Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303858 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kesinlikle çökmek lazım cidden takıma seviye yükseltecek adamlar...
bugün medyada didaviye çökeceğimiz haberleri dolanıyor.
abi çok zor ama gelse ciddi seviye atlatır didavi çok iyi

Çevrimdışı tangaz

yalnız mandanda(ospina), n'koulou, veloso transferleri gerçekleşse önlerinde de gomezle omurgamız cidden çağ atlar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Koa_lAA

hazır beleş çökmek lazım işte :)

Yeni stad şampiyonlar ligi kozunu kullanarak çökebiliriz :)

kafalamak lazım böyle adamları şimdiden... milli takımdada banko oynayan bi adam bu... meireles falan hikaye bunun yanında...

yuro 2016 falan başlamadan almak lazım yoksa çöken çok olur...

büyük ihtimalde PL ye gider.. bize bırakmazlar gibi...

keşke benim olsa :P

Çevrimdışı tangaz

abi çok zor ama gelse ciddi seviye atlatır didavi çok iyi

tabii tekrar eski sakatlıkları karşısına çıkmazsa malum burada kasap çok...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Türkay

Zlatan yaş 34 maç 31 gol 30.  Yaş 35 yolun yarısı eder daha maç oynar bize gelsin :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş’ın eski yöneticisi Erol Kaynar “Beşiktaş’ın Mbia ile ilgilendiğini duydum. Çin’de mutlu değilmiş. Gelmeye de sıcak bakıyor. Çin’de kazandığı parayı burda alamayacak olsa da, mutsuz olduğu için Beşiktaş’a gelebilir, şu an flört halindeler” dedi.

Zlatan yaş 34 maç 31 gol 30.  Yaş 35 yolun yarısı eder daha maç oynar bize gelsin :D

takımın düzenini bozar :)

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı RQ7_351903

Arkadaşlar günaydın, Mitchell Weiser sizce gelme olasılığı varmı veya ilgileniyormuyuz ?

Hem çok genç,hemde istediğimiz gibi hızlı,skora katkı veren bir Alman oyuncu bence tam bizlik. :biggrinking:

Çevrimdışı MUSTAFA_

bozsun lütfen  :D
Bozup da yaşı kadar gol atıp namağlup şampiyon yapacaksa bozsun

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bozup da yaşı kadar gol atıp namağlup şampiyon yapacaksa bozsun

elini ayağını korkak alıştırmayalım yaşından fazla da atabilir  :evillol:

elini ayağını korkak alıştırmayalım yaşından fazla da atabilir  :evillol:

niye quaresma'ya laf ediliyor o zaman :)

İbra yürüyen ego Quaresma'ya da benzemez  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

niye quaresma'ya laf ediliyor o zaman :)

İbra yürüyen ego Quaresma'ya da benzemez  :D
İbra nın yaptığı katkının yarısını yapsın burada laf eden kimse olmaz

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sallapati

Rize deplasmanına otobüs kalkacak mı bu gece semtten?

Çevrimdışı sallapati

en kritik haftaya giriyoruz.. tamam ya da devam haftası... biz deplasmanda 2 maç oynarken rakibimiz evinde 1 maç oynayacak..

6 puan yapıp güven tazelemeliyiz.. içerde antalyayı taraftarımızla geçip milli araya rahat girelim

İbra nın yaptığı katkının yarısını yapsın burada laf eden kimse olmaz

yapmıyor mu :)

Çevrimdışı RQ7_351903

Resmi siteden yapılan açıklama Bursa maçında stadın açılacağına dair bir işaret  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

en kritik haftaya giriyoruz.. tamam ya da devam haftası... biz deplasmanda 2 maç oynarken rakibimiz evinde 1 maç oynayacak..

6 puan yapıp güven tazelemeliyiz.. içerde antalyayı taraftarımızla geçip milli araya rahat girelim

güvensizliğimiz yok ki  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

İsim zlatan
Karakter bronzan
Hiç yakıştıramam

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Küfürn önüne geçemezsiniz hepimiz hasss çekiyoruz kaçınca.

Önemli olan toplu ve uzun süreli olmaması.
Sorun bu degilki @Çağrı :alala:

Mac esnasinda o heyecanla stresle hepimiz kufur ediyoruz bu sorun degil bu Tv ye yansımıyor

Sorun Toplu küfür ve Kufurlu tezahurat , Bu konuda Bizim uzerimize yok bu Ulkede , Ben kendimi bildim bileli bizim taraftar Koro halinde küfür ediyor , Oyuzden kimse Pfdk ya sallamasin boşuna , Aldigimiz cezalari sonuna kadar hak ediyoruz , Son 10 yilda En cok Para ve tribun kapatma Cezasi alan kulup olmamiz tesaduf degil...

Mac esnasinda istedigin kadar kufur et bu sorun degil hic bir yere yansimaz , Yapilacak sey belli kufurlu tezahurat ve Koro halinde kufur etmeyi bırakacağız..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

ben gomez'den sonra Radamel Falcao düşünüyordum Chelsea'de kadroya giremediği için ama o fena halde. Chelsea en son serbest bırakmıştı da sonra ne yaptı bilmiyorum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Selam arkadaşlar,

ben gomez'den sonra Radamel Falcao düşünüyordum Chelsea'de kadroya giremediği için ama o fena halde. Chelsea en son serbest bırakmıştı da sonra ne yaptı bilmiyorum.

hala Chelsea kadrosunda görünüyor kasık problemi nedeniyle haftalardır kadroya alınmıyormuş. monacao ile kontratıda haziran 2018de bitiyor. seneye gomezin yanına kiralanabilir pektemekin yerine  :evillol:

Çevrimdışı sallapati

Selam arkadaşlar,

falcao BJK taraftarıdır  :D

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Joseph

Bugün ki trabzon mersin maçı çok önemli, trabzon'un kesinlikle kazanması lazım aksi takdirde potaya girecekler ve bize karşı varını yoğunu ortaya koyacaklar