Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302653 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 12:54:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
kimi kesicez seneye çağrı :)

Ben oyun formatında 1 tık daha risk alıp Atiba'yı keserim Veloso gelirse. Zaten aslında ön libero Veloso.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/amac_fenerbahce/status/708610544350187520

Fenerbahçemize ihanet edenlerin sözleşmesi fesh edilmeli ve Beşiktaşa gelmelidir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi COB

Talisca'yi transfer edebilme ihtimalini sevdim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/amac_fenerbahce/status/708610544350187520

Fenerbahçemize ihanet edenlerin sözleşmesi fesh edilmeli ve Beşiktaşa gelmelidir.
Bu 3lu den bir tek Gokhan Gonulu isterim

Caner bizde her mac Kirmizi görür

Topal zaten duz oyuncu oldum olasi beğenmiyorum.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Senin sol bekinde İsmail var.

Topal fenerin en önemli oyuncusu, Topal-Tolgay-Oğuzhan orta sahası  :super:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Senin sol bekinde İsmail var.

Topal fenerin en önemli oyuncusu, Topal-Tolgay-Oğuzhan orta sahası  :super:
Yahu Caner bizde olmaz

Adamin her macta 2 kirmizi kartlik hareketi var uzerindeki forma Sari lacivert oldugu icin görmüyor o kirmizi kartları hic mi izlemiyorsun Maçları :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben oyun formatında 1 tık daha risk alıp Atiba'yı keserim Veloso gelirse. Zaten aslında ön libero Veloso.
atiba sağ bekte beckten iyi verim verebilir mi ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu 3'lünün en iyisi tartışmasız topal çok düz adam değil şuan ligin en iyi liberosu

Çevrimdışı can1903

Yahu Caner bizde olmaz

Adamin her macta 2 kirmizi kartlik hareketi var uzerindeki forma Sari lacivert oldugu icin görmüyor o kirmizi kartları hic mi izlemiyorsun Maçları :alala:
Vodafone Arena'da çıkartamaz.

Çevrimdışı bjkferhat

Şu ismaili taraftar troll amaçlı destekledi başımıza bela oldu sözleşme uzatılacakmış,kurtulamayacağız bu adamdan sanırım

bu 3'lünün en iyisi tartışmasız topal çok düz adam değil şuan ligin en iyi liberosu

:nerd:

Ne kadar büyütüyorsunuz su duz adami

Simdi Topal , Atiba dan daha mi iyi :o_o:

Çevrimdışı can1903

İsmail 1 milyon €'dan 100 bin € fazla alırsa yazık.

https://twitter.com/SporGundemi35/status/708620549312913410

Emre Mor A Milli takımda oynuyacakmıs, alırız bence bu çocuğu.

Çevrimdışı bjkferhat

Seneye sol bek alınmazsa ismail ve tosicle birlikte şampiyonlar liginde 20 gol yeriz heraldi

Şu ismaili taraftar troll amaçlı destekledi başımıza bela oldu sözleşme uzatılacakmış,kurtulamayacağız bu adamdan sanırım
Boyle oynamaya devam edecekse kurtulmayalim :ok:

Ama S.Liginde basari isteniyorsa iyi bir sol bek alip Ismaili yedeklemek gerekiyor :tabe:

Çevrimdışı can1903

Seneye sol bek alınmazsa ismail ve tosicle birlikte şampiyonlar liginde 20 gol yeriz heraldi
:ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Topal da düz oyuncuysa yani.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

vallahi bence daha iyi bakış açışına göre değişir feneri çok ipten aldı mükemmel sezon geçiriyor

Çevrimdışı can1903

:lol:

Topal = Yan Pas , Geri pas buda esittir = Duz oyuncu

Bu benim fikrim daha oncede dedigim gibi oldum.olasi beğenmiyorum oyun tarzini

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fenerden bir tane adam seç deseler kjaer ile topal arasında kararsız kalırım topal o derece iyi bence

Çevrimdışı bjkferhat

Boyle oynamaya devam edecekse kurtulmayalim :ok:

Ama S.Liginde basari isteniyorsa iyi bir sol bek alip Ismaili yedeklemek gerekiyor :tabe:
Böyle oynayacaksa derken her maç rakibe %100 gollük pozisyonlar hazırlamasından mı bahsediyorsun:)

Eskişehir maçında yediğimiz son gole dikkatini çekerim.Adam geçemez sağ tarafını hiç kullanamaz,topu diğer tarafına çekip oyunu yavaşlatır,dengesiz fauller yapıp saçma kartlar görür,orta açamaz,şut çekemez ne yapalım böyle beki?Daha iyi olmak istiyorsak İsmail'in direkt yollanması lazım

İşin daha çok sinir bozucu kısmı da bu adamın 6 yıl yattığı yerden sessiz sedasız parasını kazanması.Benim gözümde Demirörenden farkı yok İsmail'in umarım gider

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Topal 2.050 Milyon Euro + 10 bin maç başı alıyormuş , 1.750 Milyon Euro + 15 bin maç başıya buyursun gelsin

Çevrimdışı bjkferhat

Topal = Yan Pas , Geri pas buda esittir = Duz oyuncu

Bu benim fikrim daha oncede dedigim gibi oldum.olasi beğenmiyorum oyun tarzini
:D
Sergen bir programda Lampard ve Gerrard'a düz oyuncu demişti ona benziyor bu yazdıkların.

Çevrimiçi murat baltacı

Yahu Caner bizde olmaz

Peki avrupa maçlarında neden kırmızı görmüyor ordadamı sarı lacıvert etkisi var? Ben oyuncunun bulunduğu kulübe göre davrandığını düşünüyorum bakın emre başakşehirde fenerdeki gibi değil canerde bize gelse şenol hoca kendisinden çok yüksek verim alacak hareketlerine çeki düzen verecektir.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 14:29:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli