Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303932 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mart 2016, 01:06:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
fenerin içerideki maçlarından umudum yok malesef. Öyle bir algı ve baskı var ki herkesin üstünde, fener evinde barça sanki kaybetmez.

Ayrıca kayseride de Hikmet Hoca istifa edince olmayan umudumda gitti..

Dolunay :D

Belli olmaz Akhisar aldı Fener şok puan kayıpları yaşıyor ara ara. Suyunun suyu lazım artık bize yoksa her maçı kazanmamız gerek gerçekten.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Dolunay :D

Belli olmaz Akhisar aldı Fener şok puan kayıpları yaşıyor ara ara. Suyunun suyu lazım artık bize yoksa her maçı kazanmamız gerek gerçekten.

Whatever  :D benziyolar birbirlerine :D Ayrıca Tolunay :D

Benim düşüncem biz bütün maçlarımızı kazanırız, fener geseyle berabere kalır şampiyon oluruz :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mart 2016, 01:12:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Whatever  :D benziyolar birbirlerine :D Ayrıca Tolunay :D

Benim düşüncem biz bütün maçlarımızı kazanırız, fener geseyle berabere kalır şampiyon oluruz :)

Bilerek yazdık öyle :D

Herkes dillendirirse baskı oluşur o yüzden kimse dillendirmemeli ama bence de biz tüm maçları kazanacağız kalan ve rekor puan ile şampiyon olacağız.

Fener Osmanlı'ya da kaybedebilir yüksek ihtimalle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Herkes dillendirirse baskı oluşur o yüzden kimse dillendirmemeli ama bence de biz tüm maçları kazanacağız kalan ve rekor puan ile şampiyon olacağız.

O maç zaten ankarada olsa garanti fener alır derdim, osmanlı evinde rezalet.

Ben her hafta fenerin maçınıda izliyorum, ama artık izlemicem sonuçta herşey bizim elimizde bütün maçları kazan şampiyon ol bu kadar basit..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

deli ibonun takımdan umutluyum puan kaybı olasılığı yüksek bence a

Çevrimdışı MrtBlgc

Şenol Güneş takımın başına geldikten sonra Oğuzhan'ı Atiba'nın yanında oynattı.  Bence bu hamle kendisi adına son derece olumlu yönde geri döndü.  İlk olarak ikili mücadele yapmayı öğrendi ve kazandığı topları daha verimli kullandı. Topun kıymetini öğrendi kısacası. Diğer yandan defansif yönünü güçlendirdi.  Box to Box oynayabiliyor artık.  En önemlisi oynadığı pozisyon gereği kafa topuna bile çıkıyor.  Bakın Arda Atl. Madride transfer olmadan evvel ofans olarak güçlü ama defansif yönden pek etkili bir oyuncu değildi.  Simeone ona ayrıca defansif bir görev de vererek belkide bugün Barcelonaya transferinde baş rolü üstlendi. Ofansif anlamda yetenekleri olan bir oyuncu bu yetenekleri kolay kolay kaybetmez ama bu Allah vergisi bir şeydir.  Fakat defansif yönlerini sonradan da geliştirebilirsin. Yani demem o ki Oğuzhan eğer ilerde büyük bir takıma transfer olursa bunda Şenol Hocanın payı çok büyük olacak.  Gerçi %30 pay Arsenalinmiş geçen İbrahim Altınsay açıklamıştı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mart 2016, 02:08:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Rahmi Koç ise Vodafone Arena'nın Beşiktaş'a hayırlı olmasını dileyerek, "Son derece modern bir stat olmuş. Avrupa'nın en iyi stadı diyebiliriz. İyi bir fiyata süratli şekilde yapılmış. Burayı güzel idare ederek temiz tutmak lazım. Buranın çok büyük bir tarihi var" diye konuştu.

Siyah kısım bu kadar vizyonu geniş bir adamdan çıktığı için çok önemli. Kırmızı kısım ise uyarısı konuştuğumuz konular üzerine.

Ciddi finansman desteği verdi, yetmedi sponsor oldu üstüne Divan en yüksek fiyatı vererek stat içi yerleri aldı. Rahmi bey umarım uzun yıllar daha yaşar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rahmi Koç ise Vodafone Arena'nın Beşiktaş'a hayırlı olmasını dileyerek, "Son derece modern bir stat olmuş. Avrupa'nın en iyi stadı diyebiliriz. İyi bir fiyata süratli şekilde yapılmış. Burayı güzel idare ederek temiz tutmak lazım. Buranın çok büyük bir tarihi var" diye konuştu.

Siyah kısım bu kadar vizyonu geniş bir adamdan çıktığı için çok önemli. Kırmızı kısım ise uyarısı konuştuğumuz konular üzerine.

Ciddi finansman desteği verdi, yetmedi sponsor oldu üstüne Divan en yüksek fiyatı vererek stat içi yerleri aldı. Rahmi bey umarım uzun yıllar daha yaşar.

@Çağrı bey napıyosunuz :oha:

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-8-(seref-bey-stadyum-projesi)/new/#new

Lütfen.. :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi murat baltacı

Yeni sezonda sağlam kadro kurulacağını düşünüyorum İnşallah şampiyon olursak şu kadroya dört beş tane avrupa çapında oyuncu ekleyip beş seneye damga vurmalıyız uefa kupasını almalıyız.
Özellikle kanat veya sosa nın yerine üst düzey bi oyuncu bekliyorum snajder gibi kalitesi ve liderlik ruhu olmalı kulübü sahiplenmeli ben arfa iyi oyuncu kaliteli oyuncu ama bu ihtiyacımızı giderirmi karakter yapısı nasıl bilmiyorum.

gs senelerdir muslera,selçuk,snajder üçlüsüyle gidiyo tamam muslera kaleyi kapatıyo ama selçuk ve snajderde lig sonuna doğru ağırlıklarını koyuyolar geçen seneki ölü gs yi bile lider ruhlu oyuncuları şampiyon yaptılar bizim bu konuda eksiğimiz var. stoper ve beklere kaliteli oyuncular alıp libero,kanat ve oyun kurucu bölgesine hem kaliteli hem sahaya karakter koyan oyuncular bulmalıyız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2 senedir son 6 maçlık performansımız.

2013/2014
3 Beraberlik 1 Yenilgi 2 Galibiyet. 5 gol atabilmişiz. -Şampiyonlar Ligi gitti.

2014/2015
2 Beraberlik 2 Yenilgi 2 Galibiyet. 4 gol atabilmişiz. -Şampiyonluk gitti.

Yazık olmuş çok yazık..
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 05:41:13 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Librarius

"Bu sene o sene" soyleminin anlamsizligini bir kenara birakarak soyluyorum: bu sene sampiyon olmaliyiz.

O kadar kritik bir sezon ki Besiktas acisindan senelerce surecek buyuk bir sicrama rampasi vazifesi gorecek.

1. Stadyumsuz sampiyon olarak bir ilke imza atacagiz. Kolay gorunsede elde edilmesi oldukca zor basari..

2. Sampiyonlukla birlikte yeni stadyum muazzam bir pozitif enerji kazandiracak camiaya.

3. Elde edecegimiz sampiyonluk, sponsorluk ve sampiyonlar ligi gelirleriyle birlikte aksayan bolgelere sampiyonlar ligi kalitesinde oyuncular alma imkanimiz olacak.

4. FB buyuk harcamalara ragmen basarisiz olarak buyuk bir finansal krize girecek, UEFA'nin finansal fairplay uygulamalarina takilacak.

5. GS zaten en az 3 sezon bir varlik gosteremeyecek.

6. Sampiyonluk, yeni stadyum, guclu oyuncu transferleri, yuksek gelir ve rakiplerin perisan halleri bize onumuzdeki 5 sezonu domine etme imkani verecek.

Iste bu yuzden mutlaka sampiyon olmaliyiz ve insallah olacagiz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar ister begenin ister begenmeyin butun Dunya Quaresmanin Besiktasta oynadigini biliyor, Vodafone bence quaresmadan vazgecmez.
Su Quaresma meselesinin pozitif taraflarini biraz one cikarsaniz.
Tamam Real Madrid olsak agzimi acmam ama yahu insaf biraz.

Vodafone belki kendine bir Reklam yildizi transfer etmemiz icin yardimci olamaz mi? Quaresma gibi ismi olan bir oyuncu.

Bakin takima faydasini falan konusmuyorum ben Quaresmanin. Bugun sokakta kac tane kucuk cocuk trivela yahut robana yapmaya calisiyor, dusundunuz mu? gsli babanin fbli ananin cocuklari belki de trivela yapmaya calisip, Besiktasli oluyor.

Gokhan Tore ile Oguzhan ile atiba ile hatta ve hatta Mario Gomez ile kucuk cocuklari Besiktasli yapamazsiniz.

Mesela Zlatan ile cocuklar Besiktasli olur
Balotelli gibi bir Ariza var, butun tribunu atesler kucuk cocuklari Besiktasli yapar.

Vallahi ben Tottiye bile raziyim, alalim otursun klubede her mac 30-40 dakika oynasin yeter, yakisikli adam Vodafone reklamlarina ciksin.

Çevrimdışı ozan062

Arkadaslar ister begenin ister begenmeyin butun Dunya Quaresmanin Besiktasta oynadigini biliyor, Vodafone bence quaresmadan vazgecmez.
Su Quaresma meselesinin pozitif taraflarini biraz one cikarsaniz.
Tamam Real Madrid olsak agzimi acmam ama yahu insaf biraz.

Vodafone belki kendine bir Reklam yildizi transfer etmemiz icin yardimci olamaz mi? Quaresma gibi ismi olan bir oyuncu.

Bakin takima faydasini falan konusmuyorum ben Quaresmanin. Bugun sokakta kac tane kucuk cocuk trivela yahut robana yapmaya calisiyor, dusundunuz mu? gsli babanin fbli ananin cocuklari belki de trivela yapmaya calisip, Besiktasli oluyor.

Gokhan Tore ile Oguzhan ile atiba ile hatta ve hatta Mario Gomez ile kucuk cocuklari Besiktasli yapamazsiniz.

Mesela Zlatan ile cocuklar Besiktasli olur
Balotelli gibi bir Ariza var, butun tribunu atesler kucuk cocuklari Besiktasli yapar.

Vallahi ben Tottiye bile raziyim, alalim otursun klubede her mac 30-40 dakika oynasin yeter, yakisikli adam Vodafone reklamlarina ciksin.

dikkatinizi çektimi bilmiyorumda reklam filmlerinde hep Türkler oynuyor Vodafone un,, yani butip yabancı alıpta reklamda oynatırım kafası bence yoktur onlarda yani aslında bastan bunu çürütüyorlar bizden böyle birşey beklemeyin diyorlar

artı adamlar bizim paramızı transfere harcıyamazsınız diye madde koyduruyor yahu:) stad bittikten sonra ne yaparsanız yapın diyorlar:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mylife1903

dikkatinizi çektimi bilmiyorumda reklam filmlerinde hep Türkler oynuyor Vodafone un,, yani butip yabancı alıpta reklamda oynatırım kafası bence yoktur onlarda yani aslında bastan bunu çürütüyorlar bizden böyle birşey beklemeyin diyorlar

artı adamlar bizim paramızı transfere harcıyamazsınız diye madde koyduruyor yahu:) stad bittikten sonra ne yaparsanız yapın diyorlar:)

Turkiyede yasamadigim icin bilmiyorum reklamlarini. Ben vodafoneun sadece besiktas reklamlarini biliyorum. 2-3 sene ustuste sampiyonlar ligi yaparsak vodafonenun iyi reklami olacak.

Buyuk firmalar yatirim yapip, oyle saldim cayira mevlam kayira kafasinda degillerdir. Yatirimlarini butun gucleriyle korurlar.  Adamlar okadar yukumlulugun altina imza atmis. Bizi basi bos birakmazlar ama verdiklerini de sonuna kadar alirlar.

Verdiklerini daha fazla geri almalari icin biraZ harcama yapmalari gerekirse yaparlar.

Vodafone baska hangi takimlara sponsor?

Çevrimdışı ozan062

Turkiyede yasamadigim icin bilmiyorum reklamlarini. Ben vodafoneun sadece besiktas reklamlarini biliyorum. 2-3 sene ustuste sampiyonlar ligi yaparsak vodafonenun iyi reklami olacak.

Buyuk firmalar yatirim yapip, oyle saldim cayira mevlam kayira kafasinda degillerdir. Yatirimlarini butun gucleriyle korurlar.  Adamlar okadar yukumlulugun altina imza atmis. Bizi basi bos birakmazlar ama verdiklerini de sonuna kadar alirlar.

Verdiklerini daha fazla geri almalari icin biraZ harcama yapmalari gerekirse yaparlar.

Vodafone baska hangi takimlara sponsor?

ki adamlar dediğin gibi salmazlar parayı verdikten sonra çnk bir demirören faciası geçmiş ve bu yönetimin o vakit akibeti belli değil yani nasıl bir yönetim çizeceği belli değil bir risk aldılar nitekim becerdilerde ben vodafone ve bekonun reklamlarında hep cenk'i goruyoryum baskada kimse yok zaten,, ondan dedim yani

muhakkak bu arada hatırladıgım kadarıyla bi ingiliz stadında vardılar mc untd dı sanırım net hatırlayamıyorum

zaten firmanın uluslararası en büyük anlasması bizimkiymiş onlarda yeni esasında

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Koa_lAA

ki adamlar dediğin gibi salmazlar parayı verdikten sonra çnk bir demirören faciası geçmiş ve bu yönetimin o vakit akibeti belli değil yani nasıl bir yönetim çizeceği belli değil bir risk aldılar nitekim becerdilerde ben vodafone ve bekonun reklamlarında hep cenk'i goruyoryum baskada kimse yok zaten,, ondan dedim yani

muhakkak bu arada hatırladıgım kadarıyla bi ingiliz stadında vardılar mc untd dı sanırım net hatırlayamıyorum

zaten firmanın uluslararası en büyük anlasması bizimkiymiş onlarda yeni esasında

yıllarca ruud van nistelrooy un üstünde kırmızı forma ve önünde vodafone reklamı... her golden sonra old trafford da rud rud rud sesleri...
manu nun kayda değer yıllarının bi kısmında vodafone ana sponsoruydu agaların.. güzel yıllardı :D

Çevrimdışı mylife1903

yıllarca ruud van nistelrooy un üstünde kırmızı forma ve önünde vodafone reklamı... her golden sonra old trafford da rud rud rud sesleri...
manu nun kayda değer yıllarının bi kısmında vodafone ana sponsoruydu agaların.. güzel yıllardı :D

Su an bizden baska bir takima sponsorluklari var mi?

Çevrimdışı mylife1903

Demiroren zamanlari soylemistim bu colaturka uzerine, dinletemedik. Besiktas kendi kalibresinde firmalar ile calismalidir.

Colaturka nedir be, allah belanizi versin, Besiktasi yuceltmek yerine, salak sacma firmalar ile Besiktas markasini teraziye soktular.

iste sonuclari. Bugun vodafone Besiktas ile buyuyor ve Besiktas itibarina itibar katiyor. budur sponsorluk.
Ben hala biraz Vodafone tarafina dogru ufak bir kirilma oldugunu, dusunuyorum ama olsun, ayrica butun sozlesmeyi okumak lazim. Fikret Orman`in acemilik donemiydi ve karsinizda Vodafone, buyuk ve iyi bir oyuncu.

Ben sozlesmelerde hep iyi niyet ararim, insallah iki taraf icinde %50 bir sozlesmedir.

Fulya projesini hatirlayalim Demiroren zamani. hic hatirlamazsak daha iyi

Sozlesmede iyilestirme yahut performans bonuslari var mi?
Mesela 5 sene sampiyonlar liginde oynarsak, avrupada yari final yahut final gorursek, iyilestirme yapilacak mi?

Çevrimiçi Koa_lAA

Su an bizden baska bir takima sponsorluklari var mi?

yeni zelanda da bi rugby takımı var sanırım... vodafone warriors...

bide burda arkadaşlar paylaşmıştı önceden sanırım bi afrika mı güney amerika ülkesindemi ne bi stad vardı sanırım.. tam emin deilim..

avrupada yok bildiğim...

edit: direk rugby ligin isim sponsoruda olabilir vodafone tam emin deilim...  neyse avrupada bi biziz gibi.. yeter bu bize... :)
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2016, 10:47:42 Koa_lAA ]

Çevrimdışı cursedofdragon

fegfouli,banega,mandanda,n'koulou

bu oyunculara çöksek :D  :evillol:

bide çağrının en çok istediği veloso :D

Çevrimiçi Koa_lAA

bu adam çok iyi hakketten.. çok severim kendilerini..

bu adam çok iyi hakketten.. çok severim kendilerini..

hazır beleş çökmek lazım işte :)

Yeni stad şampiyonlar ligi kozunu kullanarak çökebiliriz :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fegfouli,banega,mandanda,n'koulou

bu oyunculara çöksek :D  :evillol:
mandandayı boşver ospinayı alalım diğer 3'ü olabilir
onun has adamı leroy fer

Çevrimdışı tangaz

hazır beleş çökmek lazım işte :)

Yeni stad şampiyonlar ligi kozunu kullanarak çökebiliriz :)

kesinlikle çökmek lazım cidden takıma seviye yükseltecek adamlar...
bugün medyada didaviye çökeceğimiz haberleri dolanıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona