gomez
Quaresma - Kerim Intihar olur sanki :alala:

Ama Olcayla da olmuyor iki ucu B.klu degnek :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı b.damatoglu

Ntvspor iyice azıttı.
Kartal ucuz atlattı diye twit atıyorlar.Yenilsek ne yazacaklar acaba
Sarı kartlar için diyorlar

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı melyet

aras ilk 11 de beyler @Çağrı @atalay @Yunus Emre Dökmeci @can1903
Yavaş yavaş takıma ısınıyor sanirim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı melyet

İnşallah sakatlık felan Yaşamaz seneye ihtiyacimiz olacak

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı mylife1903

Ulan ne super bir takimiz, yazilmamis AMA fark ettiyseniz ilk golun sevincinden sonra,rakip tribunden biraz tepki geldi, neden burada seviniyonuz leeen,tarzi

Bizim oyuncular tribune donup, alkisla ve tamam tamam tarzi hareketle anlattilar ve sonrasi tribun sakinlesti 

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağatay

İkinci yarıdaki maçlarda töre ne kadar yoksa Sosa o kadar var
ikinci yarıdaki 7 maçta 2 gol 5 asist
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

sol iç gibi mi oynuyor? liberoların kucağında maçın başından beri, iki takımda çöp gibi oynuyor zaten
Gözlerim kanıyor maçı izlerken. İyi marke ediyorlar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Buğün barça modeline tekrar dönememizin nedeni ozzinin tekrar dikine oynadıgı oyundan dolayı bence.Çocugun 2-3 tane asistini yediler heleki olcay resmen şiir gibi topuk pasını saçmaladı resmen.Sosa yı anlatmaya kelimeler yetmez zaten gomez ve cenk attıgı paslari gol yapsalardı 12-13 asiste ulaşırdı.Gomez gol atmayınca dklar geçtkce canavarlaşıyor aklı kaleden başka bi yeri düşünmüyor buda bazen bize eksi olarak yansıyor vurlmayacak yerlerden vuruyor ama düşününce nasıl bi istekle oynadıgını gösteriyor tabiki ve bu istek Allahın izniyle bizide şampiyon yapacak.

Çevrimdışı b.damatoglu

Arasın maçı izlenecek gibi değil. Leş gibi futbol. Pttde bile daha keyifli maçlar

Çevrimdışı Kemal

Oguzhanin Mr i cekilecekmis yarın , inşallah bir sey çıkmaz

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle bugün takımı çok beğendim.

Zor geçmesini beklediğim bir karşılaşmayı iyi oynayarak gerçekten kolaya dönüştürdük derken inanılmaz goller kaçırarak kendi kendimize yine zora soktuk. Sezon başından bu yana şu kaçırdığımız gollerle kaç tane maçı sıkıntıya soktuk ben hatırlamıyorum. Normalde 7-8 gol atacağımız bir maçta her maç olduğu gibi kaçırdıklarımızla zar zor 1-2 kazandık tabi yine de altın değerinde bir 3 puan aldık.

Kerim özellikle ilk yarı müthiş oynadı. Maçtan evvel beklentim yok demiştim ama verilen şansı çok iyi kullandı. Sosa yine çok güzel bir frikik golüne imza attı.

Bugün Tolga'yı da çok beğendim. Sadece kurtardığı penatı için değil bugün maça çok konsantre olmuş gördüm ve birçok pozisyonda bu konsantrasyonla önemli kurtarışlar yaptı. 1-0 iken penaltı gol olsaydı maç farklı noktalara da gidebilirdi. Penaltı pozisyonunda da Marcelo'ya o kadar çok kızdım ki öyle böyle değil. Saçma sapan bir şekilde ve gereksiz bir hareket yaparak iyi giden maçı az kalsın mahvediyordu ama onun haricinde gayet iyiydi.

Olcay için de şunu söyleyeyim yani hep oynasın diye burada yazan biri olarak artık savunmakta zorlanıyorum Bugün öyle goller kaçırdı ki öyle yerlerde pas hataları yaptı ki diyecek söz bulamadım.

Her neyse sonuç olarak altın değerinde bir 3 puan aldık. Ts maçını da kazanarak bu Karadeniz turunu bitireceğiz.
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2016, 00:03:18 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BelekKartaLı

Beyler link varmı arasın macı icin :D

Birde trabzon macında trabzonsporlu cezalı oyuncu varmı bilgisi olan ??
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Beyler link varmı arasın macı icin :D

Birde trabzon macında trabzonsporlu cezalı oyuncu varmı bilgisi olan ??
Aykut cezalı, Onur,Güray, Mehmet Ekici, Özer sakat. Bosingwa, Akakpo lisans olayından oynamıyor.

Çevrimdışı Ogün

Aykut cezalı, Onur,Güray, Mehmet Ekici, Özer sakat. Bosingwa, Akakpo lisans olayından oynamıyor.
E takimda adam kalmadi. Kimi oynatacak bunlar bu macta. :D

Çevrimdışı RevivaL

Töre gider, Aras döner,  Ben Arfa gelir gibi görünüyor

Çevrimdışı Abdurrahim S.

E takimda adam kalmadi. Kimi oynatacak bunlar bu macta. :D
Valla durumları baya kötü, son 8 maçta 2 galibiyet aldılar. Onlar da Kayseri ve Mersin. Cavanda dan başka doğru düzgün adam kalmadı takımda. İnşallah zorlanmadan alırız maçı :) Şöyle bi 11 le çıkabilirler : Esteban, Cavanda, Mustafa Yumlu, Douglas, Musa Nizam, Aytaç, Okay, Erkan, Marin, Yusuf, Muhammet Demir..

Çevrimdışı b.damatoglu

Valla durumları baya kötü, son 8 maçta 2 galibiyet aldılar. Onlar da Kayseri ve Mersin. Cavanda dan başka doğru düzgün adam kalmadı takımda. İnşallah zorlanmadan alırız maçı :) Şöyle bi 11 le çıkabilirler : Esteban, Cavanda, Mustafa Yumlu, Douglas, Musa Nizam, Aytaç, Okay, Erkan, Marin, Yusuf, Muhammet Demir..
Muhammed de yok

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Muhammed de yok

Oynayabiliyor hocam lisansı maçtan 1 gün önce çıkmış