Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7305518 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi İsmail Özyurt

:steamed: :steamed:

Cok belliydi abi , Ben Bati nin sag tarafindaydim , Sol tarafinda ise kucuk bi grup vardi adamlar sadece kufur etmek icin gelmişler maca , 90 dakika küfür ettiler , Bir sure islikladik yuhaladik ama susturamadik :by2:
Sen istersen dünyanın en güzel yerine saray gibi stad yap içine giren sığır olunca bir kıymeti kalmıyor. Bu şekilde bir hafta ambiyans yaparız öbür hafta boş tribündeki pikselleri sayarız.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen istersen dünyanın en güzel yerine saray gibi stad yap içine giren sığır olunca bir kıymeti kalmıyor. Bu şekilde bir hafta ambiyans yaparız öbür hafta boş tribündeki pikselleri sayarız.
Son 10 senenin en fazla para ve Tribun kapatma Cezasini alan kulup olmamiz bir tesaduf degil maalesef ben kendimi bildim bileli bizim taraftar her mac Koro halinde kufur ediyor ne zevk aliyorlarsa anlamıyorum artik ben..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Son 10 senenin en fazla para ve Tribun kapatma Cezasini alan kulup olmamiz bir tesaduf degil maalesef ben kendimi bildim bileli bizim taraftar her mac Koro halinde kufur ediyor ne zevk aliyorlarsa anlamıyorum artik ben..

hastalık başka birşey değil küfür etmeden de gönderme yapılabilir.

Çevrimiçi İsmail Özyurt

hastalık başka birşey değil küfür etmeden de gönderme yapılabilir.
Bu Passolig denen icat cezaların şahsileşmesi adına yapılmadımı. Bütün tribüne ceza verecek olduktan sonra ne anladık bu işten. Yönetimin bu konuyu yetkili kurullara taşıması lazım. Yoksa her maç 5000-6000 cezalı nasıl olacak bu işler. Tribünlerdeki kameralar ne işe yarar. Tespit et kimse ondan sonra da yıl boyu blokla. İngiltere usulü yapmak bu kadar mı zor.

Çevrimdışı Kuntz

Yeni stada küfrü sokmamak lazım. Küfür edeni tutacaksın kulağından atacaksın. Gayet teknolojik bir stat oluyor. Tespit işi çok kolay olur. Ayrıca yaratıcılık konusunda dünyanın başta gelen taraftarlar yapılarından birisi bizde. Küfre ne gerek var. Tepkini her türlü ortaya koyarsın.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Passolig denen icat cezaların şahsileşmesi adına yapılmadımı. Bütün tribüne ceza verecek olduktan sonra ne anladık bu işten. Yönetimin bu konuyu yetkili kurullara taşıması lazım. Yoksa her maç 5000-6000 cezalı nasıl olacak bu işler. Tribünlerdeki kameralar ne işe yarar. Tespit et kimse ondan sonra da yıl boyu blokla. İngiltere usulü yapmak bu kadar mı zor.
Aynisini ben bugun stad basliginda yazdim abi

50-100 kişi yüzünden 4.000 kisilik tribünün tamami ceza aliyor , Askeriye gibi

Bu passolig Taskinlik yapan olay cikaran kufur eden ksilere ceza verilmesi icin uzaklaştırılması icin çıkarılmadı mi ? Hani sadece kisiler ceza alacakti ??

Ya herseyi geçtim madem Kisiler degil butin tribun Ceza alacakti Bu Passolig sirketi niye dunya kadar para harcayip butun stadlara Yuzlerce kamera yerlestirdi ? Niye Yuz tanima sistemi kurdu ?

Konuşacak cok sey varda neyse...

Baskan stada inanilmaz bir Guvenlik ve kamera sistemi kurduyormus eminimki taskinlik yapanları tek tek tespit ettirip bir daha stada almaz :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Aynisini ben bugun stad basliginda yazdim abi

50-100 kişi yüzünden 4.000 kisilik tribünün tamami ceza aliyor , Askeriye gibi

Bu passolig Taskinlik yapan olay cikaran kufur eden ksilere ceza verilmesi icin uzaklaştırılması icin çıkarılmadı mi ? Hani sadece kisiler ceza alacakti ??

Ya herseyi geçtim madem Kisiler degil butin tribun Ceza alacakti Bu Passolig sirketi niye dunya kadar para harcayip butun stadlara Yuzlerce kamera yerlestirdi ? Niye Yuz tanima sistemi kurdu ?

Konuşacak cok sey varda neyse...

Baskan stada inanilmaz bir Guvenlik ve kamera sistemi kurduyormus eminimki taskinlik yapanları tek tek tespit ettirip bir daha stada almaz :tabe:
İnşallah öyle yapar başkan  Yunus Emre.yoksa yazık günah yani. 2 sene önceden biletimi alıp sevgili bekler gibi bekleyecem, 40-50 tane ...... yüzünden blok yazık günahtır.

Çevrimdışı 38life

Şu Fellaini bizde olsa var ya... Off diyorum...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu Fellaini bizde olsa var ya... Off diyorum...

O bir gün bize gelecek öyle hissediyorum :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

http://www.transfermarkt.com.tr/statistik/endendevertraege

Sene sonu sözleşmesi bitenler tam liste..

Ellerini avusturmaya başlamıştır millet :bandit:

Elimizi çabuk tutup düşenleri toplamamız lazım, bu yaz transferler hızlı olmalı.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2016, 23:59:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Küfürn önüne geçemezsiniz hepimiz hasss çekiyoruz kaçınca.

Önemli olan toplu ve uzun süreli olmaması.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

http://www.transfermarkt.com.tr/statistik/endendevertraege

Sene sonu sözleşmesi bitenler tam liste..

Ellerini avusturmaya başlamıştır millet :bandit:

Elimizi çabuk tutup düşenleri toplamamız lazım, bu yaz transferler hızlı olmalı.

Gel vatandaş geeeeeelll. Batan geminin malları bunlaaaarrr!!

Ne yalan söyliyim bende küfür ediyorum maçta deli gibi. Ama etrafımdakilere koro halinde küfür edelimde demiyorum. Hakeme, kaçan pozisyonlara küfür ediyorum ama 1 kişinin küfür etmesi farklı 1000 kişinin etmesi farklı.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

Free listeden sadece Ben Arfa'yı alabiliriz bence. Bu arada maçta küfür ederim, etmeden duramam. Kimseyi tetiklemem ama kaçan pozisyondan sonra söverim net yalan yok.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı bjkferhat

Bizim en temel tezahuratlarımızda bile kufur var en basitinden örnek koy şu ..... cimboma gibi.Ama mutlaka her mac gs-fb tribünlerinde de toplu küfür olur bize çok kolay geliyor cezalar orası ayrı özellikle bu sene

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mart 2016, 00:13:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz üçlü galibiyet seri yaparız da bakalım Fener nasıl çıkacak bu periyottan.

Bundan sonraki fikstürümüz öyle bir çizili ki Beşiktaş Beşiktaş gibi oynasın tamamını kazanır bu maçların.

Çünkü takımlarla tam oynamamız gereken zamanda, içerde oynanamız gerekenlerle içeride, dışarıda kazanabileceklerimizle dışarıda oynayacağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mart 2016, 00:31:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Son 10 maç 8 galibiyet 1 beraberlik 1 derbi mağlubiyeti.

10 maçın 4'ünde kale gole kapalı. Gol ortalaması 2,2 Beşiktaş'ın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Zorlu haftaya gidiyoruz. Çatır çatır kazanarak alnımızın akıyla çıkmamız şart. Bence en kritik hafta.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rize (D) İY 1-0 G

Trabzon (D) İY 1-2 M

Antalya İY 1-5 G

Kasımpaşa İY 3-3 B

Bursa İY 0-1 G

Sivas (D) İY 2-0 G

Akhisar (D) ! İY 0-2 M

Kayseri İY 1-2 G

Gese (D) ! İY 2-1 G

Osmanlı İY 2-3 G

Konya (D) ! İY 4-0 G

Çevrimdışı ozan062

cogunun oyunundan memnun ayrılmadık

fakat her sartta kazanmayı ogrendik ,, tek cozulmesi gereken oguzhan ve töreye gebe kalmamak yani onlara dayalı bir düzen olur ise yandık
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mart 2016, 00:49:01
  • Beşiktaş / Bodrum
cogunun oyunundan memnun ayrılmadık

fakat her sartta kazanmayı ogrendik ,, tek cozulmesi gereken oguzhan ve töreye gebe kalmamak yani onlara dayalı bir düzen olur ise yandık

Oğuzhan'a gebe olmayan bir oyun olamaz maalesef :D Ona gebe olmazsan çok daha kötüsü olur Quaresma'ya gebe kalırız :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Oğuzhan'a gebe olmayan bir oyun olamaz maalesef :D Ona gebe olmazsan çok daha kötüsü olur Quaresma'ya gebe kalırız :D

haftalardır kalıyoruz ama alıyoruzda macları oyle yada boyle:D

bak bu iki genç gerci genclikten terfi ettilerde biz yine genc diyelim

bunlara güven olmaz çnk adamlar son haftalarda sadece çeneyi çalıştırmaya baslıyorlar..bknz oguzhan.. :)) düzelttikten sonra konussun can feda ama boyleyken itici.. töre ise daha baska seyleriyle bizde antisempati kazanıyor....

bu cocuklara geleceği teslim etmen imkansız,, cok fırın ekmek yemeleri gerekirde diyemiyorsun cnk winner olmak sanki kariyerlerinde yok gibi ciddiyim cnk biri avrupada gitmediği klüp kalmamıs tutunamamıs tore

oburu altyapıdan sonra ingiltere ama 1 mac sonra hop buraya geliyor elli kere sorumluluk veriliyor her sene yinelenerek ama hep hüsran.. bu sene bitmedi ama umudum yok ondan.. o sebeple quaresma simdilik iyi bir alternatif:D

gömüyorum sanmayın haa alakası yok sene basından beri kuskuluyum hala oyleyim yanıltmalarını bekliyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Fener gese deplasmanında garanti puan bırakır, tokideki son maçları gese kazanmış hep.

Ayrıca gese lig sonuncusu bile olsa fener maçına final motivasyonuyla çıkar.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mart 2016, 01:00:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener gese deplasmanında garanti puan bırakır, tokideki son maçları gese kazanmış hep.

Ayrıca gese lig sonuncusu bile olsa fener maçına final motivasyonuyla çıkar.

Kayseri maçından bu yorgunlukla bir beraberlik çıkabilir, umut fakirin ekmeği  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Kayseri maçından bu yorgunlukla bir beraberlik çıkabilir, umut fakirin ekmeği  :D

fenerin içerideki maçlarından umudum yok malesef. Öyle bir algı ve baskı var ki herkesin üstünde, fener evinde barça sanki kaybetmez.

Ayrıca kayseride de Hikmet Hoca istifa edince olmayan umudumda gitti..

-Mustafa Kemal Atatürk