Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302563 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Gelir gelmez bilmem ama caner Erkin balikesir edremitli ve hasta besiktaslidir gençliğinden . Bjk bileklikli formalı gençlik resimleride mevcuttur isteyen bulur

Çevrimiçi murat baltacı

bu 3'lünün en iyisi tartışmasız topal çok düz adam değil şuan ligin en iyi liberosu

Üçüde kaliteli oyuncular ama atiba varken topal lüks olur benzer oyuncular topal ile uğraşmak yerine ihtiyacımız olan bölgelere caner ve gökhanı almak için uğraşsak daha yerinde olur. Seneye sağlam bi tolgay olacak atiba,tolgay ikilisine levia,mikel,mbia gibi bi oyuncu daha alınıp hem rotasyon hem rekabet ortamı oluşturulur.

Ama gökhan ve caner bu takımı başka bi boyuta getirir marcelonun yanına çabuk,atletik,kaliteli bi stoper al yaslan arkana izle iki tane hücumcu bek ile bu takımı tutamazlar orta sahayı kitleseler kanatlardan gideriz bu sene alınacak şampiyonluk ve yeni stadımızın etkisiyle avrupa seviyesinde bi takım oluruz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 14:36:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Üçüde kaliteli oyuncular ama atiba varken topal lüks olur benzer oyuncular topal ile uğraşmak yerine ihtiyacımız olan bölgelere caner ve gökhanı almak için uğraşsak daha yerinde olur. Seneye sağlam bi tolgay olacak atiba,tolgay ikilisine levia,mikel,mbia gibi bi oyuncu daha alınıp hem rotasyon hem rekabet ortamı oluşturulur.

Ama gökhan ve caner bu takımı başka bi boyuta getirir marcelonun yanına çabuk,atletik,kaliteli bi stoper al yaslan arkana izle iki tane hücumcu bek ile bu takımı tutamazlar orta sahayı kitleseler kanatlardan gideriz bu sene alınacak şampiyonluk ve yeni stadımızın etkisiyle avrupa seviyesinde bi takım oluruz.

Atiba 34 olacak ve yedeği yok. Lüks olması bir yana rotatörü olmaması büyük sorun sene başından beri. 1 böyle sene daha kaldıramaz Atiba.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ogün

Fenerin oyuncularini bosverin. Cok daha iyileri serbest kalacak sezon sonu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Peki avrupa maçlarında neden kırmızı görmüyor ordadamı sarı lacıvert etkisi var? Ben oyuncunun bulunduğu kulübe göre davrandığını düşünüyorum bakın emre başakşehirde fenerdeki gibi değil canerde bize gelse şenol hoca kendisinden çok yüksek verim alacak hareketlerine çeki düzen verecektir.
Avrupa da Hekeme S.Git diyebiliyor mu ?

Deli gibi itiraz edebiliyor mu ?

Burada yaptigi faulleri yapabiliyor mu ?

Hic birini yapmiyor cunku Yapamaz yaparsa ne olacagini biliyor...

Biraz Dusunupte yazmani tavsiye ederim sirf yorum olsun diye yazmissin :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Caner de benim begendigim bir oyuncu degil gokhan da. Tas yerinde agirdir.

Maliyetlerine bakmak lazim. Biz fbden farkli bir oyun oynuyoruz bek katkisi bence cok onemli degil. Zaten bizim Beckin hucum edebilen versiyonu 10milyondan baslar, defans oyuncusuna cok para verilmesini istemem.

Ikisi de hucum yapacagim diye yerini kaybeden oyuncular bence. Biraz dikkatli oynadiklarinda ise hucumcu denilen profilleri sahaya yansimiyor.

Ama ismailin yerine caner derseniZ, kabulumdur. Hem caner de uc buyuk takimin formasini giyme firsatini kacirmaz.

