Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303644 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Rize (D) İY 1-0 G

Trabzon (D) İY 1-2 M

Antalya İY 1-5 G

Kasımpaşa İY 3-3 B

Bursa İY 0-1 G

Sivas (D) İY 2-0 G

Akhisar (D) ! İY 0-2 M

Kayseri İY 1-2 G

Gese (D) ! İY 2-1 G

Osmanlı İY 2-3 G

Konya (D) ! İY 4-0 G
Bu tabloda yetmez. 1 mağlubiyet 1 beraberlik en fazla.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu tabloda yetmez. 1 mağlubiyet 1 beraberlik en fazla.

İlk yarı sonuçları onlar.

Ama dediğin gibi olmalı evet.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canU

Ya bu töre konusunu bilen var mı? Noluyor töreye. 2. Devre gene yok. Geçen sene de yaptı aynısını.

Para mara alamıyor konuları var gene ödenmiyor mu paralar anlamadım ki. Bu adam bize hayırlı olmayacak o belli. zaten satıldı herhalde ya da bizi satıyor. Olacak iş değil.

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Ya bu töre konusunu bilen var mı? Noluyor töreye. 2. Devre gene yok. Geçen sene de yaptı aynısını.

Para mara alamıyor konuları var gene ödenmiyor mu paralar anlamadım ki. Bu adam bize hayırlı olmayacak o belli. zaten satıldı herhalde ya da bizi satıyor. Olacak iş değil.
Tam bunu yazmak için girmiştim foruma. Töre nin olayı bilen var mı cidden?

Çevrimdışı Savaş

2 senedir yaptığı ayıp bu adamın. Sene sonu satalım gitsin bu ne ya.
Kendine mi bakmıyor, bilerek mi yapıyor anlamadım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2 senedir yaptığı ayıp bu adamın. Sene sonu satalım gitsin bu ne ya.
Kendine mi bakmıyor, bilerek mi yapıyor anlamadım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hata yapınca kaleden kaçan Tolga.

Son haftalarda yatan Töre.

Bizi West Ham'a satan Bilic.

:steamed: :steamed: :steamed:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mellfred

başından beri aynı şeyi söylüyorum. adamın inişli çıkışlı performansına kanmadan ısrarla söyledim. takım oyuncusu değil. sorumluluk bilinci   yok aidiyet hissi zayıf

Çevrimdışı Erdemm

Mario Gomez, Andreas Beck, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan ve Ricardo Quaresma Eskişehir maçı öncesi kart sınırındaydı.

Çok şükür o maç rahat geçti problem olmadı. Bundan sonraki her maç önemli.

İsmail görürse Tosic stoper mi oynayacak Trabzonda sol bek mi? :)

Quaresma formda, Gökhan yok! görürse o da kritik.. Gomez le Beck ha keza..

Kart olayımız da sorun çıkarabilir önümüzdeki haftalarda.

Çevrimdışı cursedofdragon

başından beri aynı şeyi söylüyorum. adamın inişli çıkışlı performansına kanmadan ısrarla söyledim. takım oyuncusu değil. sorumluluk bilinci   yok aidiyet hissi zayıf

kendi kendini bitirdi nerde ilk senedeki gökhan töre nerde sonraki gökhan töre.

Kendini kaf dağında görürsen böyle eriyip gidersin gittiğin takımda da başarılı olamazsın.

Quaresma bunu daha önce yaptı kendini Beşiktaş'tan büyük gördü arap liglerine gitti sonra porto'ya geri döndü ama Beşiktaş gibi bir takım seyirci desteğini görmediği için geri geldi :)

Ve şimdi takım'a ayak uyduruyor 33 yaşındaki quaresma koşuyor 23 yaşında töre yürüyor ne çalım ne şut hiçbirşeyi kalmadı bitirdi kendi kendini neyse devam etsin böyle sene sonu ilk yolculardan kendisi.

Çevrimdışı Yasin A.

Adamlar sahada yürüyecek hali olmayan adam sağa koşu yaptı diye göklere çıkarır biz şampiyonluga giderken töre'yi kaybedelim diye elimizden geleni yaparız.
belki biraz motivasyona ihtiyacı var? belki başka sorunu var? bu kadar kolay mı gözden çıkarmak bu adamı?
atlamazlar mı gökhanı kendi takımlarında görmek için?
herkes en üst düzeyde olmak zorunda mı her zaman?
vereceğimiz destek ile tekrar ayağa kaldırabiliriz gökhan'ı.. bu kadar acımasız olmamalıyız kanımca.

Çevrimdışı worns

Sözleşmesi bitenler konuşulmuş. Miguel Veloso, Martin Caceres ve Ahmed Elmohamady işimize fazlasıyla yarayacak oyuncular. Umarım yönetimden birileri gelecek sezonun kadrosuna kafa yoruyordur. Veloso, Atiba'nın iyice yaşlanacak olması nedeniyle ya da Atiba-Veloso ikilisiyle daha dengeli oynama opsiyonu yaratabilmesiyle muazzam takviye olur. Caceres, Alexis'i ait olduğu yere, kulübeye gönderir. Mısırlı Ahmed'de fena tempolu oyuncudur.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sözleşmesi bitenler konuşulmuş. Miguel Veloso, Martin Caceres ve Ahmed Elmohamady işimize fazlasıyla yarayacak oyuncular. Umarım yönetimden birileri gelecek sezonun kadrosuna kafa yoruyordur. Veloso, Atiba'nın iyice yaşlanacak olması nedeniyle ya da Atiba-Veloso ikilisiyle daha dengeli oynama opsiyonu yaratabilmesiyle muazzam takviye olur. Caceres, Alexis'i ait olduğu yere, kulübeye gönderir. Mısırlı Ahmed'de fena tempolu oyuncudur.

Veloso ve Caceres bence de oynadiklari mevki acisindan nokta oyuncular olur.

Veloso ve Caceres bence de oynadiklari mevki acisindan nokta oyuncular olur.

veloso'yu isterim :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mart 2016, 20:55:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Veloso'yu almak çok zor. Lakin yıllık 2- 2.5 milyon euroya kadar çıkılıp kesinlikle alınması gereken oyuncuların en başında geliyor.

Öyle böyle toparlamaz ortasahayı. Geçen sene de yazdım nokta atışı olur ama çok zor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

Trabzon taraftarı maç başından beri futbolun katili türk hakemleri diye bağırıyor üstüne şimdi de i.... galatasaray diye bağırıyorlarz bakalım pfdk çalışacak mı.

Çevrimdışı sallapati

rize maçı çok daha zor geçecek ts maçından .. hakem de fanatik fbli diye yorumlar okudum

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/BilgiKartali/status/708376109101010945

Yarın golü var. Şu trivelayı doğru yerlerde kullanınca durdurulamaz bir silah ya.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Veloso'yu almak çok zor. Lakin yıllık 2- 2.5 milyon euroya kadar çıkılıp kesinlikle alınması gereken oyuncuların en başında geliyor.

Öyle böyle toparlamaz ortasahayı. Geçen sene de yazdım nokta atışı olur ama çok zor.
veloso mu yoksa fer mi

Çevrimdışı 38life

https://twitter.com/BilgiKartali/status/708376109101010945

Yarın golü var. Şu trivelayı doğru yerlerde kullanınca durdurulamaz bir silah ya.
Trivelayi dogru kullanmak diye birsey yok aslinda. Quaresma soldan kale yonune yuzu donukken trivela soldan kale yonune sirti donukken normal orta yapar. Sagdan gelirken de yuzu kale yonune donukken normal orta, sirti kale yonune donukken trivela orta yapar. Kisacasi Quaresma sol ayakla orta yapmaz. Pozisyonu ne olursa olsun sag ayakla orta yapmayi tercih eder.

Çevrimdışı 38life

Simdi Trabzon maci seyircisiz onu anladik. Ekstra olarak Kim cezali Onurdan baska?

Sent from my HTC One using Tapatalk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 00:01:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mülkübey

Bizim futbolcuları da motive etmek için başkan aziz gibi soyunma odasına insin içi yüksek dolar dolu kasayı futbolculara göstersin şampiyon olursanız hepsi sizin desin. Tore dahil herkesin sakatlığı vb biter.

Sen zafere inanırsan , zafer de sana inanır.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .