Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302290 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Birşeyi merak ediyorum.Bizim çubuklu formamız şahane ötesi.Neden bu sene 1-2 defa giyildi.Neden daha fazla giymiyorlar?

Gerçekten ilginç !!!

hoca'nın kararı abi samet aybaba zamanınında kırmızından başka forma giymiyorduk :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 17:36:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ntvspor'u siliyorum browserdan bir daha da kullanmayacağım.

Beşiktaşlı oyuncular için tonla spekülasyon çıkarken menajerleri ile görüşmek aklına gelmeyen site ve kanal, Topal ve Caner için önce Fenerlilerin gönlünü alacak haber pompaladı şimdi ise menajeri ile yalanlattı.

Bunu sırf kulüp resmi açıklama yapmasın diye yaptılar. Yetmedi İsmail ile ilgili soru sorup adama Avrupa'dan ilgi var ama öncelik Beşiktaş dedirttiler. Ama Caner'e de ilgi olmasına rağmen yurtdışı kelimesini bile geçirmediler.

Bu sondu artık bir kez daha takip etmeyeceğim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ntvspor'u siliyorum browserdan bir daha da kullanmayacağım.

Beşiktaşlı oyuncular için tonla spekülasyon çıkarken menajerleri ile görüşmek aklına gelmeyen site ve kanal, Topal ve Caner için önce Fenerlilerin gönlünü alacak haber pompaladı şimdi ise menajeri ile yalanlattı.

Bunu sırf kulüp resmi açıklama yapmasın diye yaptılar. Yetmedi İsmail ile ilgili soru sorup adama Avrupa'dan ilgi var ama öncelik Beşiktaş dedirttiler. Ama Caner'e de ilgi olmasına rağmen yurtdışı kelimesini bile geçirmediler.

Bu sondu artık bir kez daha takip etmeyeceğim.
Satılmış medya ne bekliyorsun  :tabe: Ben bu yüzden tv izlemeyi form dışında bilgi edinmek için internette yazı okumayı bıraktım  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Quaresma 18de yok Frei 11

Frei kafasını öne eğip top sürerse işimiz iş  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Frei kafasını öne eğip top sürerse işimiz iş  :ebebe:

Cenk olmalıydı bence kanatlara yakın 2. Forvet gibi neyse artık Kerim'in son şansları umarım başarılı olur

Çevrimdışı mylife1903

Kerim frei icin onemli mac. Bir cogumuz son kararini verecek.

5 dakikalik oyuncu degilim, diyordu.

Iste meydan

Quaresma oyun sistemimizi bozuyor, diyen taraftarlarimiz insallah hakli cikar.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kerim frei icin onemli mac. Bir cogumuz son kararini verecek.

5 dakikalik oyuncu degilim, diyordu.

Iste meydan

Quaresma oyun sistemimizi bozuyor, diyen taraftarlarimiz insallah hakli cikar.

Benim Kerim konusunda kararim degismeyecek ama cikip 3 puani aldirirsa sezon sonunda guzel vedalasmis oluruz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 18:16:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Zorla takım oyunu oynayacağız.

Kazanırsak sadece 3 puan değil kalan 10 hafta için takım kimliğimizi de kazanacağız.

Göster kendini Olcay-Oğuzhan-Sosa
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

Bu beklerle bile ligin en cok gol atan takimiyiz.
Ismail biraz savunma yapabilse ligin en as gol yiyen takimi olacaktik.
Yedigimiz gollerin yuzde kaci ismailin tarafindan ve direk ismailin hatasi ile yedigimiz goller....

Hucum edemiyorsa bek en azindan savunmayi iyi yapacak, buyuk takimiz zaten gol atiyoruz.
Bu kadar kotu savunmamizla ve kotu kalecimizle defans profesoru fbden 3 gol fazla yemisiz.

Yazdığımda defansla alakalı ne var ki? Başka yazıya cevap verdiniz bence. Ben diyorum ki hücum sıfır akhisar, konya, gençler vs tarzında iyi göbeği kapatan takımlara gol bulmakta zorlanıyoruz. Siz gelip savunma profesörü fener vs. Neyse ya.

Çevrimdışı mylife1903

Yazdığımda defansla alakalı ne var ki? Başka yazıya cevap verdiniz bence. Ben diyorum ki hücum sıfır akhisar, konya, gençler vs tarzında iyi göbeği kapatan takımlara gol bulmakta zorlanıyoruz. Siz gelip savunma profesörü fener vs. Neyse ya.

Beklerin katkisi yok, gol mol atamiyoruz, yazmissiniz.

Ben ise beklerin defansif gorevlerini layikiyla yapmasi durumunda, hucumda zaten onlara ihtiyacimiz olmadigini belirtmisim.

Neyse ya.... Gibi bir yaklisim forum ortaminda dogru degil. Fikirlerimizi belirtiyoruz herkesin fikri onemlidir.

Beklerimizin hucum katkisi olmamasinin diger nedeni ise onlerindeki oyuncularin cok iyi hucum gucleri olmasidir. Beck gibi disiplinli bir oyuncudan onunde quaresma varken orta kesmesini beklemek sadece turk basinina mahsustur. Elin gavuru beck orta kesse, kizar, haddini bil topu quaresmaya ver, Der.

Çevrimdışı furkankaya1903

Tolga penaltı kurtardı

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Ön bölgede maç boyunca Sosa'nın emeklerini hiç eden bir üçlü izledik. Çok rahat 4-5 asistini yediler.

edit: Minumum 7-8 asistini yediler.
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2016, 20:54:30 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Sosa büyük oyuncu. Bu kadar servis ve tekmeden sonra vazgeçmiyor oluşu aynı zamanda onu iyide bir sporcu yapıyor.

Çevrimdışı atalay

Bu maçta özellikle bazı oyunculara eksi yazarım. Çift haneli skoru görebileceğin maçı zorla kazanıyorsan "eksi" yazar. Antrenmanda olsa ceza idmanı yapıyorlardı şu anda...

Çevrimdışı Deniz

Olcay artık bugün son demlerini de akıttı.Kendini toplayacağı yok koskoca bir sezonu aklı havada geçirdi.Bugünkü maçta felaket ötesiydi.
Artık hamle oyuncusu olur ondan.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı underworld

Scala nin gözünü seveyim mac Sonu takimi sahada tam tur  kosturuyordu

Çevrimdışı OrhanAker

Ozi iki üç hafta oynayamazsa ciddi sıkıntı bizim icin..nolur ciddi olmasin nolur

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

Sosa büyük oyuncu. Bu kadar servis ve tekmeden sonra vazgeçmiyor oluşu aynı zamanda onu iyide bir sporcu yapıyor.
Sosa çok büyük bir karakter.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet K

Uzun bir aradan sonra ilk defa yazıyorum foruma. Şampiyonluk yolunda bir galibiyet daha aldık. İnşallah sonunu getireceğiz.

Velakin bu kadar net pozisyonları kaçırmak artık can sıkmaya başladı.

Sosa yine şiir gibi oynadı. Bizi taşıyor resmen.

Tolgay da ilk ayağına top değdiği pozisyonda atıyordu golü. Onun için iyi olabilirdi atsa.

Tolga da bugün yine maçın kahramanlarındandı. Ancak aklıma madem böyle iyi oynayabiliyordun neden Avrupa'dan elenmemize neden oldun be adam!

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 21:08:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Rıdvan ah Rıdvan ya. Bu kadar içerlediğini belli etmesen en azından.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

muhteşem bir oyuncu oğuzhanında 2 asisti yediler bugün nasıl buldun ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 21:09:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Maçı kazanmışız adam hala Fener'i yenemediğine ya da tek farklı kaybetmediğine üzülsün Beşiktaşlılar ikili averaj gitti diyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rıdvan ah Rıdvan ya. Bu kadar içerlediğini belli etmesen en azından.
karadenizde gemileri batmış gibi

Çevrimdışı atalay

muhteşem bir oyuncu oğuzhanında 2 asisti yediler bugün nasıl buldun ?

Oğuzhan hücumda iyiydi.