Besiktasin nobre transferi gibi olur. Biz algi yonetimi yapamadik mesela nobre uzerinden. Firsat kacti. Fbde elle gol atan, elle alip ayagiyla bitiren nobre besiktasa gelince adamin 2m uzaginda olan pozisyonda bile suclu gorulmustu. Hakemlerin bakis acisini gosteren iyi bir ornektir.
Ayrica fbde faul alan, nobre besiktasta devamli faul yapan oyuncu olmustu, kirmizi kart bile gormustu nobre yanlis hatirlamiyorsam.
Gokhan ise daha ziyade fb ile butunlesmis bir oyuncu. Topal ucuz olacaksa alinabilir.

Turkiye ligi icin bir savunma bir hucum beki bence yeterlidir.

Devamli fbnin beklerinin istatistikleri veriliyor.

Mesela soyle yapalim;
Atiba oguzhan sosa tore quaresma olcay kac gol kac assist
Nani diego topal souza ozan volkan alper kac gol kac asssist

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 14:47:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerin oyuncularini bosverin. Cok daha iyileri serbest kalacak sezon sonu.

''Yerli'' rotasyonu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Bu haberlerin gölgesinde ntvspor'un "Topal'dan büyük fedakarlık" adı altında, sözde sakat sakat fb için oynadığı haberini paylaşması gözlerden kaçmadı. Güya tarafsız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 14:51:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Avrupa da Hekeme S.Git diyebiliyor mu ?

Deli gibi itiraz edebiliyor mu ?

Burada yaptigi faulleri yapabiliyor mu ?

Hic birini yapmiyor cunku Yapamaz yaparsa ne olacagini biliyor...

Biraz Dusunupte yazmani tavsiye ederim sirf yorum olsun diye yazmissin :ok:

Senin de burada atlamaman gereken konu o dediğin şeyleri yapamamasına rağmen, Avrupa'da da çok üst düzey performans göstermesi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RQ7_351903

Kajuyu daya Erdal başkanım  :evillol:

Çevrimdışı Ogün

''Yerli'' rotasyonu.
İyi de bu yerli rotasyonu maliyetini karsilayacak mi? Bu üc oyuncu arasindan sadece Topal bizde istenileni verebilir gibi geliyor bana.

Çevrimdışı Ogün

Twitter'a yeni girdimde ortalik baya karismis. :D Güzel güzel. Hep bize yapiliyordu bunlar, birazda onlara olsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 15:09:51
  • Beşiktaş / Bodrum
İyi de bu yerli rotasyonu maliyetini karsilayacak mi? Bu üc oyuncu arasindan sadece Topal bizde istenileni verebilir gibi geliyor bana.

Bunlar olacak. Zaten şuan fazla düşük maaş kotası haliyle kadro dar.

Serdar'a ve Tosic'e verdiğinin üzerine 750'şer, Veli'ye verdiğinin üzerine 400 koyunca toplam 2 milyon fazla maliyetle kadro baya genişler. Tabi bu oyuncuları göndereceğiz önce.

Pektemek gidip onun maaşı da iyi bir forvete verilirse tamamdır.

Ortalama 35-36 milyon euro ideal bizim için yılda 120-130 milyonu geçmez.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 15:11:42
  • Beşiktaş / Bodrum
İmkansız 3'ünü birden almak ki zaten çeteleşebilirler ama oldu varsayın;

İsmail - Necip

Beck - Gökhan

Atiba - Topal

oluyor rotasyon. Ön taraf zaten iyi. Direk bu isimler olmasa da bu isimlerin kalitesinde yabancı oyuncular getirilmeli getirilecekse.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ogün

@çagrı O zaman olur.
O degilde bizim bu altyapida hic adam yok mu ya? Bayrampasaya gidenler noldu? Ayrica bu "Turk Messi" nin bonservisi hala biz de mi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İmkansız 3'ünü birden almak ki zaten çeteleşebilirler ama oldu varsayın;

İsmail - Necip

Beck - Gökhan

Atiba - Topal

oluyor rotasyon. Ön taraf zaten iyi. Direk bu isimler olmasa da bu isimlerin kalitesinde yabancı oyuncular getirilmeli getirilecekse.

Caner mi demek istedin abi? :alala: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canU

Bir de beklerin katkısı bizi sistemde nasıl önemsiz anlamadım ben. Kapanan her takım sorun yaratıyor. Göbeği kilitlediler mi kanata açılmamız gerekiyor ama kanat bekleri iş yapmadığı için gol mol atamıyoruz

Asıl en büyük sorun kanat beklerinde. En azından biri iyi bir hücumcu olsa kapanan takımlara karşı da açarız. Ayrıca göbekten giderken de hücumcu bir bek ek pas opsiyonu yaratır dengeyi bozar. Ben gerçekten anlayamıyorum nasıl bir mantıkla karşı çıkılabiliyor.

Maaş bütçemize uyacaklarsa caber hariç alırım canerin de hareketlerini vs sevmiyorum bizde olmaz öyle.

Çevrimdışı Mehmet Ali Güneş

Caner ve Gökhan Gönülün şuan Türkiyede başka takıma gideceklerini sanmıyorum ama Topal nedense hep olabilir gibi geliyor bana

Çevrimdışı alimm

"caner topal gönül" ün bize gelmesini geçtim  fenerden ayrılması bile bizim için kârdır.. Adamların yerli rotasyonu sekteye ugrayacaktır net bi şekilde.. Bide bize gelirlerse......!
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Bir de beklerin katkısı bizi sistemde nasıl önemsiz anlamadım ben. Kapanan her takım sorun yaratıyor. Göbeği kilitlediler mi kanata açılmamız gerekiyor ama kanat bekleri iş yapmadığı için gol mol atamıyoruz

Asıl en büyük sorun kanat beklerinde. En azından biri iyi bir hücumcu olsa kapanan takımlara karşı da açarız. Ayrıca göbekten giderken de hücumcu bir bek ek pas opsiyonu yaratır dengeyi bozar. Ben gerçekten anlayamıyorum nasıl bir mantıkla karşı çıkılabiliyor.

Maaş bütçemize uyacaklarsa caber hariç alırım canerin de hareketlerini vs sevmiyorum bizde olmaz öyle.

Bu beklerle bile ligin en cok gol atan takimiyiz.
Ismail biraz savunma yapabilse ligin en as gol yiyen takimi olacaktik.
Yedigimiz gollerin yuzde kaci ismailin tarafindan ve direk ismailin hatasi ile yedigimiz goller....

Hucum edemiyorsa bek en azindan savunmayi iyi yapacak, buyuk takimiz zaten gol atiyoruz.
Bu kadar kotu savunmamizla ve kotu kalecimizle defans profesoru fbden 3 gol fazla yemisiz.

Çevrimdışı RQ7_351903

Ricardo Quaresma :)

Hastayım bu adama düşün ki çöp atmak için dışar çıkmayacak kadar üşengeci bu adam için İzmir'den İstanbul'a karşılamaya gitti. :utan

Çevrimdışı alimm

"caner topal gönül" ün bize gelmesini geçtim  fenerden ayrılması bile bizim için kârdır.. Adamların yerli rotasyonu sekteye ugrayacaktır net bi şekilde.. Bide bize gelirlerse......!
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ozan062

@çagrı O zaman olur.
O degilde bizim bu altyapida hic adam yok mu ya? Bayrampasaya gidenler noldu? Ayrica bu "Turk Messi" nin bonservisi hala biz de mi?

bizde bizde:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Sedat.Y

Birşeyi merak ediyorum.Bizim çubuklu formamız şahane ötesi.Neden bu sene 1-2 defa giyildi.Neden daha fazla giymiyorlar?

Gerçekten ilginç !!!